| جوک | |
|
+16S H I R I N maryashena yasamiin ليلا Assal بهاره Mohsen Ali Arakadrish amin MajidDiab الهام دلارام Yasaman nAvId Anika 20 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: جوک الجمعة أكتوبر 09, 2009 5:06 pm | |
| - Saghar نوشته است:
- چرا روان درمانی زنها كمتر از مردها طول میكشه؟
معمولا باید در روان درمانی به دوران كودكی بازگشت و زنها همیشه در همون دوران به سر میبرند نه خیر چون مردا از دست زنها اعصاب و روان ندارند ! | |
|
| |
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: جوک الإثنين ديسمبر 07, 2009 5:30 pm | |
| اصفهانيه داشته توي اتوبان با سرعت ۱۸۰ كيلومتر در ساعت مي رفته كه پليس با دوربينش شكارش مي كنه و ماشينشو متوقف مي كنه. پليسه مياد كنار ماشينو ميگه: گواهينامه و كارت ماشينو بدين. اصفهانيه ميگه: من گواهينامه ندارم. اين ماشينم مالي من نيست. كارتا ايناشم پيشي من نيست. من صَحَبي ماشينا كشتم آ جنازشا انداختم تو صندق عقب. حالاوَم داشتم ميرفتم از مرز فرار كونم، شوما منا گرفتين. پليسه كه حسابي حيرت زده شده بوده بيسيم ميزنه به فرمانده اش و عين قضيه رو تعريف مي كنه و درخواست كمك مي كنه. فرمانده اش هم ميگه تو كاري نكن من خودم دارم ميام. فرمانده در اسرع وقت خودشو به محل ميرسونه و به راننده اصفهاني ميگه: آقا گواهينامه؟ اصفهانيه گواهينامه اش رو از تو جيبش در مياره ميده به فرمانده. فرمانده ميگه: كارت ماشين؟ اصفهانيه كارت ماشين كه به نام خودش بوده رو از تو جيبش در مياره ميده به فرمانده. فرمانده ميگه: در صندوق عقبو باز كن. اصفهانيه درو باز ميكنه و فرمانده ميبينه كه صندوق هم خاليه. فرمانده كه حسابي گيج شده بوده، به اصفهانيه ميگه: پس اين مأمور ما چي ميگه؟! اصفهانيه ميگه: چي ميدونم والا جناب سرهنگ! حتماً الانم ميخاد بگد من داشتم ۱۸۰ تا سرعت ميرفتم؟ | |
|
| |
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: جوک الإثنين ديسمبر 07, 2009 5:59 pm | |
| جوک های آقایان و همسرانشان مردها بر اثر كمبود عاطفه ازدواج مي كنند بر اثر كمبود حوصله طلاق مي دن ولي نكته جالب اينه كه بر اثر كمبود حافظه دوباره ازدواج مي كنند !!!! ؟؟؟؟؟؟؟ مردها سه تا آرزو دارن: - اونقدر كه مامانشون مي گن خوش تيپ باشن! - اونقدر كه بچه شون مي گن پولدار باشن! و مهمتر از همه اينكه : - اونقدر كه زنشون شك داره زن داشته باشن !!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟ بيشتر مردان موفقيت شون رو مديون زن اولشون هستند و زن دومشون رو مديون موفقيت شون !!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟ مرد اولي: امان از دست اين زنها!؟ زنم تمام دارائيمو برداشت و رفت! دومي: خوش به حالت! زن من تمام دارائي مو برداشت و نرفت !!!! ؟؟؟؟؟ زن به شوهر: من احمق بودم كه باهات ازدواج كردم! مرد: عزيزم چرا عصباني مي شي! خب من هم عاشقت بودم اينو نفهميدم !!!! ؟؟؟؟؟ فرق پير دختر با پير پسر: اولي موفق نشده ازدواج كنه ولي دومي موفق شده ازدواج نكنه !!! ؟؟؟ يه ضرب المثل آموزنده هست كه مي گه: مردن براي زني كه عاشقشي از زندگي باهاش آسون تره !!!!! ؟؟؟؟؟؟ مرد به زن: عزيزم ممنونم ازت! تو اعتقاد به دين رو به زندگيم آوردي! چون من قبل از ازدواج معتقد بودم جهنم اصلا’ وجود نداره !!!!! ؟؟؟؟؟؟؟ زماني كه يك زن كه با مردي ازدواج مي كند انتظار دارد كه او تغيير كند ولي اينگونه نمي شود زماني كه يك مرد با زني ازدواج مي كند مطمئن است كه آن زن تغيير نمي كند و اينگونه مي شود يك زن در بحث حرف آخر را مي زند بعد از آن، هر حرفي كه مرد بزند، شروع يك بحث جديد است و خداوند زن را آفريد تا هيچ مردي به مرگ طبيعي نميرد (سوره سكته آيات حرص تا دق( قوانين طلائي همسرداري (براي مردان) : قانون اول: بايد زني داشته باشيد كه در كارهاي خانه مثل آشپزي، تميزكاري، گردگيري و ... خوب باشد. قانون دوم: بايد زني داشته باشيد كه موجبات سرگرمي و خنده و شادي شما را فراهم نمايد. قانون سوم: بايد زني داشته باشيد مورد اعتماد و اطمينان و راستگو ... قانون چهارم: بايد زني داشته باشيد كه از بودن با او لذت ببريد و باعث آرامش خاطر شما باشد قانون پنجم: خيلي خيلي اهميت دارد كه اين چهار زن از وجود يكديگر بي خبر باشند !!! زن به شوهرش ميگه: شوهر همسايه هر روز صبح كه ميخواد بره سر كار زنش رو ميبوسه! تو چرا اين كار رو نمي كني؟ شوهر ميگه: آخه من كه زنه رو خوب نمي شناسم!! بچه از باباش ميپرسه: بابا، تو بهشت زنها از شوهراشون جدا زندگي ميكنند يا باهم هستن؟ باباهه ميگه: بچه جون، اگه زنها با شوهراشون يكجا باشن كه آنجا ديگه بهشت نميشه !!! مرد احساس را كشف كرد و زن عشق را، مرد كار را كشف كرد و زن خانه داري را، مرد پول را اختراع كرد و زن خريد را، از آن زمان، مرد چيزهاي بسيار زيادي كشف و اختراع كرد، و زن همچنان در حال خريد است !!! يك زن نگران آينده است تا زماني كه شوهر كند يك مرد هرگز نگران آينده نيست تا زماني كه زن بگيرد يك مرد موفق مرديست كه درآمدش بيشتر از مبلغي باشد كه زنش خرج مي كند يك زن موفق زنيست كه بتواند چنين مردي را پيدا كند براي اينكه با يك مرد شاد باشيد بايد او را كاملا درك كنيد و كمي دوست داشته باشيد براي اينكه با يك زن شاد باشيد بايد او را كاملا دوست داشته باشيد و اصلا سعي نكنيد كه او را درك كنيد مردان متاهل بيشتر از مردان مجرد عمر مي كنند در عوض مردان متاهل بيشتر آرزوي مرگ مي كنند برنده جايزه نوبل ادبيات در زمان تقديم جايزه خود به همسرش گفت: اين جايزه را به همسر عزيزم تقديم مي كنم كه با نبودش باعث شد من بتونم اين كتاب را تمام كنم! زن خوب مثل دايناسور مي مونه كه نسلش منقرض شده ولي مرد خوب مثل سيمرغ مي مونه كه از اول يه افسانه بوده! | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: جوک الإثنين ديسمبر 07, 2009 6:04 pm | |
| | |
|
| |
REZA*HAMAKI عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1898 Age : 33 Location : Qom Registration date : 2009-09-26
| عنوان: رد: جوک الإثنين ديسمبر 07, 2009 6:34 pm | |
| به Xميگن خاصيت نوشابه را بگو. ميگه:آب دارد،گاز دارد، ولي متاسفانه تلفن ندارد!!!! طرف میره کولر بخره، یارو میگه: کولر آبی میخوای؟ میگه: فرقی نمیکنه، قرمز بده X زنگ ميزنه 118، ميگه: ببخشيد شماره تلفن اصغر رو دارين؟! يارو ميگه: نه.X ميگه: پس من ميخونم يادداشت كنين!! يه Xاسم بچشو مي ذاره بانك هر روز ميزنتش.!!!!!!! | |
|
| |
| عنوان: رد: جوک الإثنين ديسمبر 07, 2009 6:44 pm | |
| ممنون آقارضا | |
|
| |
| عنوان: رد: جوک الإثنين ديسمبر 07, 2009 6:45 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: جوک الثلاثاء ديسمبر 08, 2009 4:52 pm | |
| اینم چند تا جک برای امشب! افغانی میره تو خونه زنه دزدی , زنه میترسه میگه بیا این پولا و طلا برای تو , افغانی میگه خودتو به اون رو نزن بگو نون خشک ها کجاست؟!!!!! لره ۱نفرو تو خيابون ميبينه ميگه : ببخشيد من شما رو تو دبي نديدم؟ يارو ميگه : نه آقا من اصلان دبي نرفتم. لره ميگه : چه جالب اتفاقا منم تا حالا دبي نرفتم ، حتما ۲ نفر ديگه بودن از یه لره میپرسند: كدوم برنامه تلویزیون رو بیشتر از همه دوست داری؟ میگه: پیام بازرگانی! میپرسن: چرا؟ میگه: چون بینش سریال پخش میكنند! از لر میپرسن امام رضا چرا رفته بود مشهد میگه: رفته بود زیارت!!!!! ! | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| |
| |
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| |
| |
| عنوان: رد: جوک الأربعاء ديسمبر 09, 2009 6:15 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: جوک الخميس ديسمبر 10, 2009 7:08 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: جوک الخميس يناير 07, 2010 7:54 am | |
| به یکی میگن اگه حالت تهوع بهت دست داد چی کار میکنی میگه هیچی من بهش دست نمیدم اصفهانی ها وقتی مهمان براشون میاد این طوری تعارف می کنند: لطفا این میوه ها را هم ملاحظه بفرمایید! اولی: از مسافرت چی آوردی؟ دومی : تشریف!!! هانیه توسلی و حامد کمیلی با هم ازدواج میکنن بچه شون چی میشه؟ : دعای ندبه!!! یارو توی خیابون زل زده بوده به یه دختره، یه پیرمردی بهش میگه: مگه تو خودت خواهر و مادر نداری؟ طرف میگه: چرا، ولی به این خوشگلی نیستند! لره با ذوق به دوستش می گه بالاخره این پازل رو بعد از دو سال تلاش درست کردم! دوستش می گه دو سال یه کم زیاد نیست؟ لره می گه نه بابا! رو جعبه اش نوشته 7 تا 10 سال! لره با خدا قهر می کنه صبح که از خواب پامیشه بره سرکار میگه : به امید بعضی ها ! Xو لره داشتن با هم حرف می زدن: لره: تو کجا به دنیا اومدی؟ ترکه: تو بیمارستان!! لره: آخی مریض بودی؟ یه نفر میره بانک بانکیه میپرسه چک سیباست؟ میگه نه چک گردوهای پارساله . | |
|
| |
| عنوان: رد: جوک الخميس يناير 07, 2010 2:28 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: جوک الخميس يناير 07, 2010 5:39 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: جوک الجمعة يناير 08, 2010 6:23 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: جوک السبت يناير 09, 2010 8:09 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: جوک السبت يناير 09, 2010 7:59 pm | |
| به یکی گفتند: اگه توی دریا یک کوسه بهت حمله کنه چی کار میکنی؟ طرف گفت: از درخت میرم بالا! گفتند: وسط دریا، درخت کجا بود؟ گفت: مجبورم، میفهمی؟ مجبورم! ................................................. رئیس دادگاه به متهم گفت:
می دانی اگه دروغ بگی چه سرنوشتی داری؟
متهم گفت:
بله به جهنم می رم. و اگه راست بگویی چه؟
می رم به زندان !!!
| |
|
| |
| عنوان: رد: جوک السبت يناير 09, 2010 8:02 pm | |
| [b]یارو به اعدام در اتاق گاز محكوم میشه.میبرنش تواتاق میبینه سقف نداره.خندش میگیره.می پرسه پس سقف اتاق كو؟میگن وقتی كپسول خورد توی سرت میفهمی[/b] ....................................غضنفررفته بوده چتربازی. موقع پرش از هواپیما، فرمانده بهش می گه: وقتی پریدی بیرون دكمه سبز می زنی چترت باز میشه، یك درصد اگر باز نشد، دگمه قرمز رو می زنی كه حتما چترت باز می شه. بعد وقتی رسیدی پایین یك جیپ هم پایین منتظرته كه می بردت پادگان. حالا بپر. غضنفر می پره، دگمه سبز رو میزنه چتر باز نمی شه، دگمه قرمز رو میزنه چتر باز نمی شه، می گه اگه شانس ماست، حالا اگر برسیم پایین جیپه هم رفته
| |
|
| |
| عنوان: رد: جوک الأحد يناير 10, 2010 8:33 am | |
| | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: جوک الأحد يناير 10, 2010 6:36 pm | |
| مرسي خيلي باحال بود | |
|
| |
| عنوان: رد: جوک الإثنين يناير 11, 2010 7:18 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: جوک الجمعة يناير 15, 2010 5:54 pm | |
| اصفهانیه زنش میمیره رو سنگ قبر زنش مینویسه: اشرف الملوک همسر دکتر رضایی : متخصص قلب و عروق واقع در خیابان انقلاب ساختمان پزشکان پلاک ۱۱۷ ساعت کار ۹ صبح تا ۶ بعداز ظهر تلفن:…… به ترکه میگن: خبر داری پسرت رکورد شکسته؟! ترکه میگه: ای خاک بر سرش . گفته باشم……من یه ریال هم خسارت نمیدم !!!! به ترکه می گن چرا جلوی بانک نشستی لنگتو باز کردی می گه آخه شنیدم به بازنشسته ها وام می دن!! خبرنگار: برای محرم امسال چه برنامه ای دارید ؟ ترکه: ما امسال ۱۰ تا علم اضافه می کنیم، ۱۵ تا پرچم، ۱۵۰ تا زنجیر، ۱۲ تا قمه، با ۴۰ نفر زنجیرزن جدید. در مجموع انشاالله امسال دیگه پدر یزید در میاد ! به ترکه میگن : تولدت کیه ؟ میگه : ۵ آذر ، میگن چه سالی ؟ میگه : هر سال : دلداری ترکه به دوست دخترش : مهم نیست که قشنگ نیستی ! قشنگ اینه که مهم نیستی | |
|
| |
| |
| |
| عنوان: رد: جوک السبت يناير 16, 2010 7:26 am | |
| | |
|
| |
| جوک | |
|