| مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف | |
|
+6MajidDiab magnoon diab maryashena Yasaman Jany Saghar 10 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف السبت مارس 14, 2009 12:50 pm | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف السبت مارس 14, 2009 12:52 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف السبت مارس 14, 2009 12:57 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف السبت مارس 14, 2009 12:59 pm | |
| نیوشا ضیغمی و همسرش [ عكس ] | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف السبت مارس 14, 2009 1:00 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف السبت مارس 14, 2009 1:02 pm | |
| اس ام اس چهارشنبه سوری
آخرین سخنرانی بوش:
ملتی که در چهارشنبه سوری یکدیگر را با ترقه پاره می کنند اگه انرزی هسته ای بدست بیارن دنیا را پاره می کنند.
************* با یاد سرخی گونه هات..
درخشش چشمات ..
سوزانندگی لبهات..
داغی عشقت
از رو آتیش میپرم
دوستت دارم آتیش پاره چهارشنبه سوری مبارک
************* تام کروز ، نيکلاس کيج ، جنيفر لوپز ، رابرت دنيرو ، ياني ، ديوويد کاپرفيلد ، آنتوني رابيز ، خود من و بقيه ي ستارگان جهان ازت خواهش ميکنيم چهارشنبه سوري مواظب خودت باشي
************* چهار شنبه سوریه نیا پایین می سوزی . . . . .
چیه؟ توقع داشتی اینجا آتیش باشه بسوزی؟؟
************* چهارشنبه سوري نزديکه.يه وقت نري از رو آتيش بپري.
.
.
آخه تجربه ثابت کرده اگه بره رو آتيش کباب ميشه.
************* سلام چهارشنبه سوری جایی قرار نذاری کار واجب باهات دارم
آخه آتیش کم داریم آتیش پاره
************* در پی اختلاف نظر در مورد اینکه شب چهارشنبه سوری 20 است یا 27، روز 21 اسفند یوم الشک و از 20 تا 27 اسفند هفته ی وحشت اعلام شد | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف السبت مارس 14, 2009 1:03 pm | |
| اس ام اس جدید مخصوص عید نوروز سری 1
آسمان را مي خواهم براي عبور . جاده باريک است ! ماه را مي خواهم براي نور را تاريک است ! تو را مي خواهم براي نظافت عيد نوروز نزديک است !
يادت باشه من اولين کسي هستم که عيد رو از ??روز پيش بهت تبريک گفتم
بهار،نـيم بهار،ربـع بـهار، بهار را قسمت کردند؛بازارشان سکه شد! دوست عزيز سبز ترين و هميشگي ترين بهار ها را برايت آرزو مندم
نزديک عيده، توي خونه تکونيه دلت، مارو بيرون نکني!!!
ز کوي يار مي آ يد نسيم باد نوروزي از اين باد ار مدد خواهي چراغ دل برافروزي . نوروز مبارک
ميدونم اگه بگم سال نو مبارک حالت از شنيدن اين جمله کليشه اي بهم مي خوره. پس سال نو مبارک!
باتبريک سال نو عاقبت زمستان رفت و رو سياهيش براي ما موند .. ... .... .... حاجي فيرو
اين اس ام اس رو ... روز ديگه بخون.
.........
.........
گفتم ... روز ديگه!
.........
.........
عيد نوروز مبارک. يادت باشه من اولين کسي بودم که بهت تبريک گفتم!
ساقيا آمدن عيد مبارک بادت
وان مواعيد که دادي مرواد از يادت
سال نو و نوروز باستاني مبارک
سايه حق
سلام عشق
سعادت روح
سلامت تن
سرمستي بهار
سکوت دعا
سرور جاودانه
اين است هفت سين آريايي
نوروز مبارک
************* سلامتي
سعادت
سيادت
سرور
سروري
سبزي
سرزندگي
هفت سين سفره زندگيتان باشد.
نوروز۸۸ مبارک
يک شاخه رز سفيد تقديم تو باد
رقصيدن شاخ بيد تقديم تو باد
تنها دل ساده ايست دارايي ما
آن هم شب عيد تقديم تو باد
مثل ماهي زنده
مثل سبزه زيبا
مثل سمنو شيرين
مثل سنبل خوشبو
مثل سيب خوش رنگ
و مثل سکه با ارزش باشيد
سال نو مبارک
************* دنيا را برايتان شاد شاد
و شادي را برايتان دنيا دنيا آرزومندم
هر روزتان نوروز
با آرزوي
12 ماه شادي،
52 هفته پيروزي،
365 روز سلامتي،
8760 ساعت عشق،
525600 دقيقه برکت،
3153000 ثانيه دوستي.
سال نو مبارک باد
سال و مال و فال و حال و اصل و نسل و بخت و تخت
بادت اندر شهرياري برقرار و بر دوام
سال خرم، فال نيكو، مال وافر، حال خوش،
اصل ثابت، نسل باقي، تخت عالي، بخت رام
سال نو مبارك
بهار بهترين بهانه براي آغاز، وآغاز بهترين بهانه براي زيستن است
آغاز بهار بر شما مبارک
><(((>
><(((>
><(((>
من اولين کسي بودم که براي تو ماهي عيد فرستادم.
سال نو مبارک
چند روز ديگه بهار مياد و همهچيز رو تازه ميكنه، سال رو، ماه رو،
روزها رو، هوا رو، طبيعت رو، ولي فقط يك چيز كهنه ميشه كه به
همه اون تازگي ميارزه، «دوستيمون»!
اين بار مي خواهم هفت سين عيد را با ياد تو بچينم
سبزه را با ياد روي سبزه ات
سمنو به ياد شيريني لبخندت
سايه دانه به رنگ چشم هايت
سرکه با ياد ترشي مهربانيت
سيب با ياد ترديه گونه هايت
سکه با ياد درخشش قلبت
سير با ياد تندي کلامت
با همه خوبي ها و بدي هايت ... دوستت دارم
سلامت
سعادت
سيادت
سُرور
سَروري
سبزي
و سَرزندگي
هفت سين سفره ي زندگيتان باد
مروز دو نفر از من ادرس و شماره تو رو گرفتن..منهم بهشون دادم..يکي خوشبختي..يکي موفقيت
تو سال جديد هر روز ميان سراغت
دنيا رو برات شاد شاد و شادي و برات دنيا دنيا آرزو ميکنم *** عيدت مبارک عزيزم*** boOoOoOoOoOoOoOoOos
فرخنده باد بر همگان مقدم بهار
نوروز , جاودانه ترين جشن روزگار
************* سلام، ببخشيد اين موقع شب بيدارت كردم. . . . . . . . . خواستم يادآوري كنم: سال نو شده. . . . . . . . . . . . . . . كمكم بايد از خواب زمستوني بيدار بشي
افسوس مي خورم ....چرا؟چرا با رفتن تو..............بهار مي ايد ؟...امدي در سرماي زمستان... به سردي زمستان بودي..... به غم انگيزي شبهاي تنهايي..... به خشکي برف ...مي روي..... بهار مي ايد ...به نظر معامله خوبي است....اميد ان دارم بهار گلي بر چهره ات بنشاند ...چه اميد مبهمي...گردش روزگار خطا ندارد ....زمستان هيچ گاه بهار را نمي بيند...
لحظه اي که سال تحويل ميشه ... تنها لحظه ايه که بي منت به من لبخند ميزني ... کاش هر ثانيه براي من سال تحويل باشه تا لبخند هميشه مهمون لباي سرخت بمونه... سال نو مبارک گلم
باز باران با ترانه مي خورد بر بام خانه آمد آن روز باراني گفت كه آمد روز عيد گفت هر لحظه تنها مانده در اين شب رويايي گفت كه شايد دل عيد شده اسير باز بهار آمد در اين خانه ي تنهاي ما همه گفتيم عيد آمد بوي بهار آمد(ببخشيد كه كمي گيج شديم منظور همان عيد شما مبارك است)
نرم نرمک می رسد اینک بهار، خوش بحال روزگار، خوش بحال چشمه ها و دشت ها، خوش بحال دانه ها و سبزه ها، خوش بحال غنچه های نیمه باز
اين بار مي خواهم هفت سين عيد را با ياد تو بچينم
سبزه را با ياد روي سبزه ات
سمنو به ياد شيريني لبخندت
سايه دانه به رنگ چشم هايت
سرکه با ياد ترشي مهربانيت
سيب با ياد ترديه گونه هايت
سکه با ياد درخشش قلبت
سير با ياد تندي کلامت
با همه خوبي ها و بدي هايت ... دوستت دارم
مثل ماهی زنده مثل سبزه زیبا مثل سمنو شیرین مثل سمبل خوشبو مثل سیب خوشرنگ و مثل سکه با ارزش باشید | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف السبت مارس 14, 2009 1:04 pm | |
| اس ام اس های جدید تبریک سال نو و نوروز ۱۳۸۸سری۲
نوروز پیامبر مهر است که مرا وامی دارد تنها به خاطر تو دوست داشتن را یاد بگیرم.
نوروز شعر بی غلطی است که پایان رویاهای ناتمام را تفسیر می کند.
کارگردانی است نوروز که می گوید نور ..صدا...حرکت و من برای به دست اوردنت همه نقشهای عالم را بازی می کنم.
شیشه می شکند و زندگی می گذرد.نوروز می اید تا به ما بگوید تنها محبت ماندنی است پس دوستت دارم چه شیشه باشم چه اسیر سرنوشت.
زندگی وزن نگاهی است که در خاطر ما می ماند.نوروز جشن نکوداشت نگاه تو ست پس نوروز بر تو فرخنده باد.
با تو از خاطره ها سرشارم.جشن نوروز تو را کم دارم.سال تحویل دلم می گیرد با تو تا اخر خط بیدارم.
پیام نوروز این است.دوست داشته باشید و زندگی کنید.زمان همیشه از ان شما نیست.
اگر چه یادمان می رود که عشق تنها دلیل زندگی است اما خدا را شکر که نوروز هر سال این فکر را به یادمان می اورد.پس نوروزت مبارک که سالت را سرشار از عشق کند
باران عشق همیشه می بارد اما در نوروز قطره های باران طلایی رنگند.از خدا می خواهم که همیشه زیر این باران خیس شوی.
اگر در نوروز کسی برات اس ام اس خالی فرستاد ناراحت نشو بدون انقدر دوستت داره نمی دونه چی بگه.
از نوروز می اموزیم که هیچ وقت کسی را نا امید نکنیم شاید امید تنها دارایی اش باشد.نوروزتان مبارک باد
مهربان من
درشکفتن جشن نوروز برایت در همه ی سال سر سبزی جاودان وشادی ،اندیشه ای پویا و ازادی و برخورداری از همه نعمتهای خدادادی ارزومندم.
جشن است که نوروز به پا خاسته است.شادی و سعادت جهان ان تو باد.از هر دو جهان فقط تو را می خواهم.
نوروز پاسداشت عشقهای کوچکی است که زنده مانده اند و روز تعظیم در برابر عشق های بزرگی که عظمت را کوچک می دانند.پس به تو در نوروز سلام می کنم که بزرگترین عشق این کوچکی.
نوروز ایین رفاقت را نگاهبانی می کند که باور کنیم قلبهامان جای حضور دوستانمان هستند.
در این نوروز باستانی خیال امدنت را به اغوش خسته می کشم .
نوروز یعنی هیچ زمستانی ماندنی نیست اگر چه کوتاهترین شبش یلدا باشد | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف السبت مارس 14, 2009 1:05 pm | |
| اس ام اس های جدید تبریک سال نو و نوروز 1388 سری3
آلبرت انیشتین، زکریای رازی، اسحاق نیوتن، پروفسور حسابی، من و سایر دانشمندان، سال خوشی را برای شما آرزومندیم
فرا رسیدن نوروز باستانی، یادآور شکوه ایران و یگانه یادگار جمشید جم بر همه ایرانیان پاک پندار، راست گفتار و نیک کردار خجسته باد
هان انجمن شد بر تخت اوی از آن بر شده فره بخت اوی
به جمشید بر گوهر افشاندند مر آن روز را روز نو خواندند
سر سال نو هرمز فرودین بر آسوده از رنج تن، دل ز کین
به نوروز نو شاه گیتی فروز بر آن تخت بنشست فیروزروز
بزرگان به شادی بیاراستند می و رود و رامشگران خواستند
بهار یک نقطه دارد نقطه آغاز
بهار زندگیتان بی انتها باد
سال نو مبارک
دنیا را برایتان شاد شاد و شادی را برایتان دنیا دنیا آرزومندم .
نوروز مبارک
دستان پرنوازش بهار ، طبیعت خفته را از خواب بیدار می سازد، و زمین و درخت رازهای رنگارنگ و عطرآگین خویش را نثار نگاه ما می كنند. در سال جدید خورشیدی، سبزی ، شادی ، كامیابی، بهره وری، اثربخشی فعالیتها و بهروزیتان را از درگاه ایزد منان آرزومندم.
اين بار مي خواهم هفت سين عيد را با ياد تو بچينم سبزه را با ياد روي سبزه ات سمنو به ياد شيريني لبخندت سايه دانه به رنگ چشم هايت سرکه با ياد ترشي مهربانيت سيب با ياد ترديه گونه هايت سکه با ياد درخشش قلبت سير با ياد تندي کلامت با همه خوبي ها و بدي هايت ... دوستت دارم
دوست ندارم مثله همه از خدا بخوام که توی زندگی هیچ غمی نباشه، چرا که شادیها در کنار غمهاست که معنا پیدا میکنه و زیبا میشه. تنها از خدا میخوام قدرتِ درکِ حضورش رو توی لحظه های زندگی به همه ی مخلوقاتش عطا کنه، که اون وقته که هیچ مشکلی توان شکستن ما رو نداره. سال نو با دیدِ نو به زندگی و فرصتی دوباره برای بهتر زیستن بر شما و خانواده تان خجسته باد.
بوی باران ; بوی سبزه ; بوی خاک
شاخه های شسته ; باران خورده ; پاک
آسمان آبی و ابر سفید , برگهای سبز بید
عطر نرگس , رقص باد ، نغمه شوق پرستوهای شاد
خلوت گرم کبوترهای مست
نرم نرمک می رسد اینک بهار
خوش به حال روزگار
با خوبی ها و بدی ها، هرآنچه که بود؛ برگی دیگر از دفتر روزگار ورق خورد، برگ دیگری از درخت زمان بر زمین افتاد، سالی دیگر گذشت روزهایت بهاری و بهارت جاودانه باد
بنگر به رستاخیز طبیعت که چه زیباست .
و هر سال رستاخیزی دیگر را تجربه می کنیم
و چه زیباتر رستاخیز انسان در این عصر آهن وتباهی
ای کاش هر روزمان نو روز باشد تا نو شویم خودمان ، اندیشه هایمان و عشقمان به همه زیبایی ها. سال نو مبارک
سال نو ، از آغوش مطهر خداوند فرا میرسد وقلب من نیایش می کند: خدایا! مرا متبرک کن تا هر روز که در راه رسیدن به «تو» گام بر میدارم با تحسین و حیرت زیبائی را بجویم که همانا سرشت «تو»ست. خدایا مرا برکت آن بخش که هر روز وظیفه خویش را به انجام برسانم به برادران و خواهرانم یاری برسانم تا بار خود را در فراز و نشیب زندگی بر دوش کشند. و هر روز نیایش کنم: در آفتاب و باران بادا که خواست «تو» تحقق پذیرد. آمین
براستی رسیدن این عید سعید باستانی همراه با روئیدن جوانه ها و درختان و نو شدن جسم ها و جانهای عاشقان را تبریک و تهنیت گوییم . دلهامان را نزدیک ، دستهامان را به همدیگر بدهیم و در سال جدید با یاری هم منظری زیبا و زندگی خاطره انگیز خلق کنیم .
************* برآمد باد صبح و بوی نوروز به کام دوستان و بخت پیروز
مبارک بادت این سال وهمه سال مبارک بادت این روز وهمه روز
ای خدای دگرگون کننده دلها و دیده ها ای تدبیر کننده روز و شب ای دگرگون کننده حالی به حالی دیگر حال مارا به بهترین حال دگرگون کن
سال نو مبارک
با آرزوی 12 ماه شناخت صحیح 52 هفته معرفت آسمانی 365 روز صداقت 8760 ساعت مهربانی 52500 دقیقه توکل به خدا 3105000 ثانیه غرق در لذت بخش ترین عشق هستی......
سال نو مبارک
************* زکوی یار می آید نسیم باد نوروزی از این باد از مدد خواهی، چراغ دل بر افروزی
نوروز مبارک
مثل لحظه ای که باغ, در ترنم ترانه شکوفا میشود, غرق در شکوفه میشود روزگارتان بهـار لحظه هایتان پر از شکوفـه باد. سال نـو مبارک
************* باز كن پنجره را كه بهاران آمد كه شكفته گل سرخ به گلستان آمد
سال نو مبارک
امیدواریم عید با بوسه هایش ، بهار با گلهایش و سال نو با امیدهایش برتو ای عزیز ترین مبارک باشد.
و بر آمد بهاری دیگر
مست و زیبا و فریبا ، چون دوست
سبدی پیدا کن ،
پر کن از سوسن و سنبل که نکوست
همره باد بهاری بفرست :
پیک نوروزی و شادی بر دوست !
تبریک و تهنیت
نوروز و سال نو
همواره مستجاب
بادا دعای تو
لحظه اي که سال تحويل ميشه ... تنها لحظه ايه که بي منت به من لبخند ميزني ... کاش هر ثانيه براي من سال تحويل باشه تا لبخند هميشه مهمون لباي سرخت بمونه... سال نو مبارک گلم
باز باران با ترانه مي خورد بر بام خانه آمد آن روز باراني گفت كه آمد روز عيد گفت هر لحظه تنها مانده در اين شب رويايي گفت كه شايد دل عيد شده اسير باز بهار آمد در اين خانه ي تنهاي ما همه گفتيم عيد آمد بوي بهار آمد(ببخشيد كه كمي گيج شديم منظور همان عيد شما مبارك است) | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف السبت مارس 14, 2009 1:07 pm | |
| اجتماع جمعی از زنان با شعار،هر گونه تبعیض را محکوم میکنیم [ عكس - طنز و زیبا ] | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف السبت مارس 14, 2009 1:11 pm | |
| تونل زير دريا براي اتصال سوئد به دانمارك [ عكس ] | |
|
| |
| |
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف السبت مارس 14, 2009 1:33 pm | |
| اخیراًدر فرودگاه گفتگوی لحظات آخر بین مادر و دختری راشنیدم
هواپیما درحال حرکت بود و آنها در ورودی کنترل امنیتی همدیگر را بغلکردندومادر گفت: " دوستت دارم و آرزوی کافی برای تومیکنم." دختر جواب داد: " مامانزندگیما باهم بیشتر از کافی هم بوده است. محبت تو همه آن چیزی بوده که من احتیاج داشتم. من نیز آرزوی کافی برای تومیکنم." آنهاهمدیگر را بوسیدند و دختر رفت.مادربطرف پنجره ای که من در کنارش نشسته بودم آمد. آنجا ایستاد و می توانستم ببینم کهمیخواست و احتیاج داشت که گریه کند. من نمیخواستم که خلوت او رابهمبزنمولی خودش با این سؤال اینکار را کرد: " تا حالا با کسی خداحافظی کردید که میدانیدبرای آخرین بار است که او را میبینید؟ " جواب دادم: " بله کردم. منو ببخشید کهفضولی میکنم چرا آخرین خداحافظی؟"
اوجواب داد: " من پیر و سالخورده هستم او در جای خیلی دور زندگی میکنه. من چالشهایزیادی را پیش رو دارم و حقیقت اینست که سفر بعدی او برای مراسم دفن من خواهد بود. "
"وقتیداشتید خداحافظی میکردیدشنیدمکه گفتید " آرزوی کافی را برای تو میکنم. " میتوانم بپرسم یعنیچه؟ "
اوشروعبه لبخند زدن کرد و گفت: " این آرزویست که نسل بعد از نسل به ما رسیده. پدرومادرمعادت داشتند که اینرا به همه بگن." او مکسی کرد و درحالیکه سعی میکرد جزئیات آنرابخاطر بیاورد لبخند بیشتری زد و گفت: " وقتی که ما گفتیم " آرزویکافی را برای تومیکنم. " ما میخواستیم که هرکدام زندگی ای پر از خوبی به اندازه کافی که البتهمیماند داشته باشیم. " سپس روی خود را بطرف من کرد و این عبارتها را که در پائینآمده عنوان کرد:
"آرزویخورشید کافی برای تو میکنم که افکارت را روشن نگاه دارد بدون توجه به اینکه روزچقدر تیره است.
آرزویباران کافی برای تو میکنم که زیبایی بیشتری به روز آفتابیت بدهد. آرزویشادی کافی برای تو میکنم که روحت را زنده و ابدی نگاه دارد. آرزویرنج کافی برای تو میکنم که کوچکترین خوشیها به بزرگترینها تبدیل شوند. آرزویبدست آوردن کافی برای تو میکنم که با هرچه میخواهی راضی باشی. آرزویاز دست دادن کافی برای تو میکنم تا بخاطر هر آنچه داری شکرگزار باشی. آرزویسلامهای کافی برای تو میکنم که بتوانی خداحافظی آخرین راحتری داشته باشی." بعدشروع به گریه کرد و از آنجا رفت.
میگویند که تنها یک دقیقه طول میکشد که دوستی را پیدا کنید٬یکساعت میکشد تا از او قدردانی کنید اما یک عمر طول میکشد تا او را فراموش کنید | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف السبت مارس 14, 2009 1:34 pm | |
| اطلاعات ودانستنیهای قرآنی
÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷ *تعدادسوره های قرآن:114 *تعدادآیات قرآن:6236 *تعدادکلمات قرآن:77807 *تعدادجزءهای قرآن:30 *تعداد حزب های قرآن:120 *تعدادسوره های مکی:86 *تعداد سوره های مدنی:28 *تعدادسوره هایی که با حروف مقطعه آغاز میشوند:29 *تعدادسوره هایی که با قسم خوردن(سوگند)آغازمیشوند:15 *تعداد سوره هایی که قسم خوردن(سوگند)درآنهادیده میشود:22 *تعدادسوره های جزءسی قرآن:37 *تعدادسوره هایی که بالفظ(ایهاالنبی)آغازمیشوند :3سوره-احزاب،طلاق وتحریم. *تعدادسوره هایی که با لفظ(یاایهاالناس)آغازمیشوند :2سوره-نساءو حج. *تعداد سوره هایی که بالفظ(یاایهاالذین آمنوا)آغازمیشوند:3سوره-مائده،حجرات وممتحنه. *تعدادسوره هایی که بالفظ(الحمدلله)آغازمشوند:5س وره-حمد،انعام،کهف،سبا وفاطر. *تعدادسوره هایی که بالفظ(اذا)آغازمیشوند:7سوره-واقعه،منافقون،تکویر،انفطا ر،انشقاق،زلزال،نصر. *تعداد سوره هایی که بالفظ(انا)آغازمیشوند:4سوره-فتح،نوح،قدر وکوثر. *تعداد سوره هایی که بالفظ(الم)آغازمیشوند:6سوره-بقره، عنکبوت، آل عمران، روم ،سجده ولقمان. *تعدادسوره هایی که بالفظ(الر)آغازمیشوند:5سوره-هود،یونس،یوسف،ابراهیم وحجر. *تعدادسوره هایی که بالفظ(تبارک الذی)آغاز میشوند:2سوره-فرقان وملک. *تعدادسوره هایی که بالفظ(حم)آغازمیشوند:6سوره-دخان،جاثیه،احقاف،زخرف،فصل ت ومومن. *تعدادسوره هایی که بالفظ(سبح یا یسبح)آغازمیشوند:6سوره-حدید،حشر،صف،جمعه،تغابن واعلی. *تعدادسوره هایی که بالفظ(قد)آغازمیشوند:2سوره-مومنون ومجادله. *تعدادسوره هایی که بالفظ(قل)آغازمیشوند:5سوره-جن،کافرون،توحید،فلق وناس. *تعدادسوره هایی که بالفظ(ویل)آغازمیشوند:2سوره-مطففین وهمزه. *تعدادسوره هایی که بالفظ(هل)آغازمیشوند:2سوره-غاشیه ودهر. *تعدادسوره هایی که به اسم پیامبران است:6سوره-ابراهیم،نوح،هود،یوسف،یونس ومحمد(ص). *تعدادسوره هایی که به نام حیوانات است:6سوره-بقره(گاوماده)نحل(زنبورعسل)ن مل(مورچه)عنکبوت ،عادیات(اسبهای تندرو)وفیل. ÷÷÷اسامی ونامهای دیگرقرآن کریم÷÷÷ کتاب،ذکر،فرقان،نور،تنزیل، بیان،بلاغ،مبین،احسن الحدیث ورحمت. *قرآن کریم درمدت چندسال نازل شد:23سال(13سال درمکه و10سال درمدینه). *قرآن کریم به چند صورت نازل شد:2صورت(یکباردفعی ویکبارهم تدریجی). *کدام سوره بزرگترین سوره قرآن است:سوره بقره با286آیه. *کدام سوره کوتاهترین سوره قرآن است:سوره کوثربا3آیه. *کدام سوره دو مرتبه برپیامبر(ص) نازل گردید:سوره حمد *کدام سوره( بسم الله الرحمن الرحیم)ندارد:سوره توبه( برائت). *کدام سوره دو(بسم الله الرحمن الرحیم)دارد:سوره نمل(درآغازودرآیه 30). *کدام سوره درآغازبرپیامبر(ص)نازل شد:سوره علق(اقرءباسم ربک). *کدام سوره دروسط قرآن قراردارد:سوره کهف(هیجدهمین سوره). *کدام سوره آخرین باربرپیامبر(ص)نازل شد:سوره نصر(درسال دهم هجرت درحج الوداع). *کدام سوره درتمام آیات آن لفظ جلاله (الله)بکاررفته است:سوره مجادله -40بار. *کدام سوره قلب قرآن است:سوره یس(یاسین). *کدام سوره به عروس قرآن معروف است:سوره الرحمن. *کدام سوره احسن القصص است:سوره یوسف. *کدام سوره به زبان بندگان نازل گردیده است:سوره حمد. *کدام سوره به سوره امام حسین(ع) معروف است:سوره فجر. * کدام سوره درشان حضرت علی(ع)وحضرت فاطمه(س)بخاطر بخشیدن غذا است:سوره دهر(هل اتی). *کدام سوره باقسم آغازوباحمدبه پایان میرسد:سوره صافات. *کدام سوره به نام یک کشور است:سوره روم. *کدام سوره به نام یک قوم است:سوره سبا *کدام سوره خواندنش در نماز هاواجب است:سوره حمد. *کدام سوره (آیه الکرسی)درآن قراردارد:سوره بقره. *کدام سوره به بنی اسراییل معروف است:سوره اسراء. *کدام سوره به رسالت حضرت محمد(ص)اززبان حضرت عیسی(ع)بشارت داده است:سوره صف(آیه 6). *کدام سوره اشاره به پناه بردن به خداازشرشیطان درشروع به خواندن قرآن دارد:سوره نحل(آیه 98). * کدام سوره خواندنش برابربا ثلث قرآن است:سوره توحید. *کدام سوره خواندنش برابربا ربع قرآن است:سوره کافرون. *کدام سوره خواندنش به زنان سفارش شده است:سوره نور. *کدام سوره خواندنش به زنان سفارش نشده است:سوره یوسف. *کدام سوره با (ن)آغازوپایان میپذیرد:سوره قلم. *کدام سوره اشاره به وجوب نمازشب برپیامبر(ص)دارد:سورهمزمل. *کدام سوره اشاره به سال تولد پیامبراسلام(ص)وداستان تخریب کعبه دارد:سوره فیل. *کدام سوره با لفظ(سوره)آغاز شده است:سوره نور. *کدام سوره بیشترین لفظ(یاایهاالذین آمنوا)رادارد:سوره مائده(16بار). *کدام سوره هفتاد اسم الهی (غیر ازالله)درآن است:سوره انعام. *کدام سوره درهنگام نزول هفتاد هزار فرشته آن را بدرقه نمودند:سوره انعام. *کدام سوره هفت سوگند پیاپی درآن آمده است:سوره شمس. *کدام سوره است که نام حضرت یوسف 25باردرآن آمده است:سوره یوسف. *کدام سوره بیشترین سوگنددر آ ن بکاررفته است:سوره شمس(11سوگند). *کدام سوره دارای دوسجده مستحبی است:سوره حج. *کدام سوره به سوره تودیع معروف است:سوره نصر. *کدام سوره به هنکام وضو گرفتن خواندنش مستحب است:سوره قدر. *کدام سوره به نسب نامه(شناسنامه) خداوند معروف است:سوره توحید. *کدام سوره است که از 28 حرف عربی حروف(ث،خ،ج،ف،ظ،ش،ز)درآن دیده نمیشوند:سوره حمد. *کدام سوره است که تمام آیاتش به(د)ختم میشود:سوره توحید. *کدام سوره است که تمام آیاتش به(ر)ختم میشود:سوره کوثر. *کدام سوره است که تمام آیاتش به(س)ختم میشود:سوره ناس. *کدام سوره است که تمام آیاتش به (ی)ختم میشود:سوره لیل. *کدام سوره به سوره پاکدامنی وعفت معروف است:سوره نور. *کدام سوره یکجاوعلنی اولین بارتوسط پیامبر(ص)برمردم مکه خوانده شد:سوره نجم. *کدام سوره،بریدن دماغ کفاراست(به فرموده امام صادق(ع):سوره انفال. *کدام سوره بیشترین لفظ(یا بنی آدم)درآن بکاررفته است:سوره اعراف. *کدام سوره داستان موسی(ع) وخضر(ع)رادر خود دارد:سوره کهف. *کدام سوره صفات متعدد (عبادالرحمن)رابیان میکند:سوره فرقان. *کدام سوره به دسته (اصحاب یمین،اصحاب شمال وسابقون)اشاره دارد:سوره واقعه. *کدام سوره به نام کوهی است که درآن حضرت موسی(ع)با خدا مناجات کرد:سوره طور. *کدام سوره که داستان ذوالقرنین درآن آمده است:سوره کهف. *کدام سوره هاازهمنام های قرآن بشمار میروند:سوره های فرقان ونور. *کدام سوره ها به معوذتین معروف اند:سوره های فلق وناس. *کدام سوره هابه فرموده پیامبر(ص)اوراپیرکردند:سوره های هود،واقعه،مرسلات ونباء. *کدام سوره هادر شب قدرخواندن آنها سفارش شده است:سوره های عنکبوت وروم. *کدام سوره هاسجده واجب دارند:سوره های سجده(آیه15)سوره فصلت(37)سوره نجم(62)سوره علق(19). *کدام سوره ها به سوره های( سبع الطول) معروف اند:بقره،آل عمران،نساء،مائده،انعام،اع راف،انفال وبرائت. *کدام سوره ها به زهراوان معروعف اند:سوره های بقره وآلعمران. *کدام سوره هابه طواسین معروف اند:سوره های نمل،شعراء وقصص(اول آنهاباطس وطسم شروع شده است). *کدام سوره ها به عزائم معروف اند:سوره های سجده،فصلت،نجم وعلق(سوره هایی که سجده واجب دارند). *چندسوره سجده مستحبی دارند:11سوره *بزرگترین سوره مکی چه نام دارد:سوره شعراء(227آیه). *بزرگترین واولین سوره مدنی چه نام دارد:سوره بقره(286آیه). *کوتاهترین سوره قرآن کریم چیست:سوره کوثر(3آیه و10کلمه). *بلندترین آیه قرآن کریم چیست:آیه282 (بقره). *کوتاهترین آیه قرآن کریم چیست:مدهامتان(درسوره الرحمن). *بلندترین کلمه قرآن چیست:فاسقیناکموه(در سوره حجر). *کلمه وسط قرآن چیست:ولیتلطف(درسوره کهف). *کلمه وسط سوره حمد چیست:نستعین *کلمه قرآن درکدام سوره بیشتر آمده است:سوره اسرا. *کدام کلمه درتمام سوره ها بکاررفته است:الله. *تاج سوره ها که بهترین ومهمترین آیات است:بسم الله الرحمن والرحیم. *آیه(فبای الاءربکماتکذبان)چندبارودرڠ ?ه سوره ای بکاررفته است:31درسوره الرحمن. *اولین آیه ای که برحضرت پیامبراسلام(ص) نازل شد:اقراءباسم ربک الذی خلق.(آیه اول سوره علق). *آخرین آیه ای که برحضرت پیامبراسلام(ص) نازل شد:الیوم اکملت لکم دینکم و...( *بزرگترین عدد درقرآن چیست:صد هزار(وارسلناه الی مائه الف...)درسوره صافات آیه 147. *درآیه الکرسی لفظ مقدس( الله) چندبار آمده است:چهار بار. *کدام صفت الهی درتمام سوره هاآمدهاست:رحیم. *تنهاصفت الهی که درتمام سوره ها به جزسوره توبه آمده اند:رحمن. *قسمتی ازیک آیه است که ازدو سوی به یک شکل خوانده میشود:ربک فکبر. *دو آیه که تمام حروف الفبای عربی درآنها بکاررفته است:آیه154آل عمران وآیه آخر سوره فتح. *آیه ای که سه بارکلمه( رب)درآن تکرار شده است:آیه36سوره جاثیه. *خداونددرسوره بلد به شهری قسم یاد کرده است:مکه(هذا البلد). *آیه حجاب در چه سوره ای است:سوره نور(آیه31). *آیه ولایت(انما ولیکم الله وارسول والذین آمنوا...) درچه سوره ای آمده است: سوره مائده(آیه55). *آیه صلوات فرستادن بر پیامبراسلام (ص)وآلش (ع)درچه سوره ای آمده است: سوره احزاب(آیه56). *آیه مودت اهل بیت پیامبر(ص)(قل لااسئلکم علیه اجرا...)در چه سوره ای است:سوره شوری(آیه 23). *آیه تطهیرپیامبر(ص)واهل بیت(ع)(انما یرید الله لیذهب ...)درچه سوره ای است:سوره احزاب( آیه33). *آیه اسوه بودن پیامبر(ص)(لقد کان لکم فی رسول الله اسوه حسنه)درچه سوره ای است:سوره احزاب(آیه21). *آیه وجوب روزه گرفتن درچه سوره ای آمده است:سوره بقره.(آیه 183). *آیه مراحل وضو گرفتن درچه سوره ای است: سوره مایده.(آیه 6). *اولین قسم (سوگند)ازچه سوره ای آغاز شده است:سوره صافات. *آیه ای که نخستین باربه مسلمانان ا جازه جهاد دادکدام است: سوره حج(آیه 39).. *آیه الکرسی(الله لا اله الاهوحی القیوم) درچه سوره ای است وشامل چند آیه است:سوره بقره وسه آیه (آیات255تا257). *آیه استرجاع (بازگشت به سوی خدا)درچه سوره ای است:سوره بقره(آیه 156). *آیه رفع زخم چشم(وان یکاد...)در چه سوره ای است:سوره قلم(آیه51). *آیه وحدت(واعتصموا بحبل الله...)در چه سوره ای است:سوره آل عمران(آیه103). *آیه تعاون(وتعاونوا علی البر...)درچه سوره ای است:سوره مائده(آیه2). *آیه پیروزی حق(جاءالحق وزهق الباطل...)درچه سوره ای است:شوره اسرا(آیه81). *آیه اطاعت(اطیعواالله واطیعواالرسول و...)درچه سوره ای است:سوره نساء(آیه59). *آیه بشارت به مستضعفین(ونرید ان من علی الذین استضعفوا...)درچه سوره ای است:سوره قصص(آیه5). *آیه مصونیت قرآن(انا نحن نزلنا الذکر...)درچه سوره ای است:سوره *آیه شهیدان زنده اند(ولاتحسبن الذین قتلوا...)درچه سوره ای است:سوره ال عمران(آیه169). *آیه اضطرارودرماندگی(امن یجیب المضطراذادعاه...)درچه سوره ای است:سوره نمل(آیه62). *آیه تهیه نیرو وآمادگی(واعدوا لهم مستطعتم من ...)درچه سوره ای است:سوره انفال(آیه60). *آیه قرض الحسنه(ان تقرضوا الله قرضاالحسنه...)درچه سوره ای است:سوره تغابن(آیه17). *آیه نیکو خواندن قرآن(ورتل القرآنترتیلا)در چه سوره ای است:سوره مزمل(آیه4). *آیه آرامش قلوب(الا بذکر الله تطمئن القلوب)درچه سوره ای است:سوره رعد(آیه28). *آیه همه میمیرند(کل نفس ذائقه الموت...)در چه سوره ای است:سوره آل عمران(آیه185). *آیه اسراف نکردن(کلوا واشربواولاتسرفوا)درچه سوره ای است:سوره اعراف(آیه31). *آیه نزول قرآن(شهررمضان الذی انزل فیه القرآن)در چه سوره ای است:سوره بقره(آیه185). *آیه شرح صدر(رب اشرح لی صدری...)درچه سوره ای است:سوره طه (آیه25). *آیه گوش دادن وسکوت(واذاقریءالقرآن فاستمعوا...)درچه سوره ای است:سوره اعراف(آیه204). *آیه بقیه الله(بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین)درچه سوره ای است:سوره هود(آیه86). *آیه غیبت نکردن(ولا یغتب بعضکم بعضا...)درچه سوره ای است:سوره حجرات(آیه12). *آیه مغرورانه قدم نگذاشتن(ولاتمش فی الارض مرحا)درچه سوره ای است:سوره اسرا(آیه37). *آیه انتخاب واختیار(انا هدیناه السبیل اماشاکراواماکفورا)درچه سوره ای است:سوره ده (آیه3). *آیه اراده بیداری ازخواب( قل انما انابشرمثلکم...)درچه سوره ای است:سوره کهف(آیه110آخر). *آیه خیانت نکردن در امانات(لاتخونواالله والرسول...)درچه سوره ای است:سوره انفال(آیه27). *آیه برتری تقوا(ان اکرمکم عندالله اتقاکم)در چه سوره ای است:سوره حجرات(آیه13). *آیه پیروزی آشکار(انا فتحنالک فتحا مبینا)درچه سوره ای است:سوره فتح(آیه1 | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف السبت مارس 14, 2009 1:35 pm | |
| سوره های قرآن کریم
.................................................. .................................................. ........................ ردیف/نا م سوره/معنی /تعداد آیات/محل نزول/نام دیگرسوره /توضیحات
.................................................. .................................................. ........................
1-الفاتحه/گشاینده -7-مکی/حمد.سبع المثانی.ام الکتاب.ام القرآن /اولش ستایش.وسطش اخلاص وآخرش نیایش 2-بقره/گاوماده-286-مدنی/فسفاط القرآن.سنام القرآن/بلندترین سوره قرآ ن و آیت الکرسی دراین سوره است. 3-آل عمران/پدرحضرت مریم-200-مدنی/طیبه/بعدازسوره انفال وقبل ازسوره احزاب نازل شده است. 4-نساء/زنان-176-مدنی/النساءالکبری/قانون ارث دراین سوره آمده است. 5-مائده/سفره غذا-120-مدنی/عقود.منقذه/حرمت شراب وقماردرآیه نود آن آمده است. 6-انعام/چهارپایان-165-مکی/ذکر هفتادمورد از اسماءالهی دراین سوره آمده است. 7-اعراف/جایی بین بهشت وجهنم -206-مکی/المص/داستان گوساله پرستی بنی اسراییل درآیه48به بعد. 8-انفال/ثروتهاو منابع خدادادی-75-مدنی/بدر/بعدازسوره بقره وقبل از سوره آل عمران نازل شده است. 9-توبه/بازگشت-129-مدنی/برائت.فاضحه.سیف.حافره/ماجرای توطئه منافقان ومسجد ضرار. 10-یونس/ازپیامبران خدا-109-مکی/سرگذشت هلاکت فرعون وسپاهیانش دراین سوره آمده است. 11-هود/ازپیامبران خدا-123-مکی/سرگذشت پیامبرانی چون صالح.لوط.شعیب وهوددراین سوره است. 12-یوسف/ازپیامبران خدا-111-مکی/احسن القصص/داستان حضرت یوسف دراین سوره کامل آمده است. 13-رعد/غرش آسمان وابر-43-مدنی/توحیدواسرار آفرینش. 14-ابراهیم/ازپیامبران خدا-52-مکی/داستان زندگی حضرت ابراهیم. 15-حجر /نام سرزمین قوم ثمود-99-مکی/بعد از سور ه یوسف وقبل از سوره انعام نازل شده است. 16-نحل/زنبور عسل-128-مکی/نعم/تشریح ریزه کاری ها ونعمت های زمینی وآسمانی. 17-اسراء/حرکت شبانه -111-مکی/بنی اسرائیل.سبحان/مسئله معراج پیامبر اسلام در این سوره آمده است. 18-کهف/شکاف کوه-110-مکی/حائله/داستان اصحاب کهف. 19-مریم/مادر عیسی-98-مکی/کهیعص-داستان مریم و تولد حضرت عیسی. 20-طه/از حروف مقطعه-135-مکی/حکیم.کلیم/داستان حضرت موسی ومبارزه با فرعون. 21-انبیاء /پیامبران-112-مکی/فرازهایی از زندگانی 16پیامبر 22-حج/آهنگ وقصد-78-مدنی/فرمان اعلان عمومی حج وآثار این فریضه سیاسی، اجتماعی وعبادی. 23-مؤمنون/ایمان آورندگان-118-مکی/ذکر صفات و ویژگی های مؤمون. 24-نور/روشنائی-64-مدنی/حکم مجازات شدید مرد وزن زناکار.وداستان "افک". 25-فرقان/جداکننده حق از باطل-77-مکی/تبارک/تقویت روحی پیامبر در تبلیغ مکتب و مبارزه با مشرکین. 26-شعراء/شاعران-227-مکی/جامعه.طسم/عظمت مقام قرآن وتسلی خاطر پیامبر و سرگذشت7 پیامبر. 27-نمل/مورچه-93-مکی/سلیمان/سرکذت 5 پیامبر و داستان سلیمان ، ملکه سبا ، هدهد و مورچگان 28-قصص/داستانها-88-مکی/موسی و فرعون/داستان تولد حضرت موسی ومبارزه با فرعون 29-عنکبوت/نام حشره ای-69-مکی/تشبیه اندیشه های سست کافران به تارهای عنکبوت 30-روم/نام کشوری-60-مکی/پیروزی روم پس از شکست خوردنش از ایرانیان.. 31-لقمان/یکی ازخردمندان-34-مکی/پندهای حضرت لقمان به فرزندش. 32-سجده/پیشانی برزمین نهادن برای خدا-30-مکی/مضاجع.الم تنزیل.جزر/عظمت قرآن ونزول آن. 33-احزاب/گروهها-73-مدنی/ماجرای جنگ خندق. 34-سبا/نام قومی که حاکمشان بلقیس بود-54-مکی/داوود/داستان قوم سبا. 35-فاطر/شکافنده-45-مکی/ملائکه/نشانه های توحید وعظمت خالق. 36-یس/ازحروف مقطعه-83-مکی/قلب قرآن.ریحانه القرآن.دافعه/رویش گیاهان اززمین مرده وزوجیت. 37-صافات/فرشتگان به صف کشیده-182-مکی/بحث کفاربایکدیگردرقیامت. 38-ص/ازحروف مقطعه-88-مکی/توحیدومبارزه باشرک. 39-زمر/دسته ها-75-مکی/غرف/معاد ودادگاه عدل الهی. 40-غافر/آمرزنده-85-مکی/مومن.طول/توجه به خدا وتهدیدکافران به عذاب. 41-فصلت/بخش بخش شده-54-مکی/مصابیح.حم سجده/اهمیت قرآن وعدم تحریف در آن. 42-شوری/مشورت کردن-53-مکی/حم عسق/وحی وارتباط باخداومباحث اخلاقی. 43-زخرف/زینت وزیور-89-مکی/اهمیت قرآن ونبوت پیامبراسلام. 44-دخان/دود-59-مکی/بیان عظمت قرآن ونزول آن درشب قدر. 45-جاثیه/به زانو درافتاده-37-مکی/شریعت/حوادث تکان دهنده در قیامت. 46-احقاف/نام سرزمین قوم عاد-35-مکی/گرفتارشدن قوم عاد درعذاب الهی. 47-محمد(ص)/نام پیامبراسلام-38-مکی/قتال/جهادوپیکاربادشمنان ودستوردرباره اسیران. 48-فتح/پیروزی-29-مدنی/پیروزی پیامبر(ص)وحوادث صلح حدیبیه. 49-حجرات/اتاقها-18-مدنی/اخلاق وآداب/آدا ب برخوردومعاشرت باپیامبر اکرم(ص). 50-ق/ازحروف مقطعه-45-مکی/باسقات/معادواحوالات مردم درقیامت. 51-ذاریات/پراکنده کنندگان-60-مکی/سوگند به بادهایافرشتگان که گردوخاک راپراکنده میکنند. 52-طور/کوهی درسینا-49-مکی/سوگندهای پیاپی مبنی برقیامت. 53-نجم/ستاره-62-مکی/سوگند به ستاره وگوشه هایی ازمعراج پیامبر(ص). 54-قمر/ماه-55-مکی/مسئله نزدیکی قیامت وموضوع شق القمر. 55-الرحمن/بخشنده-78-مدنی/عروس قرآن/تکرار 31بارآیه فبای آلاءربکماتکذبان درآن. 56-واقعه/حادثه-96-مکی/قیامت وحوادث سخت آن. 57-حدید/آهن-29-مدنی/توحیدوصفات الهی ونبوت ومعاد. 58-مجادله/گفتگو وجدل-22-مدنی/ظهار/تعدیل حکم ظهار که ازرسوم زشت جاهلی بود. 59-حشر/برانگیخته شدن-24-مدنی/بنی نضیر/تسبیح عمومی موجودات دربرابر خدا. 60-ممتحنه/زن امتحان شده-13-مدنی/امتحان.مودت/مسئله دوستی درراه خداوجدایی زنان مسلمان ازشوهر. 61-صف/ردیف-14-مدنی/حواریین.عیسی/زندگی حواریون که یاران مسیح بودند. 62-جمعه/یکی ازروزها-11-مدنی/اهمیت وعظمت نماز جمعه. 63-منافقون/افراد چندچهره-11-مدنی/نشانه های منافقین وتوطئه های شوم آنان. 64-تغابن/زیانکاری-18-مدنی/توحید وصفات الهی. 65-طلاق/رها شدن-12-مدنی/طلاق ومسائل مربوط به آن. 66-تحریم/حرام ساختن-12-مدنی/ماجرای پیامبراسلام درتحریم بعضی ازغذاهای حلال. 67-ملک/فرمانروایی-30-مکی/تبارک.مانعه.منجیه.واقیه/صفات الهی ونظام شگفت انگیزخلقت. 68-قلم/آلت نوشتن-52-مکی/ن والقلم/صفات پیامبر(ص)ورفع اتهام ازایشان. 69-حاقه/یکی از نامهای قیامت-52-مکی/حقانیت وقوع قیامت. 70-معارج/نردبان ها-44-مکی/سال سائل/عذاب سریع کسی که گفته های پیامبر(ص)راانکارکرد 71-نوح/یکی ازپیامبران-28-مکی/نوح ودعوت مستمروپیگیر به سوی خدا. 72-جن/موجودنامریی-28-مکی/آفرینش جن وچگونگی ایمان آوردن آنها به پیامبر(ص). 73-مزمل/گلیم به خود پیچیده-20-مکی/دعوت پیامبر(ص)به عبادت شبانه وصبروشکیبایی. 74-مدثر/جامه به خودپیچیده-56-مکی/بعدازنزول وحی درغاراولین سوره ای بود که بر پیامبرنازل شد. 75-قیامت/رستاخیز-40-مکی/سوگند به قیامت واحوال واوضاع آن روز. 76-دهر/روزگار-31-مدنی/انسان.هل اتی.الابرار/خلقت انسان ازنطفه وستایش از علی(ع)وفاطمه(س). 77-مرسلات/فرستاده شده ها-50-مکی/العرف/توصیف قیامت وسرگذشت اقوام پیشین. 78-نبا/خبر-40-مکی/عم یتسائلون.معصرات.تساول/خبرروزقیامت.آغازجزء30. 79-نازعات/ازجا کنندگان-46-مکی/قسم به فرشتگانی که واسطه تدبیردرامورجهان هستند. 80-عبس/چهره درهم کشیده-42-مکی/اعمی/انتقادوسرزنش ازکسی که بامردنابینابرخوردخوبی نداشت. 81-تکویر/درهم پیچیده شدن-29-مکی/کورت/آغازرستاخیزودگرگونی دراین جهان. 82-انفطار/شکافته شدن-19-مکی/حوادث عظیمی که درپایان این جهان ودرآستانه قیامت رخ میدهند. 83-مطففین/کم فروشان-36-مکی/تطفیف/نکوهش کم فروشی. 84-انشقاق/شکاف برداشتن-25-مکی/معادوعلائم ظهورقیامت. 85-بروج/برج ها-22-مکی/تقویت روحیه مسلمانان دربرابرفشارهای مخالفان. 86-طارق/ستاره درخشان017-مکی/پس از سوگند اشاره به وجود فرشتگان الهی که مراقب انسان هستند. 87-اعلی/برتر-19-مکی/تسبیح پروردگاروزندگی برتروجاویدان. 88-غاشیه/فراگیر-26-مکی/روزقیامت وحوادث وحشتناک آنروز. 89-فجر/سپیده دم-30-مکی/امام حسین(ع)/سوگندهای الهی درتهدید به عذاب ستمگران. 90-بلد/شهر-20-مکی/ سوگند به شهروزادگاه پیامبر (ص). 91-شمس/خورشید-15-مکی/هفت سوگند پیاپی واهمیت فلاح ورستگاری. 92-لیل/شب-21-مکی/تقسیم مردم به دو گروه. 93-ضحی/برآمدن آفتاب-11-مکی/پس از سوگند بشارت هایی به پیامبر(ص)داده شده است. 94-انشراح/گشاده کردن-8-مکی/بیان نعمتهای سه گانه(شرح صدر.برداشتن بار سنگین.بلندکردن نام) 95-تین/انجیر-8-مکی/آفرینش زیبای انسان ومراحل تکامل وزوال وقسم به آن. 96-علق/خون بسته-19-مکی/اقرء.عنوان القرآن/این سوره آولین سوره ای بود که درغار حراءنازل شد. 97-قدر/اندازه.ارزش-5-مکی/اناانزلناه/بیانگر عظمت شب قدر که ازهزارماه برتر است. 98-بینه/دلیل روشن-8-مدنی/لم یکن.اهل الکتاب.بریه.انفکاک/رسالت جهانی وعمومی پیامبراسلام(ص). 99-زلزال/لرزش وزلزله-8-مدنی/زلزله/نشانه های روز قیامت. 100-عادیات/اسبهای تندرو-11-مدنی/سوگندپیاپی به اسبهای تندروکه اشاره به جنگ ذات السلاسل دارد. 101-قارعه/درهم کوبنده-11-مکی/معادوکوبندگی روزقیامت. 102-تکاثر/افزون طلبی -8-مکی/سرزنش افراد درتفاخر وافزون طلبی درمال وقوم. 103-عصر/زمان-3-مکی/سوگندبه زمان وزیانکار بودن انسانها. 104-همزه/عیبجو-9-مکی/لمزه/سرزنش ونکوهش کسانی که به مال جمع میکنند وعیبجویی هستند. 105-فیل/نام حیوانی-5-مکی/داستان فیل سوارانی که به خانه خدا حمله کردند ونابودشدند. 106-قریش/قبیله حضرت محمد(ص)-4-مکی/لایلاف/مکمل سوره فیل است وبیان نعمتهای خدابرقریش. 107-ماعون/ظرف ووسائل غذا-7-مکی/الدین/نکوهش سهل انگاری درنماز. 108-کوثر/خیرفراوان-3-مکی/کوتاهترین سوره قرآن است ومنظورازکوثرحضرت فاطمه(س)است. 109-کافرون/کافران-6-مکی/ناکام ماندن پیشنهاد کافرین به پیامبراسلام(ص). 110-نصر/یاری-3-مدنی/تودیع/آخرین سوره ای که بر پیامبر(ص) نازل گردید. 111-مسد/ریسمان لیف خرما-5-مکی/تبت.لهب/نفرین برابی لهب وزنش که پیامبر(ص)رااذیت میکردند. 112-اخلاص/پاک کردن-4-مکی/توحید.الاساس.قل هوالله/توحیدپروردگارویگانگی وبی همتایی خدا. 113-فلق/صبح روشن-5-مکی/پناه بردن به خداازشر پدیده ها. 114-ناس/مردم-6-مکی/پناه بردن به خدا ازشروسوسه گران | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف السبت مارس 14, 2009 1:36 pm | |
| اینگونه میتوانید... لوس و نازپرورده بودن تبیان-جوان هایی که با آنها مثل بچه ها رفتار می شود و والدین همه عمر مراقب آنها هستند، مجبور خواهند بود با مشکلی جدی در زمینه ی مهار خویشتن، دوران رشد خود را طی کنند. آنها نیاموخته اند که با کار سخت و تلاش واقعی به موفقیت دست یابند، شکست را تحمل کنند، و حتی پس از چند بار شکست باز هم به کار ادامه دهند.
کمال طلبی اگر کاری را نتوان خوب انجام داد، اصلاً نباید آن را انجام داد" این یک ادعاست". بنابراین ادعا، باید فرض کنیم که هر کاری را در اولین بار باید خوب انجام دهیم. اما چگونه چنین چیزی ممکن است؟ مطمئناً این حرفی نیست که بتوان آن را جدی گرفت. این نکته را همه می دانند که بشر از راه آزمایش و خطا یاد می گیرد. و اغلب و مکرراً اشتباه های دیگری را کشف می کند.
فرآیند پیشرفت بدون توجه به کامل و درست بودن آن کار رخ می دهد و سپس اصلاح و تصحیح آنها راه پیشرفت ما را هموار می کند. اما این فلسفه می گوید که ما باید تنها کارهایی را تکرار کنیم که آنها را خوب انجام داده ایم، و هر کاری که بد انجام شده است باید به فراموشی سپرده شود.
در واقع، اشتباه کردن در آغاز هر کاری گریز ناپذیر است. این هم بخشی از منحنی یادگیری است. درست یاد گرفتن هر چیز از ابتدا، تقریباً غیرممکن است. مگر چیزهایی که فوق العاده ساده باشند. ما در همه ی زندگی خود با کارهایی کلنجار رفته ایم که در ابتدا بسیار مشکل می نمودند، اما حالا به شکل مضحکی ساده به نظر می رسند.
بنابراین، کسانی که اصرار دارند همیشه بی نقص باشند، از همه ناقص تر عمل می کنند. آنها بندرت به نتایج خوبی می رسند، زیرا به جای آنکه به دنبال یک هدف واقع گرایانه بر روی زمین باشند،همواره ماه را نشانه می گیرند.
دست به کار شوید و از فرصت استفاده کنید. کاری را که شروع کرده اید، حتماً به اتمام برسانید، و صرفاً به دلیل اینکه یک شاهکار نیست، آن را کنار نگذارید. انجام دادن کار، مهم تر از خوب انجام دادن آن است.
اما کسانی که در مورد رفتار خود خوشبین هستند و احساس مثبتی در مورد خود دارند، موفقیت را به شکل دستیابی به اهداف معقول در گامهای کوتاه تعریف کرده اند. آنها هرگز معتقد به قانون همه یا هیچ نبوده اند.
اگر اهداف معقولی برای خود تعیین کنید، هرگز دچار کمال طلبی نوروتیک نخواهید شد. سعی کردن یک واژه ی کلیدی است. پیشرفت هنگامی به وجود می آید که سعی کنید، و به اصلاح عملکرد خود، با توجه به آنچه از خطاهای گذشته آموخته اید، بپردازید
احساس حقارت
مسیر شکوفایی برای کسی که احساس حقارت می کند، دشوار است. هنگامی که احساس حقارت می کنید، تنها به زندگی اجازه می دهید که شما را مغلوب کند. اگر شما مهارت های خود را با مهارت های بسیاری از افراد دیگر مقایسه کنید، درخواهید یافت که از برخی از آنان برترید و از برخی دیگر حقیرتر و پایین تر.
معمولاً مبنای قضاوت ما در مورد خودمان، یک یا دو ویژگی است که معمولاً بهترین ویژگی ها یا تنها ویژگی های ما نیستند. دکتر الیس می گوید، ما به خودمان گزارش کار می دهیم. اگر می خواهید بر این احساس حقارت غلبه کنید، خودتان را معادل رفتارهایتان ندانید. خودتان را با قوت ها و ضعف هایتان برابر ندانید، بلکه به عنوان یک انسان والا تر بدانید. آنگاه دیگر هرگز احساس حقارت نخواهید کرد، حتی اگر هنوز در بسیاری از جنبه ها پایین تر از دیگران باشید.
خلاصه...
سخن آخر این است: ما در هنگام قضاوت در مورد خود، به هیچ وجه معقول یا منطقی عمل نمی کنیم، زیرا (الف) ویژگی های ما دایماً تغییر می کند؛ (ب) راهی برای توافق در مورد اینکه چه رفتاری همیشه خوب یا بد است، وجود ندارد؛
(ج) نمی توانیم بر مبنای یک رفتار در مورد خویش قضاوت کنیم؛(د) هرگز نمی دانیم برای قضاوت در مورد خویش کدام رفتارها را باید ملاک قرار دهیم؛ و (هـ) هرگز نمی توانیم در این مورد به توافق برسیم که چه کسی باید این قضاوت را انجام دهد.
انسان های حقیر وجود ندارند، فقط رفتارهای پست وجود دارند. چون ما حق نداریم بر مبنای رفتارها و اعمال، در مورد خودمان یا دیگران قضاوت کنیم، پس حق محکوم کردن خود یا دیگران را نیز نداریم.
در این صورت تنها یک نتیجه گیری ساده برایمان ممکن خواهد بود: هرگز در مورد خود قضاوت نکنید. می توانید در مورد رفتارتان قضاوت کنید، اما در مورد خودتان هرگز. به دلایلی که قبلاً به آنها اشاره کردم، شما و اعمالتان یکی نیستید. اگر این نکته را همیشه به خاطر داشته باشید، از این پس می توانید به همه نقایص و اشتباه های خود اعتراف کنید، بدون آنکه احساس حقارت کنید.
اگر بتوانید بر احساس حقارت خود برای همیشه غلبه کنید، خواهید فهمید که در ذهن و جسم شما نیروی عظیمی وجود دارد که می توانید آن را صرف تحقق اهداف خود کنید و به اغلب آنها هم دست یابید. پس، هنگامی که در انجام کار خود شکست می خورید، احساس بی ارزش بودن نخواهید کرد؛ بلکه دوباره روی پای خود خواهید ایستاد و از نو مشغول کار خود خواهید شد، بدون آنکه هرگز تردیدی در مورد ارزش خودتان به عنوان یک انسان، به ذهنتان راه یابد.
انسان های حقیر وجود ندارند، فقط رفتارهای پست وجود دارند. چون ما حق نداریم بر مبنای رفتارها و اعمال، در مورد خودمان یا دیگران قضاوت کنیم، پس حق محکوم کردن خود یا دیگران را نیز نداریم.
منبع: برگرفته از کتاب" اینگونه می توانید" نوشته پال هاوک | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف السبت مارس 14, 2009 1:41 pm | |
| دوست دارید باطن تصویر زیر رو ببینید در قسمت سفید كنار عكس كلیك راست كنید و select all رو انتخاب كنید و ببینید | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف السبت مارس 14, 2009 1:45 pm | |
| همراه با ما افکارتان رامثبت کنید موفقیت- برای بهتر شدن بینش خود نسبت به زندگی، باید مطمئن باشید که تمام زوایای رفتارتان مثبت است. امتحان کنید و اگر لازم بود افکار، باورها و دیدتان را نسبت به خود تغییر دهید. با افکار خود مبارزه کنید کلید اصلی برای موفقیت واقعی در تفکر مثبت این است که تمام راههای ممکنی که افکار منفی شما را به مبارزه میخواند ، پیدا کرده و سپس آن ها را با افکاری که مثبتتر و واقعیتر هستند عوض کنید. برای تغییر افکار منفی به مثبت باید درک کنید که این افکار حقایق را بد جلوه میدهند. هیچ چیز کاملا بد نیست . افکار خود را بازنگری کنید برای تغییر افکار منفی به مثبت باید درک کنید که این افکار حقایق را بد جلوه میدهند. هیچ چیز کاملا بد نیست . این فقط افکار تدافعی ما هستند که آن ها را اینطور منعکس میکنند. بنابراین به خود عادت دهید که همیشه افکارتان را تجزیه و تحلیل کنید و ببینید که کجا چه چیزی را اشتباه فهمیدید. آن گاه متوجه میشوید که کجا افکار منفی جا گرفتهاند. اینگونه افکار نامتعادل باعث تغییر احساسات شما شده و در درازمدت باعث میشود تفکری متفاوت داشته باشید و این تاثیری عمیق و بنیادی بر روی بینش شما در زندگی میگذارد. شناخت و اعتراف به منفی بودن یادداشت روزانهای را که از افکار خود دارید ، مرور کنید. ممکن است متوجه شوید که در گذشته چیزی را اشتباه برای خود معنا کرده و فکری منفی در مورد آن داشتهاید. حال یاد بگیرید که دنبال پاسخ متعادلتری باشید. عوامل را بررسی کنید همینکه از فکری منفی آگاهی یافتید اعتبار آن را مورد سوال قرار دهید. سپس اتفاقات را مورد سوال قرار دهید. اطلاعات خود را با منابع قابل لمس برررسی کنید. در این صورت گاهی اتفاق میافتد که شما متوجه میشوید مشکلی که آن قدر فکر شما را به خود مشغول کرده بود ، اصلا وجود نداشته است. قضاوت خود را کاملا بررسی کنید. آنچه را در ذهنتان ثبت شده مرور کنید همه ما زمانی را به یاد میآوریم که منتظر بدترین اتفاقها بودهایم ولی ناگهان همه چیز به بهترین تغییر کرده است. آگاهی از این موضوع به شما کمک میکند تا هر فکر منفیای را که در ذهن خود دارید و یا ممکن است در آینده شما را به سوی منفی بودن بکشاند ، مورد سوال قرار دهید آگاهی داشتن از اینکه زمانی قضاوت شما در مورد مسالهای غلط بوده باعث میشود که شما در قضاوت الان خود نیز تجدید نظر کنید. افکار ایدهآل خود را بازنگری کنید و در مورد انتظاراتی که از خود و دیگران و حتی از دنیا دارید واقعبین باشید. واقعبین باشید خیلی طبیعی است که بخواهیم بهترین باشیم، ولی هدف برای بهترین شدن میتواند احساسات منفی را به سادگی در ما بهوجود آورد. زیرا- در کار، بازی، دوستی یا عشق- همیشه بهترین بودن ممکن نیست. بنابراین افکار ایدهآل خود را بازنگری کنید و در مورد انتظاراتی که از خود و دیگران و حتی از دنیا دارید واقعبین باشید. از اهداف والای خود صرفنظر نکنید ، اما اگر همه چیز آنطور که انتظار داشتید پیش نرفت ، احساس منفی نداشته باشید. بیشترین سعی خود را بکنید هرگز احساس بازنده بودن نکنید ، حتی اگر نتوانستید امتیازی کسب کنید. خود را برای رسیدن به هدف یا امتیاز آماده کنید و از کاری که انجام میدهید لذت ببرید. مشکلات را بیش از آنچه هستند بزرگ نکنید و به یاد داشته باشید که اگر یک قسمت از زندگی شما خراب شده بدین معنا نیست که همه زندگیتان از بین خواهد رفت. هر چیز را در بعد واقعی آن در نظر بگیرید حتی زمانی که در موقعیت واقعا بدی قرار میگیرید باید از هجوم افکار منفی جلوگیری کنید. برای رسیدن به این هدف باید به جای متمرکز کردن فکر خود روی مشکلات، روی نکات خوب و مثبت تمرکزکنید. بدین ترتیب همیشه در برابر ذهن خود عوامل مثبت خواهید داشت. مشکلات را بیش از آنچه هستند بزرگ نکنید و به یاد داشته باشید که اگر یک قسمت از زندگی شما خراب شده بدین معنا نیست که همه زندگیتان از بین خواهد رفت. نکته: مشکلات زمان حال را به آینده تعمیم ندهید. همه چیز میگذرد. ببینید در گذشته چه فکر مخربی داشتهاید ، حال یک قدم به عقب بروید و سعی کنید پاسخی متعادلتر پیدا کنید. بعضی از کارهایی که انجام دادن آنها مفید است: 1- اشتباهات خود را در نظر بگیرید: قابل قبول است که گاهی خسته باشید و از فرم خود خارج شده و مرتکب اشتباهی بشوید ، پس آن را بپذیرید. 2- همیشه به کل ماجرا بیندیشید نه جزییات کوچکی که گاهی منفی هستند. 3- از اینکه فکر کنید همه چیز یا سیاه است و یا سفید دوری کنید اگر اتفاق بدی پیش آمد فکر نکنید پس همیشه همه چیز بد است. 4- برای کارهای مثبت خود ارزش قایل شوید و هر کار خوبی که انجام می دهید حتما آن را ثبت کنید. 5- از قضاوت آنی خودداری کنید. قبل از آن که تصمیمی بگیرید و قتی برای فکر کردن بگذارید. | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف السبت مارس 14, 2009 1:50 pm | |
| اول توضیحات تصویر اول را بخوانید سپس عکس دوم را ببینید. به عکس بالا نگاه کنید.شما می توانید شکسته شدن گاردریل را ببینید،طرف راست جایی که مردم در جاده ایستادند.ماشین در حال حرکت با گاردریل برخورد می کند و پرتاب می شود .از کانال آب عبور می کند و روی زمین سمت چپ می ایستد.رو به روی سمتی که راننده حرکت می کرده. حالا عکس پایین را ببینید | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف السبت مارس 14, 2009 1:50 pm | |
| خصوصیات متولدین ماه های مختلف از منظر نکات زیر بررسی شده است که امید وارم مورد توجه قرار گیرد: سمبل-عنصر-سیاره -روز اقبال-اعداد شانس-سنگ خوش یمن-رنگ فروردین سمبل : قوچ عنصر: آتش سیاره : مریخ عضو آسیب پذیر :سر روز اقبال : سه شنبه اعداد شانس : 6 ، 9 سنگ خوش یمن: الماس رنگ : قرمز فروردینی ها در پی عشق آتشین و پر شورترین عشق ممکن اند.او خود به خود جنس مخالف را جذب می کند . لذتهای جسمانی برای او بسیار اهمیت دارد و گاه احساس مالکیت شدیدی نسبت به معشوق خود را دارد -----------------------------------------
اردیبهشت سمبل : گاو نر عنصر : خاک سیاره : ناهید عضو آسیب پذیر : گردن روز اقبال : جمعه اعداد شانس : 4و6 سنگ خوش یمن : زمرد سبز رنگ : آبی روشن گل : خشخاش حیوان : گاو جذاب است و عشقش تا حدی نفسانی..برای او عشق اهمیت زیادی دارد و اگر عاشق شود عاشقی فداکار خواهد بودمعمولا صبر میکند ابتدا طرف مقابل تعهد خود را ثابت کند و سپس خود را در این تعهد شریک میکند -----------------------------------------
خرداد سمبل : دو قلوها عنصر : هوا سیاره : عطارد عضو آسیب پذیر : دست و شانه روز اقبال :چهارشنبه اعداد شانس : 5و9 سنگ خوش یمن : عقیق رنگ : زرد گل : زنبق حیوان : پروانه چه راحت میتوان عاشق او شد. جذابیت و شیرینی کلام او به خوبی بر این مدعاست.او عاشق شادی و خوش بودن است و اگر نتوانی او را شاد کنی جذابیت خود را از دست می دهی -----------------------------------------
تیر سمبل : خرچنگ عنصر : آب سیاره : ماه عضو آسیب پذیر : سینه و شکم روز اقبال : دوشنبه اعداد شانس :3و7 سنگ خوش یمن : مروارید رنگ : نقره ایی حیوان : حیوانات صدفدار او مانند سیاره خود ، ماه در حال تغییر است اگر به او اطمینان کامل نداشته باشی هرگز رابطه ی عاشقانه با اونخواهید داشتاو از عشق ورزیدن لذت می برد و در عوض میخواد آن را دریافت کند -----------------------------------------
مرداد سمبل : شیر عنصر :آتش سیاره : خورشید عضو آسیب پذیر : قلب و پشت بدن روز اقبال : یکشنبه اعداد شانس : 8و9 سنگ خوش یمن : یاقوت رنگ : زرد گل : آفتابگردان حیوان : گربه سانان عاشق عاشق شدن است و معشوق خود را غرق هدایای خود می کند تلاش می کند تا رابطه ی عاشقانه ی بی نقصی را خلق کند -----------------------------------------
شهریور سمبل : باکره عنصر : خاک سیاره : عطارد عضو آسیب پذیر : سیستم عصبی روز اقبال : چهارشنبه اعداد شانس : 3و5 سنگ خوش یمن : یاقئت کبود رنگ : سبز گل : بنفشه حیوان : سگ کوچک – گربه می تواند چنان تودار باشد که به نظر برسد که از برخورد با دیگران منع شده .ولی آن گاه که به عشق واقعی خود دست پیدا کند دیگر این ویژگی او را نخواهید دید.برای چنین انسان فدکارومهربان تحمل سختی بسیار با ارزش است او به آسانی در عشق گول نمی خورد چون می داند در پی چیست | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف السبت مارس 14, 2009 1:51 pm | |
| مهر سمبل : ترازو عنصر : هوا سیاره : ونوس عضو آسیب پذیر : کمر و کلیه ها روز اقبال : جمعه اعداد شانس : 6و9 سنگ خوش یمن : الماس رنگ : آبی و بنفش گل : سرخ حیوان : خزندگان او می تواند دوست خوب و میزبانی عالی باشد او در سیاست دومی ندارد. -----------------------------------------
آبان سمبل : عقرب عنصر : آب سیاره : پلوتون روز اقبال : سه شنبه اعداد شانس : 2و4 سنگ خوش یمن : یاقوت زرد رنگ : قرمز حیوان : حشرات مرموز است ولی میتواند عاشق باشد.از حمایت دیگران لذت می برد او می تواند حسود و تودار باشد.با کسی که حس کند قابل اطمینان است کنار می آید -----------------------------------------
آذر سمبل : کمان دار عنصر : آتش سیاره : ژوپیتر عضو آسیب پذیر : کبد روز اقبال : پنج شنبه اعداد شانس : 5و7 سنگ خوش یمن : فیروزه رنگ : ارغوانی گل : نرگس حیوان : اسب اگر شخص مورد علاقه اش را پیدا کند وفادار است..مشکل اینجاست که خواسته اش را بیان نمی کند و صبر میکند تا خودتان حدس بزنید -----------------------------------------
دی سمبل : بز عنصر سمبل : بز عنصر : خاک سیاره : زحل عضو آسیب پذیر : زانو- استخوان روز اقبال : شنبه اعداد شانس :8و9 سنگ خوش یمن : عقیق رنگارنگ رنگ : سیاه و قهوه ایی عجله ایی در عشق ندارد.نه به سرعت عاشق می شود نه به سادگی راز دل خود را می گوید او همواره در حرکت است ولی نمی داند چرا.فقط می داند باید موفق شود اگر فکر میکنید می توانید او را از رسیدن به هدفش باز دارید و به سمت خود جذب کنید سخت در اشتباهید -----------------------------------------
بهمن سمبل : آب گیر عنصر : هوا سیاره : زهره عضو آسیب پذیر : مچ و ساق پاها روز اقبال : چهارشنبه اعداد شانس : 1و7 سنگ خوش یمن : یاقوت ارغوانی رنگ : آبی حیوان : پرندگان درشت اندام اگر عاشق متولد بهمن باشید با تمام وجود عاشق شما خواهد شد تنها نکته ایی که باید از آن دوری جویید این است که بر سر راه پیشرفت او قرار نگیرید. او عاشقی صادق است. دیر عصبانی می شود. آزار دهنده نیست .برنامه های خودش را دارد .هرگز تغییر نخواهد کرد.اگر نتوانید خود را با ایده های گوناگون مذهبی ،فرهنگی و اجتماعی او هماهنگ کنید هرگز شانسی برای دستیابی به عشق پایدار او نخواهید داشت -----------------------------------------
اسفند سمبل : دو ماهی که خلاف جهت هم شنا می کنند عنصر : آب سیاره : نپتون عضو آسیب پذیر : پاها روز اقبال : جمعه اعداد شانس : 2و6 سنگ خوش یمن : یاقوت کبود رنگ : سبز روشن گل : نسرین حیوان : ماهی او به پای معشوق فداکاری های بسیار می کند اگر عاشق شماست واقعا خوشبختید. برای حفظ این رابطه از هیچ کاری رویگردان نیست مادامی که به او وفادار باشید از آن شما خواهد بود | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف السبت مارس 14, 2009 1:52 pm | |
| اصل قورباغه ای
اگر یک قورباغه تیزهوش وشاد را بردارید وداخل یک ظرف آب جوش بیندازید قورباغه چه کار می کند؟ بیرون می پرد!
درواقع قورباغه فورا به این
نتیجه می رسد که لذتی در کارنیست وباید برود! !!
حالا اگر همین قورباغه یا یکی ازفامیلهایش را بردارید وداخل یک ظرف آبسرد بیندازید وبعد ظرف را روی اجاقبگذارید وبتدریج به آن حرارت بدهیدقورباغه چه کار می کند؟
استراحت میکند...چند دقیقه بعد به خودش میگوید:ظاهرا آب گرم شده است وتا چشم به هم بزنید یک قورباغه آب پز آمادهاست!!!
نتیجه اخلاقی داستان!
زندگی به تدریج اتفاق می افتد.ماهم می توانیم مثل قورباغه داستانمان کوتاهی کنیم و وقت را از دست بدهیم وناگهان ببینیم که کار از کار گذشته است ... همه ما باید نسبت به جریانات زندگیمان آگاه وبیدار باشیم.
پرسش دوم ؟
اگر فردا صبح از خواب بیدار شوید وببینید که بیست کیلو چاق شده اید نگران نمی شوید؟
البته که می شوید!سراسیمه به بیمارستان تلفن می زنید :الو ،اورژانس،کمک،کمک ،من بیست کیلو چاق شده ام !
اما اگر همین اتفاق به تدریج رخ بدهد، یک کیلو این ماه،یک کیلو ماه آینده و...
آیا بازهم همین عکس العمل را نشان میدهید؟
نه!با بی خیالی از کنارش می گذرید...
برای کسانی که ورشکسته می شوند ،اضافه وزن می آورند یا طلاق میگیرند یا آخر ترم مشروط می شوند! این حوادث دفعتا اتفاق نمی افتد یک ذره امروز،یک ذره فردا وسر انجام یک روز هم انفجار و سپس می پرسیم :چرا این اتفاق افتاد؟
زندگی ماهیت انبار شوندگی دارد.هر اتفاقی به اتفاق دیگر افزوده می شود، مثل قطره های آب که صخره های سنگی را می فرساید.
اصل قورباغه ای به ما هشدار می دهد که مراقب تمایلات خود باشید!
ما باید هر روز این پرسشها را برای خود مطرح کنیم :
به کجا دارم می روم؟آیا من سالمتر، مناسبتر، شادتر وثروتمندتراز سال گذشته ام هستم؟واگر پاسخ منفی است بی درنگ باید در کارهای خود تجدید نظر کنیم ...خلاصه کلامشاید این نکته رعب انگیز باشد اما واقعیت این است که هیچ ثباتی در کار نیست یا باید به جلو پیش بروید یا بلغزید وپایین بیفتید ... | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف السبت مارس 14, 2009 1:52 pm | |
| روزها گذشت و گنجشگ با خدا هیچ نگفت . فرشتگان سراغش را از خدا می گرفتند و خدا هر بار به فرشتگان این گونه می گفت: می آید ؛ من تنها گوشی هستم که غصه هایش را می شنود و یگانه قلبی هستم که دردهایش را در خود نگاه میدارد.
روزها گذشت و گنجشگ با خدا هیچ نگفت . فرشتگان سراغش را از خدا می گرفتند و خدا هر بار به فرشتگان این گونه می گفت: می آید ؛ من تنها گوشی هستم که غصه هایش را می شنود و یگانه قلبی هستم که دردهایش را در خود نگاه میدارد. و سرانجام گنجشک روی شاخه ای از درخت دنیا نشست. فرشتگان چشم به لب هایش دوختند، گنجشک هیچ نگفت و خدا لب به سخن گشود : با من بگو از آن چه سنگینی سینه توست. گنجشک گفت : لانه کوچکی داشتم، آرامگاه خستگی هایم بود و سرپناه بی کسی ام. تو همان را هم از من گرفتی. این طوفان بی موقع چه بود؟ چه می خواستی؟ لانه محقرم کجای دنیا را گرفت ه بود؟ و سنگینی بغضی راه کلامش بست. سکوتی در عرش طنین انداخت فرشتگان همه سر به زیر انداختند. خدا گفت:ماری در راه لانه ات بود. باد را گفتم تا لانه ات را واژگون کند. آن گاه تو از کمین مار پر گشودی. گنجشگ خیره در خدائیِ خدا مانده بود. خدا گفت: و چه بسیار بلاها که به واسطه محبتم از تو دور کردم و تو ندانسته به دشمنی ام برخاستی! اشک در دیدگان گنجشک نشسته بود. ناگاه چیزی درونش فرو ریخت ... های های گریه هایش ملکوت خدا را پر کرد ... | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف السبت مارس 14, 2009 1:54 pm | |
| پرتقال؛ بهترین داروی تصفیه خون جام جم آنلاین: مصرف پرتقال بیش از هر ماده غذایی باعث تصفیه خون شده و این میوه برای همه امراض مفید است. دكتر شهباز امینیفر، متخصص تغذیه در گفتگو با ایسنا با بیان این مطلب اظهار كرد: پرتقال مانع رسوب خون در جدار رگها شده و در درمان و پیشگیری از ابتلا به تصلب شرائین بسیار مفید است. وی با اعلام این كه مصرف پرتقال در سنین پیری از بالارفتن ترشی خون پیشگیری میكند، اعلام كرد: همچنین، مصرف این میوه برای مبتلایان به دیابت مفید بوده و توصیه میشود. دكتر امینیفر در ادامه پرتقال را حاوی منابع كافی از ویتامین ث و كاروتن دانست و گفت: مصرف این میوه برای كلیه امراض و خصوصا كنترل بیماری اسكوربوت، تشنجات حاد و خونریزیهای شدید بسیار مفید است. این متخصص تغذیه همچنین در پایان مصرف عصاره پوست پرتقال را دارای خاصیت ضدیبوست و موجب درمان این بیماری دانست | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف السبت مارس 14, 2009 1:57 pm | |
| ترس از موفقیت! همشهری آنلاین- رسیدن به موفقیت برای همه مردم خوشایند و لذت بخش است اما به هرحال افرادی هم هستند. كه با قرار گرفتن در موقعیتهای جدید و حتی با رسیدن به موفقیت دچار اضطراب میشوند و ترس از آنچه در آینده به سراغشان میآید، سدی در مقابل پیشرفتهایشان خواهد بود. همه ما در لحظه لحظهزندگیمان در شرایطی قرار میگیریم كه باید برای ادامه راه، دست به انتخابهای كاملاً آگاهانه بزنیم. انتخابهایی كه ریشه در حال دارند اما ثمره و میوه آنها در آینده بدست میآید. این دید نه تنها میتواند منبع خوبی برای ایجاد انگیزه باشد، بلكه به شما كمك میكند تا موانعی را كه تا كنون بر سر راهتان وجود داشته و شما را به عقب رانده، تشخیص دهید و از سر راه بردارید. این موانع میتواند ترس از شكست و شك داشتن نسبت به شایستگی خود برای موفقیت و مواردی اینچنینی را در برگیرد. ترس از شكست به اندازه آیندهای كه ما به سمت آن گام بر میداریم واقعیت دارد، چراكه این قانون زندگی است كه هرآنچه را كه تصور كنید، روزی اتفاق خواهد افتاد، پس از تاثیرات بزرگی كه افكار شما میتواند بر آیندهتان داشته باشد غافل نشوید.
اما اگر واقعاً میخواهید بازیگر نقشی باشید كه دوست دارید در زندگی داشته باشید باید سعی كنید تصویر دقیقی از آنچه توقع دارید در ذهن خود ایجاد نمایید. تصویری با تمام جزئیات. ریشه یابی این ترس و برطرف كردن آن لازمه ایجاد و تقویت موفقیت خواهد بود. شاید یكی از این دلایل، ترس از تنهایی ناخواسته ایست كه ممكن است پس از نائل شدن به موفقیت به سراغ شما بیاید. معمولاً خانمها برای این نوع ترس مستعدتر هستند، زیرا آنها از اینكه پس از رسیدن به موفقیت و قدرتمند شدن دیگر مثل قبل مورد توجه نباشند، نگرانند.
دلیل دیگر این است كه هرچقدر كه كارهای انجام نشده و عقب افتاده را بیشتر روی هم تلمبار كنید، نگرانی از عدم موفقیت، بیشتر و بیشتر درون شما را تسخیر كرده و كنترلتان را بدست میگیرد. دلیل دیگر ترس از موفقیت میتواند ترس از اذیت شدن توسط مخالفان و دشمنان احتمالی باشد كه پس از آن در اطراف شما ایجاد خواهند شد. اما خوشبختانه بعضی از این نگرانیها به دلیل اینكه هیچ وقت به وقوع نمیپیوندند، به راحتی برطرف میشوند چراكه ذاتاً احتمال موفقیت در زمینه مورد نظر بسیار كمرنگ خواهد بود. شاید اصلیترین دلیل ترس از موفقیت نگرانی از عدم توانایی برای تغییر مسائلی باشد كه در گذشته نتوانستهایم به درستی آنها را تغییر دهیم.
تنها یك چیز میتواند احساسی را كه در پی مشكلات ناشی از انتخابهای آگاهانه ما در زندگی ایجاد میشود را تخفیف دهد، بخشش خود. رنجی كه از چنین دركی ناشی میشود تنها با بخشیدن خودتان التیام مییابد.
بخشش خود هیچوقت توسط عوامل خارجی به شما القا نمیشود و شما باید از درون خود دست بكار شوید و تصمیم بگیرید كه چگونه با خودتان رفتار كنید.بخشش خودتان به عنوان یك تصمیم و انتخاب اختیاری منجر به ایجاد حس تكاملی میشود كه در پی آن میتوانید احساس شكست را بهتر به عقب برانید. این حق طبیعی شماست كه بدانید چرا برای مدتی است قوایتان تحلیل رفته است. شاید با پرسیدن چند سوال ساده از خودتان بتوانید به نتیجه قابل قبولی برسید.
سوالهایی از قبیل چه چیزی باعث شده كه از انجام كارهای مورد علاقهتان اجتناب كنید؟ دوست دارید در كدام حس درونیتان تغییری ایجاد نشده و از میزان آن كاسته نشود؟ چه چیزی موقعیت من را پس از رسیدن به موفقیت تضمین میكند؟ آیا پس از آن احساس بهتری خواهم داشت؟ در صورت دست یابی به موفقیت از دست دادن چه چیزهایی من را نگران میكند؟ پس از پاسخ صادقانه به این سوالات و یافتن ترسها و نگرانیهایتان به ریشه یابی آنها بپردازید، سپس با مشخص شدن نتیجه راحت تر خود را ببخشید. برای اینكه به سادگی بتوانید از این ترسها رهایی یابید، در ذهن خود آینده پس از كسب موفقیت را با تمام جزئیات تصور كنید و در كنار آن نگرانیهایتان را بصورت واقعی شبیه سازی نمایید، سپس با كمك خلاقیتهای ذهنی خود به تخریب آنها بپردازید. روش دیگر این است كه هر آنچه كه ذهنتان را بخود مشغول كرده روی كاغذ یادداشت كنید، سپس آن كاغذ را پاره كنید. این كار به منزله دور ریختن تمام تشویشها و نگرانیهایی است كه ذهن شما را به خود مشغول كرده بود و با نوشتن به روی كاغذ منتقل شده و حالا كاملاً از صفحه روزگار محو شدهاند.
در ذهن خود آینده را پس از كسب موفقیت ، با تمام جزئیات تصور كنید و در كنار آن نگرانیهایتان را بصورت واقعی شبیه سازی نمایید، سپس با كمك خلاقیتهای ذهنی خود به تخریب آنها بپردازید.
حالا چشمانتان را ببندید و با خیال راحت آینده درخشان و سرشار از موفقیت خود را كه هیچ تشویش و ترسی بر آن سایه نیانداخته است را در ذهنتان تجسم كنید. طبق قانون شکار باید از مخفیگاه بیرون آیید و خودتان به دنبال طعمه بروید. در مسائل كاری نیز وضع به همین منوال است. منتظر تكلیف نمانید. خودتان به دنبال كار باشید. در خود انگیزه ایجاد كنید و به دنبال پروژههای جدید باشید و از هیچ چیز هراسی به دل راه ندهید. همیشه كارها را طوری انجام دهید كه انتظار دارید دیگران انجام دهند. این كار بسیار تاثیر گذار است و در كل محیط انعكاس پیدا میكند. اگر همیشه كارهایتان را به بهترین نحو انجام دهید، در كارتان نمونه خواهید شد و دیگران نیز به عنوان یك سرمشق از شما پیروی میكنند.
سعی كنید همیشه در زمینه كاریتان از اطلاعات روز باخبر شوید و علوم جدید مربوطه را یاد بگیرید. همیشه سطح دانش خود را بالاتر از دیگران نگاه دارید و این چنین موفق خواهید شد. ممكن است تصور كنید كه شما راهتان با آن دسته افراد موفقی كه پیوسته كامیابیهای تازه حاصل میكنند یكی نباشد. البته ممكن است آنها تواناییهایی داشته باشند كه شما فاقد آن هستید، اما همیشه به یاد داشته باشید: موفقیت آموختنی است و تنها تفاوت شما با آنها این است كه آنها همیشه یك سری عادات خاص را به كار میبندند و این باعث كامیابیشان میشود | |
|
| |
| مطالب جالب وخواندني با موضوعات مختلف | |
|