هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةالرئيسية  PortalPortal  جستجوجستجو  أحدث الصورأحدث الصور  ثبت نامثبت نام  ورود  

كي حاضره كي غايب ؟

+16
ليلا
Amr Diab
yasamiin
amin
Anika
G H A Z A L
دلارام
amir
MILAD
nAvId
MajidDiab
magnoon diab
بهاره
Yasaman
Saghar
Jany
20 مشترك
رفتن به صفحه : الصفحة السابقة  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  الصفحة التالية
نويسندهپيام
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab

تعداد پستها : 7074
Registration date : 2007-12-05

كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Empty
پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_minitimeالخميس أكتوبر 29, 2009 12:12 pm

علی نوشته است:
منم حضور ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــز خودم اعلام می کنم

با اجازه محبوبه خانم باز به من بیچاره گیر نده
که چرا باز از ایشون کپی برداری کردم

lol! lol! lol! lol!

پس حسابی ترسیدی نه
اشکال نداره راحت باش
lol! lol! lol!
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
yasamiin
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
yasamiin

تعداد پستها : 2958
Registration date : 2007-12-18

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_minitimeالخميس أكتوبر 29, 2009 3:50 pm

MajidDiab نوشته است:
یاسمین جان
خوندن این خبر خیلی ناراحتم کرد
واسه همین وظیفه خودم دونستم تا بیام برای عرض تسلیت
ان شالله روحشون قرین رحمت و آسایش بشه
آمین كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_cheers
كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_cry

مرسی مجید جان......
به هرحال مرگ چیزی نیست که بتونیم ازش فرار کنیم.....
مرسی که به یادم بودی....برام خیلی ارزش داشت...
ایشالله همیشه شاد باشی....
yasamiin
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
yasamiin

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_minitimeالخميس أكتوبر 29, 2009 3:54 pm

Yasaman نوشته است:
yasamiin نوشته است:
Yasaman نوشته است:
سلام بچه ها
امیدوارم همگی خوب خوب باشین
ببخشید یه مدت غایب بودم. مادربزرگم عمرش رو داد به شما و من رفتم شیراز برای مراسم ایشون و نتونستم قبلش خبر بدم.

الان هم که کلی از درسهام عقب افتادم. هر روز از ساعت 8 صبح تا حدود 8 شب دانشگاهم وقتی میام خونه دیگه جون نمی مونه برام كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_neutral

دلم براتون تنگ شده بود.
اگه این مدت نتونستم درست و حسابی بیام ببخشید آخه کلی کارای عقب افتاده دارم كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_redface

Love u all كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Herz

یاسی جونم هفته پیش که این پیغامتو خوندم خیلی دلم گرفت برای اینکه یاد مامان بزرگ خودم افتادم که حال چندان مساعدی نداشت...
یاد این که چقدر زندگی میتونه عجیب باشه و عزیزی که پیشمونه ممنکنه براش فردایی نباشه...

دو روز بعد بهمون خبر دادن که مامان بزرگم فوت شده....
اصلا باورم نمیشد .....ولی دیگه کاری از دست کسی برنمیومد.....

علت اینکه این هفته سر به فروم نزدم همین بود.....

امیدوارم کسی داغ عزیزاشو نبینه....خیلی سخته......
احساس عجیبی که سراسر وجود آدمو میگیره....

خداي من ياسمين جون واقعا متاسفم. متاسفم. نمي دوني وقتي خوندمش چه حالي شدم...من رو هم در غم خودت شريك بدون گلم. ان شاالله كه روحشون شاد باشه و بقاي عمر شما و خانواده ي محترم.
ببخشيد كه دير مي نويسم...واقعا شرمنده
غم آخرت باشه عزيزم
از صميم قلبم تسليت ميگم ياسمين جون

منم تسلیت میگم بهت عزیزم....
ممنون که به یادم بودی.....
امیدوارم که هیچ وقت ناراحت و غمگین نباشی...همیشه شادی و سلامتی برای همتون آرزو دارم عزیزم...
yasamiin
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
yasamiin

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_minitimeالخميس أكتوبر 29, 2009 3:58 pm

MILAD نوشته است:

بهناز خانم تسلیت میگم ...

ان شاءالله که غم آخرتون باشه ...

مرسی میلاد جان که به یادم بودی.....ممنون....
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

تعداد پستها : 4639
Registration date : 2007-12-02

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_minitimeالخميس أكتوبر 29, 2009 4:11 pm

وقتی من سوم راهنمایی بودم، یعنی 40 50 سال پیش tongue ، یه روز با بچه های همپایه ای خودمون قرار گذاشتیم چند سال آینده همدیگه رو ببینیم
کلی بحث کردیم روی روز و تاریخش، و نهایتا تصمیم گرفتیم هشت هشت هشتاد و هشت، هر جای دنیا که بودیم خودمون رو به محل قرارمون برسونیم
من اون روزها اصلا فکر نمی کردم همچین روزی برسه، یعنی اینقده به نظرم دور می اومد که حتی نمی تونستم تصورش کنم
غافل از اینکه زمان زودتر از این حرفا میگذره، و حالا چند دقیقه دیگه روز هشتم ماه هشتم سال هشتاد و هشت شروع میشه

راستی بچه ها، عیدتون مبارک
yasamiin
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
yasamiin

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_minitimeالخميس أكتوبر 29, 2009 4:24 pm

دلارام نوشته است:
وقتی من سوم راهنمایی بودم، یعنی 40 50 سال پیش كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_tongue ، یه روز با بچه های همپایه ای خودمون قرار گذاشتیم چند سال آینده همدیگه رو ببینیم
کلی بحث کردیم روی روز و تاریخش، و نهایتا تصمیم گرفتیم هشت هشت هشتاد و هشت، هر جای دنیا که بودیم خودمون رو به محل قرارمون برسونیم
من اون روزها اصلا فکر نمی کردم همچین روزی برسه، یعنی اینقده به نظرم دور می اومد که حتی نمی تونستم تصورش کنم
غافل از اینکه زمان زودتر از این حرفا میگذره، و حالا چند دقیقه دیگه روز هشتم ماه هشتم سال هشتاد و هشت شروع میشه

عید توهم مبارک عزیززززززم.... كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_flower

اتفاقا ما هم یه همچین قراری گذاشتیم....برای ما چند سال پیش بود و هممون رفتیم سر قرار....
چه جالب میشه اگه همتون یادتون باشه....

دلارام فردا رفتی خبرشو بده که دوستاتو دیدی بانه..... كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_cheers
REZA*HAMAKI
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
REZA*HAMAKI

تعداد پستها : 1898
Registration date : 2009-09-26

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_minitimeالخميس أكتوبر 29, 2009 4:26 pm

دلارام نوشته است:
وقتی من سوم راهنمایی بودم، یعنی 40 50 سال پیش tongue ، یه روز با بچه های همپایه ای خودمون قرار گذاشتیم چند سال آینده همدیگه رو ببینیم

قربانت دلارام جان.منم میلاد آقا امام رضا(ع) رو تبریک میگم
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_minitimeالخميس أكتوبر 29, 2009 4:30 pm

باشه عزیزم حتما میام واستون تعریف می کنم
می دونی اکثر این بچه ها رو 12 سال هر روز دیدم كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Bc7 چون از اول دبستان تا پیش دانشگاهی باهم هم مدرسه ای بودیم
مطمئنا خیلی هامون تغییر کردیم، بعضی ها ازدواج کردن، بعضی ها حتی بچه هم دارن كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Bb4 البته من سنم خیلی زیاد نیستا، اونا زود بچه دار شدن
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_minitimeالخميس أكتوبر 29, 2009 4:42 pm

خوشحالم كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Bc8
یهو دیدی از خوشحالی بغضم ترکید و زدم زیر گریه كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Adore
بعد از چند هزار سال نوری، بالاخره این فروم 5 تا عضو آنلاین به خودش دید
قربونت برم امام رضا، اینم از برکت تولد توئه که بعد از چندین سال من دوستانم رو دور هم ببینم
REZA*HAMAKI
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
REZA*HAMAKI

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_minitimeالخميس أكتوبر 29, 2009 4:46 pm

دلارام نوشته است:
خوشحالم كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Bc8
یهو دیدی از خوشحالی بغضم ترکید و زدم زیر گریه كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Adore
بعد از چند هزار سال نوری، بالاخره این فروم 5 تا عضو آنلاین به خودش دید
قربونت برم امام رضا، اینم از برکت تولد توئه که بعد از چندین سال من دوستانم رو دور هم ببینم

ما تا آخر خط با توایم pirat .......راستی دلارام جان نفر پنجم خرزو خان بیده؟!!!!!! alien
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_minitimeالخميس أكتوبر 29, 2009 4:48 pm

دمت گرم بید كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Bc8
نفر پنجم مرجان جون بید، اومد دید اعضای زیادی آنلاین هستن بنده خدا فکر کرد فروم رو اشتباه اومده، رفت كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Bd8
MILAD
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
MILAD

تعداد پستها : 1601
Registration date : 2008-02-14

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_minitimeالخميس أكتوبر 29, 2009 5:10 pm

دلارام نوشته است:

چه قرار جالبی ...كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Be4

Laughing
http://www.kyokushinmatsui.mihanblog.com
علی
میهمان
میهمان
علی

تعداد پستها : 51
Registration date : 2009-10-29

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_minitimeالجمعة أكتوبر 30, 2009 6:20 am

منم حضور ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــز خودم و محبوبه جان رو اعلام می کنم

lol! lol! lol! lol! lol!
Jany
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Jany

تعداد پستها : 2939

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_minitimeالجمعة أكتوبر 30, 2009 10:40 am

حاضر
yasamiin
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
yasamiin

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_minitimeالجمعة أكتوبر 30, 2009 1:38 pm

دلارام نوشته است:
باشه عزیزم حتما میام واستون تعریف می کنم
می دونی اکثر این بچه ها رو 12 سال هر روز دیدم چون از اول دبستان تا پیش دانشگاهی باهم هم مدرسه ای بودیم
مطمئنا خیلی هامون تغییر کردیم، بعضی ها ازدواج کردن، بعضی ها حتی بچه هم دارن البته من سنم خیلی زیاد نیستا، اونا زود بچه دار شدن

میدونی جریان اونا که بچه دارن چیه دلارام؟
اونا به تور اون شهیدایی که خودت میدونی نخوردن.......كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Bf2
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_minitimeالجمعة أكتوبر 30, 2009 5:14 pm

خب من برگشتم از اون قرار
همونجور که گفته بودم بعضی ها بچه بغل اومدن، بعضی ها با آقاشون، بعضی ها هم مثل من به قول یاسمین جان با شهیدشون Laughing
در کل خوب بود، البته خیلی ها نیومده بودن، اونم نه به این دلیل که خبر نداشتن، به این دلیل که یا عروسی خودشون بود، یا می خواستن برن عروسی، یا تاقچه بالا گذاشتن
شوهر یکی از بچه ها شبیه دستیار رئیس جمهور توی فیلم فرار از زندان بود، اسمش پل بود؟ Laughing
MILAD
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
MILAD

تعداد پستها : 1601
Registration date : 2008-02-14

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_minitimeالجمعة أكتوبر 30, 2009 6:31 pm

دلارام نوشته است:
خب من برگشتم از اون قرار
همونجور که گفته بودم بعضی ها بچه بغل اومدن، بعضی ها با آقاشون، بعضی ها هم مثل من به قول یاسمین جان با شهیدشون Laughing
در کل خوب بود، البته خیلی ها نیومده بودن، اونم نه به این دلیل که خبر نداشتن، به این دلیل که یا عروسی خودشون بود، یا می خواستن برن عروسی، یا تاقچه بالا گذاشتن
شوهر یکی از بچه ها شبیه دستیار رئیس جمهور توی فیلم فرار از زندان بود، اسمش پل بود؟ Laughing

Laughing Laughing Laughing

پس پل کلرمن هم اونجا بوده .... Laughing

اگه من اونجا بودم به خاطر شکنجه سارا حالشو می گرفتم ... Evil or Very Mad ( از طرف مایکل خطر )

lol!
http://www.kyokushinmatsui.mihanblog.com
علی
میهمان
میهمان
علی

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_minitimeالسبت أكتوبر 31, 2009 6:50 am

منم حضور ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــز خودم و محبوبه جان رو اعلام می کنم
lol! lol! lol! lol!
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_minitimeالسبت أكتوبر 31, 2009 7:39 am

MILAD نوشته است:
دلارام نوشته است:
خب من برگشتم از اون قرار

Laughing Laughing Laughing

پس پل کلرمن هم اونجا بوده .... Laughing

اگه من اونجا بودم به خاطر شکنجه سارا حالشو می گرفتم ... Evil or Very Mad ( از طرف مایکل خطر )

lol!

اولش که دیدمش اینقده به نظرم آشنا اومد که فکر کردم یکی از فامیلامونه كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Bc7
بعدش که یه کم فکر کردم دیدم شبیه کلرمنه كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Bl8
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_minitimeالسبت أكتوبر 31, 2009 8:43 am

علی نوشته است:
lol! lol! lol! lol!

ممنون عزیزم کولاک که کردی
من همیشه حاضرم پس خواهشنا حاضری برای من نزن
lol! lol! lol! lol!
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_minitimeالسبت أكتوبر 31, 2009 8:48 am

منم حضور ســـــــــــــــــــبـــــــــــــــــــــــــز خودم رو اعلام می کنم

lol! lol! lol! lol!
Jany
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Jany

تعداد پستها : 2939

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_minitimeالسبت أكتوبر 31, 2009 8:50 am

حاضرررر
REZA*HAMAKI
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
REZA*HAMAKI

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_minitimeالسبت أكتوبر 31, 2009 3:44 pm

از ترس آشهای affraid محبوبه؛ حاضررررررررررررررررر Very Happy Very Happy tongue
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar

تعداد پستها : 6513
Registration date : 2008-12-24

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_minitimeالسبت أكتوبر 31, 2009 5:45 pm

حاضر كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_pirat
علی
میهمان
میهمان
علی

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 27 Icon_minitimeالأحد نوفمبر 01, 2009 7:36 am

منم حضور ســــــــــــــــــــــبــــــــــــــــــــز خودم و محبوبه جان و مرجان خانم و گلی خانم رو اعلام می کنم

lol! lol! lol! lol!

كي حاضره كي غايب ؟
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 27 از 40رفتن به صفحه : الصفحة السابقة  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  الصفحة التالية
 مواضيع مماثلة
-