| تو را دوست دارم.... | |
|
+20s@ba yasamiin h@sti HeLena Yasaman دلارام meysam-r Arghavan بهاره Assal alistarwaker ليلا MajidDiab maryashena Ali Jany Arakadrish amin nAvId الهام 24 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: تو را دوست دارم.... السبت فبراير 02, 2008 2:35 am | |
| | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: تو را دوست دارم.... السبت فبراير 02, 2008 6:50 pm | |
| من اینجام ، کنار این همه زیبایی ... و تو تنهایی دلم برای تنهایی تو می سوزد ، و خود آشفته ام از این خوش گذرانی با من باش ، با من بیا و بمان ، که من بدون تو به روزگار ، تلخ ، سرد ، اندوه وار فقط نگاه می کنم ... | |
|
| |
Assal عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1476 Age : 35 Location : تهران Registration date : 2007-12-19
| عنوان: رد: تو را دوست دارم.... السبت فبراير 02, 2008 9:29 pm | |
| I'm so tired of being here فرسوده ام از ماندن Suppressed by all my childish fears محصور در تمام ترسهاي کودکي ايم And if you have to leave و اگر اراده اي بر اين قرار گرفته که مرا ترک کني I wish that you would just leave آرزو دارم به تمامي مي رفتي 'Cause your presence still lingers here زيرا سايه سنگين حضورت هنوز اينجاست And it won't leave me alone و مرا تنها نمي گذارد These wounds won't seem to heal مي نمايد اين زخمها نمي خواهند درمان شوند This pain is just too real اين درد بيش از اندازه حقيقي است There's just too much that time cannot erase و چيزهاي بسياري است که زمان التيام نمي بخشد When you cried I'd wipe away all of your tears آن زمان که مي گريستي اشکهايت را از گونه مي زدودم When you'd scream I'd fight away all of your fears آن زمان که فرياد ميزدي با تمام ترسهايت نبرد مي کردم And I held your hand through all of these years و در تمامي اين سالها ديگر دستانت در دستم نيست But you still have اما تو هنوز مالک All of me تمام وجود مني You used to captivate me عادت داشتي فريبم دهي By your resonating life با نور درخشانت Now I'm bound by the life you've left behind اما اکنون من اسير زندگي به جاي مانده از تو هستم Your face it haunts اين چهره توست که شکار ميکند My once pleasant dreams هر شب روياهاي شيرينم را Your voice it chased away اين صداي توست که از من مي گريزاند All the sanity in me تمامي عقلانيتم را These wounds won't seem to heal مي نمايد اين زخمها نمي خواهند درمان شوند This pain is just too real اين درد بيش از اندازه حقيقي است There's just too much that time cannot erase و چيزهاي بسياري است که زمان التيام نمي بخشد When you cried I'd wipe away all of your tears آن زمان که مي گريستي اشکهايت را از گونه مي زدودم When you'd scream I'd fight away all of your fears آن زمان که فرياد ميزدي با تمام ترسهايت نبرد مي کردم And I held your hand through all of these years و در تمامي اين سالها ديگر دستانت در دستم نيست But you still have اما تو هنوز مالک All of me تمام وجود مني I've tried so hard to tell myself that you're gone بسيار سخت تلاش کرده ام تا به خود بفهمانم که تو ديگر نيستي But though you're still with me اما تو هنوز ترکم نمي کني I've been alone all along و من که براي بازمانده زندگي تنهايم | |
|
| |
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: تو را دوست دارم.... الأحد فبراير 03, 2008 10:34 am | |
| هر کس به طریقی دل ما می شکند
بیگانه جدا دوست جدا می شکند
بیگانه اگر می شکند حرفی نیست
من در عجبم...................... | |
|
| |
maryashena عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1153 Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: تو را دوست دارم.... الأحد فبراير 03, 2008 10:53 am | |
| ............
بشکست دلم کسی صدایش نشنید
اری دل ما بی صدا می شکند... | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| عنوان: رد: تو را دوست دارم.... الأحد فبراير 03, 2008 3:12 pm | |
| گفتمش دل میخری ؟
پرسید چند؟
گفتمش دل مال تو تنها بخند...
خنده کرد و دل ز دستم ربود...
تا به خود آمدم او رفته بود ...
اما جای پایش روی دل جا مانده بود...[img] [/img] واسه خواهر خوب و مهربونم | |
|
| |
ليلا عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1095 Registration date : 2007-12-21
| عنوان: رد: تو را دوست دارم.... الأحد فبراير 03, 2008 7:37 pm | |
| از دريا پرسيدن عشق چيست، گفت:خشكيدن........
از گل پرسيدن عشق چيست، گفت:پرپر شدن........
از زمين پرسيدن عشق چيست، گفت: لرزيدن.............
از آسمون پرسدين عشق چيست، گفت: باريدن..........
از انسان پرسيدن عشق چيست،ناگهان ندايي از درونش گفت:جدايي
اگر آدمي زندگي را دوست داشت در اغاز تولد نمي گريست | |
|
| |
| عنوان: رد: تو را دوست دارم.... الأحد فبراير 03, 2008 7:38 pm | |
| واژه ای که روزها یا شایدم ماههاست که با آن خو گرفته ام. که چه سخت است انتظار .. هرصبح طلوعی دیگراست برانتظارهای فرداهای من! خواهم ماند تنها در انتظار تو چرا نوشتم در برگ تنهاییم برای تو، نمیدانم؟ شاید روزی بخوانند بر تو، عشق مرا می دانم روزی خواهی آمد، می دانم گریان نمی مانم، خندانم! برای ورودت ای عشق وقتی که به یادت می افتم، به یاد خاطراتت...نامه هایت را مرور می کنم، یک بار...نه...بلکه صد بار وجودم را سراسر عشق فرا می گیرد | |
|
| |
| عنوان: رد: تو را دوست دارم.... الأحد فبراير 03, 2008 7:39 pm | |
| اين نگهبان سكوت شمع جمعيت تنهائي راهب معبد خاموشي ها جاجب درگه نوميدي سالك راه فراموشي ها
چشم براه پيامي ‘ پيكي گرمي بازوي مهري نيست خفته در سردي آغوش پر آرامش ياس كه نه بيدار شود از نفس گرم اميد س نهاده است به بالين شبي كه فريبش ندهد عشوه خونين سحر
اي پرستو برگرد ! " اي پرستو كه پيام آور فرورديني " بگريز از من از من بگريز ! باغ پمرده پامال زمستانها چشم براه بهري نيست گرد آشوبگر خلوت اين صحرا گرد بادي است سيه ‘ گرد سواري نيست | |
|
| |
| عنوان: رد: تو را دوست دارم.... الأحد فبراير 03, 2008 7:56 pm | |
| درست مثل غنچه به هم فشرده بودم
غروب كرده بودم...شكست خورده بودم شب شكستنم بود...اگر نمي رسيدي جنازه ي دلم را به خانه برده بودم... بدون چشم هاي تو رفته بودم از دست بدون دست هاي تو جان سپرده بودم شب به هم رسيدن...نسيم مي شدم كاش كه دانه دانه زلف تو را شمرده بودم عزيز من كه چشمت دوباره عاشقم كرد اگر نگاه گرمت نبود...مرده بودم!!! | |
|
| |
| عنوان: رد: تو را دوست دارم.... الأحد فبراير 03, 2008 7:58 pm | |
| پرکن پياله را
كه اين آب آتشين ديري است ره به حال خرابم نمي برد اين جامها كه در پيم مي شود تهي درياي آتش است كه ريزم به كام خويش گرداب مي ربايد و آبم نمي برد من با سمند سركش و جادويي شراب تا بيكران عالم پندار رفته ام تا دشت پر ستاره انديشه هاي ژرف تا مرز ناشناخته مرگ و زندگي تا كوچه باغ خاطره هاي گريز پا تا شهر يادها ديگر شرابم جز تا كنار بستر خوابم نمي برد پر كن پياله را هان اي عقاب عشق از اوج قله هاي مه آلوده دور دست پرواز كن به دشت غم انگيز عمر من آنجا ببر مرا كه شرابم نمي برد آن بي ستاره ام كه عقابم نمي برد در راه زندگي با اين همه تلاش و تقلا و تشنگي با اين كه ناله ميكشم از دل كه آب...آب... ديگر فريب هم به سرابم نمي برد پر كن پياله را... فریدون مشیری | |
|
| |
| عنوان: رد: تو را دوست دارم.... الإثنين فبراير 04, 2008 7:58 am | |
| زمستان را دوست دارم چون فصل غم است غم را دوست دارم چون گواه دل است دل را دوست دارم چون تو را به من نشان داد اما تو را دوست دارم بدون انكه بدانم چرا؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: تو را دوست دارم.... الإثنين فبراير 04, 2008 6:42 pm | |
| تقدیم به میثم عزیزم | |
|
| |
| عنوان: رد: تو را دوست دارم.... الإثنين فبراير 04, 2008 8:04 pm | |
| در این سرای بی کسی کسی به در نمی زند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمی زند
یکی ز شب گرفتگان چراغ برنمی کند کسی به کوچه سار شب در سحر نمی زند
نشسته ام در انتظار این غبار بی سوار دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمی زند
گذرگهیست پر ستم که اندرو به غیر غم یکی صلای آشنا به رهگذر نمی زند
چه چشم پاسخ است از این دریچه های بسته ات برو که هیچ کس ندا به گوش کر نمی زند
نه سایه دارم و نه بر بیفکنندم ام سزاست وگرنه بر درخت تر کسی تبر نمی زند | |
|
| |
| عنوان: رد: تو را دوست دارم.... الإثنين فبراير 04, 2008 8:22 pm | |
| قدر هر چه گل ديدم مرا آزار کردی تو خيانت را دوباره در دلم تکرار کردی تو عجب ديوانه بودم من که بستم دل به چشمانت و کار قلب اين دیوانه را دشوار کردی تو چقدر از التماسم پيش مردم آبرويم رفت چقدر اين چشم ها را پيش مردم خوار کردی تو شنيدم بارها با ..........وليکن حيف شهامت مال هر کس نيست پس انکار کردی تو چقدر اشعار زيبايی برايم خواندی و گفتی و بازی با دل بيمار من بسيار کردی تو نمی بخشم تو را ، او را و هر کس را که بد باشد خدایم خود تلافی می کند هر کار کردی تو دلم را ديگر از هرچه نگاه و آرزو کندم تمام پنجره های مرا ديوار کردی تو چه حسنی داشت درد اين شکست تلخ ميدانم مرا از خواب عشق و عاشقی بيدار کردی تو | |
|
| |
| عنوان: رد: تو را دوست دارم.... الإثنين فبراير 04, 2008 8:23 pm | |
| سنگهایی که من از یاد تو بر سینه زدم...
کعبه ای می ساختم اگر خانه بنا می کردم... | |
|
| |
| عنوان: رد: تو را دوست دارم.... الإثنين فبراير 04, 2008 9:51 pm | |
| سلام ای غروب غریبانه ی دل
سلام ای طلوع سحرگاه رفتن
سلام ای غم لحظه های جدایی
خداحافظ ای شعر شب های روشن
خداحافظ ای قصه ی عاشقانه
خداحافظ ای آبی روشن عشق
خداحافظ ای عطر شعر شبانه
خداحافظ ای همنشین همیشه
خداحافظ ای داغ بر دل نشسته
تو تنها نمی مانی ای مانده بی من
تو را می سپارم به دل های خسته
تو را می سپارم به مینای مهتاب
تو را می سپارم به دامان دریا
اگر شب نشینم اگر شب شکسته
تو را می سپارم به رویای فردا
به شب می سپارم تو را تا نسوزد
به دل می سپارم تو را تا نمیرد
اگر چشمه واژه از غم نخشکد
اگر روزگار این صدا را نگیرد
خداحافظ ای برگ و بار دل من
خداحافظ ای سایه سار همیشه
اگر سبز رفتی اگر زرد ماندم
خداحافظ ای نوبهار همیشه | |
|
| |
| عنوان: رد: تو را دوست دارم.... الإثنين فبراير 04, 2008 9:53 pm | |
| باز هم امدي تو بر سر راهم اي عشق ميكني دوباره كمراهم دردا من جواني را به سر كردم تنها از ديار خود سفر كردم ديري است قلب من از عاشقي سير است خسته از صداي زنجير است دريا اولين عشق مرا بردي دنيا دمدم مرا تو ازردي دريا سرنوشتم را به ياد اور دنيا سركذشتم را مكن باور من غريبي قصه بردازم جون غريقي غرق در رازم كم شدم در غربت دريا بينشان و بي هم اوازم ميروم شبها به ساحل ها تا بيابم خلوت دل را روي موج خسته ي دريا مينويسم اوج غم ها را دريا اولين عشق مرا بردي دنيا دمدم مرا تو ازردي دريا سرنوشتم را به ياد اور دنيا سركذشتم را مكن باور | |
|
| |
| عنوان: رد: تو را دوست دارم.... الثلاثاء فبراير 05, 2008 4:01 am | |
| عسل جان ممنون بابت شعرهای قشنگت | |
|
| |
| عنوان: رد: تو را دوست دارم.... الثلاثاء فبراير 05, 2008 5:15 am | |
| خواهش می کنم خانومی... | |
|
| |
| عنوان: رد: تو را دوست دارم.... الأربعاء فبراير 06, 2008 9:30 am | |
| اگرچه بود و نبودم یکی است ترا عذاب دهد جای خالی من
خیال بی تو پریدن نداشتم آری بهانه بود شکسته بالی من.....
سکوت مرا پاسخی نخواهی یافت.. چه بی جواب سوالی ست بی سوالی من!
اين مطلب آخرين بار توسط در الأربعاء فبراير 06, 2008 9:47 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| عنوان: رد: تو را دوست دارم.... الأربعاء فبراير 06, 2008 9:37 am | |
| مهربان باش
و دوست بدار شايد كه فردايي نباشد.[img] [/img] | |
|
| |
| عنوان: رد: تو را دوست دارم.... الأربعاء فبراير 06, 2008 4:08 pm | |
| | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: تو را دوست دارم.... الأربعاء فبراير 06, 2008 5:42 pm | |
| ای شب به پاس صحبت دیرین خدای را با او بگو حکایت شب زنده داریم با او بگو چه می کشم از درد اشتیاق شاید وفا کند، بشتابد به یاریم
ای دل، چنان بنال که آن ماه نازنین آگه شود ز رنج من و عشق پاک من با او بگو که مهر تو از دل نمی رود هر چند، بسته مرگ، کمر بر هلاک من
ای شعر من، بگو که جدایی چه می کند.. کاری بکن که در دل سنگش اثر کنی ای چنگ غم، که از تو بجز ناله برنخاست، راهی بزن که ناله از این بیشتر کنی
ای آسمان! به سوز دل من گواه باش کز دست غم به کوه و بیابان گریختم داری خبر که شب همه شب دور از آن نگاه مانند شمع سوختم و اشک ریختم
ای روشنان عالم بالا، ستاره ها رحمی به حال من خونین جگر کنید یا جان من ز من بستانید بی درنگ یا پا فرا نهید و خدا را خبر کنید..
آری، مگر خدا به دل اندازدش که من زین آه و ناله ره به جایی نمی برم جز ناله های تلخ نریزد ز ساز من.. از حال دل اگر سخنی بر لب آورم
آخر اگر پرستش او شد گناه من، عذر گناه من، همه چشمان مست اوست تنها نه عشق و زندگی و آرزوی من او هستی من است که آینده دست اوست
عمری مرا به مهر و وفا آزموده است داند، من آن نیم که کنم رو به هر دری او نیز مایل است به عهدی وفا کند اما اگر خدا بدهد عمر دیگری!
فریدون مشیری | |
|
| |
| عنوان: رد: تو را دوست دارم.... الأربعاء فبراير 06, 2008 5:44 pm | |
| میثم عزیزم بهاره جون دلارام جان دستتون درد نکنه خیلی قشنگ بودن | |
|
| |
| تو را دوست دارم.... | |
|