| قصه هاي مرجان | |
|
+16بهاره yasamiin nasim Assal Yasaman h@sti s@ba الهام ليلا دلارام amin nAvId magnoon diab Arakadrish MajidDiab Jany 20 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان السبت فبراير 02, 2008 3:01 pm | |
| | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الإثنين فبراير 04, 2008 9:08 am | |
| من یه دقیقه سرم رو میکشم اونور محبوبه می افته رو دو بابا خجالت داره به خدا.یه ذره حیا هم بد نیست دختر قدیما به دخترا میگفتن یه چیز(ببخشید اسمش زشته میگم شکلات) ببند به گوشه چارقدت هروقت حرف زد تو حرف بزن. امین قربونت برم یه کاری بکن داداش.من و خلاص کن اراک کجاست ازش خبری نیست. | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| |
| |
s@ba مشتاق
تعداد پستها : 700 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الإثنين فبراير 04, 2008 1:42 pm | |
| سلام سلام........ من سرگرد رادان رییس پلیس شهر تهران هستم.......... گزارش دادن اینجا کارای خلاف انجام میشه اومدم بررسی کنم......... لطفا آقای آراک شما اولین قانون شکن هستین بفرمایید بالا (تو ماشین) بعدی خودشو معرفی کنه تا نیومدیم دستبند زده ببریم............ | |
|
| |
h@sti میزبان
تعداد پستها : 426 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الإثنين فبراير 04, 2008 5:33 pm | |
| آقای رادان من اومدم(فرزاد حسنی) اومدم دوباره حالتو بگیرم....... حالا ببینم چند مرده حلاجی..... می خوای ممنوع التصویر کنی؟ بچرخ تا بچرخیم ....... بچه ها یه خبر هولناک (این واقیعت داره) فرزاد حسنی واقعا دوباره داره به تلویزیون برمی گرده.... | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الثلاثاء فبراير 05, 2008 12:55 am | |
| چه جالب ... شما خوبين قربون ؟ عارضم به ختمتتون ، بنده تا حالا توفيق سفره كردن شيگم سرگرد جماعت رو نداشتيم دورت بگردم بيزحمت او پيرهن پلنگي نازت رو بكش بالا بيبينم اين چاقو من چجورياس !! | |
|
| |
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الثلاثاء فبراير 05, 2008 6:56 am | |
| وای بابا چقدر تو باحالی راستی آراک جان نوچه نمی خوای اگه خواستی ما هستیم عین خودتم اهل چاقو چاقو کشی مواد همه فن در حریفیم راستی یه دو سه کیلو کراک داری به ما بدی قربونت مجنون گنجیشکه (برداشتی از جک گنجیشکه) - Arakadrish نوشته است:
- اجي مجي لا ترجي ...
آراك باشي ظاهر ميشه
در خدمتيم ...
امري باشه
چاقو كشي ، الواتي ، عربده كشي ، ايجاد نا امني ... حمل و نقل (انواع مواد ... انواع اجساد (سالم ، قيمه قيمه ، بوگرفته ، كوچيك ، بزرگ ...) )
| |
|
| |
s@ba مشتاق
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الثلاثاء فبراير 05, 2008 7:46 am | |
| | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الثلاثاء فبراير 05, 2008 9:24 pm | |
| بزن قدش محبوب قرقي ... امشب دخل اين يارو مراديه اومده ... رخصت ميديم امشب مرشد و مرادش رو بيبينه كاردت رو تيار كن ... امشب ، نيم سات كه از دووازده گذش ... خون و خونريزيه خخخخ ... حلقش رو بيخ تا بيخ ميبري اينجا دست و بالم خاليه ... بريم بيرون ميسازمت ... ... آهاااااي ... سرپاسبان مردادي ... بيا اين در بي صاحاب شده رو وا كن بينيم ... باس بريم مستراح ... فوريتيه (در گوشي به محبوب ميگم) : قرقي ... حواست رو جم كن | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأربعاء فبراير 06, 2008 6:58 am | |
| بابا تو دیگه کی هستی دست شیطونو بستی ایول ایول خیلی خوشم اومد مخصوصا از اسمم که محبوب قرقیه راستی نفر بعدی که اشهدش رو بخونیم کیه داداش نترس وکیل خوب که خواستم بیا پهلوی خودم همه کارات ردیفه زت زیاد قربونت محبوب قرقی - Arakadrish نوشته است:
- بزن قدش محبوب قرقي ...
امشب دخل اين يارو مراديه اومده ... رخصت ميديم امشب مرشد و مرادش رو بيبينه
كاردت رو تيار كن ... امشب ، نيم سات كه از دووازده گذش ... خون و خونريزيه
خخخخ ...
حلقش رو بيخ تا بيخ ميبري اينجا دست و بالم خاليه ... بريم بيرون ميسازمت ...
...
آهاااااي ... سرپاسبان مردادي ... بيا اين در بي صاحاب شده رو وا كن بينيم ...
باس بريم مستراح ... فوريتيه
(در گوشي به محبوب ميگم) : قرقي ... حواست رو جم كن | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأربعاء فبراير 06, 2008 2:21 pm | |
| داش سلمان ای رادان که میگن کیه؟ بدخواه مدخواته؟ امین با دسته زنجونی اومد تو فقط عکسشو بده محبوبه جان می بینم که تو هم دست به چاقو شدی بزار اول سر و سامونت بدیم بعد اینجوری رو دستمون می مونی کسی جرات نمی کنه باهات مزدوج شه | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأربعاء فبراير 06, 2008 2:30 pm | |
| بابا این قصه های مرجان چه کار کرد محبوبه که قرقی شده پروفسور قداره کش امین دلسوز دخترای بی شوهر هم چاقوو به دست؟ این سرکار صبا حریف هیچکس نیست به جز من بدبخت که الان تو انفرادی دارم متن میفرستم زورش به من بیچاره رسیده انداخته انفرادی میگه من تاپیکهای خلاف میزنم. آهای یکی به دادم برسه کمــــــــــــــــــــــــــــــک این فریاد کمک خواهی منه | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأربعاء فبراير 06, 2008 2:46 pm | |
| - Jany نوشته است:
- بابا این قصه های مرجان چه کار کرد
محبوبه که قرقی شده پروفسور قداره کش امین دلسوز دخترای بی شوهر هم چاقوو به دست؟ این سرکار صبا حریف هیچکس نیست به جز من بدبخت که الان تو انفرادی دارم متن میفرستم زورش به من بیچاره رسیده انداخته انفرادی میگه من تاپیکهای خلاف میزنم. آهای یکی به دادم برسه کمــــــــــــــــــــــــــــــک این فریاد کمک خواهی منه کی مرجان خانوم ما رو انداخته زندان این صبا که می گی حسابش با دسته زنجونیه سلمان داداش بیا که باید یه چند نفر رو راهی خونه آخرت بکنیم راستی از وائل خان چه خبر بلاخره سر و سامون میگیری مرجان جان یا خودم یه فکری برات بکنم؟ | |
|
| |
s@ba مشتاق
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأربعاء فبراير 06, 2008 6:56 pm | |
| آقای محترم چند بار میرید دستشویی .......... نمی خواد بفرمایید بشینید ................. بهونه مهونه هم نداریم وگرنه می رم دنبال سرگرد(صبا)........... . سرگرد بیاد دیگه فقط باید خدا بهتون رحم کنه........ | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأربعاء فبراير 06, 2008 6:58 pm | |
| مرجان منو آزادش كنين يالا مرجان مــــــــــــــــــــــــــــــــــرجان ...چيزه ببخشيد سلمان ســــــــــــــــــــــــــــــلمان ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلمان كجايي كه مرجانت رو كشتن | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الخميس فبراير 07, 2008 7:01 am | |
| آخیش صبا جون قربون دستت این مرجان رو انداختی انفرادی من یکی دعات می کنم راستی امین دیدم فامیلاتون نیومدن خوب منم شدم چاقو کش حسابی دارم کیف می کنم lol: خوب دیگه داش امین اگه تا فردا پس فردا این قوم و خویشات نیان دیگه عروسی بی عروسی آخه قربونت ما که اینجا الاف نیستیم فعلا زت زیاد تا بعد چاکر شما محبوب قرقی | |
|
| |
s@ba مشتاق
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الخميس فبراير 07, 2008 8:16 am | |
| سرگرد صبا رادان: به نام امپراتور بزرگ آقا امین شما هم دستگیر می شوید! ای وای این که تیکه کلام برنامه کودک میتیکومون بود..... نمی دونم در هر صورت شما هم به علت چاقوکشی دستگیریت...... ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ خواهش می کنم مرجان قرقی کاری نداشت...... شما سفارش بده من بعدیا رو می گیرم........ | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الخميس فبراير 07, 2008 12:09 pm | |
| هي تو ... راداري ... ماداري ... راداني ... اصلا هركي كه هستي باش !! خوش نريم پا بذاري تو بند ما ... پاشو قربونت ، پاشو بذار به عشق و حالمون برسيم ... يهو ديدي امين فرفره يه چرخ دورت زد و همچي بفهمي نفهمي ، كله هه رو گذاش كف دستت برو به پر و پاي ما نپيچ ... محبوب قرقي ... اون سل آشغال رو وردا بيا كه رفتيم آآآآه ... آآآه ... دس بزنين و با صداي بلن جواب بدين ... روشنه ؟ سوي مرام و رفاقت ، رفتيم و رفتيم ____ رفتيم و رفتيم و رفتييم ... آآآآ ... صدا رو بده بياد بالا ... اووووه از كوچه پس كوچه ، رفتيم و رفتيم ____ رفتيم و رفتيم و رفتييم ... كاواره ... ميخونه ، رفتيم و رفتيم ____ رفتيم و رفتيم و رفتييم ... سوي نامردي ... نرفتيم نرفتيم ____ آي نرفتيم نرفتيم ... دنيا آي دنيا ، دنيا دنيا آي دنيا دنيا ... ببين با ما تو چه كردي ، چه كردي ____ چه كردي ، چه كردي قفس و زنجيرو خونه مون كردي ____ بد كردي ، بد كردي ... خندون بوديم لونگي ها به كمر بود ____ تو جيبامون همه تير و تبر بود آي تبربود ... تبر بود ... (( محبوب گازش رو بگير ... ريتمه رو ببر بالا ... فرفره بپر وسط ...)) سيبيلامون كموني و بلن بود ... آي ، خيلي بلن بود كلامون رو سرمون چه قشنگ بود ____ (به سلامتي ياســـــي) آي خيلي قشنگ بود آي روزگار شاخمون رو شكستي ____ كمپلت قلبمون رو بشكستي بشكستي ، بشكستي هر شب و روز خواب چاقو ميبينيم ____ آي چاقو ميبينيم ... رنگ آزادي چرا نميبينيم ____ آآآآ ... آآآآ مرجان بيا چايي هامون رو جم كن ____ فانوس رو وردار و جلدي روشن كن بريز چايي رو پر مايه كه مستيم _____ آي مستيم و مستيم و مستيم رادان ببين خنده رو رو لبامون ____ شادي و دلخوشي رو تو چشامون حالا همه با هم ... لاي لاي لاي لاي ... لاي لاي لاي ... لاي لاي لاي لاي لاي لاي لاي لاي ... لاي لاي لاي ... لاي لاي لاي لاي اووووف ... بزنين اون دست محكمه رو به افتخار لوطياي بند ... خيلي حال دادين ... قربون اون دستاي قشنگتون ... اون سيبيل بلندتون ... و اون خنده هاي مثل نعره ي پلنگتون راداااان ... برو اون برق رو بكش (چراغ رو خاموش كن) ... حال كرديم بخوابيم | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الخميس فبراير 07, 2008 12:17 pm | |
| | |
|
| |
s@ba مشتاق
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأحد فبراير 10, 2008 7:35 am | |
| اینجورههههههههههههههههههه........... باشه الان که رفتی انفرادی این آهنگا از سرت می پره........ | |
|
| |
s@ba مشتاق
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأحد فبراير 10, 2008 7:37 am | |
| آقا امین رادان یه آدم......... لااله الله بذار هیچی نگم........
پلیس شهر تهرانه.......
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ آره دلارام جون فردا دیگه واقعا آقا سلمان با همکارای محترمشون(محبوب قرقی،آقا امین........)
توی انفرادی می بینمشون.....
با هر کی شوخی با این رادان هم شوخی..... | |
|
| |
| |
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأحد فبراير 10, 2008 12:01 pm | |
| محبوبه قرقی برو کنار که امین فرفره اومد الان دسته زنجونی رو می رم تو کارش اسمش چی بود سرپاسبان رادار سلمان جان سرپاسبان رادار رفت جز شهدا | |
|
| |
s@ba مشتاق
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأحد فبراير 10, 2008 7:32 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الإثنين فبراير 11, 2008 2:17 am | |
| | |
|
| |
| قصه هاي مرجان | |
|