| قصه هاي مرجان | |
|
+16بهاره yasamiin nasim Assal Yasaman h@sti s@ba الهام ليلا دلارام amin nAvId magnoon diab Arakadrish MajidDiab Jany 20 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأربعاء فبراير 13, 2008 10:32 am | |
| | |
|
| |
h@sti میزبان
تعداد پستها : 426 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأربعاء فبراير 13, 2008 1:01 pm | |
| آخ جون فیلم بزن بزن .........منم عاشق فیلمای بزن بزنم ......... رفتم سراغ چیپس و پفک ............ : | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأربعاء فبراير 13, 2008 2:46 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان السبت فبراير 16, 2008 10:44 am | |
| | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان السبت فبراير 16, 2008 12:42 pm | |
| کی اسم داش سلمان ما رو آورد ؟ هاااااااااا ؟ کی اینجا گرد و خاک کرده ؟ هاااااااااااااااااااااااا ؟ داش سلمانم کووووووووووووووووووووو ؟ خونتون رو میریزم اگه یه مو از سرش کم شده باشه ... خرخره تون رو میچفم ... کوووووووووووووووووووووش ؟ کجاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااست ؟ دااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااش سلمان کجایی ؟ تا سیم ثانیه دیگه پیدات نکنم خون همه اینا رو حلال میکنم هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ... گفته باشم ... بهتره شما هم همکاری کنین داش سلمانم رو پیداش کنم ... واس خاطر خوتون میگم ... باس زودتر بیاد ... اینطوری واس خوتون بیتره ... | |
|
| |
ليلا عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1095 Registration date : 2007-12-21
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان السبت فبراير 16, 2008 7:41 pm | |
| اینجا چه خبره ؟ بگیر و ببره؟ کیو بردن زندون؟ کی حبسه ریفیقای مارو که نگرفتن؟ بچه ها جدیدآ تو شهر ما یه خبرایی شده که همه وحشت زده ایم میگن یه خانوم پیری با سه تا از پسراش از شیراز به قم اومدن و مشغول دزدی و آدم کشی هستتن چند روز پیش اخبار استان کشتن طلا فروش بدبخت رو که توسط دوربین مدار بسته ی مغازش فیلم برداری شده بود رو پخش کرد من نمیدونم آخه اینا چی میخوان و قضیه چیه سردار رادان؟ کمک کنید | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأحد فبراير 17, 2008 8:12 am | |
| لیلاجون وساطت کن سرکار صبا ماها را آزاد کنه خومون میایم قم از شهرتون محافظت میکنیم فقط نمیدونم چرا چند روزه این سلول سوت و کوره هیچ کس صداش در نمیاد همه یه گوشه کز کردنو ساکتند این همه سکوت و سکون برای محبوبه و امین و سلمان خطرناکه یه کاری بکن - ليلا نوشته است:
- اینجا چه خبره ؟
بگیر و ببره؟
کیو بردن زندون؟ کی حبسه
ریفیقای مارو که نگرفتن؟
بچه ها جدیدآ تو شهر ما یه خبرایی شده که همه وحشت زده ایم
میگن یه خانوم پیری با سه تا از پسراش از شیراز به قم اومدن و مشغول دزدی و آدم کشی هستتن چند روز پیش اخبار استان کشتن طلا فروش بدبخت رو که توسط دوربین مدار بسته ی مغازش فیلم برداری شده بود رو پخش کرد
من نمیدونم آخه اینا چی میخوان و قضیه چیه
سردار رادان؟ کمک کنید | |
|
| |
s@ba مشتاق
تعداد پستها : 700 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأحد فبراير 17, 2008 8:34 am | |
| - nAvId نوشته است:
-
کی اسم داش سلمان ما رو آورد ؟
هاااااااااا ؟
کی اینجا گرد و خاک کرده ؟
هاااااااااااااااااااااااا ؟
داش سلمانم کووووووووووووووووووووو ؟
خونتون رو میریزم اگه یه مو از سرش کم شده باشه ...
خرخره تون رو میچفم ...
کوووووووووووووووووووووش ؟
کجاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااست ؟
دااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااش سلمان کجایی ؟
تا سیم ثانیه دیگه پیدات نکنم خون همه اینا رو حلال میکنم هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ...
گفته باشم ...
بهتره شما هم همکاری کنین داش سلمانم رو پیداش کنم ...
واس خاطر خوتون میگم ...
باس زودتر بیاد ...
اینطوری واس خوتون بیتره ... چیه آقا نوید اینجا رو گذاشتی رو سرت ........... ینجا زندانه ............ اومدی ببینی بری.......... زیادی هم قلدری کنی میری ............ پیش آقا سلمانو، محبوب قرقی،با آقا امین......... . چیه انفرادی دوست داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | |
|
| |
s@ba مشتاق
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأحد فبراير 17, 2008 8:35 am | |
| | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأحد فبراير 17, 2008 11:09 am | |
| من ؟ انفرادی ؟ منظورت همون امین فرفره ست دیگه ... ها ؟ وگرنه ... من و زندون ؟ | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الثلاثاء فبراير 19, 2008 10:07 pm | |
| آهاي بچه ها ، موافقين يه دار و دسته تشكيل بديم ؟ اسمش رو ميذاريم « دار و دسته ي بندي ها » هر كي طلبه بود داخل شه ، يه اسم مستعار روش ميذاريم و قدمش سر چش فقط شرطش اينه كه از هم بندي هاي خودمون باشه اونجوري مظلومانه نيگا نكن رادان دلم آب شد واست ... بيا بيشين يه چايي بخور قرقي بپر ته مونده ي چايي بچه ها رو بيريز تو يه استكان بذار جولو آقا اصل احوالت خوبه رادان ؟؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأربعاء فبراير 20, 2008 7:23 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأربعاء فبراير 20, 2008 7:26 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الخميس فبراير 21, 2008 8:46 am | |
| | |
|
| |
s@ba مشتاق
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأحد فبراير 24, 2008 3:24 pm | |
| مرسی آقا سلمان ممنون…….. من باید برم دستشوی حالم یه کم بد شد…… چاییتون یه جوری بود…… آخه معده ی من با این چاییها سازگار نیست…. ___________________________________________________________ دستت درد نکنه آقا امین حالا من شدم حسن گلاب …. حالا که دادمت اینجا تنبیهت کنن میفهمید که حسن گلاب چه کارهایی که بلده….. _________________________________________________ مامان لیلا حالا تابلوو نکن آشناییم با هم……. هر کی رو بندازم زندان مامان گلمو نمی ندازم که………. ________________________________________________________________ خوب خوبه همه جمعشون جمعه فقط رادانشون کمه……. که من هم اومدم پیشتون …… به علت خوردن چایی با شماها بنده رو هم منم انداختن تو زندون……. عجب روزگار بی وفایی….. سرکار رادان نشسته یه گوشه و تو لاک خودشه و همه دارن می زنن می رقصن………. | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأحد فبراير 24, 2008 6:33 pm | |
| آفتاب رو به مرگ پرتوهاي ضعيفش رو ا لاي نرده هاي سلول انداخته رو ديوار
فرفره ، پاشو رو تيفال يه خط تازه بنداز ... كاش امشبه هم زودتر از را بياد و بره
بساط چايي به راس ؟ يكي ما رو تحويل بيگيره ، گلومون خشكيد بس تو اين بي صاحاب شده
حبسيه خونديم و ناله زديم ...
اي طــلايي زلـف نـورت بر در و تـــيفال دل _____ اي به قــربانگاه چشـمت ديـده ي بـيدار دل
كن نظر بر هيبت و اندام دوشـينم كه شد _____ صبحدم بر خاك پايت چون غبار ، اي سنگدل
اهل بــنديم بـجز زلـف ســياهت اي عزيز _____ ما نــــبنديم ايــن گـره جـز بـر طنــاب پاك دل
خسته و زنداني و مهجور و باطل مانده ايم _____ ما نخواهـيم از رهايي ، جـز نگه بـر حال دل
بند حـبس انـدر گريبان خسته و نوميد شد _____ او بپوسـيد و غمـت هرگـز نشد بيرون ز دل
كـس به رادان گـويد از تدبـير ما كاري كــند _____ يا كـشد بر قـامت دار ايـن غم و سوداي دل
بـند مــا باشـد سـوا از بــند اغــيار و كنون ______ شمع ياران خوش درخشد بر در و تيفال دل
قربون همه ي اهل بند برم ... زدم تو پرتون ... حبسه و دلتنگي و پريشوني ... امشبه جز مرثيه
و حبسيه راسته كارم ني ... ايشالا نوبه ي ديگه ميشينيم دور همديگه گل ميگيم و گل ميشنوفيم
قرقـــــــي ... بيا مهمون داريم ، همبندي جديد آوردن ... سماورت رو آتيش كن ...
اسماتون رو نگفتين بچه ها ... يا علي ... لقبتون رو بگيد و بسم ا... | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| |
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الثلاثاء فبراير 26, 2008 1:14 am | |
| بيا دلارام ... بيا اين همبندياي بيمعرفت ما رو بيگير ... من پوستشون رو ميكنم ... تو ازشون كمپوت درس كن !! ميندازيمشون تو اين خمره گنده ها ... تا يه سال تضميني خراب نميشن ... نم پس نميدن لامروت ها ... بازم شما غريبه ها ... يه سري كه به اين بند خراب شده ي ما ميزنين ... دلارام ... سند مندي چيزي نداري ، گرو بذاري ، خلاصمون كني از اين محبس ؟ پوسيديم ا تنهايي | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الثلاثاء فبراير 26, 2008 4:42 am | |
| اهم.... چیزه.. سند؟ آی بچه (منظورم شاگردمه ) بپر برو اون سند ویلای شمال رو بیار بینیم رادان جون این لوطی مارو آزاد کن دلش اندازه دل گنگشکه ( ) پوسید توی این غربت و اسیری چی؟ چاکری؟ آزادش می کنی؟ وظیفته دور و بر محله و بچه محل ها پیدات شه می دم شیکمت رو همچین سوفره کونن حواست که هست؟ آباریکلا داش سلمان رادان جون روش به تیفاله بیا بریم که برو بچ دلشون تنگه به سلامتی اسیر و در بند و بی وارث و بد وارث و مسافر و چشم به راه و جوونمرد و هر چی بامرامه صلوااااااااااااااااااااات بلنــــــــد برفست | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الثلاثاء فبراير 26, 2008 9:04 am | |
| حرف از بی وفایی بود؟من اینقدر کوچیکم که این گوشه دیده نمیشم. بابا من اینجام الان میام خدمتتون | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الثلاثاء فبراير 26, 2008 9:08 am | |
| تنها یه گوشه نشستم و به آواز اراک و دلارام گوش میدم میخوام همراهشون بشم ولی سخته،ذهنم از کار افتاده.هیچی توش نیست حتی اسمی که بتونم برای خودم انتخاب کنم.چاره ای نیست اینم باید بسپارم به دست اراک تا خود درستش کنه.یه اسم برام انتخاب کنه.فعلا میتونند منو همبندی مرجان صدا کنند تا بعد.حالا که به جرم ترویج خشونت و فساد محکومم و صبا خانم لطف کرده و پیش سرگرد رادان وساطت کرده منو از انفرادی بیرون اورده درست نیست توی انفرادی تنم اسیر بمونم.باید با بچه ها بگم و بخندم ولی به زبون خودم. من زبون اونا رو بلد نیستم. .مهم دلشونه که من هم همراهشونم،مهم معرفتشونه که منو جذب میکنه. یه نفس بلند می کشم اشکم را تو صندوقچه چشمام پنهام میکنم و با امیدی که حتی در ناامیدانه ترین لحظات زندگیم منو همراهی میکنه میرم پیششون همه جمعند لیلا خانم با اون ماسک قشنگ جدیدی که برای خودش ساخته. محبوبه ..قرقی؟ که مثل همیشه صدای خنده ش تا ده بند اونورتر هم میره.امین فرفره که روی تختش خوابه. نوید که اینروزا بیشتر توی بندای دیگه است وارد میشه و میگه بیا مرجان اینا برای تو رسیده.پاکت رو از دستش می گیرم و نگاهی تو ش میندازم.کمپوت ومیویه و شیرینیه معلومه که از طرف یاسمن مهربونه که دوستاش رو اینجا هم فراموش نمیکنه.میرم کنار محبوبه ونوید که تازه جاش رو باز کرده میشینم. سلمان هنوز هم داره آهنگش رو زمزمه میکنه. -شعر قشنگی بود اراک خودت گفتی؟ مثل همیشه لبخند میزنه.میدونم با اون همه بزن و ببندی که میکنه دلش از یه گنجشک هم مهربون تره. -خب من هم هستم اگه دوست داشته باشین.بقیه کجان فعلا بیان این شیرینی و میوه ها رو بخوریم یاسمن فرستاده.بعد بشینیم ببینیم چه کار باید بکنیم. سلمان میگه: - دستت درست .یکی اون امین فرفره رو بیدار کنه.والا چیزی براش نمیمونه. به محبوبه میگم - کار خودته بلند شو محبوبه هم میره کنار گوشش جیغ میکشه: -امین پس فامیلات کجان؟ امین خیرخواه هم به حکم غریزه از جا می پره.معلومه که هنوز هم گیج و منگ خوابه.نمیدونه کجاست. - ساعت چنده؟ امتحان دارم؟ باید برم اداره؟ فامیلام کجان؟ من و چشم داشتن به دختر همسایه کوچول؟ صدای خنده توی سلول میپیچه. نوید میگه: - مرجان تو هم کلک بودی نمیدونستیم.میدونستی فقط این کار از دست محبوبه بر میاد. - محبوبه استاد از خواب پروندن آدماست.البته من و داداشم یه بار وقتی میخواستیم خواهر بزرگه رو بیدار کنیم یه شیشه ادوکلن کبری بردیم کنار بینی شو بله... بیچاره تا نیم ساعت نمی تونست نفس بکشه. سلمان با اون صدای محکم همیشگیش میگه: - امین فر فره پا شو بیا میوه شیرینی بخور .فیلا هم دور کوچول و اداره و امتحانو باس خیط بکشی تا ببینیم چه فکری به حال این سرگرد رادان و سرکار صبا میتونیم بکنیم. امین که مثل اینکه تازه راه راه میله های زندون برای مغزش تعبیر شده باشه با نگاه پف کرده ش میگه: -خواب میدیدم داشتم با کوچول توی لیانشامپو قدم میزدم. داشتم آروم آروم پیش میرفتم که احوالی از دختر همسایه بپرسم و اگه کوچول عکسی داره نگاهی به جمال بی مثالش بندازم که یه مرتبه محبوبه ساطور به دست جلوم سبز شد که فامیلات کجان.مرگو جلوی خودم دیدیم. نوید که کر کر میخندید با دهن نیمه پر گفت: - محبوبه تو خوابت نبود کنار گوشت بود. محبوبه گفت : - امین مهلتت تا تموم شدن حبسمونه.بعد از اون هرچی دیدی از چشم خودت دیدی. - محبوبه خجالت داره به خدا.امین پاشو بیا آبی به صورتت بزن تا گیجیت بپره. بعد رو به اراک میگم. -حال داری یه دهن دیگه برامون بخونی؟ اراک به نوید میگه - یه چایی دیگه بده دستم که با این شیرینیها میچسبه. چاییش رو با یه هورت بلند نوش میکنه و دوباره ریز ریز شروع میکنه به آواز خوندن. یه کمپوت گیلاس باز میکنم توی ظرف میریزم.یه گیلاس بزرگ توی دهنم میگذارم و همینطور که به صدای سلمان که هر لحظه بلند تر و واضح تر میشه گوش میدم به روحم اجازه میدم پرواز کنه.روح بیچاره من هم که مثل کبوتر نامه بر از بین تموم راهها فقط یکی رو خوب از حفظه و مسیر آزادیش معینه پر میگیره و میره. عجیبه که هر چی هم سعی میکنم باز هم اسیر میشم.من از راه راه میله های زندون نمیترسم چون فقط جسمم رو اسیر میکنه از راه راه میله های جسمم می ترسم که روحم را در بند بکشه و از روحم که فقط یک راه را یاد گرفته. اجازه نمیدم دوباره ناراحت بشم. سعی میکنم خیلی دور نشم.نه حداقل تا جایی که دیگه صدای اراک رو نشنوم. | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الثلاثاء فبراير 26, 2008 12:09 pm | |
| آره چه صدای آواز قشنگی تو خوابم میومد مرجان جان پس دلارام و سلمان بودن بازم معرفت تو مرجان موقع بخور بخور ما رو بیدار می کنی محبوب قرقی با فرفره در میوفتی گوشاتو ببرم بزارم کف دستت؟ ولی عجب بند خودمونی و خوبی شده کجا بریم بهتر از اینجا؟ حالا من می خونم چند نفر بیان وسط واسه رقص داش مشتی از تو ندارم من گله زندون دنیا مشکله ای روزگار پرکلک با ما صفا کن داش سلمان قربون تو رقصو به پا کن ... | |
|
| |
h@sti میزبان
تعداد پستها : 426 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| |
| |
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الثلاثاء فبراير 26, 2008 4:19 pm | |
| دختر خوب تو که پاک آبروی ما رو بردی خواهر هم خواهرای قدیم - Jany نوشته است:
- تنها یه گوشه نشستم و به آواز اراک و دلارام گوش میدم میخوام همراهشون بشم ولی سخته،ذهنم از کار افتاده.هیچی توش نیست حتی اسمی که بتونم برای خودم انتخاب کنم.چاره ای نیست اینم باید بسپارم به دست اراک تا خود درستش کنه.یه اسم برام انتخاب کنه.فعلا میتونند منو همبندی مرجان صدا کنند تا بعد.حالا که به جرم ترویج خشونت و فساد محکومم و صبا خانم لطف کرده و پیش سرگرد رادان وساطت کرده منو از انفرادی بیرون اورده درست نیست توی انفرادی تنم اسیر بمونم.باید با بچه ها بگم و بخندم ولی به زبون خودم. من زبون اونا رو بلد نیستم. .مهم دلشونه که من هم همراهشونم،مهم معرفتشونه که منو جذب میکنه.
یه نفس بلند می کشم اشکم را تو صندوقچه چشمام پنهام میکنم و با امیدی که حتی در ناامیدانه ترین لحظات زندگیم منو همراهی میکنه میرم پیششون همه جمعند لیلا خانم با اون ماسک قشنگ جدیدی که برای خودش ساخته. محبوبه ..قرقی؟ که مثل همیشه صدای خنده ش تا ده بند اونورتر هم میره.امین فرفره که روی تختش خوابه. نوید که اینروزا بیشتر توی بندای دیگه است وارد میشه و میگه بیا مرجان اینا برای تو رسیده.پاکت رو از دستش می گیرم و نگاهی تو ش میندازم.کمپوت ومیویه و شیرینیه معلومه که از طرف یاسمن مهربونه که دوستاش رو اینجا هم فراموش نمیکنه.میرم کنار محبوبه ونوید که تازه جاش رو باز کرده میشینم. سلمان هنوز هم داره آهنگش رو زمزمه میکنه. -شعر قشنگی بود اراک خودت گفتی؟ مثل همیشه لبخند میزنه.میدونم با اون همه بزن و ببندی که میکنه دلش از یه گنجشک هم مهربون تره. -خب من هم هستم اگه دوست داشته باشین.بقیه کجان فعلا بیان این شیرینی و میوه ها رو بخوریم یاسمن فرستاده.بعد بشینیم ببینیم چه کار باید بکنیم. سلمان میگه: - دستت درست .یکی اون امین فرفره رو بیدار کنه.والا چیزی براش نمیمونه. به محبوبه میگم - کار خودته بلند شو محبوبه هم میره کنار گوشش جیغ میکشه: -امین پس فامیلات کجان؟ امین خیرخواه هم به حکم غریزه از جا می پره.معلومه که هنوز هم گیج و منگ خوابه.نمیدونه کجاست. - ساعت چنده؟ امتحان دارم؟ باید برم اداره؟ فامیلام کجان؟ من و چشم داشتن به دختر همسایه کوچول؟ صدای خنده توی سلول میپیچه. نوید میگه: - مرجان تو هم کلک بودی نمیدونستیم.میدونستی فقط این کار از دست محبوبه بر میاد. - محبوبه استاد از خواب پروندن آدماست.البته من و داداشم یه بار وقتی میخواستیم خواهر بزرگه رو بیدار کنیم یه شیشه ادوکلن کبری بردیم کنار بینی شو بله... بیچاره تا نیم ساعت نمی تونست نفس بکشه. سلمان با اون صدای محکم همیشگیش میگه: - امین فر فره پا شو بیا میوه شیرینی بخور .فیلا هم دور کوچول و اداره و امتحانو باس خیط بکشی تا ببینیم چه فکری به حال این سرگرد رادان و سرکار صبا میتونیم بکنیم. امین که مثل اینکه تازه راه راه میله های زندون برای مغزش تعبیر شده باشه با نگاه پف کرده ش میگه: -خواب میدیدم داشتم با کوچول توی لیانشامپو قدم میزدم. داشتم آروم آروم پیش میرفتم که احوالی از دختر همسایه بپرسم و اگه کوچول عکسی داره نگاهی به جمال بی مثالش بندازم که یه مرتبه محبوبه ساطور به دست جلوم سبز شد که فامیلات کجان.مرگو جلوی خودم دیدیم. نوید که کر کر میخندید با دهن نیمه پر گفت: - محبوبه تو خوابت نبود کنار گوشت بود. محبوبه گفت : - امین مهلتت تا تموم شدن حبسمونه.بعد از اون هرچی دیدی از چشم خودت دیدی. - محبوبه خجالت داره به خدا.امین پاشو بیا آبی به صورتت بزن تا گیجیت بپره. بعد رو به اراک میگم. -حال داری یه دهن دیگه برامون بخونی؟ اراک به نوید میگه - یه چایی دیگه بده دستم که با این شیرینیها میچسبه. چاییش رو با یه هورت بلند نوش میکنه و دوباره ریز ریز شروع میکنه به آواز خوندن. یه کمپوت گیلاس باز میکنم توی ظرف میریزم.یه گیلاس بزرگ توی دهنم میگذارم و همینطور که به صدای سلمان که هر لحظه بلند تر و واضح تر میشه گوش میدم به روحم اجازه میدم پرواز کنه.روح بیچاره من هم که مثل کبوتر نامه بر از بین تموم راهها فقط یکی رو خوب از حفظه و مسیر آزادیش معینه پر میگیره و میره. عجیبه که هر چی هم سعی میکنم باز هم اسیر میشم.من از راه راه میله های زندون نمیترسم چون فقط جسمم رو اسیر میکنه از راه راه میله های جسمم می ترسم که روحم را در بند بکشه و از روحم که فقط یک راه را یاد گرفته. اجازه نمیدم دوباره ناراحت بشم. سعی میکنم خیلی دور نشم.نه حداقل تا جایی که دیگه صدای اراک رو نشنوم. | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الثلاثاء فبراير 26, 2008 4:23 pm | |
| | |
|
| |
| قصه هاي مرجان | |
|