| قصه هاي مرجان | |
|
+16بهاره yasamiin nasim Assal Yasaman h@sti s@ba الهام ليلا دلارام amin nAvId magnoon diab Arakadrish MajidDiab Jany 20 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأحد يونيو 15, 2008 2:20 pm | |
| - Jany نوشته است:
- عجب سفري بود جاي همه تون خالي...
هنوز هم دلم براي خيابونهاي شيب دار لبنان پر ميزنه.. آخه مرجان هم رمانتيك..اونجا هم تمام رنگ...آبي ملايم درياي مديترانه. .نارنجي كمرنگ سقف خونه ها و سبزي يك دست كوه و قرمز و صورتي و سفيد گلها.. واقعا خداوند هرچي زيبايي و رنگ داشته توي اين طبيعت به كار برده.. يكي ديگه از چيزاي قشنگي كه ديدم فرهنگ بالاي لبنانيها توي رانندگي بود... در اون مدتي كه ما اونجا بودم به ندرت صداي بوق ماشين شنيديم. عكساش باشه براي بعد خوش اومدي عزيزم.... جات خالي بود..... خيلي خوشحالم كه بهت خوش گذشته... از عكسات حتما بزار برامون.... | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الإثنين يونيو 16, 2008 12:50 am | |
| - Jany نوشته است:
هنوز هم دلم براي خيابونهاي شيب دار لبنان پر ميزنه.. آخه مرجان هم رمانتيك..اونجا هم تمام رنگ...آبي ملايم درياي مديترانه. .نارنجي كمرنگ سقف خونه ها و سبزي يك دست كوه و قرمز و صورتي و سفيد گلها.. واقعا خداوند هرچي زيبايي و رنگ داشته توي اين طبيعت به كار برده.. يكي ديگه از چيزاي قشنگي كه ديدم فرهنگ بالاي لبنانيها توي رانندگي بود... در اون مدتي كه ما اونجا بودم به ندرت صداي بوق ماشين شنيديم. عكساش باشه براي بعد اتفاقا دل منم خون کردی فکر نمی کنم دیگه کسی باشه که ندونه من چقدر لبنان رو دوست دارم یعنی خوووووووووووووووووووششششششششششششششششش به حالت ایشاا... یه بار هممون با هم بریم، یعنی میشه؟ | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الإثنين يونيو 16, 2008 7:12 am | |
| آن شاؤالله خدا براي همه مون بخواد واقعا من فكر ميكنم ادم پول داشته باشه حيفه خودش رو اينجا تلف كنه. حتما سعي كن لبنان را ببيني مثل يه شهر اسباب بازي قشنگه پر از رنگ و قشنگي - دلارام نوشته است:
- Jany نوشته است:
هنوز هم دلم براي خيابونهاي شيب دار لبنان پر ميزنه.. آخه مرجان هم رمانتيك..اونجا هم تمام رنگ...آبي ملايم درياي مديترانه. .نارنجي كمرنگ سقف خونه ها و سبزي يك دست كوه و قرمز و صورتي و سفيد گلها.. واقعا خداوند هرچي زيبايي و رنگ داشته توي اين طبيعت به كار برده.. يكي ديگه از چيزاي قشنگي كه ديدم فرهنگ بالاي لبنانيها توي رانندگي بود... در اون مدتي كه ما اونجا بودم به ندرت صداي بوق ماشين شنيديم. عكساش باشه براي بعد
اتفاقا دل منم خون کردی فکر نمی کنم دیگه کسی باشه که ندونه من چقدر لبنان رو دوست دارم یعنی خوووووووووووووووووووششششششششششششششششش به حالت ایشاا... یه بار هممون با هم بریم، یعنی میشه؟ | |
|
| |
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الإثنين يونيو 16, 2008 7:22 am | |
| لبنان قديم به عروس شهراي دنيا مشهور بوده از نظز سرسبزي و تميزي.......... | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأربعاء يونيو 18, 2008 8:39 am | |
| البته من چون لبنان رو خيلي دوست دارم يه كم ممكنه اغراق اميز بگم ولي واقعا كشور قشنگ با مردماي با فرهنگ بسيار بالا...(مخصوصا توي رانندگي)و آرومه...مردمش خيلي گرم و مهربونند. وقتي براي ديدن از كليساي سيده لبنان رفته بوديم كه توي جونيه شهر محل اقامت ما قرار داشت يه خانم لبناني با پسر و مادر و شوهرش براي زيارت اومده بودند. دوستم دوربين بهش داد ازمون عكس بگيره ازمون عكس گرفت چند تا هم عكس با هم گرفتيم از دوربين خودش هم ازمون عكس گرفت بعد شماره تلفنش رو بهمون داد و شماره من را گرفت تا با هامون تماس بگيره.خيلي راحت با ما دوست شده بود مامان خيلي نازي هم داشت... همه همينطور بودند..خيلي زود با توريستا...جور ميشدند و خيلي مراعات حالشون رو ميكردند. - yasamiin نوشته است:
- لبنان قديم به عروس شهراي دنيا مشهور بوده از نظز سرسبزي و تميزي..........
| |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان السبت يونيو 21, 2008 11:57 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأحد يونيو 22, 2008 7:59 am | |
| | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأحد يونيو 22, 2008 12:31 pm | |
| رسيدن به خيرررررررررررررررررررررررررررر من يكمي دير رسيدم باز ني دونستم ببخشين منو | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأحد يونيو 22, 2008 1:58 pm | |
| خواهش ميكنم ياسي جون ممنون اينم به يمن قدمت عكساي لبنان كه روي موبايلم بود بقيه هنوز اماده نيست. از هتلمون شروع ميكنم..اين اسكله خصوصي هتل آركادا مارينا در شهر جونيه [img] [/img] اين هم طرف ديگه ش تصاوير از پنجره رستوران هتل گرفته شدن صخره عشاق يا خودكشي،شهر روشه، قسمت ديگه..از همون منطقه فانوس دريايي بازسازي شده ساحل و اسكله حاشيه شهر هنوز ادامه دارد... تصاوير شهر بسيار بسيار زيباي جبيل و جعيتا روزهاي آينده | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأحد يونيو 22, 2008 2:38 pm | |
| اگه من رو نبرید لبنان می رم از اون صخرهه خودم رو پرت می کنم پایین دلارام خسته، دلارام تنها، دلارام دلش می خواد بره لبنان | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأحد يونيو 22, 2008 4:04 pm | |
| مرسي مرجان جون.... خيلي قشنگه واقعا...... حتما بقيه شم برامون بزار..... دلارام جونم نبينمت خسته....كي خستست؟ دشمن....... ماماني نارو ميپيچونيم ميريم 2 تايي.... | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأحد يونيو 22, 2008 4:07 pm | |
| چقدر صخرهه خوشگله..... چرا كسي نخوابيده آفتاب بگيره.....حسابي آفتابش برنزه كنندستاااااا...... | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الإثنين يونيو 23, 2008 5:46 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الإثنين يونيو 23, 2008 7:59 am | |
| نااميد نشو دلارام جون... من هم تحملم طاق شده ولي حتما دوباره ميرم لبنان...تو هم را با خودم ميبرم فقط بايد قول بدي روي صخره نري خطرناكه..ما كه يه دونه دلارام بيشتر نداريم. من هنوز زحله (محل تولد وائله)رو نديدم.عكساش رو از اينترنت گرفتم..كي از زيباترين مناطق لبنانه كه متاسفانه تورهاي ايراني اونجا نميبرند..ولي منطقه ش را پيدا كردم...يه همراه خوب داشته باشم دفعه بعد ان شاءالله اونجا ميرم.. ميدوني..اين روزا خيلي به اين جمله جبران خليل جبران فكر ميكنم كه اگر لبنان وطنم نبود ان را به عنوان وطنم انتخاب ميكردم....حق داشته..بنده خدا نميدونم چطور تونسته از كشورش دور باشه.. - دلارام نوشته است:
-
اگه من رو نبرید لبنان می رم از اون صخرهه خودم رو پرت می کنم پایین دلارام خسته، دلارام تنها، دلارام دلش می خواد بره لبنان | |
|
| |
| |
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| |
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الإثنين يونيو 23, 2008 11:49 am | |
| - دلارام نوشته است:
-
اگه من رو نبرید لبنان می رم از اون صخرهه خودم رو پرت می کنم پایین دلارام خسته، دلارام تنها، دلارام دلش می خواد بره لبنان خدا نكنه دلارام خسته، دلارام تنها باشه گلم من نمي برمت تا خودت بري رو اون صخره اما نپرياااااااااااااااا...فقط برو جاهاي ديگه لبنان رو هم ببين ................................................................................................................................. مرسي مرجان جونم خيلي خوشمله همه رو هوايي كردياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا منتظر باقيش هستيم | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الإثنين يونيو 23, 2008 12:39 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الإثنين يونيو 23, 2008 12:41 pm | |
| - yasamiin نوشته است:
- مرسي مرجان جون....
خيلي قشنگه واقعا...... حتما بقيه شم برامون بزار.....
دلارام جونم نبينمت خسته....كي خستست؟ دشمن....... ماماني نارو ميپيچونيم ميريم 2 تايي.... ایول یاسی شدیدا پایه پیچاندن والدین می باشم نمی ذارن من برم لبنان می گن هر وقت بزرگ شدی برو | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الإثنين يونيو 23, 2008 12:46 pm | |
| - Jany نوشته است:
- نااميد نشو دلارام جون...
من هم تحملم طاق شده ولي حتما دوباره ميرم لبنان...تو هم را با خودم ميبرم فقط بايد قول بدي روي صخره نري خطرناكه..ما كه يه دونه دلارام بيشتر نداريم. من هنوز زحله (محل تولد وائله)رو نديدم.عكساش رو از اينترنت گرفتم..كي از زيباترين مناطق لبنانه كه متاسفانه تورهاي ايراني اونجا نميبرند..ولي منطقه ش را پيدا كردم...يه همراه خوب داشته باشم دفعه بعد ان شاءالله اونجا ميرم.. ميدوني..اين روزا خيلي به اين جمله جبران خليل جبران فكر ميكنم كه اگر لبنان وطنم نبود ان را به عنوان وطنم انتخاب ميكردم....حق داشته..بنده خدا نميدونم چطور تونسته از كشورش دور باشه..
- دلارام نوشته است:
-
اگه من رو نبرید لبنان می رم از اون صخرهه خودم رو پرت می کنم پایین دلارام خسته، دلارام تنها، دلارام دلش می خواد بره لبنان من لبنان رو خیلی دوست دارم نمی دونم چرا، ولی خیلی دوسش دارم اگه قرار بود ایرانی نباشم، دوست داشتم لبنانی باشم اگه من رو با خودت ببری قول میدم بچه خوبی باشم اصلا هم طرف صخره ها نرم | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الإثنين يونيو 23, 2008 12:48 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الإثنين يونيو 23, 2008 12:49 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الإثنين يونيو 23, 2008 2:53 pm | |
| آفرين دختر خوب دو تايي ميريم اونجا موندگار ميشيم... درآمد و سطح زندگيشون هم عاليه..راهنماي ما ميگفت 85 درصد مردمش ثروتمندند اين درصد بسيار بالاييه... - دلارام نوشته است:
- Jany نوشته است:
- نااميد نشو دلارام جون...
من هم تحملم طاق شده ولي حتما دوباره ميرم لبنان...تو هم را با خودم ميبرم فقط بايد قول بدي روي صخره نري خطرناكه..ما كه يه دونه دلارام بيشتر نداريم. من هنوز زحله (محل تولد وائله)رو نديدم.عكساش رو از اينترنت گرفتم..كي از زيباترين مناطق لبنانه كه متاسفانه تورهاي ايراني اونجا نميبرند..ولي منطقه ش را پيدا كردم...يه همراه خوب داشته باشم دفعه بعد ان شاءالله اونجا ميرم.. ميدوني..اين روزا خيلي به اين جمله جبران خليل جبران فكر ميكنم كه اگر لبنان وطنم نبود ان را به عنوان وطنم انتخاب ميكردم....حق داشته..بنده خدا نميدونم چطور تونسته از كشورش دور باشه..
- دلارام نوشته است:
-
اگه من رو نبرید لبنان می رم از اون صخرهه خودم رو پرت می کنم پایین دلارام خسته، دلارام تنها، دلارام دلش می خواد بره لبنان من لبنان رو خیلی دوست دارم نمی دونم چرا، ولی خیلی دوسش دارم اگه قرار بود ایرانی نباشم، دوست داشتم لبنانی باشم اگه من رو با خودت ببری قول میدم بچه خوبی باشم اصلا هم طرف صخره ها نرم | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الإثنين يونيو 23, 2008 3:03 pm | |
| | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الثلاثاء يونيو 24, 2008 8:12 am | |
| | |
|
| |
| قصه هاي مرجان | |
|