| مطالب جالب | |
|
+7دلارام Yasaman بهاره yasamiin REZA*HAMAKI magnoon diab Saghar 11 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: مطالب جالب الأربعاء مارس 03, 2010 7:19 am | |
| | |
|
| |
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| |
| |
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: مطالب جالب الأربعاء مارس 03, 2010 4:49 pm | |
| | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: مطالب جالب الأحد مارس 07, 2010 4:07 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب الأحد مارس 07, 2010 4:11 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب الأحد مارس 07, 2010 4:15 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: مطالب جالب الثلاثاء مارس 09, 2010 6:10 am | |
| ممنون گل همیشه بهارم | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب الثلاثاء مارس 09, 2010 7:35 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب السبت مارس 13, 2010 3:50 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب السبت مارس 13, 2010 3:51 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: نكته هاي زندگي السبت مارس 13, 2010 3:55 pm | |
| * وقتی به شدت عصبانی شدی دستهایت را در جیبهایت بگذار.
* یادت باشد بهترین رابطه میان تو و همسرت زمانی است که میزان عشق و علاقه تان به هم بیش از میزان نیازتان به یکدیگر باشد.
* مهم نیست چه سنی داری هنگام سلام کردن مادرت را در آغوش بگیر.
* اگر کسی تو را پشت خط گذاشت تا به تلفن دیگری پاسخ دهد تلفن را قطع کن.
* هیچوقت به کسی که غم سنگینی دارد نگو " می دانم چه حالی داری " چون در واقع نمی دانی .
* یادت باشد گاهی اوقات بدست نیاوردن آنچه می خواهی نوعی شانس و اقبال است.
* هیچوقت به یک مرد نگو موهایش در حال ریختن است. خودش این را می داند.
* از صمیم قلب عشق بورز. ممکن است کمی لطمه ببینی، اما تنها راه استفاده بهینه از حیات همین است.
* در مورد موضوعی که درست متوجه نشده ای درست قضاوت نکن.
* وقتی از تو سوالی را پرسیدند که نمی خواستی جوابش را بدهی، لبخند بزن و بگو: "برای چه می خواهید بدانید؟"
* هرگز موفقیت را پیش از موقع عیان نکن.
* هیچوقت پایان فیلم ها و کتابهای خوب را برای دیگران تعریف نکن.
* با زنی که با بی میلی غذا می خورد ازدواج نکن.
* وقتی احساس خستگی می کنی اما ناچاری که به کارت ادامه بدهی، دست و صورتت را بشوی و یک جفت جوراب و یک پیراهن تمیز بپوش. آن وقت خواهی دید که نیروی دوباره بدست آورده ای.
* هرگز پیش از سخنرانی غذای سنگین نخور.
* راحتی و خوشبختی را با هم اشتباه نکن.
* هیچوقت از بازار کهنه فروشها وسیله برقی نخر.
* شغلی را انتخاب کن که روحت را هم به اندازه حساب بانکی ات غنی سازد.
* سعی کن از آن افرادی نباشی که می گویند : " آماده، هدف، آتش "
* هر وقت فرصت کردی دست فرزندانت را در دست بگیر. به زودی زمانی خواهد رسید که او اجازه این کار را به تو نخواهد داد.
* چتری با رنگ روشن بخر. پیدا کردنش در میان چتر های مشکی آسان است و به روزهای غمگین بارانی شادی و نشاط می بخشد.
* وقتی کت و شلوار تیره به تن داری شیرینی شکری نخور.
* هیچوقت در محل کار درمورد مشکلات خانوادگی ات صحبت نکن.
* وقتی در راه مسافرت، هنگام ناهار به شهری می رسی رستورانی را که در میدان شهر است انتخاب کن.
* در حمام آواز بخوان.
* در روز تولدت درختی بکار.
* طوری زندگی کن که هر وقت فرزندانت خوبی، مهربانی و بزرگواری دیدند، به یاد تو بیفتند.
* بچه ها را بعد از تنبیه در آغوش بگیر.
* فقط آن کتابهایی را امانت بده که از نداشتن شان ناراحت نمی شوی.
* ساعتت را پنج دقیقه جلوتر تنظیم کن.
* هنگام بازی با بچه ها بگذار تا آنها برنده شوند.
* شیر کم چرب بنوش.
* هرگز در هنگام گرسنگی به خرید مواد غذایی نرو. اضافه بر احتیاج خرید خواهی کرد.
* فروتن باش، پیش از آنکه تو به دنیا بیایی خیلی از کارها انجام شده بود.
* از کسی که چیزی برای از دست دادن ندارد، بترس.
* فراموش نکن که خوشبختی به سراغ کسانی می رود که برای رسیدن به آن تلاش می کنند.
| |
|
| |
| عنوان: نكته هاي زندگي السبت مارس 13, 2010 3:58 pm | |
| بهترین رژیم غذایی برای پوست شما
همانطور كه بارها ذكر شده، رژیم مناسب برای حفظ سلامت پوست تقریباً همان رژیمی است كه برای حفظ سلامت كل بدن نیاز است. دلیل این است كه رژیم مناسب برای سلامت كل بدن، فرایند پیری سلولی را كند می سازد و پوست نیز به عنوان جزئی از بدن با این رژیم سلامتی بیشتری بدست می آورد. البته رعایت یك سری نكات خاص در مورد پوست از اهمیت خاصی برخوردار است كه در این مطلب بیان خواهد شد.
تعادل و تنوع
امروزه رعایت یك رژیم متعادل در همه جا توصیه می شود. ولی واقعاً یك رژیم متعادل چگونه است؟ منظور متخصصان تغذیه از رعایت یك رژیم متعادل، دریافت كافی كلیه مواد مغذی مورد نیاز است تا فرد دچار سوء تغذیه پروتئین و كمبود ویتامین و املاح نشود. اجرای چنین برنامه ای نقش مهمی در زندگی بسیاری از افراد، خصوصاً كسانی كه علاقه زیادی به مصرف غذای بیرون از منزل را دارند، ایفا می كند. البته به خاطر داشته باشید برای اینكه بتوانیم با مواد غذایی طبیعی از فرایند پیری جلوگیری كنیم، لازم است یك سری مواد غذایی را بیش از مقدار مورد نیاز مصرف كنیم.
استفاده از هرم غذایی و برنامه راهنمای روزانه غذا (Daily Food Guide) یك شیوه آسان و قابل درك برای اطمینان از مصرف یك رژیم متعادل است.
- 6 تا 11 واحد از نان و غلات
- 3 تا 5 واحد از سبزیجات
- 2 تا 4 واحد از میوه ها
- 2 تا 3 واحد از گوشت یا جانشین هایش (ماهی، مرغ، تخم مرغ، حبوبات و دانه ها)
- 2 واحد از شیر و محصولات لبنی
برای اینكه مطمئن باشیم كلیه مواد مغذی در حد نیاز تامین شده اند بهتر است در هر گروه غذایی از مواد متنوعی استفاده كنیم.
میوه ها و سبزیجات
حتماً از قدیمی ترها شنیده اید كه مصرف مواد غذایی تازه كلید جوانی است. اكنون این مساله از نظر علمی نیز به اثبات رسیده است. میوه و سبزی تازه از پیری زودرس پوست جلوگیری می كنند زیرا محتوی مقدار زیادی آنتی اكسیدان هستند. بسیاری از رنگدانه های شیمیایی1 كه در میوه ها و سبزی ها موجودند خاصیت آنتی اكسیدانی بسیار بالایی دارند. این آنتی اكسیدان ها موجب جلوگیری از تخریب سلولی می شوند . بدین صورت كه رادیكال های آزاد موجود در بدن خصوصاً در منطقه پوست را كه در تماس با محیط اطراف است، فلج كرده و جلوی عملكرد تخریبی آنها را می گیرند. برای اطمینان از وجود آنتی اكسیدان كافی در میوه و سبزی، آنها بصورت خام و تازه ( یا نیم پز ) مصرف كنید، چون حرارت و نگهداری در یخچال و فریزر محتوای آنتی اكسیدانی آنها را كاهش می دهد.
مایعات
پوستی كه رطوبت كافی داشته باشد كمتر چروك می شود، پس با مصرف مقدار زیادی آب در طی روز، آب مورد نیاز برای تعریق پوست را فراهم كنید تا خشك نشود. متخصصان توصیه می كنند كه 6 تا 8 لیوان آب در روز بنوشید. قهوه و نوشابه منابع خوبی برای تامین مایعات نیستند زیرا حاوی كافئین هستند كه یك ماده دیورتیك ( ادرار آور ) است و موجب دفع آب بصورت ادرار می شود. نكته دیگر اینكه 2 تا 3 ساعت قبل از خواب آب زیادی ننوشید زیرا ممكن است موجب افزایش ورم صبحگاهی و كشیدگی بیش از اندازه پوست شد.
كالری مصرفی
غیر از سوختن پوست زیر آفتاب ظهر،اضافه و كم كردن وزن به سرعت پوست را چروك می كند، زیرا با افزایش چربی بدن پوست كش آمده و با لاغر شدن، چربی بدن تحلیل می رود و پوست جمع شده ، چروك می خورد. البته میزان جمع شدن پوست به سن فرد ( هر چه سن بالاتر باشد احتمال چروك شدن بیشتر است )، ژنتیك و دیگرعوامل موثر مثل نوع رژیم بستگی دارد. پس مراقب كالری مصرفی تان باشید تا دچار اضافه وزن نشوید و اگر قصد كاهش وزن دارید ، حتماً زیر نظر متخصص تغذیه رژیم بگیرید زیرا اضافه و كم كردن مرتب وزن، نه تنها برای پوست بلكه برای كل بدن مضر است.
پخت غذا
شیوه كلی پخت غذا استفاده از حرارت است و همانطوری كه می دانید و كلیه شیمی دان ها گفته اند افزایش حرارت موجب تغییر محتوایی در مواد غذایی می شود. این به چه معنی است؟
بدین معنا است كه هر دفعه گرم كردن غذا، فرایندهای تخریبی اكسیداسیون به سرعت بالا می رود؛ به عبارت دیگر حرارت، مواد مغذی و آنتی اكسیدان های موجود در غذا را كاهش و رادیكال های آزاد را افزایش می دهد. در نتیجه آنتی اكسیدان كمتر و رادیكال آزاد بیشتری دریافت می كنیم كه عامل اصلی پیری پوست است. ولی نخوردن غذای پخته هم اشتباه است و نباید مصرف غذاهای پخته شده را قطع كنید تا از اثرات مخرب آن مصون باشید.
باید مدت زمان پخت مواد غذایی را كاهش دهید و از سرخ كردن زیاد غذاها و پختن آنها با مقادیر فراوان روغن و چربی بپرهیزید. بهترین روش پخت، پختن غذا با مواد غذایی كاملاً تازه در مدت كم و مصرف سریع آن است.
| |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب السبت مارس 13, 2010 4:00 pm | |
| ناسا قصد دارد کره زمین را جابجا کند
دانشمندان یک روش غیرمعمول برای غلبه بر گرمای کره زمین یافته اند و آن هم این است که کره زمین را به یک مدار دور تر از خورشید یعنی یک منطقه خنک تر حرکت بدهند!
این ایده عجیب زائیده ی ذهن مهندسان ناسا و یکسری از اخترشناسان آمریکایی ست که معتقدند این روش حدود ۶ بیلیون سال به عمر سیاره ما اضافه می کند، به عبارت دیگر عمر مفید زمین ۲ برابر خواهد شد! برای این کار طرح هایی هم ارائه داده اند.
جالب است بدانید که برای این کار نیاز به نیروی عظیمی برای حرکت دادن کره زمین نیست. فقط کافی ست یک ستاره ی دنباله دار را به سمت زمین هدایت کنند.
دکتر Laughlin که در مرکز تحقیقات ناسا در کالیفرنیا کار می کند گفته است که برای این کار فقط لازم است یک ستاره ی دنباله دار و یا شهاب آسمانی را به سمت زمین هدایت کنیم به طوری که با سرعت از کنار و نزدیک زمین رد بشود و به این طریق می توان از نیروی گرانشی شهاب که روی زمین اثر خواهد گذاشت استفاده کرد. در نتیجه ی اینکار سرعت مداری زمین افزایش پیدا می کند و به یک مدار بالاتر می رود که از خورشید دورتر است و به این ترتیب به یک منطقه ی خنک تر هدایت می شویم.
همچنین این مهندسان گفته اند که پس از این کار، باید این ستاره ی دنباله دار را به سوی زحل یا مشتری هدایت کرد تا روند رو به عقب اتفاق بیفتد و انرژیش را از یکی از این ۲ سیاره غول آسا بگیرد..... بعدها مدارش آن را دوباره به سمت زمین برخواهد گرداند و این روند همچنان تکرار خواهد شد!
این گروه گفته اند که هدفشان در نجات کره زمین کاملا جدی ست و تنها چیزی که احتیاج دارند پرتاب یک موشک شیمیایی به یک شهاب آسمانی یا ستاره ی دنباله دار است که در زمان مقرر باعث آتش گرفتنش بشود که چنین دانشی همین حالا هم وجود دارد!
این طرح جنبه های نگران کننده ی زیادی دارد. مهندسین هوافضا باید برای هدایت شهاب و یا ستاره ی دنباله دار به سمت زمین نهایت دقت را بکنند زیرا کوچک ترین اشتباهی در این زمینه، کره زمین رو به مداری جلوتر خواهد برد (مدار آتش) و عواقب ویرانگری را در پی خواهد داشت. کباب شدن محیط زیست زمین کم ترین آن ها خواهد بود.
متن کامل مقاله در گاردین:
http://www.guardian /
| |
|
| |
| عنوان: Oscar 2010 - Part 2 السبت مارس 13, 2010 4:08 pm | |
| | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: مطالب جالب السبت مارس 13, 2010 4:12 pm | |
| عجب کار باحالی! من که خیلی خوشحال میشم در اون صورت، چون گرما واقعا کلافه ام میکنه مثل فیلما می مونه، احتمالا این شلیک صورت می گیره، همه چیز هم داشته خوب پیش می رفته که یه گروهک تروریستی دستکاری می کنن و زمین اشتباهی یه مدار میره جلوتر بعدش همه زمین داره جزغاله میشه، یه بابایی که احتمالا آمریکایی هست، همسر سابقش داره با یه مرد دیگه ازدواج می کنه، و دوتا بچه هم داره که خیلی دوستشون داره، به صورت ناگهانی مجبور میشه زمین رو نجات بده، البته با به خطر انداختن جون خودش آخرش هم زمین نجات پیدا می کنه و اون مرد هم نمیمیره و مثل قهرمانا پشت به نور به سمت دوربین میاد، البته با حرکت آهسته همه مردم زمین هم شروع می کنن به جشن گرفتن، زنگ ناقوسها نواخته میشه، هندی ها شروع می کنن به آواز خوندن و رقصیدن، مردم میرن جلوی کلیساها و معابد دعا می خونن، و اون مرده هم با بچه هاش قرار میذاره تابستون سال دیگه ببردشون ماهیگیری پایان با تشکر از خانواده های ... | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب السبت مارس 13, 2010 4:14 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب السبت مارس 13, 2010 4:14 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب السبت مارس 13, 2010 4:26 pm | |
| آقایون مجردخدا همچین دخترای نصیبتون نکنه تا وقتی پولدار نشدید نامه دختر کم توقع به همسر آینده اش
همسر آينده ام…..! ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلام
مي تواني خوشحال باشي، چون من دختر كم توقعي هستم.
اگر مي گويم بايد تحصيلكرده باشي، فقط به خاطر اين است كه بتواني خيال كني بيشتر از من مي فهمي! ……..
اگر مي گويم بايد خوش قيافه باشي، فقط به خاطر اين است كه همه با ديدن ما بگويند”داماد سر است!” و تو اعتماد به نفست هي بالاتر برود!
اگر مي گويم بايد ماشين بزرگ و با تجهيزات كامل داشته باشي، فقط به اين خاطر است كه وقتي هر سال به مسافرت دور ايران مي رويم توي ماشين خودمان بخوابيم و بي خود پول هتل ندهيم!
اگر از تو خانه مي خواهم، به خاطر اين است كه خود را در خانه اي به تو بسپارم كه تا آخر عمر در و ديوارآن، خاطره اش را برايم حفظ كنند و هرگوشه اش يادآور تو و آن شب باشد!
اگر عروسي آن چناني مي خواهم، فقط به خاطر اين است كه فرصتي به تو داده باشم تا بتواني به من نشان بدهي چقدر مرا دوست داري و چقدر منتظر شب عروسيمان بوده اي!
اگر دوست دارم ويلاي اختصاصي كنار دريا داشته باشي، فقط به خاطر اين است كه از عشق بازي كنار دريا خوشم مي آيد… جلوي چشم همه هم كه نميشود!
اگر مي گويم هرسال برويم يك كشور را ببينيم، فقط به خاطر اين است كه سالها دلم مي خواست جواب اين سوال را بدانم كه آيا واقعا “به هركجا كه روي آسمان همين رنگ است”؟! اگر تو به من كمك نكني تا جواب سوالاتم را پيدا كنم، پس چه كسي كمكم كند؟!
اگر از تو توقع ديگري ندارم، به خاطر اين است كه به تو ثابت كنم چقدر برايم عزيزي!
و بالاخره… اگر جهيزيه چنداني با خودم نمي آورم، فقط به خاطر اين است كه به من ثابت شود تو مرا بدون جهيزيه سنگين هم دوست داري و عشقمان فارغ از رنگ و رياي ماديات است | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب السبت مارس 13, 2010 4:26 pm | |
| حسین کلید را گرفت و سوار ماشین شد. چند دورمقابل دوربینها چرخید و از درب محوطه بیرون رفت. گفتند لابد رفت تا ماشین را امتحان کند و الان بر می گردد. هزار مهمان و خبرنگار و مدیران سایپا نزدیک به یک ساعت چشمشان به در خشک شد ولی جهان پهلوان برنگشت!!! ... کمی نگران شدم و به موبایلش زنگ زدم. بلافاصله گوشی را برداشت. پرسیدم که حسین کجا رفتی آخه؟! Iran Eshgh Group !رضا رشیدپور مجری توانمند صدا و سیما در وبلاگش نوشت: هادی ساعی بسیار خوش اخلاق و خوش سفر است. چیزی که اصلا به قیافه اش نمی خورد! چند وقت پیش به اتفاق هم به دوبی رفته بودیم. هادی انقدر پر نشاط بود و بذله گویی می کردکه خیلی از ایرانی های دوبی تعجب کرده بودند. این خاطره را هادی ساعی در رستوران آبشار برایم تعریف کرد. حسین رضازاده از المپیک بر گشته بود. هر کسی می خواست خودی نشان بدهد و از او تقدیر کند. کارخانه ها و شرکت ها از هم سبقت می گرفتند. سایپا تصمیم گرفته بود یک ماکسیما به رضا زاده بدهد. مراسمی برگزار کردند. من هم دعوت بودم. گروه موزیک ارتش سرود ملی زد و قرآن تلاوت شد و مدیر عامل وقت سایپا (مهندس قلعهبانی) روی صحنه رفت و کلی از سجایای اخلاقی جهان پهلوان حسین رضا زاده تعریف کرد. مجری برنامه از حاضران خواست که چند دقیقه به محوطه باز تالار بروند تا کلید خودرو در حضور عکاسان و خبرنگاران به رضازاده هدیه شود. حالا جمعیتی نزدیک به هزار نفر کنار ماکسیما ایستاده ایم تا قلعه بانی کلید را به رضازاده بدهد. فلاش مکرر دوربینها این صحنه را ثبت می کنند ... حسین کلید را گرفت و سوار ماشین شد. چند دور مقابل دوربینها چرخید و از درب محوطه بیرون رفت. گفتند لابد رفت تا ماشین را امتحان کند و الان بر می گردد. هزار مهمان و خبرنگار و مدیران سایپا نزدیک به یک ساعت چشمشان به در خشک شد ولی جهان پهلوان برنگشت!!! ... کمی نگران شدم و به موبایلش زنگ زدم. بلافاصله گوشی را برداشت. پرسیدم که حسین کجا رفتی آخه؟! اینها همه منتظرند ... با خونسردی کامل گفت: "من الان تو راه اردبیلم ... ازشون تشکر کن ... بگو ماشین خوبیه ... دستشون درد نکنه" هم به شدت تعجب کرده بودم و هم از ته دلم می خندیدم. | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب السبت مارس 13, 2010 5:42 pm | |
| بهارعزیزم ممنون من عاشق چرخ و فلکم ازتنهاوسیله ای که لذت میبرم همین چرخ و فلکه ایشالله دسته جمعی بریم سوارشیم | |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب الأحد مارس 14, 2010 5:29 am | |
| ابتکار واژه قشنگی است که با دیدن این اگهی ها معنای واقعی آن را را درک می کنید و مطمئنا اگر چنین واژه ای پس از دیدن این آگهی ها به ذهنتان خطور نکند نه اینکه شما مشکلی داشته یا آگهی ها ایرادی دارند نه .. بلکه برای درک پیام برخی از آگهی ها و یا درک بهتر آن به عنوان مثال بیلبورد ها فضای اطراف و شعار به کار رفته را نیز باید در نظر بگیرید تا فهم کامل تری نسبت اگهی به دست اورید
| |
|
| |
| عنوان: رد: مطالب جالب الأحد مارس 14, 2010 5:30 am | |
| آگهی تبلیغاتی کمپانی Nike
یک بیلبورد شفاف که برای تبلیغ شرکت Nike آماده و ارائه شده است. | |
|
| |