هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةالرئيسية  PortalPortal  جستجوجستجو  أحدث الصورأحدث الصور  ثبت نامثبت نام  ورود  

مطالب جالب

+7
دلارام
Yasaman
بهاره
yasamiin
REZA*HAMAKI
magnoon diab
Saghar
11 مشترك
رفتن به صفحه : الصفحة السابقة  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24  الصفحة التالية
نويسندهپيام
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab

تعداد پستها : 7074
Registration date : 2007-12-05

مطالب جالب - صفحة 19 Empty
پستعنوان: رد: مطالب جالب   مطالب جالب - صفحة 19 Icon_minitimeالخميس يوليو 22, 2010 3:11 pm

باید یه فکری بکنم
نسل کوسه های عزیزم داره منقرض میشه
مثل نسل دایناسورام flower
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar

تعداد پستها : 6513
Registration date : 2008-12-24

پستعنوان: رد: مطالب جالب   مطالب جالب - صفحة 19 Icon_minitimeالأحد يوليو 25, 2010 5:08 pm

خانومه که ماشینش قدیمی و خراب شده بوده تصمیم میگیره که به شوهرش یجوری غیر مستقیم بگه که یه ماشین نو میخواهد. به شوهرش میگه عزیزم روز تولدم نزدیکه. لطفا برام یه چیزی بخر که صفر تا صد رو تو 4 ثانیه بره و رنگش هم آبی باشه.

Scroll down to find out what her husband bought,
.
.
.
..
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar

پستعنوان: رد: مطالب جالب   مطالب جالب - صفحة 19 Icon_minitimeالأحد يوليو 25, 2010 5:12 pm

((کامیون حمل زباله))
روزی من با یک تاکسی به فرودگاه مي رفتم. ما داشتیم در خط عبوری صحیح رانندگی می کردیم که ناگهان یک ماشین درست در جلوی ما از جای پارک بیرون پرید. راننده تاکسی ام محکم ترمز گرفت. ماشین سر خورد، و دقیقاً به فاصله چند سانتیمتر از ماشین دیگر متوقف شد!
راننده ماشین دیگر سرش را ناگهان برگرداند و شروع کرد به ما فریاد زدن. راننده تاکسی ام فقط لبخند زد و برای آن شخص دست تکان داد. و منظورم این است که او واقعاً دوستانه برخورد کرد.
بنابراین پرسیدم: ((چرا شما تنها آن رفتار را کردید؟ آن شخص نزدیک بود ماشین تان را از بین ببرد و ما رابه بیمارستان بفرستد!)) در آن هنگام بود که راننده تاکسی ام درسی را به من داد که اینک به آن می گویم:
((قانون کامیون حمل زباله.)) او توضیح داد که بسیاری از افراد مانند کامیون های حمل زباله هستند. آنها سرشار از آشغال، ناکامی، خشم، و ناامیدی در اطراف می گردند. وقتی آشغال در اعماق وجودشان تلنبار می شود، آنها به جایی احتیاج دارند تا آن را تخلیه کنند و گاهی اوقات روی شما خالی می کنند.
به خودتان نگیرید. فقط لبخند بزنید، دست تکان بدهید، برایشان آرزوی خیر بکنید، و بروید.
آشغال های آنها را نگیرید و پخش کنید به افراد دیگر ی در سرکار، در منزل، یا توی خیابان ها.
حرف آخر این است که افراد موفق اجازه نمی دهند که کامیون های آشغال روزشان را بگیرند و خراب کنند.
زندگی خیلی کوتاه است که صبح با تأسف ها از خواب برخیزید، از این رو..... ((افرادی را که با شما خوب رفتار می کنند دوست داشته باشید. برای آنهایی که رفتار مناسبی ندارند دعا کنید.))
زندگی ده درصد چیزی است که شما می سازید و نود درصد نحوه برداشت شماست.
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

تعداد پستها : 4639
Registration date : 2007-12-02

پستعنوان: رد: مطالب جالب   مطالب جالب - صفحة 19 Icon_minitimeالإثنين يوليو 26, 2010 7:53 am

Saghar نوشته است:
((کامیون حمل زباله))
روزی من با یک تاکسی به فرودگاه مي رفتم. ما داشتیم در خط عبوری صحیح رانندگی می کردیم که ناگهان یک ماشین درست در جلوی ما از جای پارک بیرون پرید. راننده تاکسی ام محکم ترمز گرفت. ماشین سر خورد، و دقیقاً به فاصله چند سانتیمتر از ماشین دیگر متوقف شد!
راننده ماشین دیگر سرش را ناگهان برگرداند و شروع کرد به ما فریاد زدن. راننده تاکسی ام فقط لبخند زد و برای آن شخص دست تکان داد. و منظورم این است که او واقعاً دوستانه برخورد کرد.
بنابراین پرسیدم: ((چرا شما تنها آن رفتار را کردید؟ آن شخص نزدیک بود ماشین تان را از بین ببرد و ما رابه بیمارستان بفرستد!)) در آن هنگام بود که راننده تاکسی ام درسی را به من داد که اینک به آن می گویم:
((قانون کامیون حمل زباله.)) او توضیح داد که بسیاری از افراد مانند کامیون های حمل زباله هستند. آنها سرشار از آشغال، ناکامی، خشم، و ناامیدی در اطراف می گردند. وقتی آشغال در اعماق وجودشان تلنبار می شود، آنها به جایی احتیاج دارند تا آن را تخلیه کنند و گاهی اوقات روی شما خالی می کنند.
به خودتان نگیرید. فقط لبخند بزنید، دست تکان بدهید، برایشان آرزوی خیر بکنید، و بروید.
آشغال های آنها را نگیرید و پخش کنید به افراد دیگر ی در سرکار، در منزل، یا توی خیابان ها.
حرف آخر این است که افراد موفق اجازه نمی دهند که کامیون های آشغال روزشان را بگیرند و خراب کنند.
زندگی خیلی کوتاه است که صبح با تأسف ها از خواب برخیزید، از این رو..... ((افرادی را که با شما خوب رفتار می کنند دوست داشته باشید. برای آنهایی که رفتار مناسبی ندارند دعا کنید.))

خیلی برام جالب بود، مرسی flower
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab

پستعنوان: رد: مطالب جالب   مطالب جالب - صفحة 19 Icon_minitimeالإثنين يوليو 26, 2010 2:06 pm

flower flower flower
بهاره
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
بهاره

تعداد پستها : 7588
Registration date : 2007-12-25

پستعنوان: رد: مطالب جالب   مطالب جالب - صفحة 19 Icon_minitimeالأحد أغسطس 01, 2010 8:58 am

مورچه ها موجوداتی باهوش، سختكوش ، جنگجو، با مسوولیت و فداكار برای گروهشان هستند. سراسر زندگی مورچه ها در تلاش سپری می شود. شیوه زندگی مورچه ها از هرگونه ای كه باشند تقریبا مشابه است. همه آنها اعم از مورچه های سرباز یا كارگر در خدمت جامعه و بقای كلنی خود هستند.گزارش كوتاه تصویری از دنیای شگفت انگیز مورچه ها. 6 مرداد 89.
منبع: مگزین نتور.گزارش :
بهرام افتخاری.

مطالب جالب - صفحة 19 L00881627239

تصویر یك مورچه سرباز گونه فئیدول كه در مقابل لانه كاملا مراقب است تا از ورود هرگونه پارازیت یا هر دشمنی جلوگیری كند

مطالب جالب - صفحة 19 L00911781972

مورچه های كارگر تكه برگ هایی را كه جمع كرده اند به لانه می برند.

مطالب جالب - صفحة 19 L00881627311

مورچه ها از حس تعاون و همكاری برخوردار بوده و برای بقای كلنی خود دست به هر گونه فداكاری می زنند. در اینجا گروهی از مورچه ها با بدن های خود پلی را ساخته اند تا سایر اعضای گروه بتوانند از روی مانع سر راه عبور كنند.

مطالب جالب - صفحة 19 L00911782002

مورچه ها برای دفاع از لانه از هیچ دشمنی هر اندازه هم كه بزرگ باشد نمی ترسند. در این تصویر چند مورچه گونه سكروپیا دشمن را محاصره كرده و با گاز گرفتن اعضای دشمنی كه به مراتب بزرگتر از آنها است او را بی حركت كرده اند

مطالب جالب - صفحة 19 L00911782015

یك مورچه گونه لپتومیرمكس لارو گونه خود را با دقت در میان آرواره هایش گرفته و آن را به مكان امنی منتقل می كند

مطالب جالب - صفحة 19 L00911782028

یك مورچه كارگر گونه مونوموریوم كیلیانی دانه ای را كه یافته است به لانه می برد

مطالب جالب - صفحة 19 L00911782054

دو مورچه سبز در حال قطعه قطعه كردن یك مورچه فئیدول كه گونه ای مهاجم محسوب می شود

مطالب جالب - صفحة 19 L00911782066

این مورچه گونه دوریمیرمكس اینسانوس به سوی مورچه سرخ گونه پوگونیمیرمكس بارباتوس با جثه ای به مراتب بزرگتر كه جرات كرده زیاد از حد به لانه كلنی اش نزدیك شود حمله كرده است

مطالب جالب - صفحة 19 L00911782080

مورچه های كارگر یا پرستار به دقت از لاروها مراقبت می كنند.

مطالب جالب - صفحة 19 L00911782092

تصویر یك ملكه مورچه های گونه عسل خوار میان اعضای گروهش كه از او مراقب می كنند

مطالب جالب - صفحة 19 L00881627351

این مورچه سبز سرباز در برابر عدسی دوربین عكاس آرواره هایش را گشوده و حالتی تهاجمی گرفته است.
بهاره
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
بهاره

پستعنوان: رد: مطالب جالب   مطالب جالب - صفحة 19 Icon_minitimeالأحد أغسطس 01, 2010 9:16 am

تست زیر نمونه ی از حرکاتی است که با انجام آن مغز درگیر و گیج می شود. حتی اگر بارها و بارها این عمل را انجام دهید، مغز با سرد گمی زیاد همان نتیجه را نشان خواهد داد و هیچ تغییری بوجود نخواهد آمد. این تست بسیار هیجان انگیز تنها چند ثانیه طول می کشد. باور کردنی نیست، ولی کاملاً صحت دارد. همین حالا آن را امتحان کنید:

1. در حالیکه مقابل مانیتورتان نشستید (هر جای دیگر مانند؛ صندلی، مبل...) پای راستتان را کمی بالا آورید و در جهت عقربه های ساعت بچرخانید.

2. در همین حال با دست راست یک دایره در خلاف جهت عقربه های ساعت در هوا بکشید. مسیر چرخش پای شما تغییر کرد نه؟؟!!
یعنی پای شما خلاف عقربه های ساعت شروع به چرخیدن کرد. درست است؟؟!!
هنوز دانشمندان علتی برای این عکس العمل مغز پیدا نکرده اند. در نتیجه هیچ کاری برای تغییر آن نمی توان انجام داد. جالب بود؟
بهاره
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
بهاره

پستعنوان: رد: مطالب جالب   مطالب جالب - صفحة 19 Icon_minitimeالأحد أغسطس 01, 2010 9:18 am

این پارك در سال 1890 بعنوان پارك ملی انتخاب شد در ابشاری كه عكس آن را در پایین صفحه ملاحظه میكنید یكی از دیدنی ترین چشم اندازها میباشد این منظره از انعكاس نور خورشید بر ابشاربا زاویه خاص پدید می اید این حالت فقط در دو هفته آخر فوریه و در زمانی كوتاه پیش می اید عكاسی كه این عكس را در این حالت بتواند بگیرد باید بسیار با تحمل و شكیبا باشد گرفتن چنین عكسی بسیار مشكل است

مطالب جالب - صفحة 19 Bb090db8b3
مطالب جالب - صفحة 19 7fc49625ae
مطالب جالب - صفحة 19 4d21f9db32
مطالب جالب - صفحة 19 C898398215
مطالب جالب - صفحة 19 C0112cce77
مطالب جالب - صفحة 19 8a200d7f9e
مطالب جالب - صفحة 19 8dcb15d2ee
مطالب جالب - صفحة 19 B3441541de
بهاره
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
بهاره

پستعنوان: رد: مطالب جالب   مطالب جالب - صفحة 19 Icon_minitimeالأحد أغسطس 01, 2010 9:20 am

به گزارش خبرنگار پارسینه، اسکناس ۱۰هزار تومانی در حالی در تهران رونمایی شد که اشتباهی فاحش در شعر معروف سعدی بر پشت آن خود نمایی می کرد.
طرحپشت این اسکناس تصویر آرامگاه سعدی است و در کنار آن بیت معروف “بنی آدم اعضای یک پیکرند، که در آفرینش ز یک گوهرند” به صورت اشتباه “بنی آدم اعضای یکدیگرند” نوشته شده است. این اشتباه تاکنون بارها در گفتار و نوشتار مسئولین و در مطبوعات و رسانه ها مشاهده شده است و اکنون این اشتباه رایج، بر روی اسکناس جدیدالطبع نمایان شده است.

این اسکناس به رنگ سبز زیتونی است که طرح روی آن، تصویر امام خمینی (ره) است .
دبیرکل بانک مرکزی در مراسم رونمایی اسکناس های ۱۰ هزار تومانی خبر داد که این اسکناس از فردا به بازار وارد می شود.

مطالب جالب - صفحة 19 091f28fc40
مطالب جالب - صفحة 19 760e1a268a
بهاره
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
بهاره

پستعنوان: این ۷ خوراکی پیرتان می‌کند!    مطالب جالب - صفحة 19 Icon_minitimeالأحد أغسطس 01, 2010 9:26 am

فست فود:

لازم نیست در مورد غذاهای آماده زیاد صحبت کنیم، چرا که بیشتر افراد در مورد مضرات آنها زیاد شنیده اند. تنها یک جمله کافی است. فست فود نخورید.

روغن های اشباع:

از خریدن و خوردن کلوچه ها، شیرینی ها، کراکرها، فست فود و یا هر غذایی که با روغن های اشباع تهیه شده خودداری کنید تا هم جلوی بیماری قلبی را بگیرید، هم جلوی پیری را.

روغن های صنعتی:

روغن های صنعتی که در تهیه چیپس ها و سایر اسنک ها کاربرد دارند، سبب درد شکم و سایر مشکلات گوارشی می شود و مصرف آنها باعث می شود که افراد کمتر به سوی خوردن میوه و سبزی که پوست را شاداب می کنند، بروند.

نیترات ها:

نیترات ها که به میزان زیاد در هات داگ ها و گوشت های نمک سود وجود دارند، سرطان زا هستند و توصیه می شود اگر غذاهایی که حاوی نیترات هاست، مصرف می کنید، حداقل از ویتامین C بیشتری استفاده کنید تا از تاثیر این مواد روی معده شما کاسته شود.

چربی های اشباع حیوانی:

این چربی اشباع درون برخی گوشت های قرمز پرچرب، پوست مرغ و همچنین در لبنیات پرچرب موجود است و بهتر است در مصرف آنها حد تعادل رعایت شود.

میان وعده های شور:

مصرف میان وعده های شور باعث افزایش فشارخون شده و تحقیقات نشان داده مصرف زیاد مواد شور و چرب باعث ابتلا به برخی بیماری های مزمن و همچنین پیری پوست می شود.

غذاهای فریز شده:

این غذاها به طور طبیعی برای سلامت بدن مضر نیستند؛ البته اگر به طور مناسب فریز شوند. اما اگر می توانید غذاهای تازه مصرف کنید، خوردن گوشت و غلات و فیبرها به صورت تازه که حاوی مقدار بیشتری آنتی اکسیدان های ضدپیری است، توصیه می شود.
arashrayan
میزبان
میزبان
arashrayan

تعداد پستها : 175
Registration date : 2007-12-07

پستعنوان: رد: مطالب جالب   مطالب جالب - صفحة 19 Icon_minitimeالأحد أغسطس 01, 2010 9:36 am

ممنونم بهاره جان flower flower flower flower خیلی جالب بود و استفاده بردم flower flower
منم فکر میکردم که یکدیگر درسته اما تازه متوجه شدم یک پیکر درسته.همیشه واسم سوال بود یکدیگر معنی نمیده lol!
http://www.arashrayan.blogfa.com
arashrayan
میزبان
میزبان
arashrayan

تعداد پستها : 175
Registration date : 2007-12-07

پستعنوان: رد: مطالب جالب   مطالب جالب - صفحة 19 Icon_minitimeالأحد أغسطس 01, 2010 9:40 am

بهاره نوشته است:
تست زیر نمونه ی از حرکاتی است که با انجام آن مغز درگیر و گیج می شود. حتی اگر بارها و بارها این عمل را انجام دهید، مغز با سرد گمی زیاد همان نتیجه را نشان خواهد داد و هیچ تغییری بوجود نخواهد آمد. این تست بسیار هیجان انگیز تنها چند ثانیه طول می کشد. باور کردنی نیست، ولی کاملاً صحت دارد. همین حالا آن را امتحان کنید:

1. در حالیکه مقابل مانیتورتان نشستید (هر جای دیگر مانند؛ صندلی، مبل...) پای راستتان را کمی بالا آورید و در جهت عقربه های ساعت بچرخانید.

2. در همین حال با دست راست یک دایره در خلاف جهت عقربه های ساعت در هوا بکشید. مسیر چرخش پای شما تغییر کرد نه؟؟!!
یعنی پای شما خلاف عقربه های ساعت شروع به چرخیدن کرد. درست است؟؟!!
هنوز دانشمندان علتی برای این عکس العمل مغز پیدا نکرده اند. در نتیجه هیچ کاری برای تغییر آن نمی توان انجام داد. جالب بود؟

lol! منم نتونستم.
چند روز پیش تو تلویزیون همین بحث بود.گفتن که بیشتر انسان ها از یک نیمکره مغرشون استفاده میکنن و اگه یه کاری کنن که هر دو نیم کره هم زمان استفاده بشه تمرکز خیلی بالا میره.
هرچی از کودکی آموزش بدیم بهتر اما واسه هر سنی ممکنه. کارایی مثل همین تستی که گفتین و یا اینکه یه چراغ مطاله بگیریم و با برگ های رنگی مدام و سریع رنگش رو عوض کنیم و سریع نام رنگ ها رو بگیم و از این نمونه ها. flower flower flower
http://www.arashrayan.blogfa.com
بهاره
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
بهاره

پستعنوان: معنای سیزده جمله مهم و كلیدی پزشكان!   مطالب جالب - صفحة 19 Icon_minitimeالأحد أغسطس 01, 2010 9:57 am

خوب بگید ببینم مشکلتون از کی شروع شد: یعنی من از بیماریتون چیزی نفهمیدم و ایده ای ندارم و امیدوارم شما خودتون سرنخی به من بدین!

این بیماری شما باید فوری درمان بشه:
یعنی من ماه بعد قراره برم مسافرت و معالجه این بیماری خیلی ساده و سودآوره و بهتره زودتر ترتیبش رو بدم!

خوب بگید ببینم مشکلتون از کی شروع شد:
یعنی من از بیماریتون چیزی نفهمیدم و ایده ای ندارم و امیدوارم شما خودتون سرنخی به من بدین!

یک وقت دیگه از منشی برای آخرهای این هفته بگیر:
یعنی من امروز با دوستام دوره دارم، باید برم زودتر بزن به چاک!

هم خبرهای خوب و هم خبرهای بد براتون دارم:
یعنی خبر خوب اینه که من قراره یه ماشین جدید بخرم و خبر بد اینکه شما باید پول اونو بدین!

من به این آزمایشگاه اطمینان دارم بهتره آزمایش هاتون را اونجا انجام بدین:
یعنی من 40 درصد از پول آزمایش بیمارانی که به اونجا معرفی می کنم را می گیرم!

دارویی که براتون نوشتم داروی خیلی جدیدیه:
یعنی من دارم یه مقاله علمی مینویسم و میخواهم از شما مثل موش آزمایشگاهی استفاده کنم!

اگه تا یک هفته دیگه خوب نشدید یه زنگ به من بزنید:
یعنی من نمی دونم بیماریتون چیه شاید خود به خود تا یک هفته دیگه خوب بشه!

بهتره چندتا آزمایش تکمیلی هم انجام بدین:
یعنی من نفهمیدم بیماریتون چیه. شاید بچه های آزمایشگاه بهتون کمک کنن!

این بیماری الان خیلی شایعه:
یعنی این چندمین مریضیه که این هفته داشتم باید حتما امشب برم سراغ کتابهای پزشکی و درمورد این بیماری مطالعه کنم!

اگه این عوارض از بین نرفت هفته دیگه زنگ بزنید وقت بگیرین:
یعنی تا حالا مریضی به این سمجی نداشتم خدا را شکر که هفته دیگه مسافرتم و مطب نمیام!

فکر نمی کنم رفتن پیش فیزیوتراپیست فایده ای داشته باشه:
یعنی من از فیزیوتراپیستها نفرت دارم نرخ های ما رو شکستن!

ممکنه یک کمی دردتون بیاد:
یعنی هفته پیش دو تا مریض از شدت درد زبونشون رو گاز گرفتن!

فکر نمی کنید این همه استرس روی اعصابتون اثر گذاشته باشه:
یعنی من فکر می کنم شما دیوونه هستین و امیدوارم یک روانشناس پیدا کنم که هزینه های درمانتون رو باهاش قسمت کن!
بهاره
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
بهاره

پستعنوان: رد: مطالب جالب   مطالب جالب - صفحة 19 Icon_minitimeالأحد أغسطس 01, 2010 9:58 am

arashrayan نوشته است:
ممنونم بهاره جان flower flower flower flower خیلی جالب بود و استفاده بردم flower flower
منم فکر میکردم که یکدیگر درسته اما تازه متوجه شدم یک پیکر درسته.همیشه واسم سوال بود یکدیگر معنی نمیده lol!

قابلي نداشت آرش جان flower
yasamiin
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
yasamiin

تعداد پستها : 2958
Registration date : 2007-12-18

پستعنوان: رد: مطالب جالب   مطالب جالب - صفحة 19 Icon_minitimeالأحد أغسطس 01, 2010 2:23 pm

Saghar نوشته است:
((کامیون حمل زباله))

خیلی جالب و خوب بود مرسی عزیزم مطالب جالب - صفحة 19 Icon_flower
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab

پستعنوان: رد: مطالب جالب   مطالب جالب - صفحة 19 Icon_minitimeالأحد أغسطس 01, 2010 2:50 pm

flower flower flower flower flower
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar

پستعنوان: رد: مطالب جالب   مطالب جالب - صفحة 19 Icon_minitimeالثلاثاء أغسطس 03, 2010 6:53 am

مطالب جالب - صفحة 19 Lol مطالب جالب - صفحة 19 Icon_flower مطالب جالب - صفحة 19 Lol مطالب جالب - صفحة 19 Icon_flower
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar

پستعنوان: رد: مطالب جالب   مطالب جالب - صفحة 19 Icon_minitimeالأربعاء أغسطس 04, 2010 7:42 am

گردشگری

گردشگری، سیاحت یا توریسم به طور کلی به عنوان مسافرت تفریحی در نظر گرفته می‌شود. هر چند که در سال‌های اخیر شامل هرگونه مسافرتی می‌شود که شخص به واسطه آن از محیط کار یا زندگی خود خارج شود. به کسی که گردشگری می‌کند . گردشگری سازمان‌یافته امروزه یک صنعت بسیار مهم در تمام جهان است.

یک.سریلانکا
"سری لانکا را می توان به عنوان یکی از زیباترین جزایر در سراسر جهان معرفی کرد. شواهدی قوی گواه آن است که تمدن انسانی در این کشور جزیره ای کوچک برای بیش از 2000 سال وجود داشته است و در حال حاضر نیز وجود دارد. ” کسانی که عشق بررسی جهان باستانی ، بی سر و صدایی طبیعت و رفتن به محیطی آرام و بدور از هیجان را آرزو دارند حتما سفری به سری لانکا در تعطیلات داشته باشند... "

مطالب جالب - صفحة 19 1

مطالب جالب - صفحة 19 2

مطالب جالب - صفحة 19 3

دو . کیوتو ، ژاپن

"در میان پوسترها ، تقویم و یا جزوات منشر شده توسط آژانس های مسافرتی ژاپنی ، باغ کیوتو تبدیل شده است به " پوشش واقعی ژاپن... " به هر حال ، شما بایستی این باغ را قبل از مرگ ببینید چون بیش از اندازه زیباست ، شما می توانید " محل استراحت خود را "در کیوتو پیدا کنید ، اما با یک شب استراحت در این باغ که در وسط کیوتو قرار دارد شما می توانید یکی از زیبا ترین تجربه های عمر خود را در این شهرستان ثبت کنید... "

مطالب جالب - صفحة 19 4

مطالب جالب - صفحة 19 5

مطالب جالب - صفحة 19 6

مطالب جالب - صفحة 19 7

سه : لاس وگاس

بزرگ ترین کازینوها و مراکز تفریحی بزرگسالان در این شهر، در بلوار لاس وگاس، جمع شده‌اند. در آن دوران شهر لاس وگاس به صورت مرکز تردد و دید و بازدید و اجتماع درآمده و زبانزد مردم قرارگرفت. لذا کنترل شهر رفته رفته بدست مافیاهای حرفه‌ای در می‌آید که در این زمینه داستانهای فراوانی به تحریر درآمده و فیلم‌های جنایی و پلیسی درباره زندگی و عاقبت ورقابت بین این مافیاهای نیز برروی پرده سینما‌ها مشاهده شده‌است. به ویژه آغاز و پایان زندگی آقای سیگل در چند سال اخیر نیز به صورت فیلم برروی پرده آورده شده‌است. بخش پایانی ناخواسته زندگی سیگل بدین گونه بود : چون او در زمینه ساختمان سازی و معاملات و درآمدهای کازینو در بین شرکاء خائن شناخته شده بود, در نتیجه توسط باند مافیایی در «هاوانا» به قتل می‌رسد. بالاخره پس از دست به دست گشتن مکرر ساختمان و تاسیسات مربوط به هتل روز ۱۱ مارس ۱۹۴۷ هتل و کازینویی با چهره و نمای جالب توجهی به نام "Flamingo" فلامینگو افتتاح می‌گردد.

این ساختمان به علت دارا بودن سالن‌های مجلل کازینو و اتاقهای مجهز به وسایل مدرن و شیک, شوهای متنوع و سرگرم کننده توسط هنرمندان و خوانندگان آن عصر مورد توجه جامعه خوشگذران آمریکایی و اروپایی قرار می‌گیرد. مساحت این ساختمان ۷۲۰۰ مترمربع است که ۴۰۰۰ متر مربع فضای کازینو را شامل می‌شود. این ساختمان دارای ۳۶۲۶ اتاق می‌باشد و هنوز با وجود قدیمی بودن یکی از مکان‌های دیدنی این شهر به شمار می‌آید.

شهر لاس وگاس بدرستی بعنوان بزرگترین مرکز قمارخانه‌ها و بقول خودشان کازینوهای جهان به شمار می‌آید. جمعیت این شهر تا سال ۲۰۰۵ بالغ بر ۵۸۵۰۰۰ شمارش شده بود. شمار نفوذ امروزه آن نزدیک به دو میلیون تخمین زده می‌شود. بطور کلی شهر لاس وگاس در جهان در نوع خود یکتا و بی نظیر است و سالیانه بیش از ۴۰ میلیون شهروندان دیگر ایالات متحده آمریکا و نیز اروپا و آسیا از این شهر دیدن می‌کنند. یک چهارم درآمد مهم این شهر در درجه اول از راه مالیات کازینوها و سه چهارم بقیه از درآمدهای برنامه‌های نمایشی به زبان دیگر شوها, رستورانها و فروش کالاهای توریستی و اجناس لوکس تامین می‌شود. لازم به گفتن است که آوازها و آهنگهای خوانندگان مشهور و معروف چند دهه گذشته مثل الویس پریسلی, دین مارتین, فرانک سیناترا و سامی دیویس در فضای آسمان آبی این شهر در کازینوها و سالنهای هتل‌ها و پارکهای سبزو خرم با آبشارهای روان توام با رقص و کرشمه آب نماها به گوش رهگذران وتماشاگران می‌رسد و دوران عصر طلایی خدایان هنر و موسیقی را زنده جلوه می‌نمایاند. ساکنان معروف این شهر: آندره آغاسی, تنیس باز معروف, «چاریسما کارپنتر»«Charisma Carpenter» هنرپیشه سینما هستند. درحال حاضر حدود ۳۶ هتل و کازینو مشهور در این شهر وجود دارد.

مطالب جالب - صفحة 19 8

مطالب جالب - صفحة 19 9

مطالب جالب - صفحة 19 10

چهار : ونیز ایتالیا

ایتالیا شهر ونیز یکی از شهرهای توریست پذیر جهان است و سالانه میلیون ها توریست به این شهر میروند از دیدنی های این شهر میتوان به میدان سن مارکو محل دفن مارکوپولو اشاره کرد
مطالب جالب - صفحة 19 11

مطالب جالب - صفحة 19 12

مطالب جالب - صفحة 19 13

پنج: پاریس

معروفترین آثار شهر پاریس کلیسای قرن دوازدهمی نوتردام واقع در ایل دو لا سیته ، برج ایفل و تاق نصرت پیروزی (تریومف) می‌باشند. برج ایفل ابتدا به صورت موقت جهت نمایشگاه جهانی سال ۱۸۸۹ توسط گوستاو ایفل بنا شد ، اما با حفظ آن پس از این تاریخ امروزه در نزد جهانیان به عنوان نماد شهر پاریس شناخته می‌شود.

عمده بناهای مشهور پاریس در محدوده میدان شارل دوگل (میدان دلتوال سابق) واقع شده‌اند. از جمله موزه لوور ، باغ تویلری ، خیابان شانز الیزه ،تاق نصرت پیروزی (تریومف) ، گراند پله ، پتیت پله ، میدان کنکورد و بسیاری آثار دیگر. بخش دیگری از این آثار که شامل بناهای مدرن و امروزی شهر پاریس می‌شوند در محدوده منطقه لا دفانس قرار گرفته‌اند.

عمارت انولید

علاوه براین ۲ منطقه آثار متعدد فراوانی نیز در سرتاسر شهر پاریس وجود دارند. موزه انولید که مقبره بسیاری از سربازان و افتخارآفرینان فرانسه از جمله ناپلئون است ، قلعه کونسیرژری که محل نگهداری لویی شانزدهم ، ماری آنتوانت و خانواده سلطنتی فرانسه قبل از اعدام در جریان انقلاب بود ، ۲ مجسمه ملقب به آزادی واقع در ایل دوسیژن و کاخ لوکزانبورگ که نمونه بزرگ آن‌ها در سال ۱۸۸۶ از سوی ملت فرانسه به ملت آمریکا هدیه داده شد ، بخش دیگری از این آثار دیدنی هستند.

اپرا گارنیر که درزمان امپراتوری دوم ساخته شده نیز از دیگر بناهای دیدنی شهر پاریس محسوب می‌شود. موزه لوور که امروزه یکی از مشهورترین موزه‌های جهان است نیز در بنای کاخ سابق لوور قرار دارد. دانشگاه سوربن نیز که بخش اصلی دانشگاه پاریس را تشکیل می‌دهد نیز در محله لاتین قرار گرفته‌است.

علاوه بر کلیسای نوتردام کلیسا‌های مشهور و زیبای دیگری نیز از جمله کلیسای سن شاپل ، کلیسای مادلین و کلیسای سکره کر نیز در این شهر قرار گرفته‌اند.

مطالب جالب - صفحة 19 14

مطالب جالب - صفحة 19 15

مطالب جالب - صفحة 19 16

مطالب جالب - صفحة 19 17

شش: هند

هندوستان دارای تاریخ و فرهنگ بسیار کهن و پرباری می‌باشد که به ۳ هزار سال پیش از میلاد می‌رسد. هندوستان سرزمین نژادها، زبان‌ها، آیینها، و فرهنگهای فراوان و گوناگون می‌باشد. در هند صدها زبان و هزاران گویش و لهجه وجود دارد. علاوه بر زبان هندی و زبان انگلیسی که زبان‌های اصلی هند هستند، ۸ زبان دیگر نیز رسمی هستند.

مطالب جالب - صفحة 19 18

مطالب جالب - صفحة 19 19

مطالب جالب - صفحة 19 20

هفت: ریودوژانیرو

ریو دوژانیرو در جنوب شرقی کشور برزیل قرار دارد. این شهر پس از شهر سائوپولو بزرگ‌ترین شهر برزیل است و تا سال ۱۹۶۰ پایتخت این کشور بود.

این شهر , شهری است بسیار زیبا و توریستی که در کنار کوه‌های انبوه از جنگل و سواحل و خلیج‌های زیبای اقیانوس اطلس قرار گرفته‌است.

البته سواحل اقیانوسی برای کشور برزیل همان اقیانوس اطلس بوده چراکه برزیل در سمت شرقی آمریکای لاتین واقع است و سواحل دریایی آن تماماً بسمت اقیانوس اطلس است و همینطور کشور برزیل نسبت به سایر کشورهای مشرف به اقیانوس اطلس بیشترین ساحل را دارد.

مطالب جالب - صفحة 19 21

مطالب جالب - صفحة 19 22

مطالب جالب - صفحة 19 23

هشت: هاوایی

شمار گیاهان بومی هاوائی به چندین هزار می‌رسد و ۶۶ گونه پرنده بی‌همتا در هاوائی شناسائی شده‌اند. پیش از راه یافتن انسان‌ها به هاوائی هیچ پستانداری در این جزایر حضور نداشت.

مطالب جالب - صفحة 19 24

مطالب جالب - صفحة 19 25

مطالب جالب - صفحة 19 26

نه: قاهره
قاهره پایتخت مصر است و بزرگ‌ترین شهر آفریقا و میانه شرقی محسوب می‌شود. این شهر در کرانه رود نیل و در شمال مصر واقع شده است، در همسایگی غربی آن شهر باستانی جیزا و گورستان قدیمی ممفیس و اهرام ثلاثه مشاهده می‌شوند. قاهره که در قرن دهم میلادی تأسیس شد، خیلی زود به مرکز جدید جهان اسلام تبدیل شد و در قرن چهاردهم به دوران اوج شکوفایی خود رسید.

مطالب جالب - صفحة 19 27

مطالب جالب - صفحة 19 28

مطالب جالب - صفحة 19 29

ده لهاسا

منطقه مستقل و خودمختار "تبت" با مساحتی بیش از 1/22 میلیون کیلومتر مربع و جمعیت 2/3 میلیون تن در جنوب غرب چین واقع شده است . سرزمین توریستی تبت، که به "بام جهان" شهرت دارد و سومین قطب جهان محسوب می شود، در فاصله 4 هزار متری از سطح دریا قرار گرفته و قله سر به فلک کشیده رشته کوه های هیمالیا که از میان چین و نپال می گذرد در میانه این سرزمین، 8848 متر ارتفاع دارد . دمای هوای این فلات، بسیار متغیر بوده و در مدت شبانه روز، نوسانات دمایی بسیاری دارد . سونگ زانگاربو نخستین پادشاهی است که در قرن 7 پیش از میلاد سلسله حکومتی خود را آغاز کرد; سپس این ناحیه به منطقه اجدادی سلسله یوآن تبدیل شد در دوره حکمرانی دالایی لامای پنجم دولت گدانپوزانگ روی کار آمد; تا اینکه در سال 1911، در پی انقلاب آن، جمهوری خلق چین، دولتی اجرایی در آن مستقر کرد . پایتخت منطقه خودمختار تبت که مساحتی معادل 544 کیلومتر مربع را در برگرفته و به "سرزمین خدایان" مشهور است، در شمال رودخانه لهاسا قرار دارد و از تاریخی به قدمت 13 قرن حکایت می کند . لهاسا شهر طلوع خورشید، هر ساله 3 هزار طلوع را شاهد است.این مرکز تجاری، سیاسی، فرهنگی و مذهبی، مناطق تاریخی بسیاری در خود دارد.دالایی لامای پنجم، این شهر را پایتخت خود قرار داده و کاخ مشهور پوتالا را در آن بنا کرد . لهاسا که از سال 1642 به عنوان پایتخت تبت قد برافراشت، در قرن 7 پس از میلاد، مرکز قدرت مهمی به شمار می رفت و هنوز هم قلب و روح تبت در آن می تپد . کاخ معروف پوتالا که بر روی تپه سرخی در قسمت غربی لهاسا قرار گرفته، در سال 640 در دوره حکومت سونگسان گامپو ساخته شده است . این کاخ باشکوه، با 117 متر ارتفاع و مساحتی افزون بر 130 هزار متر مربع، بیش از 1000 اتاق را در احاطه خود دارد.این بنا از سنگ و چوب ساخته شده و دیوارهایی به ضخامت سه متر دارد که آرامگاه های بسیاری از دالایی لاماها را در برگرفته است . آرامگاه دالایی لامای پنجم با ارتفاع 5 متر در قسمت غربی کاخ قرار دارد که با طلا، مروارید و الماس آراسته شده است.در واقع، این کاخ دستاورد فعالیت های موفقیت آمیز دالایی لاما و یاران وی است.چرا که ساختمان اصلی آن در قرن 9 از بین رفته و در دوره دالایی لامای پنجم دوباره ساخته شد.این بنای بزرگ، مجموعه ای از کارهای هنری شامل مجسمه های تزیین شده، نقاشی و آثار مجسمه سازی تبتی های قدیم را در خود حفظ کرده و در سالن بزرگ آن که "ساسونگ لانجی" نامیده می شود، تصویر بزرگی از امپراتور "کیانلونگ" قرار گرفته که در زیر آن جمله مشهور "زندگی جاوید جاوید جاوید از آن امپراتوری حاضر باد" از وی، به زبان های مغولی، هان، تبتی و مانچو نوشته شده است . پوتالا صدها سال است که مکان مقدسی به شمار می رود و هر ساله هزاران زائر از تبت و دیگر نقاط چین برای عرض ارادت به این منطقه می آیند تا این شهر مقدس را زیارت کنند . بعد از آزادی تبت، پوتالا در فهرست مناطق فرهنگی تحت حفاظت ثبت شد که از لحاظ معماری، از عجایت مورد ستایش جهان به شمار می رود . " سونگ کاسا"، در سال 1409 این صومعه را که بر فراز کوه "وانریگو" در 60 کیلومتری شرق لهاسها واقع شده، بنا کرد."کاندان" که جز» سه صومعه اصلیGelukpa در لهاسها محسوب می شود، بیش از 108 مناره دارد و ظرفیت پذیرش و حضور بیش از 3500 راهب را در یک زمان دارد . گاندان نیز از آثار فرهنگی به ثبت رسیده تبت است که در زمان انقلاب آزادی تبت، خسارت های بسیاری بر آن وارد آمد و اکنون نیز بودجه خاصی برای مرمت آن هزینه می شود. همچنین صومعه سارا که در تبت به معنای تگرگ است، از داستان هایی حکایت دارد که درباره بارش تگرگ به هنگام ساخت بنای آن روایت می شود . سارا، آخرین صومعه از سه صومعه اصلی ساخته شده در لهاسا، برخلاف گاندان و دریپونگ بر روی کوه ساخته نشده است . سارا در سال 1419 زیرنظر معلمی برجسته به نام "شاکایشی" ساخته شد . وی در زمان مغول ها به پکن رفت تا بودیسم را رواج دهد.در طول تاریخ هدایای بسیاری ازسوی امپراتوران چین به سارا رسید که تاکنون نیز حفظ شده است . این بنا که با بیش از 32 بخش و سالن، محل زندگی بیش از 10 هزار راهب بوده و به واسطه قدمت مذهبی خود از دوره مینگ افتخارات بسیاری دارد، از سال 1982 در فهرست آثار فرهنگی حفاظت شده تبت، ثبت شده است . " سونگ کاپا" در سال 1416 معبد بزرگ در یپونگ Monastery Drepung را در غرب لهاسا بنا کرد که اکنون بزرگترین و غنی ترین معبد، از سه صومعه مشهور لهاسا به شمار می رود . دالایی لامای پنجم هنگام ساخت پوتالا در این منطقه ساکن بوده و بر آن حکومت می کرده است.از فراز این بنا که در ارتفاع بالایی ساخته شده، تمام لهاسا را می توان دید . داستان های بسیاری درباره دریپونگ تعریف شده، ازجمله آنکه سونگ در زمان ساخت این بنا، صدف حلزونی شکلی را پیدا کرد که به نظر می رسید آن را بودا ساکیامونی در آنجا نهاده است.این صدف، به عنوان گنجی ارزشمند به معبد اهدا شد و امروزه در کنار مجسمه طلایی بودا به نمایش گذاشته شده است . خیابان مرکزی لهاسا که بار خور (darkhorstreet the) نام دارد،دورتادور معبد جوخانگ را در بر گرفته و به مسیر گشت زائران مشهور است، نخستین خیابانی است که در این شهر ساخته شده است . در اطراف این خیابان، خانه ها و مغازه های کوچک بسیاری ساخته شده، که در 30 سال گذشته روند روبه توسعه ای داشته است . گردشگران از "بارخور" به عنوان پنجره تبت یاد می کنند، چرا که تمام نیازهای فرهنگی در این منطقه به نمایش درآمده و به همین دلیل، گذر از آن برای گردشگران از ضروریات محسوب می شود . معبد جوخانگ ( Temple Jokhang The در سال 647 پس از میلاد درست در مرکز لهاسا ساخته شد و گفته می شود فضا و مکان ساخت آن را همسر امپراتور "گامپو" تعیین کرده است.این بنا را صنعتکاران ماهر نپال، چین و تبت با معماری متفاوتی ساخته اند . این معبد، مرکز عرفان و مقصدی مقدس برای زائران بودایی، تبت به شمار می آید.در سالن بزرگ آن، اشیایی متعلق به دوران کودکی بودا ساکیامونی وجود دارد که در سال 700 پس از میلاد به تبت آورده شده است . در میان این اشیا، مجسمه بودا قرار گرفته که زائران بودایی بسیاری را هر سال در کنار خود جمع می کند.در بیرون معبد درخت نخل بزرگی سربرافراشته که در مقابل آن یک مناره سه متری از سنگ ساخته شده و مربوط به سال 823 پس از میلاد است . برفراز سقف طلایی معبد، تندیس های بسیاری به چشم می خورد که بر زیبایی های آن افزوده و هرساله میزبان برگزاری فستیوال بزرگ عبادت و شکرگزاری است . این مراسم، نخستین بار در سال 1409 با حمایت سونگ کاپا برگزار شد و پس از آن نیز هر سال در همین مکان زائران بسیاری به ادای مراسم مذهبی می پردازند.

مطالب جالب - صفحة 19 30
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar

پستعنوان: رد: مطالب جالب   مطالب جالب - صفحة 19 Icon_minitimeالأربعاء أغسطس 04, 2010 8:26 am

پایان انتظارها...

شبی هیجان انگیز و فراموش نشدنی ...

نوبت شماست ...

قلب تابستان را هدف بگیرید !!!

" 15 مرداد 1389 "

مطالب جالب - صفحة 19 14205

<< اریکه ایرانیان >>

این بار هم مانند پارسال منتظر حضور گرم شما عزیزان هستیم.

یادتون نره وقتی دارید تماس میگیرید حتما بگید بچه های ایران الایو هستید !!

تا براتون پارتی بازی کنند !

با حضور کادر مدیریتی گروه ایران الایو و مارشال مدرن

" جشن بزرگ تعطیلات 2 "

با اجرایی بی نظیر از سلطان بی رقیب مجریان ایرانی :

فرزاد حسنی

مطالب جالب - صفحة 19 14225

مطالب جالب - صفحة 19 14220

با حضور خوانندگان محبوب پاپ و اجرایی بی نظیر برای شما :

صدایی جاودانه ، ماندگار و فراموش نشدنی ...

مطالب جالب - صفحة 19 14216

فریدون

با اجرایی هیجان انگیز از آهنگهای فراموش نشدنی :

آهای خوشگل عاشق ...

بیا بریم از این دیار ...

خاطره هر جا که میری به یاد من باش ...

خداحافظ نگو وقتی ...

و ...

پدیده موسیقی پاپ ایران در سال 88 و 89 ...

دلم گرفته ... دوباره هوای تو رو داره ... چشمای خیسم ...

جوان رعنا و با استعداد موسیقی پاپ ایران :

مطالب جالب - صفحة 19 14203

امین رستمی

و

...........

.........

.......

......

.....

...

..

.

.

خواننده ای محبوب برای نسل جوان ...

آنچه شما میخواهید و لذت میبرید ...

مطالب جالب - صفحة 19 14213

بهنام علمشاهی

با آهنگهای فراموش نشدنی و جاودانه خود :

نمیخواستم ...

نیستی تو ...

گفتی میای ...

و اجرایی جدید از آلبوم زیبای تند تند 88

مطالب جالب - صفحة 19 14200

30 دقیقه بمب خنده از آقای طنز ایران :
مطالب جالب - صفحة 19 14210
حسن ریوندی

برنامه های زیبا ، شاد و بیاد ماندنی از دی جی و لیزر شو و رقص نور و آتش ...
مطالب جالب - صفحة 19 14211
مطالب جالب - صفحة 19 14206
مطالب جالب - صفحة 19 14217

با حضور هنرمندان ، بازیگران ، ورزشکاران مشهور کشور
(در حال مذاکره - متعاقبا نام مهمانان اعلام خواهد شد)

به کارگردانی محمد افشار
مطالب جالب - صفحة 19 14212

تهیه این برنامه توسط دوست عزیزم امیر حجوانی می باشد.

قیمت بلیطها جهت رزرو شما :
تیپ A - طلایی - (ردیف 2) VIP : پنجاه هزار تومان (50،000 تومان)
تیپ B - طلایی - جلوی سالن : چهل و پنج هزار تومان (45،000 تومان)
تیپ C - نقره ای - میانی سالن : سی و پنج هزار تومان (35،000 تومان)
تیپ D - برنز - انتهایی سالن : بیست و پنج هزار تومان (25،000 تومان)

سانس اول :
15 مرداد 1389
ساعت 18 الی 20:30
جهت رزرو بلیط در سانس اول اینجا کلیک کنید

سانس دوم :
15 مرداد 1389
ساعت 21 الی 23:30
جهت رزرو بلیط در سانس دوم اینجا کلیک کنید

جهت کسب اطلاعات بیشتر و پاسخ سوالات خود میتوانید با شماره زیر تماس حاصل فرمایید :
09125164478
(آقای اصلانی)

قلب گرم تابستان منتظر حضور گرم شما در شب گرم ما :
مطالب جالب - صفحة 19 14219
مطالب جالب - صفحة 19 14218
مطالب جالب - صفحة 19 14198
مطالب جالب - صفحة 19 14207
مطالب جالب - صفحة 19 14223
مطالب جالب - صفحة 19 14224
مطالب جالب - صفحة 19 14208
مطالب جالب - صفحة 19 14209

وعده دیدار ما اریکه ایرانیان ...
15 مرداد 89
مطالب جالب - صفحة 19 14222

تصاویری از جشن تعطیلات 1
2 مرداد 1388
مطالب جالب - صفحة 19 14226 مطالب جالب - صفحة 19 14230 مطالب جالب - صفحة 19 14231 مطالب جالب - صفحة 19 14232
مطالب جالب - صفحة 19 14234 مطالب جالب - صفحة 19 14235 مطالب جالب - صفحة 19 14236 مطالب جالب - صفحة 19 14237
مطالب جالب - صفحة 19 14238 مطالب جالب - صفحة 19 14240 مطالب جالب - صفحة 19 14244 مطالب جالب - صفحة 19 14243 مطالب جالب - صفحة 19 14242
مطالب جالب - صفحة 19 14233

امیدوارم از دیدن عکسهای جشن تعطیلات 1 در سال گذشته لذت برده باشید...

جهت رزرو بلیط جشن شماره 2 تعطیلات روی لینک زیر کلیک کنید :
www.WBS.ir/Tatilat
بهاره
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
بهاره

پستعنوان: هنرنمايي با مداد    مطالب جالب - صفحة 19 Icon_minitimeالأربعاء أغسطس 04, 2010 8:52 am

مطالب جالب - صفحة 19 7624050740

مطالب جالب - صفحة 19 1f452077d8

مطالب جالب - صفحة 19 8f82982b28

مطالب جالب - صفحة 19 251e7958b9

مطالب جالب - صفحة 19 749b148786

مطالب جالب - صفحة 19 18976bb967

مطالب جالب - صفحة 19 Ed1f430bce
بهاره
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
بهاره

پستعنوان: رد: مطالب جالب   مطالب جالب - صفحة 19 Icon_minitimeالأربعاء أغسطس 04, 2010 8:54 am

مطالب جالب - صفحة 19 66e71744ae

مطالب جالب - صفحة 19 41db44ef0d

مطالب جالب - صفحة 19 A893cf3371

مطالب جالب - صفحة 19 24ecc517a9

مطالب جالب - صفحة 19 8254a5bae4

مطالب جالب - صفحة 19 4f6b2a8e74

مطالب جالب - صفحة 19 62f4d22c30

مطالب جالب - صفحة 19 C5fdf1be01

مطالب جالب - صفحة 19 5a1dd6c581

مطالب جالب - صفحة 19 4e7f348064

Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar

پستعنوان: رد: مطالب جالب   مطالب جالب - صفحة 19 Icon_minitimeالأربعاء أغسطس 04, 2010 9:34 am

این مادر بزرگ 94 ساله در Nogales ، الف ، در پورت های ورودی با £ 10.45 از ماری جوانا دستگیر شد !
مطالب جالب - صفحة 19 Image001
مطالب جالب - صفحة 19 Image002
مطالب جالب - صفحة 19 Image003
مطالب جالب - صفحة 19 Image004
مطالب جالب - صفحة 19 Image005
مطالب جالب - صفحة 19 Image006
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar

پستعنوان: رد: مطالب جالب   مطالب جالب - صفحة 19 Icon_minitimeالأربعاء أغسطس 04, 2010 9:39 am

هيروشيما 64 سال بعد از بمباران اتمي
عکس ها در حال لود شدن میباشند... شکیبا باشید!
در صورتی که هر یک از عکس ها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture را بزنید.

مطالب جالب - صفحة 19 71f1ee9acf

مطالب جالب - صفحة 19 B0332a6961

مطالب جالب - صفحة 19 70da11dd5d

مطالب جالب - صفحة 19 E54b3d1180

مطالب جالب - صفحة 19 5d5732cf89

مطالب جالب - صفحة 19 D3d8aeb96a

مطالب جالب - صفحة 19 7a0073838e

مطالب جالب - صفحة 19 832772d6ac

مطالب جالب - صفحة 19 3c6004f313

مطالب جالب - صفحة 19 732f704ca3
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar

پستعنوان: رد: مطالب جالب   مطالب جالب - صفحة 19 Icon_minitimeالأربعاء أغسطس 04, 2010 9:41 am

هنرنمایی با نوک مداد
عکس ها در حال لود شدن میباشند... شکیبا باشید!
در صورتی که هر یک از عکس ها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture را بزنید.

مطالب جالب - صفحة 19 7624050740

مطالب جالب - صفحة 19 1f452077d8

مطالب جالب - صفحة 19 8f82982b28

مطالب جالب - صفحة 19 251e7958b9

مطالب جالب - صفحة 19 749b148786

مطالب جالب - صفحة 19 18976bb967

مطالب جالب - صفحة 19 66e71744ae

مطالب جالب - صفحة 19 41db44ef0d

مطالب جالب - صفحة 19 A893cf3371

مطالب جالب - صفحة 19 24ecc517a9

مطالب جالب - صفحة 19 8254a5bae4

مطالب جالب - صفحة 19 4f6b2a8e74

مطالب جالب - صفحة 19 62f4d22c30

مطالب جالب - صفحة 19 C5fdf1be01

مطالب جالب - صفحة 19 5a1dd6c581

مطالب جالب - صفحة 19 4e7f348064

منبع : پرتال های پرشین -
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar

پستعنوان: رد: مطالب جالب   مطالب جالب - صفحة 19 Icon_minitimeالأربعاء أغسطس 04, 2010 9:44 am

عجيب‌ترين تلفن‌هاي همراهي كه تاكنون ديده‌ايد (+عکس) مطالب جالب - صفحة 19 Fbed5d6df501
سازندگان تلفن هر سال برخي از مدل‌هاي مفهومي فوق‌العاده را نمايش مي‌دهند كه حتي اگر 99 درصد آن‌ها هرگز به توليد انبوه نرسند، چشم‌انداز كوچكي از تلفن‌هايي را به ما نشان مي‌دهند كه ممكن است در آينده‌اي نه چندان دور به دست بگيريم.

به گزارش ايسنا، دانستن اين كه مدل بعدي آيفون چه شكلي خواهد بود با اين كه تلفن هايي كه تا چند سال ديگر به بازار عرضه مي شوند، چگونه خواهند بود، متفاوت است؛ شايد شما هم تاكنون به تلفن هاي همراه آينده فكر كرده باشيد؟ اين گزارش به بررسي برخي از مدل هاي مفهومي مي پردازد كه شايد جزء برترين ها نباشند اما در زمره جذاب ترين نمونه هايي قرار دارند كه تاكنون طراحي شده اند.

* گوشي Snake

داشتن تلفني كه به دور مچ دست يا بازو پيچيده مي شود، مفيد خواهد بود، به ويژه براي كساني كه اغلب وسايل خود را گم مي كنند. گوشي Snake Phone توسط Product Visionaires طراحي شده است.

مطالب جالب - صفحة 19 86f8c084c9

* تلفن همراه Kinetic كيوسرا

اين تلفن مفهومي كه نيروي مورد نياز خود را با استفاده از مولدهاي پيزوالكتريك از جنبش تامين مي كند، مي تواند مانند يك كيف تا و بسته شود و هنگامي كه باز مي شود به دستگاهي با نمايشگر OLED صفحه عريض تبديل مي شود. اين تلفن داراي كي بورد فيزيكي است و كليدهاي آن برروي قاب گوشي جاي گرفته اند.

مطالب جالب - صفحة 19 6385a95d5e

* تلفني با نمايشگر مخفي

در تلاش ديگري در زمينه ساخت نمايشگرهاي OLED انعطاف پذير، برخي از گوشي هاي مفهومي به استفاده از نمايشگرهاي لوله شدني براي ايجاد يك تلفن كوچك با نمايشگر اندازه بزرگ گرايش يافته اند. تلفن Hidden Display نيز كه توسط "تائو ما" طراحي شده ظاهرا از ساخته دست بشر يعني باتري دي الهام گرفته است.

مطالب جالب - صفحة 19 Bc2ba5ee90

* مورف نوكيا

هنگامي كه نوكيا مورف را طراحي كرد، مي خواست نشان دهد كه فن آوري نانو چگونه مي تواند دستگاه هاي الكترونيكي قابل حمل را به صورت اساسي تغيير دهد.

اين تلفن از ماده شفاف و انعطاف پذيري ساخته شده كه خود پاك شونده بوده و داراي حسگرهاي نانويي است كه مي توانند از محيط پيرامون بياموزند.

مورف همانطور كه نامش نيز نشان مي دهد شكلش را تغيير مي دهد و طبق اعلام نوكيا، با استفاده از اصل مشابه مورد استفاده در تار عنكبوت، انعطاف پذيري اين دستگاه را قادر مي سازد شكل خود را تغيير دهد و خود را با وظايف در دست اجرا وفق دهد.

مطالب جالب - صفحة 19 9a9b2a1d9f

* تلفن Bend in Touch

در داخل اين تلفن صفحه لمسي كه Bend in Touch نام دارد، اندي كورووتس، طراح اوكرايني نمايشگري قرار داده كه در واقع دو برابر نمايشگر واقعي دستگاه است و در حالي كه يك نمايشگر اعمالي مانند وظايف اينترنتي را عهده دار مي شود، نمايشگر دومي ويديو نمايش مي دهد. اين گوشي هم چنين داراي يك دوربين و فلش است.

مطالب جالب - صفحة 19 2f863c4a74

* تلفن ترانسفورمر

تلفن هاي آندرويدي و هم چنين تلفن هاي تغيير شكل دهنده اي مانند اين تلفن وجود دارند كه بر اساس يك ترانسفورمر طراحي شده اند تا حداكثر امكانات ممكن در آن ها جاي داده شود.

مطالب جالب - صفحة 19 E4fd764c5a

* تلفن Braver

شركت ژاپني سافت بانك موبايل براي آن دسته از افرادي كه به هنگام حرف زدن با تلفن ممكن است كمي احساس تنهايي كنند، تلفن همراهي عرضه كرده كه براي صحبت كردن به يك ربات انسان نما تبديل مي شود.

اين گوشي شبيه يك ربات انسان نما با بازوها و پاهاي متصل و صفحه اي هستند كه چهره هاي مختلف را نشان مي دهد و داراي هوش مصنوعي براي آموختن عادات كاربر است و اگر كاربر چند بار با يك نفر تماس بگيرد، متني مانند "شما اغلب با وي تماس مي گيريد" ممكن است در دهان چهره تلفن رباتي ظاهر شود و كاربر مي تواند با پاسخ هاي بله و نه يا پاسخ هاي ساده ديگر با اين تلفن صحبت كند. تلفن Phone Braver حركت نمي كند اما مي تواند با اجزاي قابل حركتش ژست بگيرد.

مطالب جالب - صفحة 19 85d343df44

* تلفن شيشه يي

اگرچه نمايشگرهاي LCD نيمه شفاف، جديد محسوب نمي شوند اما گوشي مفهومي مانند One Glassy Phone كه در يانكو ديزاين طراحي شده، به كاربران امكان مي دهد محيط اطراف خود را از بدنه شفاف اين دستگاه به راحتي مشاهده كنند. اين تلفن از لايه هاي شيشه يي دوتايي ساخته شده و اثر انگشت برروي آن به جا مي ماند كه درنتيجه بايد مرتب پاك شود.

مطالب جالب - صفحة 19 Abb32a691f

* گوشي ويندو فون

اين تلفن مفهومي كه از سوي سئونگ هان سانگ طراحي شده وضعيت هوا را از طريق رابط كاربري تلفن نشان مي دهد و حتي شكل نمايشگر را براي بازتاب وضعيت هوا تغيير مي دهد.

مطالب جالب - صفحة 19 3df04752c4

* تلفني با كارايي دوربين، پروژكتور و چاپگر

بي شك گوشي Camera-Projecor-Printer مناسب كساني خواهد بود كه به دنبال تلفن هايي با قابليت هاي متعدد هستند. اين گوشي طراحي شده از سوي هيدئو كانبارا علاوه بر امكانات كامل و معمول يك تلفن مي تواند به عنوان دسته كنترل بازي، چاپگر عكس و پروژكتور نيز مورد استفاده قرار بگيرد.

مطالب جالب - صفحة 19 C334190796

* تلفن دو تكه يي

شركت هاي ژاپني ان تي تي دوكومو و فوجيتسو به اتفاق يكديگر يك تلفن صفحه لمسي به نام Separate Ketai طراحي كرده اند كه داراي يك نمايشگر و يك صفحه كليد جدا از يكديگر است كه از طريق بلوتوث با هم ارتباط دارند.

با توجه به اين كه بلندگو و اسپيكر به صفحه كليد متصل هستند، محصولي مانند اين تلفن جست وجوي يك شماره تلفن را هم زمان با حرف زدن با يك نفر در پشت خط تلفن راحت مي كند. سازندگان اين تلفن مي گويند مزيت اين گوشي در اين است كه با استفاده از آن هم زمان مي توان هم تماس تلفني داشت و هم يك اي ميل نوشت.

اين دو قطعه كه به سادگي از هم جدا مي شوند، مي توانند با يك مغناطيس قوي مجددا به هم متصل شوند. اگر كاربران اين تلفن به هنگام راه رفتن در حال گوش كردن به موسيقي باشند مي توانند از بخش صفحه نمايش به عنوان MP3 پلير استفاده كنند و بخش كي بورد را در داخل كيف گذاشته يا از آن براي انجام تماس استفاده كنند.

مطالب جالب - صفحة 19 1b28dabd1a

* تلفن Pebble

اين دستگاه براي نخستين بار در نمايشگاه تجاري CEATEC 2009 از سوي فوجيتسو به نمايش درآمد. اين دستگاه كه شبيه يك سنگريزه است، حباب سياه رنگي دارد كه در يك قاب شيشه يي احاطه شده و قادر به تغيير شكل به نمايشگرهاي مختلف است. كشاندن حباب به جهت هاي مختلف تلفن موجب مي شود به نمايشگرهاي مختلف مانند صفحه شماره گيري، مدياپلير و مرورگر وب تغيير پيدا كند.

مطالب جالب - صفحة 19 4ebc4b41d5

* تاچ وود

تاچ وود پروژه مشترك ميان ان تي تي دوكومو، شارپ و اولمپيوس است كه در ساخت آن از چوب هاي اضافي و بدون مصرف استفاده شده است.

اين تلفن هوشمند با وجود بدنه چوبي به دليل بهره گيري از فن آوري قالب گيري فشاري سه بعدي در برابر آب، حشرات و پوسيدگي مقاوم است و در ساخت اين تلفن از هيچ رنگ يا نقاشي استفاده نشده و رنگ و بوي چوب سرو در آن حفظ شده است.

مطالب جالب - صفحة 19 299e4c2a64

* تلفن همراه UNIK

اين تلفن همراه مفهومي از سوي يك طراح فرانسوي براي نوكيا ساخته شده كه كاربران را قادر مي سازد شكل بدنه آن را به دلخواه خود تغيير دهند.

گوشي UNIK براي كاربران مدپسند طراحي شده تا به عنوان يك دستگاه جانبي مورد استفاده قرار بگيرد و شامل 152 قطعه مربع شكل است و اين گوشي مي تواند با افزودن مربع هاي جديد از جنس و رنگ هاي مختلف تغيير شكل پيدا كند.

مطالب جالب - صفحة 19 Bc48c90922

* تلفني كه با خون كار مي كند

با تلفن هايي كه دست يا بازو را به يك تلفن تبديل مي كنند، ديگر نيازي به استفاده از دستگاه هاي هندس فري نخواهد بود. تلفن مفهومي "ديجيتال تاتو اينترفيس" به شكل تاتو است اما در زير پوست دست كاشته مي شود تا به عنوان يك تلفن مورد استفاده قرار بگيرد. اين تلفن بلوتوثي با تبديل گلوكز و اكسيژن خون به الكتريسيته كار مي كند و با استفاده از نقطه اي كه برروي دست قرار دارد، خاموش و روشن مي شود.

مطالب جالب - صفحة 19 C8fda27706

* گوشي Box To Play

اين تلفن كه قابليت تبديل به يك جعبه كوچك را دارد از سوي KDDT AU Design Project طراحي شده و تركيبي از يك تلفن همراه با تمام ويژگي هاي مكالمه و دوربين مورد انتظار كاربر و يك دستگاه موسيقي است.

گوشي Box To Play علاوه بر قابليت هاي موسيقي، مي تواند به جعبه اي كه اكوليزرهاي گرافيكي در چهار طرف آن روشن مي شود، تبديل شود.

مطالب جالب
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 19 از 24رفتن به صفحه : الصفحة السابقة  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24  الصفحة التالية
 مواضيع مماثلة
-