| كي حاضره كي غايب ؟ | |
|
+4REZA*HAMAKI بهاره Jany janyMarjan 8 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأربعاء يونيو 06, 2012 8:41 am | |
| سلام بر یاران غار... خوردن انجــیر وحشی و توت جنــگلی قوت و بنیه ای برای آدم نمیذاره ... پا شین شال و کلاه کنیم نقاب بـزنیم بریم یک گـاوی گوساله ای چیــزی به یغــما ببریم... بریون کنیم،وصله ی شیکم بکنیم که اون قد بالا و اون قامت رعنا شده عینهو نی قلیون...نه حال و حوصله ای مونده برامون و نه رحممون میاد به این و اون...
بازنشستگی؟! از دزدی دست ندارم تا کام من برآید _____ سرقت کنم که مالم از پاروها برآید
تازه شاعر میگه: خوی بد در طبیعتی که نشست _____ ندهد جز بوقت مرگ از دست
مرجان،باید یه فکری بحال دلارام کرد...بکل خودش رو از امر مبارک سارقی بری میدونه!!بالاخره میره اسرارمون رو میذاره کف دست داروغه و گرفتارمون میکنه!
| |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأربعاء يونيو 06, 2012 4:27 pm | |
| - Arakadrish نوشته است:
- سلام بر یاران غار...
خوردن انجــیر وحشی و توت جنــگلی قوت و بنیه ای برای آدم نمیذاره ... پا شین شال و کلاه کنیم نقاب بـزنیم بریم یک گـاوی گوساله ای چیــزی به یغــما ببریم... بریون کنیم،وصله ی شیکم بکنیم که اون قد بالا و اون قامت رعنا شده عینهو نی قلیون...نه حال و حوصله ای مونده برامون و نه رحممون میاد به این و اون...
بازنشستگی؟! از دزدی دست ندارم تا کام من برآید _____ سرقت کنم که مالم از پاروها برآید
تازه شاعر میگه: خوی بد در طبیعتی که نشست _____ ندهد جز بوقت مرگ از دست
مرجان،باید یه فکری بحال دلارام کرد...بکل خودش رو از امر مبارک سارقی بری میدونه!!بالاخره میره اسرارمون رو میذاره کف دست داروغه و گرفتارمون میکنه!
گاو و گوساله گوشتشون سرده، سردیت میکنه سر پیری باید هی بری گلاب به روتون دستشویی صحرایی از نوع کاملا بدوی بره ای جوجه ای چیزی بزن که گوشتش هم لذیذ باشه گفته باشم دستت به حیوونای اهلی بدوی من بخوره نخورده هااااا، طرف اصطبل بدوی من نمیری میخوای چیزی کباب کنی خودت برو بسرقت (سرقت کن) راستی می گویم از کجا برداشت کردی که من خودم رو از چیزی بری میدونم؟ روحیاتم لطیفه دست خودم نیست کودک درونم زیادی زنده ست کف دست داروغه تف هم نمیندازم چه برسه به اسرار، والا به خدا با این اینترنتاشون ولی خیر از جوونی و پیریت و کلا همه زندگیت ببینی، جون هر کی دوست داری یه فکری به حال من بکن! بعدشم توی این بر بیابون و وسط شکم کوهستون، مال دنیا به چه کارمون میاد که حالا بخواد از پارومون بالا بره؟ حالا که بعد از این همه مدت پیدات شده بیخود با مطرح کردن شک و شبهه راجع به سابقه عیاری من مغلطه و سفسته نکن و از زیر کار در نرو، بیا این بیلچه ی دستساز کاملا بدوی رو بگیر برو اون باغچه ی سبزیجات بدوی رو شخم بزن بعدشم بزها رو بدوش میخوایم مثل کارتون مهاجران خودکفا بشیم | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الجمعة يونيو 08, 2012 4:30 am | |
| من به همراه ده تا پسرای برتر از گلم حاضر
| |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| |
| |
REZA*HAMAKI عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1898 Age : 33 Location : Qom Registration date : 2009-09-26
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الجمعة يونيو 08, 2012 10:52 am | |
| حضور دارم javascript:void(0); | |
|
| |
janyMarjan میزبان
تعداد پستها : 203 Location : Votre couer Registration date : 2012-02-15
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الجمعة يونيو 08, 2012 2:15 pm | |
| | |
|
| |
janyMarjan میزبان
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الجمعة يونيو 08, 2012 2:16 pm | |
| - REZA*HAMAKI نوشته است:
- حضور دارم javascript:void(0);
رسیدن به خیر | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الجمعة يونيو 08, 2012 5:59 pm | |
| | |
|
| |
janyMarjan میزبان
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ السبت يونيو 09, 2012 4:26 pm | |
| ناراحت نشو خواهر به هر حال باید خیال سارق اعظم راحت بشه!! بعدا میریم چند گیاه خوشبوی کوهی میذاریم توی اتاقت بوی پالون خر بیرون بره..
| |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الثلاثاء يونيو 19, 2012 8:22 am | |
| بعد از مدتها من و الیسا و ماجده الرومی حاضر | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الجمعة يونيو 22, 2012 8:33 pm | |
| سلام ... یه مدتی اینترنت نداشتم. حاضر | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25