| كي حاضره كي غايب ؟ | |
|
+4REZA*HAMAKI بهاره Jany janyMarjan 8 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ السبت أبريل 07, 2012 3:11 pm | |
| من و مرجان هستیم و سایه ای در تاریکی سیاهی کیستی؟ | |
|
| |
janyMarjan میزبان
تعداد پستها : 203 Location : Votre couer Registration date : 2012-02-15
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الإثنين أبريل 09, 2012 8:03 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الثلاثاء أبريل 10, 2012 9:17 am | |
| اینترنت چه خوبه، تلفن چه خوبه، دنیا چقدر قشنگه دو سه روز کابل برگردون بود تلفنمون قطع بود کف کردیم | |
|
| |
janyMarjan میزبان
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأربعاء أبريل 11, 2012 4:02 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأحد أبريل 15, 2012 11:37 am | |
| ما هستیم، کسی چیزی نمیگه ما هم سکوت اختیار کردیم | |
|
| |
janyMarjan میزبان
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأحد أبريل 15, 2012 12:33 pm | |
| - دلارام نوشته است:
- ما هستیم، کسی چیزی نمیگه ما هم سکوت اختیار کردیم
انا کمان!! | |
|
| |
janyMarjan میزبان
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الإثنين أبريل 16, 2012 8:21 am | |
| از آنجایی که سارق اعظم در یکی از آن غیبتهای ملوکانه به سر میبرند من و بانو دلارام به جد به فراگیری درس شیرین عربی ممارست ورزیده و در اوقات فراقت و فراغتی که دست میدهد به پذیرایی ازمهمانان جلیل الشان محب السارقین میپردازیم تا بدین سان مهر سیه چشمان لبنانی را از سر به در کنیم. (برگی از دفتر خاطرات مروج السرقة ی لنگ،کوهستان سارقین، بیست و چهارم جمادی الاول سال یکهزار و چهارصد و سی وسه هجری قمری)
اين مطلب آخرين بار توسط janyMarjan در الإثنين أبريل 16, 2012 3:52 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الإثنين أبريل 16, 2012 12:28 pm | |
| مهماناشون کی بیده؟ اینجا که فقط خودتی و خودم بی همگان به سر شود، اون سیه چشمان از سر ما بدر نمیشود | |
|
| |
janyMarjan میزبان
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الإثنين أبريل 16, 2012 3:55 pm | |
| | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الإثنين أبريل 16, 2012 4:29 pm | |
| از آنجا که بنده ی کمترین را توفیق حضور در محضر حضرت سلطان حاصل شده بود و جلوه ی نورانی حضورش،فکر جمله ی اشتغالات را از سرمان بدر کرده بود...ما را بس حالی خوش بود و از دنیا و مافیها هیچ در خاطرمان چیزی نبود!! بعنوان تحفه ی یاران و چشم روشنی عزیزان ، عرض میکنیم: من و جدایی اهل وفا خدا نکند ____ خدا الهی از این آستان مرا جدا نکند
همه خوبند ان شا الله؟ | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الإثنين أبريل 16, 2012 5:39 pm | |
| از آنجا که بنده ی کمترین را توفیق حضور در محضر حضرت سلطان حاصل شده بود و جلوه ی نورانی حضورش،فکر جمله ی اشتغالات را از سرمان بدر کرده بود...ما را بس حالی خوش بود و از دنیا و مافیها هیچ در خاطرمان چیزی نبود!! بعنوان تحفه ی یاران و چشم روشنی عزیزان ، عرض میکنیم: من و جدایی اهل وفا خدا نکند ____ خدا الهی از این آستان مرا جدا نکند
همه خوبند ان شا الله؟
| |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الإثنين أبريل 16, 2012 7:18 pm | |
| فکر کنم منظور مرجان جون این بود که محبوبه جون به سلامتی از کربلا اومده و واسش مهمون میاد رسیدنش به خیر باشه انشالله، حمدلله ع سلامه، انشالله همیشه به زیارت و سیاحت منظور سارق اعظم هم این بود که یه زیارتی، جایی بوده چون سارق اعظم ما تا حالا ندیدیم به کسی بگه سلطان، فکر کنم مشهد بوده زیارت سلطان علی بن موسی الرضا (ع) اگه بوده که زیارتش قبول باشه انشالله قسمت هر ساله و هر ماهش باشه، اگه نبوده هم انشالله به زودی قسمتش بشه اینم برای آیندگان مینویسم: شما نمیدونید چقدر سخته با این دوتا بزرگوار هم صحبت شدن، واقعا به درجه دیلماج باشی رسیدم مخصوصا الان که هیچ کس دیگه ای نیست و منم و این دو بزرگوار، احساس میکنم در فضا معلق هستم، یکی سنگ قلاب کنه ما رو بکشه پایین از یه طرف یه کتاب لغت لازمه این اصطلاحات و کلمات قلمبه و سلمبه رو معنی کنی، از یه طرف باید دکترای زبان فارسی و عربی داشته باشی این ابهامات و تشبیهات و کلا آرایه های ادبی که بکار میبرن رو بفهمی نمی دونم... چرا من رو با این سطح آی کیو در این شرایط قرار میدن | |
|
| |
janyMarjan میزبان
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الثلاثاء أبريل 17, 2012 8:05 am | |
| - Arakadrish نوشته است:
- از آنجا که بنده ی کمترین را توفیق حضور در محضر حضرت سلطان حاصل شده بود و
جلوه ی نورانی حضورش،فکر جمله ی اشتغالات را از سرمان بدر کرده بود...ما را بس حالی خوش بود و از دنیا و مافیها هیچ در خاطرمان چیزی نبود!! بعنوان تحفه ی یاران و چشم روشنی عزیزان ، عرض میکنیم: من و جدایی اهل وفا خدا نکند ____ خدا الهی از این آستان مرا جدا نکند
همه خوبند ان شا الله؟ سلامتی سر سارق اعظم ماهم خوبیم الحمدالله خداوند دیدار سلطان را روزی دیگر سارقان نیز بگرداند. | |
|
| |
janyMarjan میزبان
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الثلاثاء أبريل 17, 2012 8:12 am | |
| - دلارام نوشته است:
- فکر کنم منظور مرجان جون این بود که محبوبه جون به سلامتی از کربلا اومده و واسش مهمون میاد
رسیدنش به خیر باشه انشالله، حمدلله ع سلامه، انشالله همیشه به زیارت و سیاحت منظور سارق اعظم هم این بود که یه زیارتی، جایی بوده چون سارق اعظم ما تا حالا ندیدیم به کسی بگه سلطان، فکر کنم مشهد بوده زیارت سلطان علی بن موسی الرضا (ع) اگه بوده که زیارتش قبول باشه انشالله قسمت هر ساله و هر ماهش باشه، اگه نبوده هم انشالله به زودی قسمتش بشه
اینم برای آیندگان مینویسم: شما نمیدونید چقدر سخته با این دوتا بزرگوار هم صحبت شدن، واقعا به درجه دیلماج باشی رسیدم مخصوصا الان که هیچ کس دیگه ای نیست و منم و این دو بزرگوار، احساس میکنم در فضا معلق هستم، یکی سنگ قلاب کنه ما رو بکشه پایین از یه طرف یه کتاب لغت لازمه این اصطلاحات و کلمات قلمبه و سلمبه رو معنی کنی، از یه طرف باید دکترای زبان فارسی و عربی داشته باشی این ابهامات و تشبیهات و کلا آرایه های ادبی که بکار میبرن رو بفهمی نمی دونم... چرا من رو با این سطح آی کیو در این شرایط قرار میدن اگر منظور بانو از یکی از بزرگواران بنده حقیر مروج السرقه بود که باید از پیشانی عرق شرم بزدایم و بگویم ما که شاگردی مکتب شما را در زبان عربی میکنیم. حضرت سارق ما را به مکتب شما سپرده اند برای یادگیری عربی. درخصوص زیان فارسی هم که هرانچه در مهد یادگرفته ایم بلغور میکنیم...والا حکایت زبان آموزی ما و از این شاخه به ان شاخه پریدنهای ما همان حکایت کلاغ است که راه رفتن کبک می آموخت. اما در باب سارق اعظم با شما هم رای هستم..ایشان گوی استادی از همه استادان ربوده اند و از دکتر چند گامی آنورتر هستن | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأربعاء أبريل 18, 2012 4:55 pm | |
| اختیار داری بانو شما سرور مایی ما پیش شما درس آموزی میکنیم ماشالله با این همه کمالات و حسنات ظاهری و باطنی، توی چهار زبان زنده ی دنیا هم که استادی دیگه من نمی دونم ما با چه رویی میخواستیم شما رو بگیریم واسه اون عموی توپولی بی سواتمون | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الخميس أبريل 19, 2012 7:28 am | |
| از آینده ی یاران عیار و سارقان سوارکارخویش بیمناک بودیم ... نکند زرق و برق زندگی و شیوه ی منحوس طراران فرنگی ،برق از چشمشان بپراند و گامشان در طریق سارقی بلرزاند و خیل دوستان را از کف جناب ما بیغماید(=به یغما ببرد!!) و ما را بر سر حوضی خالی از آب،تنها بنشاند...
اما زهی شعف ... معلوممان شد یاران در فن سراقت آنچنان خبره گشته اند که میخواهند دست سارق اعظم را هم از پشت بتابانند و از زیر زبانش اخبار سری حضرت سلطان را بیرون بکشانند. عرض میکنیم:ایدکم الله
اما... دککککی... سارق اعظم به این راحتی نم پس نمیده !!شاید یه سال و روزگاری یه گوشه هایی از این اسرار مگو را بر عزیزانمان که نور چشم مایند آشکار کردیم آنهم در لفافه و با کنایه.میفرماید: خوشتر آن باشد که سر دلبران ____ گفته آید در حدیث دیگران
و خطاب به دلارام خاتون که به ثبت تاریخ روزگار سارقان ،من باب اطلاع آیندگان ،همت گماشته اند ،میفرماییم: سعیکم مشکور و در گوشی عرض میکنیم :ای بابا از تو چه پنهون،جناب خودمون هم با این فرمایشات ثقیل،مخمون تاب ورداشته و فِنت مون در آستانه ی در رفتنه!!
| |
|
| |
janyMarjan میزبان
| |
| |
janyMarjan میزبان
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الخميس أبريل 19, 2012 1:48 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الجمعة أبريل 20, 2012 2:15 am | |
| - Arakadrish نوشته است:
و در گوشی عرض میکنیم :ای بابا از تو چه پنهون،جناب خودمون هم با این فرمایشات ثقیل،مخمون تاب ورداشته و فِنت مون در آستانه ی در رفتنه!!
پس حال و روز مخ بنده خدای من رو خودت حدس بزن دیگه.. | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الجمعة أبريل 20, 2012 2:17 am | |
| | |
|
| |
janyMarjan میزبان
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الجمعة أبريل 20, 2012 8:41 am | |
| | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ السبت أبريل 21, 2012 9:52 am | |
| من به همراه نه تا پسرام حاضر | |
|
| |
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ السبت أبريل 21, 2012 10:02 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ السبت أبريل 21, 2012 10:04 am | |
| | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأحد أبريل 22, 2012 3:53 pm | |
| | |
|
| |
| كي حاضره كي غايب ؟ | |
|