| صندلي داغ | |
|
+20yasamiin HeLena magnoon diab s@ba h@sti Jany maryashena Anika amin Assal Yasaman دلارام Arakadrish leila nAvId ليلا meysam-r بهاره الهام MajidDiab 24 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ الإثنين مارس 03, 2008 9:43 am | |
| | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: صندلي داغ الإثنين مارس 03, 2008 11:52 am | |
| گل خودتی یاسمسن جون فعلا بگو اون دندونای دراکولایی رو از کجا اوردی و چطور تونستی اون بچه رو بشونی بکاری توی دهنش تا من ذهنم رو جمع و جور کنم و برگردم. [ quote="yasamiin"] - magnoon diab نوشته است:
- خیلی از همتون ممنون
که من انتخاب کردید اگه اجازه بدید همینطور که مرجان جونم اشاره کرد من خیلی گرمایی هستم از رو صندلی بلند بشم دیگه هم اگه نوبتی باشه نوبت آبجی گل خودم یاسمین یاسمین جون بیا بشین
بذار اولین کسی ازت سوال می کنه خودم باشه
1- بزرگترین هدیه زندگیت که خدا بهت داد چی بود. 2- یکی از آرزوهای دوران کودکیت چی بود. 3- نظرت درباره بچه های زیر چیه میثم: نوید: داداش مجید: امین: مجنون دیاب: جینی: دلارام: یاسمن:
4- یاسمین یعنی چه:
موفق باشی مجنون دیاب
- yasamiin نوشته است:
- ....
مرسي عزيز دلم 1- بزرگترین هدیه زندگیت که خدا بهت داد چی بود. سلامتي...خانواده سالم...آرامش... 2- یکی از آرزوهای دوران کودکیت چی بود.
اين كه فضانورد بشم....ولي هيچ وقت نشدم... - نظرت درباره بچه های زیر چیه میثم: نوید: داداش مجید: امین: مجنون دیاب: جینی: دلارام: یاسمن
ميثم:آخ از اون بچه مهربونااااااااااا نويد:كه داداشمه...بامعرفففففففت ...بيا و ببين... عمو مجييييد:ديگه بابا عمومه هااااااا...بهتريب عمو دنياااا....مهربون....آقا.... سربزير.....مهندس... امين:يه جورايي حس ميكنم اينجا بزرگ همست مجنون دياب:ديگه حرف داره..گله گل جيني:حرف نداره...گله گل دلارام:دوست جونمه....مهربونه 1000 تا ياسمن:همزاده اسم منه...دوسش دارم يه عالمه چون مهربونه [/quote] | |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: صندلي داغ الإثنين مارس 03, 2008 3:24 pm | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| |
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الإثنين مارس 03, 2008 3:31 pm | |
| | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء مارس 04, 2008 7:33 am | |
| | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء مارس 04, 2008 7:49 am | |
| این سوال رو با دقت جواب بده فکر کن برای ادامه زندگی دو راه بیشتر نداری زندگی با کسی که دوستش داری یا زندگی با کسی که می دونی آینده ات رو تامین میکنه ولی مثل اون یکی دوستش نداری کدوم رو انتخاب میکنی و چرا در ضمن تنها هم نمی تونی باشی | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء مارس 04, 2008 7:52 am | |
| فکر کن یه ماشین زمان اختراع شده که می تونه تو رو به دوران قدیم بر گردونه دوست داری تو رو کجا و چه دوره ای فرود بیاره نخند منظورم اینه که از چه دوره ای از تاریخ و در چه کشوری دوست داری زندگی کنی | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء مارس 04, 2008 7:54 am | |
| سلام یاسمین جان
نظرت در مورد این افراد چیه؟
من
عسل
صبا
هستی | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء مارس 04, 2008 8:05 am | |
| یه سلام به طراوت صبح های بهاری به گل همیشه بهار...آبجی گلم ...یاسمین عزیزم... خوبی خانم .... بابا خبر میدادین دسته گل رو صندلی نشسته ....قربونی می کشتیم من سوالی ندارم خانم گل ... فقط یه شعر فی البداهه بخون... (اگه میشه همون شعر تو کلاس باشه چون من دوسش دارم ) خیلی مخلصیم ها | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء مارس 04, 2008 2:57 pm | |
| - MajidDiab نوشته است:
- این سوال رو با دقت جواب بده
فکر کن برای ادامه زندگی دو راه بیشتر نداری زندگی با کسی که دوستش داری یا زندگی با کسی که می دونی آینده ات رو تامین میکنه ولی مثل اون یکی دوستش نداری کدوم رو انتخاب میکنی و چرا در ضمن تنها هم نمی تونی باشی يادم مياد چند روز پيش گفتي مي خواي رو صندلي داخ جزغالم كني حالا معني حرفت رو مي فهمم | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء مارس 04, 2008 2:59 pm | |
| - MajidDiab نوشته است:
- این سوال رو با دقت جواب بده
فکر کن برای ادامه زندگی دو راه بیشتر نداری زندگی با کسی که دوستش داری یا زندگی با کسی که می دونی آینده ات رو تامین میکنه ولی مثل اون یکی دوستش نداری کدوم رو انتخاب میکنی و چرا در ضمن تنها هم نمی تونی باشی راستش هركسي دوست داره زندگيش تامين باشه...منم همين طور ولي نه به قيمت اين كه تا آخر عمرم بخوام با كسي كه اون طور كه ميخوام دوسش ندارم زندگي كنم حيف زندگي لطيف قشنگ نيست كه اين طوري خراب بشه؟ با كسي كه دوسش دارم زندگي ميكنم چون به هرحال ثروت با زرنگي بدست مياد فقط در صورتي كه با كسي كه دوسش داري همراه باشي | |
|
| |
| |
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء مارس 04, 2008 3:03 pm | |
| - MajidDiab نوشته است:
نخند خوشم مياد سوالي مي پرسي كه خوشم ميادااااا باريكلا عموي تيز هوش | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء مارس 04, 2008 3:05 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء مارس 04, 2008 3:08 pm | |
| - الهام نوشته است:
- سلام یاسمین جان
نظرت در مورد این افراد چیه؟
من
عسل
صبا
هستی الهام:حس ميكنم اگه معلم بشي خيلي معلم خوبي ميشي...مهربوني...دوست دارم عسل:يه دخمل به تمام معنا...مهربون...خوب صبا:بسي بسيار مرتب و منظم و اطلاعات خوب هستي:ايده هاي خوبي داره هستي جونم | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء مارس 04, 2008 3:11 pm | |
| - meysam-r نوشته است:
- یه سلام به طراوت صبح های بهاری به گل همیشه بهار...آبجی گلم ...یاسمین عزیزم...
خوبی خانم ....
بابا خبر میدادین دسته گل رو صندلی نشسته ....قربونی می کشتیم
من سوالی ندارم خانم گل ...
فقط یه شعر فی البداهه بخون...
(اگه میشه همون شعر تو کلاس باشه چون من دوسش دارم )
خیلی مخلصیم ها يه سلام توت فرنگي به تو كه خيلي قشنگي يه سلام پرتغالي به تو كه خيلي باحالي نه ميثم جان قربوني نه مرسي من از خون و خونريزي حيووناي بنده خدا خوشم نمياد خوب ميريم سر شعر اونو بخونم؟مگه حفظش نكردي؟ حتما بايد ازت بپرسم تا حفظ كني.........؟ ساقيا امشب صدايت با صدايم ساز نيست....يا كه من بسيار مستم يا كه سازت ساز نيست...ساقيا امشب مخالف مي نوازد ساز تو...يا كه من مست و خرابم يا كه تارت تار نيست من از طرز نگاه تو اميد مبهمي دارم....نگير از من نگاهت را كه با آن عالمي دارم | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء مارس 04, 2008 3:35 pm | |
| معلومه دوما زیاد میخونی من که عاشق نوشته هاشم تو چطور؟ نظرت رو در مورد سه تفنگدار بگو؟ - yasamiin نوشته است:
- MajidDiab نوشته است:
- فکر کن یه ماشین زمان اختراع شده که می تونه تو رو به دوران قدیم بر گردونه
دوست داری تو رو کجا و چه دوره ای فرود بیاره نخند منظورم اینه که از چه دوره ای از تاریخ و در چه کشوری دوست داری زندگی کنی
من دوست دارم به سال 1700 زمان لرداي انگليسي برم...تو كاخ كارلاين انقدر دوست دارم تو باغ يكي از قصراي قديمي انگليس قدم بزنم اين دفعه تو نخند....مگه چيه خوب؟دوست دارم ديگه
| |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء مارس 04, 2008 3:46 pm | |
| | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء مارس 04, 2008 4:09 pm | |
| سلام یاسمین جان خوش میگذره رو صندلی داغ خوب نوبتی باشه نوبت من یاسمین جان بزار لیست سوالامو بیارم: 1.این سوالی که تقریبا از همه پرسیدم منتظرم ببینم کسی معنیشو می گه یا نه تا حالا یه زنبور مرده کف پاتو گزیده؟ 2.دوست داری جای کسی باشی؟کی؟و چرا؟ 3.تا حالا یه دل سیر کتک خوردی؟ 4.آخرین کتابی که خوندی؟(منظورم درسی نیستا) 5.قبول داری دوست داشتن برتر از عشقه؟ 6.بزرگترین آرزوت؟ 7.آواتارتتو چرا عوض کردی؟ 8.یه جمله به مادرت 9.یه نصیحت به امین | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء مارس 04, 2008 7:18 pm | |
| - yasamiin نوشته است:
- magnoon diab نوشته است:
- خیلی از همتون ممنون
که من انتخاب کردید اگه اجازه بدید همینطور که مرجان جونم اشاره کرد من خیلی گرمایی هستم از رو صندلی بلند بشم دیگه هم اگه نوبتی باشه نوبت آبجی گل خودم یاسمین یاسمین جون بیا بشین
بذار اولین کسی ازت سوال می کنه خودم باشه
1- بزرگترین هدیه زندگیت که خدا بهت داد چی بود. 2- یکی از آرزوهای دوران کودکیت چی بود. 3- نظرت درباره بچه های زیر چیه میثم: نوید: داداش مجید: امین: مجنون دیاب: جینی: دلارام: یاسمن:
4- یاسمین یعنی چه:
موفق باشی مجنون دیاب
- yasamiin نوشته است:
- ....
مرسي عزيز دلم 1- بزرگترین هدیه زندگیت که خدا بهت داد چی بود. سلامتي...خانواده سالم...آرامش...
2- یکی از آرزوهای دوران کودکیت چی بود. اين كه فضانورد بشم....ولي هيچ وقت نشدم...
- نظرت درباره بچه های زیر چیه میثم: نوید: داداش مجید: امین: مجنون دیاب: جینی: دلارام: یاسمن ميثم:آخ از اون بچه مهربونااااااااااا نويد:كه داداشمه...بامعرفففففففت ...بيا و ببين... عمو مجييييد:ديگه بابا عمومه هااااااا...بهتريب عمو دنياااا....مهربون....آقا.... سربزير.....مهندس... امين:يه جورايي حس ميكنم اينجا بزرگ همست مجنون دياب:ديگه حرف داره..گله گل جيني:حرف نداره...گله گل دلارام:دوست جونمه....مهربونه 1000 تا ياسمن:همزاده اسم منه...دوسش دارم يه عالمه چون مهربونه حسابی شرمنده میشویم ... ببخشید یاسمین جان که دیر شد ... مثل اینکه خیلی به آواتارت گیر دادن ، رفتی عوضش کردی ها ... دوست داری کسی پیشت درد دل کنه ؟ دوست داری پیش کسی درد دل کنی ؟ اصلا همچین کسی رو داری ؟ فکر میکنی آدم خوشبختی هستی در مجموع ؟ دوست داشتی پسر باشی ؟ چرا ؟ دوست داری به گذشته برگردی اصلا ؟ اگه بهت بگن که بی نهایت پول داری که فقط یک روز وقت داری ازش استفاده کنی ، چه تصمیمی میگیری ؟ اون پول و تمام چیزهایی که باهاش میخری ، بعد از اون یک روز از بین میرن ... (مسلما خرید چیزهایی مثل خونه ، ماشین و ... نمیتونه کار درستی باشه ، چون فرداش دیگه نیستن اینا ... فقط خاطه هاشون باقی میمونه) دوست داری چقدر زندگی کنی ؟ آرزویی داری که بگی اگه بهش برسم دیگه آرزویی ندارم ؟ (میدونم آدم آرزوهاش تموم نمیشه ، ولی خب ... الان داری یا نه ؟) دعایی از ته قلب برای هر کسی که دوست داری ... | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء مارس 05, 2008 2:45 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء مارس 05, 2008 3:45 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء مارس 05, 2008 3:50 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء مارس 05, 2008 3:55 pm | |
| | |
|
| |
| صندلي داغ | |
|