| صندلي داغ | |
|
+20yasamiin HeLena magnoon diab s@ba h@sti Jany maryashena Anika amin Assal Yasaman دلارام Arakadrish leila nAvId ليلا meysam-r بهاره الهام MajidDiab 24 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
h@sti میزبان
تعداد پستها : 426 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: صندلي داغ الجمعة مارس 21, 2008 7:23 pm | |
| سلام دلارام جون خوفی ........... سال نو مبارک .......... ممنون میشم به سوالای منم جواب بدی خواهر گلم ......... زندگی .......... دوست ............ خدا .............. عذاب وجدان ........... | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت مارس 22, 2008 1:53 am | |
| - MajidDiab نوشته است:
- خوب حالا که هوس کباب کردی من حرفی ندارم
فکر کن می خواهی واسه بازی تو یه فیلم مهم تست بدی حالا برای ما نقش دختری رو بازی کن که قراره از عشقش جدا شه می بینم که داری کم کم دنبال باد به زن می گردی مجید جان من من ترجیح می دم بازی نکنم، حقیقت رو می گم اگه مساله ای پیش اومده باشه که تقصیر اون باشه، هیچ تغییری توی صورتم ایجاد نمی شه، فقط توی دلم غوغاست اگه تقصیر من باشه همه تلاشم رو می کنم که اون من رو ببخشه، ولی یه وقتایی کار از کار گذشته و آبی که رفته به جوب برنمیگرده، واسه همین تغییری توی صورتم ایجاد نمیشه و بازم توی دلم غوغاست اگر تقصیر هیچ کدوم نباشه و دست زمانه ما رو از هم جدا کنه، بازم تغییری توی صورتم ایجاد نمی شه و توی دلم غوغاست من اصولا نقشای زیر پوستی بازی می کنم به همین خاطر فقط توی چشمام می تونی حس و حال دلم رو ببینی، نه توی هیچ کدوم از اجزاء صورتم اگه تنها باشم، گریه می کنم، اگه نه اشکم رو حتی نمی بینی | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت مارس 22, 2008 2:05 am | |
| دوباره سلام عزيزم سلام به روی ماهت عزیزم ميبينم كه علاقه شديد ما شده دوستي خاله خرسه دوباره نگهت داشتيم. يادت نره این چه حرفیه خانومی، اینجا کلی هم خوش میگذره، پنجره هم بازه و هوای خنک بهاری میاد تو به به، عجب حالی میده اين سئوالها الان به فكرم رسيد اگه قرار باشه بين رسيدن به كسيكه عاشقي و رسيدن به يك موفقيت شخصي انتخاب كني كدوم رو انتخاب ميكني؟ به نظر من آرامش دل، موفقیت اصلی هر کسی توی زندگیه کسی که دلگرم باشه و دلش آروم باشه، با هر مشکلی می تونه مبارزه کنه بدون اینکه قد خم کنه زیر بار مشکلات ولی وقتی دلت گرم نباشه، وقتی دلخوشی حقیقی نداشته باشی، از هر لحاظی که بخوای حساب کنی موفقیت به دلت نمی چسبه من ترجیح میدم کنار کسی باشم که دوستش دارم، به جای اینکه موفقترین آدم جهان باشم اگه کسی باشه که قدر دلت رو بدونه و تو براش مهم باشی، کسی که کنار هم، همدیگرو تکمیل کنید و حرف دل هم رو بفهمید و برای آسایش همدیگه تلاش کنید، این موفقیت بزرگیه و به آدم چنان قدرتی میده که می تونه باهاش هرچیزی که میخواد رو بدست بیاره کسی که بهترین درآمد، بهترین خونه و ماشین و بهترین موقعیت شغلی رو داره، ولی کسی رو نداره که دوستش داشته باشه و توسط اون دوست داشته بشه، آدم بدبخت و قابل ترحمیه ديدي بعضي وقتا براي اينكه قربون صدقه ديگران بريم ميگيم دردت بجونم تا حالا هيچ وقت واقعا و از ته دل به كسي اين حرف رو زدي؟ آره، ولی زیاد اهل قربون صدقه رفتن نیستم یه بار مامانم گردن درد شدیدی داشت، توی دلم گفتم کاش من درد می کشیدم و تو هیچیت نبود در عرض یک ساعت مامانم خوب شد و من از شدت گردن درد دو روز توی خونه خوابیده بودم ولی چون از ته دلم گفته بودم حتی سر سوزنی احساس ناراحتی نمی کردم از اون درد یا نمی گم، یا اگه بگم از ته دل گفتمقربون خواهر گلم خدا نکنه عزیز دلم ممنون به خاطر سوالایی که پرسیدی، سوالات برام خیلی جالب بود | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت مارس 22, 2008 2:20 am | |
| سلام دلارام جون خوفی ........... خوفم عزیز دلم، تو چطوری؟ سال نو مبارک .......... سال نو تو هم مبارک خانومی ایشاا... که سال خوب و جینگولی داشته باشیممنون میشم به سوالای منم جواب بدی خواهر گلم ......... زندگی .......... زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارددوست ............ یه دوست خوب مثل روغن لای لولای در عمل می کنه وقتایی که مشکلات به شدت بهت فشار میارن، می تونه باعث آرامش و شادیت بشه همین که حس کنی کسی هست که می تونی بهش اعتماد کنی، کسی هست که دوستت داره، کسی هست که تنهات نمیذاره، کسی که می تونی حرف دلت رو بهش بگی، یا راهنماییت می کنه یا اینکه فقط میشنوه و باهات همدردی می کنه، کسی که توی شادیهات باهاته، خوشحالیت رو با اون تقسیم می کنی، کسی که برای شاد بودن و خوشحال کردنش، برای آسایشش حاضری خیلی کارا بکنی و حتی از خودت بگذری، این یعنی یه نعمت خدایی من دوستانی دارم که خدا رو به خاطر داشتنشون شکر میکنم
خدا .............. خدای خوب من غیر قابل توصیف، ولی به شدت قابل درک با احساس و قلب به کلمه در نمیاد ولی توی قلب جاری میشه بی نهایت خوب..عذاب وجدان ........... آخ آخ خیلی بده خدا کنه هیچ وقت دچارش نشم البته کسایی هم هستن که کاری می کنن که مستحق عذاب وجدانه ولی هیچ دردی حس نمی کنن چون وجدان ندارن خدا کنه جزء اونها هم نباشم میدونی؟ به نظر من خدا خیلی حواسش به دل آدما هست هر گناه بزرگی و غیر قابل بخششی رو که نگاه کنی، باعث شکستن دل یه آدم می شه، مثل غیبت، مثل تهمت وجدان یه چیزیه که خدا برای محافظت از دل در وجود آدم کار گذاشته، و برای جلوگیری از ارتکاب گناه که حواست رو جمع کنی که دلی رو نشکنی و حواست رو جمع کنی که دل خودت رو آلوده نکنی باید به خاطر وجدان از خدا ممنون بود و به خاطر دردی که به نام عذاب وجدان می کشیم، چون خیلی وقتا همون عذاب وجدان باعث می شه که بری و درد دلی که شکستی رو التیام ببخشی یا کاری کنی که گناهی که باعث آلودگی دلت شده پاک بشه | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت مارس 22, 2008 2:21 am | |
| بهاره خانوم بیا که صد لیتر بنزین ویژه سفرمون رو می خوایم خرج سوختوندن شما روی صندلی داغ بکنیم | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت مارس 22, 2008 6:44 am | |
| | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت مارس 22, 2008 9:16 am | |
| | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد مارس 23, 2008 12:32 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد مارس 23, 2008 12:40 pm | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد مارس 23, 2008 12:59 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد مارس 23, 2008 1:32 pm | |
| ما بنزینامون تموم نمی شه بهاره جون هر وقت خواستی بگو سه سوت بچه ها با یه تانکر بنزین جلوی در خونه حاضر میشن | |
|
| |
| |
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: صندلي داغ الإثنين مارس 24, 2008 9:12 am | |
| سلام بهاره جون یه سئوال به نظر تو ادم چه حالی پیدا میکنه وقتی روز اول عید کارت سوختش رو گم کنه بعد روز چهارم تازه بفهمه کارتش گم شده؟ تو هم یادت نره.بچه ها میگن خیلی مفیده دلارام پنجره را هم برات باز گذاشته که از نسیم بهاری محروم نباشی. پس تا بعد | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الإثنين مارس 24, 2008 9:17 am | |
| نظرت راجع به مردای دو یا چند زنه چیه؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الإثنين مارس 24, 2008 5:35 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء مارس 25, 2008 2:49 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء مارس 25, 2008 5:54 am | |
| | |
|
| |
s@ba مشتاق
تعداد پستها : 700 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء مارس 25, 2008 10:06 am | |
| سلام بهاره جان خوبی........
فردای زندگیتو تا حالا تصور کردی كه اگر کردی به نظرت چه شکلیه؟
نا امیدی به نظرت چه رنگیه؟ | |
|
| |
h@sti میزبان
تعداد پستها : 426 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء مارس 25, 2008 2:46 pm | |
| سلام بهار جون خوفی خواهری ((چه شیرینی نخورده فامیل شدم ........ )) ممنون میشم به سوالای منم جواب بدی ...... راستی قبلش ممنون دلارام سوالای منو جواب دادی خواهری ......... نظرت در مورد این چند تا جمله چیه ؟ عشق عقل رو کور میکنه پس سعی کن عاشق کسی باشی که حاضر باشه به جای تو ببینه تا زمین نخوری ........... بزرگترین افسوس آدمی این است که حس میکند می خواهد اما نمی تواند ، به یاد می آورد زمانی را که میتوانست اما نخواست ..... دوران کودکیت .............. نظرت در مورد گل کاکتوس ......... به نظرت اگه دایناسورای عصر حجر هنوز بودن الان دنیا و آدماش چه شکلی بودن ؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء مارس 25, 2008 4:47 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء مارس 25, 2008 4:58 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء مارس 25, 2008 5:17 pm | |
| | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء مارس 25, 2008 6:06 pm | |
| دلارام كه قسر در رفت و نشد مچش رو بگيريم ايشالا تو رو بتونيم گيرت بندازيم بهاره جان مجسم كن كسي رو خيلي دوس داري ... خب ؟ به خواب ميري ، با خيال خاطره هاش ... بيدار ميشي با يادآوري خوبياش ... فكر ميكني ... افكارت بدنبال پيدا كردن جا پاي اونه ... نگاه ميكني ... رو ، سياهي چشت ، عكس رخساره ي اونه !! مينويسي ... كلمه هات بوي اون رو ميگيرن !! ميخوني ... توي ذهنت قهرمان ها جاي اون ميشينن ... چيكار ميكني ؟ چطور به خودت تسلي و دلداري ميدي ؟ و دومين سوال : اگه قرار باشه هيچ وقت نبينيش چيكار ميكني ؟؟ | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء مارس 25, 2008 7:04 pm | |
| سلام بهاره جون
اگه به جایی برسی که احتیاج داشته باشی با کسی صحبت کنی اما...
احساس کنی دیگران حرفاتو نمی فهمند .....یا انقدر دنیاشون از تو دوره که حرفات از نظرشون بی ارزشه ....چیکار میکنی؟؟
سکوت می کنی یا یه راه دیگه رو انتخاب میکنی؟؟ | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء مارس 26, 2008 12:01 am | |
| سلام به آبجی بهاره گلم سال نو مبارک نشستنت رو صندلی هم مبارک اگه بفهمی کسی از دروغ از جانبت به یه کسی که بدت میاد ازش گفته که تو دوستش داری چیکار می کنی؟ اگه بفهمی کسی از دروغ از جانبت به یه کسی که دوستش داری گفته که تو ازش بدت میاد چیکار می کنی؟ حالا فعلا این دو تا سوال فلسفی رو دریاب تا بعد... | |
|
| |
| صندلي داغ | |
|