| اهلين شباب | |
|
+16HeLena بهاره mshooka MajidDiab mona magnoon diab Jany Anika الهام maryashena amin Assal دلارام yasamiin nAvId AmirMohsen 20 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: اهلين شباب الأربعاء أبريل 30, 2008 6:06 pm | |
| | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: اهلين شباب الخميس مايو 01, 2008 12:34 pm | |
| انا صبیه یا امیر حسین اسمی الحقیقی مرجان. - AmirMohsen نوشته است:
- Jany نوشته است:
- اهلا بک یا امیر محسن...
نحن مبسوطین لحضورک معنا هنا اهلا بک ب ایران ایه مین عارف اکید نحن جئنامن وین ...؟ انت استعملت "مدام"انت من لبنان او سوریا. صحیح..؟ اهلا و سهلا حبیب... یعطیک العافية اخي الحبيب انا من لبنان Jany .... | |
|
| |
| عنوان: رد: اهلين شباب الخميس مايو 01, 2008 12:46 pm | |
| آقا امیر حسین ممنون از حضورت امیدوارم که شما مثل بقیه معلمهای عربی فروم فرار نکنید... درسای خیلی خوبی بود....من عربی نوشته شده رو تا حد زیادی میفهمم فیلمهای دوبله شده به عربی هم زیاد میبینم..توی درک اونا مشکلی ندارم. مشکل من درک لهجه هاست...کلمات رو درست نمیگیرم..کلی هم برای نوشتن مشکل دارم... جدیدا سریالهای لبنانی شبکه ال بی سی رو میبینم..کمکم میکنه... خنده داره که من دیش عرب را برای تقویت انگلیسیم گرفتم عربیم قوت گرفته... | |
|
| |
AmirMohsen میزبان
تعداد پستها : 118 Age : 39 Registration date : 2008-04-21
| عنوان: رد: اهلين شباب الخميس مايو 01, 2008 4:24 pm | |
| - Jany نوشته است:
- آقا امیر حسین ممنون از حضورت امیدوارم که شما مثل
بقیه معلمهای عربی فروم فرار نکنید... درسای خیلی خوبی بود....من عربی نوشته شده رو تا حد زیادی میفهمم فیلمهای دوبله شده به عربی هم زیاد میبینم..توی درک اونا مشکلی ندارم. مشکل من درک لهجه هاست...کلمات رو درست نمیگیرم..کلی هم برای نوشتن مشکل دارم... جدیدا سریالهای لبنانی شبکه ال بی سی رو میبینم..کمکم میکنه... خنده داره که من دیش عرب را برای تقویت انگلیسیم گرفتم عربیم قوت گرفته... سلام مرجان ببخشید که من متوجه نشدم..... امیدوارم که فرار نکنم مثل بقیه!! امیدوارم بتونم کمک کنم عربیت بهتر بشه. اگر می خوای لهجه ها رو خوب و خیلی زود بتونی درک کنی دوتا راه هست یکی اینکه بری و توی محیط باشی و یکی اینکه زیاد و خوب گوش بدی و نوشته شده ی اون چیزی که میشنوی رو ببینی. تو این زمینه هم اگه کمک خواستی می تونم کمکت کنم. | |
|
| |
AmirMohsen میزبان
| عنوان: رد: اهلين شباب الخميس مايو 01, 2008 4:41 pm | |
| ادامه کلمات توجه داشته باشید که این کلمات که براتون می ذارم به صورت موضوعی مرتب شدند
Time and Weather in Arabic after ba'd بعد always da'eman دائما April Abreel/ Nesaan نيسان August Ghusht/ Aab آب bad weather taqs saye' طقس سيء cloudy ghaa'em غائم cold baared بارد cool ratb رطب December Dojamber/ kanoon al awwal كانون الأول everyday yawmiyan يوميا February Fabrayer/ Shobaat شباط Fog dabab ضباب foggy dababi ضبابي hot haar حار January Yanayer/ Kanoon attanee كانون الثاني July Youlyouz/ Tamouz تموز June Younyou/ Hozairan حزيران March Mares/ Athaar (th as in that) اذار, مارس May May/ Ayyar أيَار nice weather aljaw jameel الجو جميل November Nowanber/ Teshreen attanee تشرين الثاني now al'aan الآن October Oktober/ Teshreen alawwal تشرين الأول over there honaak هناك pouring tomtero beghazaarah تمطر بغزارة raining tomter تمطر September Shutanber/ Ayloul أيلول snow thalj (th as in thin) ثلج snowing tothlej (th as in thin) تثلج sometimes ahyaanan أحيانا sunny moshmess مشمس there honaak هناك usually 'aadatan عادة windy ‘aasef عاصف
| |
|
| |
| عنوان: رد: اهلين شباب الجمعة مايو 02, 2008 3:03 am | |
| شکرا یا اخی الحبیب لیس بامکانی ان اعیش فی ای من البلاد العربی ولو لمده القصیره لانی اعمل هنا ولکن سناتی انا و امی الی سوریا و لبنان الشهر القادم او فی الاسبوعین.سناتی بالتاکید ولکن وقته غیر محدده. انا لست متاکده من الکلمات کتبتهم بالاحمر. - AmirMohsen نوشته است:
- Jany نوشته است:
- آقا امیر حسین ممنون از حضورت امیدوارم که شما مثل
بقیه معلمهای عربی فروم فرار نکنید... درسای خیلی خوبی بود....من عربی نوشته شده رو تا حد زیادی میفهمم فیلمهای دوبله شده به عربی هم زیاد میبینم..توی درک اونا مشکلی ندارم. مشکل من درک لهجه هاست...کلمات رو درست نمیگیرم..کلی هم برای نوشتن مشکل دارم... جدیدا سریالهای لبنانی شبکه ال بی سی رو میبینم..کمکم میکنه... خنده داره که من دیش عرب را برای تقویت انگلیسیم گرفتم عربیم قوت گرفته... سلام مرجان ببخشید که من متوجه نشدم..... امیدوارم که فرار نکنم مثل بقیه!! امیدوارم بتونم کمک کنم عربیت بهتر بشه. اگر می خوای لهجه ها رو خوب و خیلی زود بتونی درک کنی دوتا راه هست یکی اینکه بری و توی محیط باشی و یکی اینکه زیاد و خوب گوش بدی و نوشته شده ی اون چیزی که میشنوی رو ببینی. تو این زمینه هم اگه کمک خواستی می تونم کمکت کنم. | |
|
| |
| عنوان: رد: اهلين شباب الجمعة مايو 02, 2008 3:12 am | |
| مین برایک افضل مطرب البنانی و مین افضل مطرب العربی؟ رایی انا هو وائل کفوری بحبه کتیر..صوته حلو تاخذنی الی الاعلی.. شو رایک بالبومه الجدید "بیحن"؟ لست مجبر ان تجاوب اسئلتی سالتک لانی ارید ان اکتب اکتر.احاول ان اکتب عن الموضاعات المختلفه | |
|
| |
AmirMohsen میزبان
| عنوان: رد: اهلين شباب الجمعة مايو 02, 2008 10:09 am | |
| - Jany نوشته است:
- مین برایک افضل مطرب البنانی و مین افضل مطرب العربی؟
رایی انا هو وائل کفوری بحبه کتیر..صوته حلو تاخذنی الی الاعلی.. شو رایک بالبومه الجدید "بیحن"؟ لست مجبر ان تجاوب اسئلتی سالتک لانی ارید ان اکتب اکتر.احاول ان اکتب عن الموضاعات المختلفه اهلا حبيبتي أسف انا مش عندي وئت كتير لكي بستمع الي اغاني كتير لكن بحب بعض من فنانات و فنانون خاصة لبنانيين. متل نانسي, اليسا, فاضل شاكر و نوال. انا بردو بفكر انو وائل كفوري صوته حلو كمان... لكن ما سمعت البومه الجديد حتى الحين علي اية حال... jany انتي بدك بتحكي باي لهجه من لهجات؟؟ انا عايز بساعدك... مثلا, لو بدك بتحكي باللهجه لبناني هيدي افضل انو بتستفيدي من ده الكلمات: ليس, لست و ... : مش- mesh لان, لاني, لانو و ... : علشان - 3alashan احاول, اكتب, ... : بحاول, بكتب - b7awel, baktob اريد, تريد, تريد, يريد: بدي, بدك, بدها, بدو - baddi, baddak, badha, baddoo شكرا اكيد. علشان كلماتك اكيد كانش حلو و طيب... انا بفكر انتي مستطيعة انو بتعلمي لهجات مختلفه بكل بساطة... انا ناطر جوابك حبيبتي....
اين مطلب آخرين بار توسط AmirMohsen در الجمعة مايو 02, 2008 3:48 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: اهلين شباب الجمعة مايو 02, 2008 11:15 am | |
| | |
|
| |
AmirMohsen میزبان
| عنوان: رد: اهلين شباب الجمعة مايو 02, 2008 12:13 pm | |
| | |
|
| |
AmirMohsen میزبان
| عنوان: رد: اهلين شباب الجمعة مايو 02, 2008 12:27 pm | |
| | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: رد: اهلين شباب الجمعة مايو 02, 2008 12:44 pm | |
|
اين مطلب آخرين بار توسط Anika در الجمعة مايو 02, 2008 3:57 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
AmirMohsen میزبان
| عنوان: رد: اهلين شباب الجمعة مايو 02, 2008 3:43 pm | |
| | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: اهلين شباب السبت مايو 03, 2008 2:49 am | |
| ممنون آقا معلم یک در دنیا صد در آخرت خیر ببینی دست بزنم تکه یعنی توی کتک زدن کسی به پای من نمی رسه، کسی مثل من نیست، یعنی ضرب شستم (به فتح ش) تکه یعنی آخر خشانت محبوبه جونم عضو کمیته مجازات غایبین فرومه، منم هستم ولی خستم محبوبه جون خیلی ماهه، خیلی مهربون و با نمکه | |
|
| |
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: اهلين شباب السبت مايو 03, 2008 5:08 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: اهلين شباب السبت مايو 03, 2008 5:13 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: اهلين شباب السبت مايو 03, 2008 11:02 am | |
| های..امیر محسن شکرالمساعدتک حبیبی.بدی بحکی باللهجه لبنانی..بدی بفهم اغانی لبنانی انا من الاعضاء عالم وائل کفوری.انا بفهم ما بیقولون هناک ولکن مش قادر بجاوب بالعربی. انا خائف بستفید کلمات incorrect لدی سئوال عن"ب" الابتداء الافعال.ما بعرف شو بستعمل ها البـا. و ما تعنی ب "کا نش" ما هذه "ش" ؟نفس "ش"فی اللهجه مصری او خطا فقط (شكرا اكيد. علشان كلماتك اكيد كانش حلو و طيب... انا بفكر انتي مستطيعة انو بتعلمي لهجات مختلفه بكل بساطة... انا ناطر جوابك حبيبتي.... [/quote]) | |
|
| |
AmirMohsen میزبان
| عنوان: رد: اهلين شباب السبت مايو 03, 2008 12:38 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: اهلين شباب السبت مايو 03, 2008 12:49 pm | |
| | |
|
| |
AmirMohsen میزبان
| عنوان: رد: اهلين شباب السبت مايو 03, 2008 1:02 pm | |
| - Jany نوشته است:
- های..امیر محسن
شکرالمساعدتک حبیبی.بدی بحکی باللهجه لبنانی..بدی بفهم اغانی لبنانی انا من الاعضاء عالم وائل کفوری.انا بفهم ما بیقولون هناک ولکن مش قادر بجاوب بالعربی. انا خائف بستفید کلمات incorrect لدی سئوال عن"ب" الابتداء الافعال.ما بعرف شو بستعمل ها البـا. و ما تعنی ب "کا نش" ما هذه "ش" ؟نفس "ش"فی اللهجه مصری او خطا فقط
(شكرا اكيد. علشان كلماتك اكيد كانش حلو و طيب... انا بفكر انتي مستطيعة انو بتعلمي لهجات مختلفه بكل بساطة... انا ناطر جوابك حبيبتي.... )[/quote] OK, اول بدي اشير باخطاء اللي حادثة بكلامك: بيقولون -> بيئولو bi2oolloo قادر -> قادرة 2adera خائف -> خايفة khayfe اما حول اسئلتك: باكتر احيان هاي الباء بيتصل بأول الافعال, كلها. و حول هاك الشين اللي بيتصل بأخر "كان" يجب بقوللك مش لها اي معني خاص و تستفاد بس لبسط الكلام. كلامك صح ,اكتر احيان باللهجه مصري مستعمل لكن بعض الاحيان لبنانيين بيستفيدو ده ال"ش" كمان | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: رد: اهلين شباب الإثنين مايو 05, 2008 5:32 am | |
| | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: اهلين شباب الإثنين مايو 05, 2008 5:52 am | |
| آقا معلم میشه واسه این درساتون زیرنویس فارسی هم بدید؟ آخه من عربیم خوب نیست متوجه نمی شم چی می گید، جزوه ام همینجوری مونده رو هوا دست شما درد نکنه | |
|
| |
| عنوان: رد: اهلين شباب الإثنين مايو 05, 2008 7:18 am | |
| | |
|
| |
AmirMohsen میزبان
| عنوان: رد: اهلين شباب الإثنين مايو 05, 2008 7:06 pm | |
| | |