| بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري | |
|
+13mshooka MajidDiab Saghar poya Arakadrish ya setti Wahid دلارام nAvId Arghavan الهام Anika adonis 17 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
adonis میزبان
تعداد پستها : 111 Registration date : 2008-01-02
| عنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري الثلاثاء يناير 29, 2008 6:57 am | |
|
اين مطلب آخرين بار توسط adonis در السبت مارس 15, 2008 10:33 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
adonis میزبان
| عنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري الثلاثاء يناير 29, 2008 7:00 am | |
| حضور دوستان خیلی کم شده اگه همکاری نکنین و نظر ندین من هم انگیزه ام رو از دست میدم و دیگه ادامه نمی دم | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري الثلاثاء يناير 29, 2008 7:47 am | |
| - adonis نوشته است:
- حضور دوستان خیلی کم شده
اگه همکاری نکنین و نظر ندین من هم انگیزه ام رو از دست میدم و دیگه ادامه نمی دم آخه من لبنانیم، مصری نیستم واسه همینه که اینجا زیاد نظر نمیدم بیا لبنانی یاد بده، اونوقت می بینی که حضور من چقدر زیاد می شه خسته نباشی امین جان فقط لبنانیش رو یه کم زیاد کنی ممنون می شم | |
|
| |
adonis میزبان
| عنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري الثلاثاء يناير 29, 2008 8:14 am | |
| به روی چشم دلارام جان خب تو که لبنانی بلدی چرا تو بخش آموزش لهجه لبنانی و تهیه لیست کلمات و مکالمات منو کمک نمی کنی . من منتظرتم روی کمکت تو پربار کردن این بخش حساب می کنم | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري الثلاثاء يناير 29, 2008 8:33 am | |
| | |
|
| |
Arghavan میزبان
تعداد پستها : 489 Location : تهران Registration date : 2008-01-02
| عنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري الثلاثاء يناير 29, 2008 9:05 am | |
| سلام
می بخشید که نمی رسم زیاد سر بزنم .وقتی هم که سر می زنم فقط وقت می کنم پستا رو نگاه کنم .آخه همش امتحان دارم .اصلا هم شوخی نداره.درسا سخته و مجبورم تا دیر وقت درس بخونم .تازه این ترم 24 واحد بر داشتم که باعث شده بر نامه ی امتحانام پشت سر هم بشه .صبر کنید امتحانم تموم بشه خدمت می رسم . | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري الثلاثاء يناير 29, 2008 9:40 am | |
| واااااااااااو ... باز هم ممنونم آدونیس عزیییییییییییییییییییییییز ... یه دنیا ممنونم ازت ... | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| |
| |
| عنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري الثلاثاء يناير 29, 2008 4:54 pm | |
| - Arghavan نوشته است:
- adonis نوشته است:
- آنیکا خانم
بیمارستان به مصری میشه بیمارستان البته در فصیح می گن مستشفی درسته در لهجه مصری و کلا عربی کلمات فارسی زیاده جالب اینجاست که توی مصر منطقه ای هست که همه ایرانی هستن و لهجه ایرانی دارند . این افراد چند قرن پیش از استان فارس به مصر رفته اند
کلمات مشترک زیادی در زبان مصری و فارسی یکی هستند که حتی در کشورهای عربی دیگه استفاده نمی شند ولی بیمارستان نه در گویش عامیانه و نه رسمی استفاده نمی شه .
تازه .کار .بس .تنبل .آدم.... الان حضور ذهن ندارم . با سلام، جناب آدونیس من هم تا آنجا که متوجه شدم و تحقیق کردم، بیمارستان اصلا در زبان عربی بکار نمی رود و همان مستشفی معادل کلمه ی بیمارستان فارسی می باشد. اگر نوشته و مطلبی دارید که عکس این را ثابت می کند،لطفا ما را هم در جریان بگذارید. | |
|
| |
| عنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري الأحد فبراير 24, 2008 3:22 am | |
| | |
|
| |
adonis میزبان
| عنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري الأحد فبراير 24, 2008 9:02 am | |
| سلام من ایران نبودم و تازه برگشتم منتظر کارهای جدیدم باشید مع السلامه | |
|
| |
ya setti رهگذر
تعداد پستها : 1 Registration date : 2008-06-30
| عنوان: اهلا اهلا الإثنين يونيو 30, 2008 1:58 am | |
| سلام adonis : من تازه به این جمع واردشدم.بنظرفضای مناسب و خوبی است برای یادگیری.اما گویا مدتهاست به روز نشده ؟؟! بهرحال، می خواستم خواهش کنم کلمات عربی را با تلفظ آن به انگلیسی تایپ کنید تا آموزش واقعی تر وصحیح تر بشه.مثلا برای من که توی جمع اعراب دارم زندگی می کنم خیلی کلمات را چون شنیدم ( تازه واردم میخواهم عربی یادبگیرم) توانستم از لیست شما آنهارا بخوانم بقیه کلمات را که نشنیده ام نمی دانم چگونه تلفظ کنم؟؟ لطفا به آموزش عربی ادامه دهید.چنانچه ازآداب ورسوم ماصریون (مصریون) میدانید آنها را هم اضافه کنید. سپاسگزارم. | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري الإثنين يونيو 30, 2008 11:46 am | |
| رسيدن بخير دوست فراري منتظر سوغاتيهاي جديدت هم هستيم موفق باشي آدونيس جان | |
|
| |
poya رهگذر
تعداد پستها : 9 Registration date : 2009-02-07
| عنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري السبت فبراير 07, 2009 11:54 pm | |
| - adonis نوشته است:
- سلام
من ایران نبودم و تازه برگشتم منتظر کارهای جدیدم باشید مع السلامه سلام امید وارم که خوب و سرو حال باشید و این بخشو ادامه بدید اخه من خیلی از این لهجه خوشم میاد یه چند تا از کلمات مصری رو می نویسم ایشاالله که خوشتون بیاد متروحش که به معنی نرو است و تلفظ اون هم این گونه است mat rohsh البته در زبان عربی فصیح هیچ وقت دو تا حرف ساکن کنار هم نمیاند چون که تلفظ کردنش سخت میشه اما توی لهجه مصری این قواعد نیست یعنی بسیاری از افعال و کلمات هستند که دارای سه چهارتا حرف ساکن کنار هم هستند عشانک یعنی بخاطر تو برای تو ashanak یعنی ایه ؟ یعنی یعنی چی yani iyh بس یعنی نگاه کن توجه کن boss شوف یعنی ببین shof هاجه یعنی چیز hagah اوتتلک یعنی گفتم به تو ot te lak هیسمع یعنی خواهد شنید ha yas maa کویس یعنی خوب kovay yes مش کویس یعنی خوب نیست /بد mesh kovay yes حلوه یعنی زیبا hel va اوی یعنی زیاد avi این ها رو نوشتم ایشاالله که بچه ها خوششون بیاد البته اگر کسی این ها رو بخونه اخه لهجه های عربی یه سری طرفدارها ی خاص رو داره ولی میشه گفت که نسبت به بقیه لهجه های عربی بیشترین طرفدار رو داره [img][/img] | |
|
| |
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري الأحد فبراير 08, 2009 6:34 am | |
| [quote="adonis"]سلام من ایران نبودم و تازه برگشتم منتظر کارهای جدیدم باشید مع السلامه[/ ما منتظریم راستی آدنیس عزیز خوش آمدی | |
|
| |
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري الأحد فبراير 08, 2009 6:37 am | |
| - ya setti نوشته است:
- سلام adonis :
من تازه به این جمع واردشدم.بنظرفضای مناسب و خوبی است برای یادگیری.اما گویا مدتهاست به روز نشده ؟؟! بهرحال، می خواستم خواهش کنم کلمات عربی را با تلفظ آن به انگلیسی تایپ کنید تا آموزش واقعی تر وصحیح تر بشه.مثلا برای من که توی جمع اعراب دارم زندگی می کنم خیلی کلمات را چون شنیدم ( تازه واردم میخواهم عربی یادبگیرم) توانستم از لیست شما آنهارا بخوانم بقیه کلمات را که نشنیده ام نمی دانم چگونه تلفظ کنم؟؟ لطفا به آموزش عربی ادامه دهید.چنانچه ازآداب ورسوم ماصریون (مصریون) میدانید آنها را هم اضافه کنید. سپاسگزارم. ya settiعزیز توهم به این جمع صمیمی خوش اومدی پیشنهادت جالب بود دستت درد نکنه | |
|
| |
| عنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري الأحد فبراير 08, 2009 6:43 am | |
| - poya نوشته است:
- adonis نوشته است:
- سلام
من ایران نبودم و تازه برگشتم منتظر کارهای جدیدم باشید مع السلامه سلام امید وارم که خوب و سرو حال باشید و این بخشو ادامه بدید اخه من خیلی از این لهجه خوشم میاد یه چند تا از کلمات مصری رو می نویسم ایشاالله که خوشتون بیاد متروحش که به معنی نرو است و تلفظ اون هم این گونه است mat rohsh البته در زبان عربی فصیح هیچ وقت دو تا حرف ساکن کنار هم نمیاند چون که تلفظ کردنش سخت میشه اما توی لهجه مصری این قواعد نیست یعنی بسیاری از افعال و کلمات هستند که دارای سه چهارتا حرف ساکن کنار هم هستند عشانک یعنی بخاطر تو برای تو ashanak یعنی ایه ؟ یعنی یعنی چی yani iyh بس یعنی نگاه کن توجه کن boss شوف یعنی ببین shof هاجه یعنی چیز hagah اوتتلک یعنی گفتم به تو ot te lak هیسمع یعنی خواهد شنید ha yas maa کویس یعنی خوب kovay yes مش کویس یعنی خوب نیست /بد mesh kovay yes حلوه یعنی زیبا hel va اوی یعنی زیاد avi
این ها رو نوشتم ایشاالله که بچه ها خوششون بیاد البته اگر کسی این ها رو بخونه اخه لهجه های عربی یه سری طرفدارها ی خاص رو داره ولی میشه گفت که نسبت به بقیه لهجه های عربی بیشترین طرفدار رو داره [img][/img] بس اووتتلک مش کویس که کسی رو سر کار بذاری بقیشو بلد نبودم فارسی نوشتم مرجان جونم کمک | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| |
| |
poya رهگذر
| عنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري الأحد فبراير 08, 2009 12:49 pm | |
| - MajidDiab نوشته است:
-
- نقل قول :
- البته در زبان عربی فصیح هیچ وقت دو تا حرف ساکن کنار هم نمیاند چون که تلفظ کردنش سخت میشه اما توی لهجه مصری این قواعد نیست یعنی بسیاری از افعال و کلمات هستند که دارای سه چهارتا حرف ساکن کنار هم هستند
میشه مثال بزنید ؟ سلام امیدوارم که مثل همیشه سرو حال و شاداب و با نشاط و....باشید بعنوان مثال کلمه متئولش که دارای سه حرف ساکن هست کلمه ای هست که توی خیلی از اشعار مصری وجود داره البته شاید این برای ما سخت باشه که بخواهیم از کلماتی که چند حرف ساکن داره استفاده کنیم اما برای مصریها حتما سخت نیست که استفاده می کنند متئولش یعنی نگو mat olsh توی این کلمه بعد از حرف همزه که در اصل حرف قاف بوده سه حرف داری سکون هستند واو لام شین و این باعث سختی تلفظ هست اما به نظرمن با تمام این احوال من از مصریها و لهجشون خوشم میاد موفق باشید همگی | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري الأحد فبراير 08, 2009 6:54 pm | |
| خیلی جالب بود دستت درد نکنه | |
|
| |
| عنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري الإثنين فبراير 09, 2009 7:27 am | |
| | |
|
| |
poya رهگذر
| عنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري الأربعاء فبراير 11, 2009 9:30 pm | |
| - Saghar نوشته است:
- poya نوشته است:
- MajidDiab نوشته است:
-
- نقل قول :
- البته در زبان عربی فصیح هیچ وقت دو تا حرف ساکن کنار هم نمیاند چون که تلفظ کردنش سخت میشه اما توی لهجه مصری این قواعد نیست یعنی بسیاری از افعال و کلمات هستند که دارای سه چهارتا حرف ساکن کنار هم هستند
میشه مثال بزنید ؟ سلام امیدوارم که مثل همیشه سرو حال و شاداب و با نشاط و....باشید بعنوان مثال کلمه متئولش که دارای سه حرف ساکن هست کلمه ای هست که توی خیلی از اشعار مصری وجود داره البته شاید این برای ما سخت باشه که بخواهیم از کلماتی که چند حرف ساکن داره استفاده کنیم اما برای مصریها حتما سخت نیست که استفاده می کنند متئولش یعنی نگو mat olsh توی این کلمه بعد از حرف همزه که در اصل حرف قاف بوده سه حرف داری سکون هستند واو لام شین و این باعث سختی تلفظ هست اما به نظرمن با تمام این احوال من از مصریها و لهجشون خوشم میاد موفق باشید همگی جالب بود قابل شما ها رو نداره منتها من نمي دونم از بچه های این جاچند نفر عربی شون خوبه تا من هم مطابق سطح بچه ها بنویسم البته خودم همچین هم اوستا نیستم ولی تا حدودی با عربها سر کله زدم راستی یه نکته به ذهنم رسید گفتم شاید بد نباشه بدونید و اون این که به جز خود مصر سودانی ها و فلسطینی ها هم با لهجه ای شبیه مصری ها صحبت می کنند خب البته این خیلی هم عجیب نیست جون که سودان و فلسطین همسایه مصر هستند هرچند که سودانی ها کمی بم حرف می زنند راستی کسی هست این جا که لهجه عربی مغربی رو بتونه بفهمه آخه واقعا لهجه عجیبیه گاهی اوقات ادم خیال می کنه دارند انگلیسی حرف می زنند | |
|
| |
mshooka رهگذر
تعداد پستها : 12 Location : تهران سعادت آباد Registration date : 2008-05-17
| عنوان: با سلام خدمت همه دوستايي كه مي خوان مصري ياد بگيرن الخميس فبراير 12, 2009 1:19 pm | |
| با سلام خدمت دوستاي عزيز . راستش من يه چند ماهي بود به خاطر مسافرت نتونستم به اين سايت سر بزنم . اما حالا مي بينم كه همه علاقه مندند كه لهجه هاي عربي رو خوب ياد بگيرن. راستش من امروز مي خوام به يه مسئله اي اعتراف كنم. من دانشگاه عربي مي خوندم ولي تا يه سال قبل تمي تونستم خوب عربي صحبت كنم. به همه دوستاي عزيز مي خوام بگم من از اين سايت اون قدر استفاده كردم كه الآن مي تونم لهجه لبناني و مصري رو بفهمم و ترجمه ام عالي شده طوري كه الآن تو خبرگزاري، خبرنگار سرويس بين الملل شدم و مونيتوريگ عربي رو همزمان ترجمه مي كنم. اين فروم خيلي به من كمك كرده . همين چند روز قبل يه مصاحبه با ابوشريف نماينده جهاد اسلامي فلسطين داشتم كه هيچي فارسي و انگلسي نمي دونست. جالب اينجاست وقتي دهان وا كردم مدام مي گفت تو لبناني هستي و هرچي گفتم ايراني ام باورش نمي شد. يه وقت فكر نكنين مي خوام از خودم تعريف كنم ها نه ولي مي خوام بگم با يه كم تلاش و ممارست راحت مي تونيد عربي صحبت كنيد. | |
|
| |
mshooka رهگذر
| عنوان: كتاب آموزش لهجه مصري براي فارسي زبان ها الخميس فبراير 12, 2009 1:30 pm | |
| خيلي از دوستا به ويژه (آنيكا) يه كتاب يا جزوه مي خواستن كه لهجه مصري رو آموزش بده در ضمن يه مطلبي تا يادم نرفته . راستش من يه كتاب دارم با عنوان آموزش لهجه مصري براي فارسي زبانها. انتشارت لينگافن چاپ كرده . هرچي گشتم چنين انتشاراتي رو پيدا نكردم . اگه كسي دوست داشته باشه مي تونم بهش بدم استفاده كنه . من كه خيلي استفاده كردم . پر از لغات و محاوره هاي مصريه . نوار هم داره . هر كسي كه مي خواد بهم بگه يه جوري كه نمي دونم چه طور بهش برسونم لهجه هاي ديگه رو هم دارم . | |
|
| |
mshooka رهگذر
| |
| |
| بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري | |
|