هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةالرئيسية  PortalPortal  جستجوجستجو  أحدث الصورأحدث الصور  ثبت نامثبت نام  ورود  

بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري

+13
mshooka
MajidDiab
Saghar
poya
Arakadrish
ya setti
Wahid
دلارام
nAvId
Arghavan
الهام
Anika
adonis
17 مشترك
رفتن به صفحه : الصفحة السابقة  1, 2, 3, 4  الصفحة التالية
نويسندهپيام
adonis
میزبان
میزبان
adonis

تعداد پستها : 111
Registration date : 2008-01-02

بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Empty
پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Icon_minitimeالثلاثاء يناير 29, 2008 6:57 am

یک

اين مطلب آخرين بار توسط adonis در السبت مارس 15, 2008 10:33 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
adonis
میزبان
میزبان
adonis

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Icon_minitimeالثلاثاء يناير 29, 2008 7:00 am

حضور دوستان خیلی کم شده
اگه همکاری نکنین و نظر ندین من هم انگیزه ام رو از دست میدم و دیگه ادامه نمی دم
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

تعداد پستها : 4639
Registration date : 2007-12-02

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Icon_minitimeالثلاثاء يناير 29, 2008 7:47 am

adonis نوشته است:
حضور دوستان خیلی کم شده
اگه همکاری نکنین و نظر ندین من هم انگیزه ام رو از دست میدم و دیگه ادامه نمی دم

آخه من لبنانیم، مصری نیستم Laughing
واسه همینه که اینجا زیاد نظر نمیدم
بیا لبنانی یاد بده، اونوقت می بینی که حضور من چقدر زیاد می شه
Embarassed
خسته نباشی امین جان
فقط لبنانیش رو یه کم زیاد کنی ممنون می شم
Razz
adonis
میزبان
میزبان
adonis

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Icon_minitimeالثلاثاء يناير 29, 2008 8:14 am

به روی چشم دلارام جان
خب تو که لبنانی بلدی چرا تو بخش آموزش لهجه لبنانی و تهیه لیست کلمات و مکالمات منو کمک نمی کنی . من منتظرتم روی کمکت تو پربار کردن این بخش حساب می کنم
Anika
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Anika

تعداد پستها : 1395
Registration date : 2007-12-03

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Icon_minitimeالثلاثاء يناير 29, 2008 8:33 am

ما هم که همیشه حاضریم !
از جملات جدید هم ممنونیم ؛امین آقا.
flower farao queen sunny Like a Star @ heaven santa
Arghavan
میزبان
میزبان
Arghavan

تعداد پستها : 489

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Icon_minitimeالثلاثاء يناير 29, 2008 9:05 am

سلام

می بخشید که نمی رسم زیاد سر بزنم .وقتی هم که سر می زنم فقط وقت می کنم پستا رو نگاه کنم .آخه همش امتحان دارم .اصلا هم شوخی نداره.درسا سخته و مجبورم تا دیر وقت درس بخونم .تازه این ترم 24 واحد بر داشتم که باعث شده بر نامه ی امتحانام پشت سر هم بشه .صبر کنید امتحانم تموم بشه خدمت می رسم .
nAvId
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
nAvId

تعداد پستها : 2240
Registration date : 2007-12-04

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Icon_minitimeالثلاثاء يناير 29, 2008 9:40 am

واااااااااااو ...

باز هم ممنونم آدونیس عزیییییییییییییییییییییییز ...

یه دنیا ممنونم ازت ...

cheers
http://www.werfriends.blogfa.com
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

تعداد پستها : 4639
Registration date : 2007-12-02

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Icon_minitimeالثلاثاء يناير 29, 2008 12:49 pm

adonis نوشته است:
به روی چشم دلارام جان
خب تو که لبنانی بلدی چرا تو بخش آموزش لهجه لبنانی و تهیه لیست کلمات و مکالمات منو کمک نمی کنی . من منتظرتم روی کمکت تو پربار کردن این بخش حساب می کنم

Embarassed Embarassed Embarassed
من لبنانی بلد نیستم که
منظورم این بود می خوام لبنانی یاد بگیرم نه مصری
اگه یادم بدی که توپ توپ لبنانی حرف بزنم میام همکارت می شم امین جان lol! Embarassed
اما می تونم از لحاظات دیگه کمکت کنم
تو توی اون تاپیک لبنانی یاد بده، منم حسابی شلوغ بازی می کنم Laughing lol! Razz
باشه؟
پس حالا که قبول کردی منتظرم Embarassed Embarassed
Anika
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Anika

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Icon_minitimeالثلاثاء يناير 29, 2008 4:54 pm

Arghavan نوشته است:
adonis نوشته است:
آنیکا خانم
بیمارستان به مصری میشه بیمارستان البته در فصیح می گن مستشفی
درسته در لهجه مصری و کلا عربی کلمات فارسی زیاده
جالب اینجاست که توی مصر منطقه ای هست که همه ایرانی هستن و لهجه ایرانی دارند . این افراد چند قرن پیش از استان فارس به مصر رفته اند

کلمات مشترک زیادی در زبان مصری و فارسی یکی هستند که حتی در کشورهای عربی دیگه استفاده نمی شند ولی بیمارستان نه در گویش عامیانه و نه رسمی استفاده نمی شه . Shocked

تازه .کار .بس .تنبل .آدم.... الان حضور ذهن ندارم .

با سلام، جناب آدونیس
من هم تا آنجا که متوجه شدم و تحقیق کردم، بیمارستان اصلا در زبان عربی بکار نمی رود و همان مستشفی
معادل کلمه ی بیمارستان فارسی می باشد. اگر نوشته و مطلبی دارید که عکس این را ثابت می کند،لطفا ما
را هم در جریان بگذارید. farao farao
Anika
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Anika

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Icon_minitimeالأحد فبراير 24, 2008 3:22 am

چرا همچنان سکوت در این بخش حکمفرماست؟!! Smile
farao flower
adonis
میزبان
میزبان
adonis

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Icon_minitimeالأحد فبراير 24, 2008 9:02 am

سلام
من ایران نبودم و تازه برگشتم
منتظر کارهای جدیدم باشید
مع السلامه
ya setti
رهگذر
رهگذر

تعداد پستها : 1
Registration date : 2008-06-30

پستعنوان: اهلا اهلا   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Icon_minitimeالإثنين يونيو 30, 2008 1:58 am

سلام adonis :
من تازه به این جمع واردشدم.بنظرفضای مناسب و خوبی است برای یادگیری.اما گویا مدتهاست به روز نشده ؟؟!
بهرحال، می خواستم خواهش کنم کلمات عربی را با تلفظ آن به انگلیسی تایپ کنید تا آموزش واقعی تر وصحیح تر بشه.مثلا برای من که توی جمع اعراب دارم زندگی می کنم خیلی کلمات را چون شنیدم ( تازه واردم میخواهم عربی یادبگیرم) توانستم از لیست شما آنهارا بخوانم بقیه کلمات را که نشنیده ام نمی دانم چگونه تلفظ کنم؟؟
لطفا به آموزش عربی ادامه دهید.چنانچه ازآداب ورسوم ماصریون (مصریون) میدانید آنها را هم اضافه کنید.
سپاسگزارم.
Arakadrish
مشتاق
مشتاق
Arakadrish

تعداد پستها : 986
Registration date : 2007-12-04

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Icon_minitimeالإثنين يونيو 30, 2008 11:46 am

رسيدن بخير دوست فراري

منتظر سوغاتيهاي جديدت هم هستيم Embarassed Laughing Laughing Laughing

موفق باشي آدونيس جان
poya
رهگذر
رهگذر
poya

تعداد پستها : 9
Registration date : 2009-02-07

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Icon_minitimeالسبت فبراير 07, 2009 11:54 pm

adonis نوشته است:
سلام
منتظر کارهای جدیدم باشید
مع السلامه
سلام امید وارم که خوب و سرو حال باشید و این بخشو ادامه بدید اخه من خیلی از این لهجه خوشم میاد
یه چند تا از کلمات مصری رو می نویسم ایشاالله که خوشتون بیاد
متروحش که به معنی نرو است و تلفظ اون هم این گونه است mat rohsh
البته در زبان عربی فصیح هیچ وقت دو تا حرف ساکن کنار هم نمیاند چون که تلفظ کردنش سخت میشه اما توی لهجه مصری این قواعد نیست یعنی بسیاری از افعال و کلمات هستند که دارای سه چهارتا حرف ساکن کنار هم هستند
عشانک یعنی بخاطر تو برای تو ashanak
یعنی ایه ؟ یعنی یعنی چی yani iyh
بس یعنی نگاه کن توجه کن boss
شوف یعنی ببین shof
هاجه یعنی چیز hagah
اوتتلک یعنی گفتم به تو ot te lak
هیسمع یعنی خواهد شنید ha yas maa
کویس یعنی خوب kovay yes
مش کویس یعنی خوب نیست /بد mesh kovay yes
حلوه یعنی زیبا hel va
اوی یعنی زیاد avi

این ها رو نوشتم ایشاالله که بچه ها خوششون بیاد البته اگر کسی این ها رو بخونه اخه لهجه های عربی یه سری طرفدارها ی خاص رو داره ولی میشه گفت که نسبت به بقیه لهجه های عربی بیشترین طرفدار رو داره
[img][/img]
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar

تعداد پستها : 6513
Registration date : 2008-12-24

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Icon_minitimeالأحد فبراير 08, 2009 6:34 am

[quote="adonis"]سلام
منتظر کارهای جدیدم باشید
مع السلامه[/
ما منتظریم
راستی آدنیس عزیز خوش آمدی lol!
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Icon_minitimeالأحد فبراير 08, 2009 6:37 am

ya setti نوشته است:
سلام adonis :
من تازه به این جمع واردشدم.بنظرفضای مناسب و خوبی است برای یادگیری.اما گویا مدتهاست به روز نشده ؟؟!
بهرحال، می خواستم خواهش کنم کلمات عربی را با تلفظ آن به انگلیسی تایپ کنید تا آموزش واقعی تر وصحیح تر بشه.مثلا برای من که توی جمع اعراب دارم زندگی می کنم خیلی کلمات را چون شنیدم ( تازه واردم میخواهم عربی یادبگیرم) توانستم از لیست شما آنهارا بخوانم بقیه کلمات را که نشنیده ام نمی دانم چگونه تلفظ کنم؟؟
لطفا به آموزش عربی ادامه دهید.چنانچه ازآداب ورسوم ماصریون (مصریون) میدانید آنها را هم اضافه کنید.
سپاسگزارم.
ya settiعزیز توهم به این جمع صمیمی خوش اومدی
پیشنهادت جالب بود
دستت درد نکنه lol!
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Icon_minitimeالأحد فبراير 08, 2009 6:43 am

poya نوشته است:
adonis نوشته است:
سلام
منتظر کارهای جدیدم باشید
مع السلامه
سلام امید وارم که خوب و سرو حال باشید و این بخشو ادامه بدید اخه من خیلی از این لهجه خوشم میاد
یه چند تا از کلمات مصری رو می نویسم ایشاالله که خوشتون بیاد
متروحش که به معنی نرو است و تلفظ اون هم این گونه است mat rohsh
البته در زبان عربی فصیح هیچ وقت دو تا حرف ساکن کنار هم نمیاند چون که تلفظ کردنش سخت میشه اما توی لهجه مصری این قواعد نیست یعنی بسیاری از افعال و کلمات هستند که دارای سه چهارتا حرف ساکن کنار هم هستند
عشانک یعنی بخاطر تو برای تو ashanak
یعنی ایه ؟ یعنی یعنی چی yani iyh
بس یعنی نگاه کن توجه کن boss
شوف یعنی ببین shof
هاجه یعنی چیز hagah
اوتتلک یعنی گفتم به تو ot te lak
هیسمع یعنی خواهد شنید ha yas maa
کویس یعنی خوب kovay yes
مش کویس یعنی خوب نیست /بد mesh kovay yes
حلوه یعنی زیبا hel va
اوی یعنی زیاد avi

این ها رو نوشتم ایشاالله که بچه ها خوششون بیاد البته اگر کسی این ها رو بخونه اخه لهجه های عربی یه سری طرفدارها ی خاص رو داره ولی میشه گفت که نسبت به بقیه لهجه های عربی بیشترین طرفدار رو داره
[img][/img]
بس اووتتلک مش کویس که کسی رو سر کار بذاری
بقیشو بلد نبودم فارسی نوشتم
مرجان جونم کمک Rolling Eyes
MajidDiab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
MajidDiab

تعداد پستها : 6314
Registration date : 2007-12-05

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Icon_minitimeالأحد فبراير 08, 2009 11:26 am

نقل قول :

میشه مثال بزنید ؟ Shocked Shocked
http://www.a-d-w.blogfa.com
poya
رهگذر
رهگذر
poya

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Icon_minitimeالأحد فبراير 08, 2009 12:49 pm

MajidDiab نوشته است:
نقل قول :

سلام امیدوارم که مثل همیشه سرو حال و شاداب و با نشاط و....باشید
بعنوان مثال کلمه متئولش که دارای سه حرف ساکن هست کلمه ای هست که توی خیلی از اشعار مصری وجود داره البته شاید این برای ما سخت باشه که بخواهیم از کلماتی که چند حرف ساکن داره استفاده کنیم اما برای مصریها حتما سخت نیست که استفاده می کنند
متئولش یعنی نگو mat olsh توی این کلمه بعد از حرف همزه که در اصل حرف قاف بوده سه حرف داری سکون هستند واو لام شین و این باعث سختی تلفظ هست اما به نظرمن با تمام این احوال من از مصریها و لهجشون خوشم میاد
موفق باشید همگی
MajidDiab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
MajidDiab

تعداد پستها : 6314
Registration date : 2007-12-05

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Icon_minitimeالأحد فبراير 08, 2009 6:54 pm

خیلی جالب بود دستت درد نکنه lol!
http://www.a-d-w.blogfa.com
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Icon_minitimeالإثنين فبراير 09, 2009 7:27 am

poya نوشته است:
MajidDiab نوشته است:
نقل قول :

بعنوان مثال کلمه متئولش که دارای سه حرف ساکن هست کلمه ای هست که توی خیلی از اشعار مصری وجود داره البته شاید این برای ما سخت باشه که بخواهیم از کلماتی که چند حرف ساکن داره استفاده کنیم اما برای مصریها حتما سخت نیست که استفاده می کنند
متئولش یعنی نگو mat olsh توی این کلمه بعد از حرف همزه که در اصل حرف قاف بوده سه حرف داری سکون هستند واو لام شین و این باعث سختی تلفظ هست اما به نظرمن با تمام این احوال من از مصریها و لهجشون خوشم میاد
موفق باشید همگی
جالب بود lol! lol! lol!
poya
رهگذر
رهگذر
poya

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Icon_minitimeالأربعاء فبراير 11, 2009 9:30 pm

Saghar نوشته است:
poya نوشته است:
MajidDiab نوشته است:
نقل قول :

موفق باشید همگی
جالب بود lol! lol! lol!
قابل شما ها رو نداره منتها من نمي دونم از بچه های این جاچند نفر عربی شون خوبه تا من هم مطابق سطح بچه ها بنویسم
البته خودم همچین هم اوستا نیستم ولی تا حدودی با عربها سر کله زدم
راستی یه نکته به ذهنم رسید گفتم شاید بد نباشه بدونید و اون این که به جز خود مصر سودانی ها و فلسطینی ها هم با لهجه ای شبیه مصری ها صحبت می کنند خب البته این خیلی هم عجیب نیست جون که سودان و فلسطین همسایه مصر هستند هرچند که سودانی ها کمی بم حرف می زنند
راستی کسی هست این جا که لهجه عربی مغربی رو بتونه بفهمه
آخه واقعا لهجه عجیبیه گاهی اوقات ادم خیال می کنه دارند انگلیسی حرف می زنند
mshooka
رهگذر
رهگذر

تعداد پستها : 12
Registration date : 2008-05-17

پستعنوان: با سلام خدمت همه دوستايي كه مي خوان مصري ياد بگيرن   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Icon_minitimeالخميس فبراير 12, 2009 1:19 pm

با سلام خدمت دوستاي عزيز . راستش من يه چند ماهي بود به خاطر مسافرت نتونستم به اين سايت سر بزنم . اما حالا مي بينم كه همه علاقه مندند كه لهجه هاي عربي رو خوب ياد بگيرن.
راستش من امروز مي خوام به يه مسئله اي اعتراف كنم. من دانشگاه عربي مي خوندم ولي تا يه سال قبل تمي تونستم خوب عربي صحبت كنم.
به همه دوستاي عزيز مي خوام بگم من از اين سايت اون قدر استفاده كردم كه الآن مي تونم لهجه لبناني و مصري رو بفهمم و ترجمه ام عالي شده طوري كه الآن تو خبرگزاري، خبرنگار سرويس بين الملل شدم و مونيتوريگ عربي رو همزمان ترجمه مي كنم. اين فروم خيلي به من كمك كرده . همين چند روز قبل يه مصاحبه با ابوشريف نماينده جهاد اسلامي فلسطين داشتم كه هيچي فارسي و انگلسي نمي دونست.
جالب اينجاست وقتي دهان وا كردم مدام مي گفت تو لبناني هستي و هرچي گفتم ايراني ام باورش نمي شد.
يه وقت فكر نكنين مي خوام از خودم تعريف كنم ها نه ولي مي خوام بگم با يه كم تلاش و ممارست راحت مي تونيد عربي صحبت كنيد.
http://www.historicalstudies.parsiblog.com
mshooka
رهگذر
رهگذر

پستعنوان: كتاب آموزش لهجه مصري براي فارسي زبان ها   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Icon_minitimeالخميس فبراير 12, 2009 1:30 pm

خيلي از دوستا به ويژه (آنيكا) يه كتاب يا جزوه مي خواستن كه لهجه مصري رو آموزش بده
در ضمن يه مطلبي تا يادم نرفته .
راستش من يه كتاب دارم با عنوان آموزش لهجه مصري براي فارسي زبانها. انتشارت لينگافن چاپ كرده . هرچي گشتم چنين انتشاراتي رو پيدا نكردم . اگه كسي دوست داشته باشه مي تونم بهش بدم استفاده كنه . من كه خيلي استفاده كردم . پر از لغات و محاوره هاي مصريه . نوار هم داره . هر كسي كه مي خواد بهم بگه يه جوري كه نمي دونم چه طور بهش برسونم
لهجه هاي ديگه رو هم دارم .
mshooka
رهگذر
رهگذر

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 3 Icon_minitimeالخميس فبراير 12, 2009 1:34 pm

تا شنبه . اگه كسي جزوه آموزشي خواست حتما بهم پيغام بده . خوشحال مي شم كمك كنم. bounce

بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 3 از 4رفتن به صفحه : الصفحة السابقة  1, 2, 3, 4  الصفحة التالية
 مواضيع مماثلة
-