هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةالرئيسية  PortalPortal  جستجوجستجو  أحدث الصورأحدث الصور  ثبت نامثبت نام  ورود  

بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري

+13
mshooka
MajidDiab
Saghar
poya
Arakadrish
ya setti
Wahid
دلارام
nAvId
Arghavan
الهام
Anika
adonis
17 مشترك
رفتن به صفحه : الصفحة السابقة  1, 2, 3, 4
نويسندهپيام
بهاره
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
بهاره

تعداد پستها : 7588
Registration date : 2007-12-25

بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 4 Empty
پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 4 Icon_minitimeالخميس فبراير 12, 2009 1:42 pm

mshooka نوشته است:
تا شنبه . اگه كسي جزوه آموزشي خواست حتما بهم پيغام بده . خوشحال مي شم كمك كنم. bounce

اجازه! اجازه!
من لهجه لبناني و مصري رو ميخوام Rolling Eyes
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar

تعداد پستها : 6513
Registration date : 2008-12-24

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 4 Icon_minitimeالخميس فبراير 12, 2009 7:11 pm

mshooka نوشته است:

خيلي از دوستا به ويژه (آنيكا) يه كتاب يا جزوه مي خواستن كه لهجه مصري رو آموزش بده

در ضمن يه مطلبي تا يادم نرفته .

راستش من يه كتاب دارم با عنوان آموزش لهجه مصري براي فارسي زبانها. انتشارت لينگافن چاپ كرده . هرچي گشتم چنين انتشاراتي رو پيدا نكردم . اگه كسي دوست داشته باشه مي تونم بهش بدم استفاده كنه . من كه خيلي استفاده كردم . پر از لغات و محاوره هاي مصريه . نوار هم داره . هر كسي كه مي خواد بهم بگه يه جوري كه نمي دونم چه طور بهش برسونم

لهجه هاي ديگه رو هم دارم .

ممنون از راهنماییت lol!
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

تعداد پستها : 4639
Registration date : 2007-12-02

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 4 Icon_minitimeالخميس فبراير 12, 2009 7:26 pm

سلام شوکا جان
خیلی خوشحالم که میشنوم موفق شدی، آفرین به تلاش و پشتکارت
اگه لطف کنی خیلی ممنون می شم به منم جزوه آموزشی لهجه لبنانی و مصری بدی
هر جور که راحت تری بگو تا واسه گرفتنش قرار بذاریم
پیشاپیش ممنون
Marine
رهگذر
رهگذر

تعداد پستها : 9
Registration date : 2009-02-19

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 4 Icon_minitimeالخميس فبراير 19, 2009 7:49 am

سلام... من تازه امروز عضو شدم،
امیدوارم دیر نشده باشه ولی‌ منم می‌تونم این جزوه رو داشته باشم؟

ممنون
perspolice
رهگذر
رهگذر

تعداد پستها : 1
Registration date : 2009-02-27

پستعنوان: نیازمند به یادگیری لهجه ها خصوصا خلیجی   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 4 Icon_minitimeالجمعة فبراير 27, 2009 11:49 am

[justify]سلا به همه دوستان و علاقمندان به زبان و لهجه های عربی من تازه امروز عضو شدم خیلی دنبال مرجعی دنبال آموزش لهجه خلیجی - شامی و مصری می گشتم که الحمدلله این سایت را پیدا کردم.من قرار است به زودی راهنمای تورهای عربی باشم و به یادگیری لهجه ها بسیار نیازمندم کمک شما در این خصوص را هیچ وقت فراموش نمی کنم . هر جوری بتونین کمکم کنید استقبال می کنم . منتطرم متشکرم.
keshavarz304@gmail.com
Anika
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Anika

تعداد پستها : 1395
Registration date : 2007-12-03

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 4 Icon_minitimeالجمعة فبراير 27, 2009 10:29 pm

Very Happy سلام بر همه ، به اعضای جدید هم خوش آمد می گویم هیچ موضوعی نمی توانست مرا از مسایلی که اتفاق افتاد
دور کند فقط این تاپیک را همیشه میبینم که آیا موضوع جدیدی دارد یا خیر که متاسفانه مدت مدیدیست که زیاد فعال نیست.. ممنون م شوکای عزیز
که ما را در جریان علت موفقیتتان قرار دادین. جزوه لینگافن هم که البته تا آنجا که من اطلاع دارم عربی به لهجه مصری تا سال پیش چاپ
نشده ولی شاید چاپ جدید باشد که از آن هم بی اطلاعم. به هر حال مشتاق هستم که انرا تهیه کنم و از شما ممنونم.
.
farao flower
Marine
رهگذر
رهگذر

تعداد پستها : 9
Registration date : 2009-02-19

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 4 Icon_minitimeالأحد مارس 08, 2009 7:29 am

سلام به همگی‌
من دیروز داشتم یه گشتی تو اینترنت میزدم این لینک هارو برای آموزش عربی‌ به لهجهٔ مصری پیدا کردم.نمونشو که گوش دادم به نظرم خوب اومد حد اقل برای من مبتدی . Cool
گفتم لینکشو بذارم شما هم استفاده کنید . Wink

هر قسمت ۱۰۰ مگا بایت هست.

اینم لینک سایتی که من ازش دانلود کردم.

من خودم Learn Arabic (Eastern) with Pimsleur: Level I رو دانلود کردم که لینکشو تو قسمت مربوط به کلمات عربی‌ محلی سوری می‌‌گذارم. چه ادبی‌ ،می‌ گذارم Very Happy
deshdashah
رهگذر
رهگذر

تعداد پستها : 2
Registration date : 2010-08-06

پستعنوان: کمک کنید    بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 4 Icon_minitimeالسبت أغسطس 07, 2010 6:31 am

Saghar نوشته است:
mshooka نوشته است:

خيلي از دوستا به ويژه (آنيكا) يه كتاب يا جزوه مي خواستن كه لهجه مصري رو آموزش بده

در ضمن يه مطلبي تا يادم نرفته .

راستش من يه كتاب دارم با عنوان آموزش لهجه مصري براي فارسي زبانها. انتشارت لينگافن چاپ كرده . هرچي گشتم چنين انتشاراتي رو پيدا نكردم . اگه كسي دوست داشته باشه مي تونم بهش بدم استفاده كنه . من كه خيلي استفاده كردم . پر از لغات و محاوره هاي مصريه . نوار هم داره . هر كسي كه مي خواد بهم بگه يه جوري كه نمي دونم چه طور بهش برسونم

لهجه هاي ديگه رو هم دارم .

ممنون از راهنماییت lol!
سلام میشه خواهش کنم جزوات اموزش لهجه محلی عربی مصری . سامی خلیجی و یا ...... رو هم برای من سند کنید من هزینه اونها رو پرداخت میکنم
09183133299 خواهش میکنم با من تماس بگیرید یا اس ام اس بزنید من تماس میگیریم
deshdashah
رهگذر
رهگذر

تعداد پستها : 2
Registration date : 2010-08-06

پستعنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري   بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري - صفحة 4 Icon_minitimeالسبت أغسطس 07, 2010 6:33 am

adonis نوشته است:
سلام
من ایران نبودم و تازه برگشتم
منتظر کارهای جدیدم باشید

مع السلامه
سلام میشه خواهش کنم جزوات اموزش لهجه محلی عربی مصری . شامی خلیجی و یا ...... رو هم برای من سند کنید من هزینه اونها رو پرداخت میکنم
09183133299 خواهش میکنم با من تماس بگیرید یا اس ام اس بزنید من تماس میگیریم

بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 4 از 4رفتن به صفحه : الصفحة السابقة  1, 2, 3, 4
 مواضيع مماثلة
-