| بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري | |
|
+13mshooka MajidDiab Saghar poya Arakadrish ya setti Wahid دلارام nAvId Arghavan الهام Anika adonis 17 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| |
| |
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري الخميس فبراير 12, 2009 7:11 pm | |
| - mshooka نوشته است:
خيلي از دوستا به ويژه (آنيكا) يه كتاب يا جزوه مي خواستن كه لهجه مصري رو آموزش بده
در ضمن يه مطلبي تا يادم نرفته .
راستش من يه كتاب دارم با عنوان آموزش لهجه مصري براي فارسي زبانها. انتشارت لينگافن چاپ كرده . هرچي گشتم چنين انتشاراتي رو پيدا نكردم . اگه كسي دوست داشته باشه مي تونم بهش بدم استفاده كنه . من كه خيلي استفاده كردم . پر از لغات و محاوره هاي مصريه . نوار هم داره . هر كسي كه مي خواد بهم بگه يه جوري كه نمي دونم چه طور بهش برسونم
لهجه هاي ديگه رو هم دارم .
ممنون از راهنماییت | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري الخميس فبراير 12, 2009 7:26 pm | |
| سلام شوکا جان خیلی خوشحالم که میشنوم موفق شدی، آفرین به تلاش و پشتکارت اگه لطف کنی خیلی ممنون می شم به منم جزوه آموزشی لهجه لبنانی و مصری بدی هر جور که راحت تری بگو تا واسه گرفتنش قرار بذاریم پیشاپیش ممنون | |
|
| |
Marine رهگذر
تعداد پستها : 9 Registration date : 2009-02-19
| عنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري الخميس فبراير 19, 2009 7:49 am | |
| سلام... من تازه امروز عضو شدم، امیدوارم دیر نشده باشه ولی منم میتونم این جزوه رو داشته باشم؟
ممنون | |
|
| |
perspolice رهگذر
تعداد پستها : 1 Registration date : 2009-02-27
| عنوان: نیازمند به یادگیری لهجه ها خصوصا خلیجی الجمعة فبراير 27, 2009 11:49 am | |
| [justify]سلا به همه دوستان و علاقمندان به زبان و لهجه های عربی من تازه امروز عضو شدم خیلی دنبال مرجعی دنبال آموزش لهجه خلیجی - شامی و مصری می گشتم که الحمدلله این سایت را پیدا کردم.من قرار است به زودی راهنمای تورهای عربی باشم و به یادگیری لهجه ها بسیار نیازمندم کمک شما در این خصوص را هیچ وقت فراموش نمی کنم . هر جوری بتونین کمکم کنید استقبال می کنم . منتطرم متشکرم. keshavarz304@gmail.com | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري الجمعة فبراير 27, 2009 10:29 pm | |
| سلام بر همه ، به اعضای جدید هم خوش آمد می گویم هیچ موضوعی نمی توانست مرا از مسایلی که اتفاق افتاد دور کند فقط این تاپیک را همیشه میبینم که آیا موضوع جدیدی دارد یا خیر که متاسفانه مدت مدیدیست که زیاد فعال نیست.. ممنون م شوکای عزیز که ما را در جریان علت موفقیتتان قرار دادین. جزوه لینگافن هم که البته تا آنجا که من اطلاع دارم عربی به لهجه مصری تا سال پیش چاپ نشده ولی شاید چاپ جدید باشد که از آن هم بی اطلاعم. به هر حال مشتاق هستم که انرا تهیه کنم و از شما ممنونم. . | |
|
| |
Marine رهگذر
تعداد پستها : 9 Registration date : 2009-02-19
| عنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري الأحد مارس 08, 2009 7:29 am | |
| سلام به همگی من دیروز داشتم یه گشتی تو اینترنت میزدم این لینک هارو برای آموزش عربی به لهجهٔ مصری پیدا کردم.نمونشو که گوش دادم به نظرم خوب اومد حد اقل برای من مبتدی . گفتم لینکشو بذارم شما هم استفاده کنید . هر قسمت ۱۰۰ مگا بایت هست. اینم لینک سایتی که من ازش دانلود کردم. من خودم Learn Arabic (Eastern) with Pimsleur: Level I رو دانلود کردم که لینکشو تو قسمت مربوط به کلمات عربی محلی سوری میگذارم. چه ادبی ،می گذارم | |
|
| |
deshdashah رهگذر
تعداد پستها : 2 Registration date : 2010-08-06
| عنوان: کمک کنید السبت أغسطس 07, 2010 6:31 am | |
| - Saghar نوشته است:
- mshooka نوشته است:
خيلي از دوستا به ويژه (آنيكا) يه كتاب يا جزوه مي خواستن كه لهجه مصري رو آموزش بده
در ضمن يه مطلبي تا يادم نرفته .
راستش من يه كتاب دارم با عنوان آموزش لهجه مصري براي فارسي زبانها. انتشارت لينگافن چاپ كرده . هرچي گشتم چنين انتشاراتي رو پيدا نكردم . اگه كسي دوست داشته باشه مي تونم بهش بدم استفاده كنه . من كه خيلي استفاده كردم . پر از لغات و محاوره هاي مصريه . نوار هم داره . هر كسي كه مي خواد بهم بگه يه جوري كه نمي دونم چه طور بهش برسونم
لهجه هاي ديگه رو هم دارم .
ممنون از راهنماییت سلام میشه خواهش کنم جزوات اموزش لهجه محلی عربی مصری . سامی خلیجی و یا ...... رو هم برای من سند کنید من هزینه اونها رو پرداخت میکنم 09183133299 خواهش میکنم با من تماس بگیرید یا اس ام اس بزنید من تماس میگیریم | |
|
| |
deshdashah رهگذر
تعداد پستها : 2 Registration date : 2010-08-06
| عنوان: رد: بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري السبت أغسطس 07, 2010 6:33 am | |
| - adonis نوشته است:
- سلام
من ایران نبودم و تازه برگشتم منتظر کارهای جدیدم باشید
مع السلامه سلام میشه خواهش کنم جزوات اموزش لهجه محلی عربی مصری . شامی خلیجی و یا ...... رو هم برای من سند کنید من هزینه اونها رو پرداخت میکنم 09183133299 خواهش میکنم با من تماس بگیرید یا اس ام اس بزنید من تماس میگیریم | |
|
| |
| بخش مخصوص آموزش مكالمه با لهجه مصري | |
|