| مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) | |
|
+18Naghme Saghar Jany magnoon diab mass0ood MILAD S H I R I N s@ba Assal HeLena الهام Ali Anika MajidDiab Yasaman Arakadrish nAvId amin 22 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الأحد فبراير 08, 2009 7:10 am | |
| هوای خانه چه دلگیر میشود گاهی از این زمانه دلم سیر میشودگاهی ه بده بیاد سیاوش قمیشیتا عشقه!!!!!!!!!!! | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الأحد فبراير 08, 2009 8:53 am | |
| - Saghar نوشته است:
- هوای خانه چه دلگیر میشود گاهی
از این زمانه دلم سیر میشودگاهی ه بده بیاد سیاوش قمیشیتا عشقه!!!!!!!!!!! سوتی دادی ی بده بیاد نه ه | |
|
| |
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الأحد فبراير 08, 2009 9:06 am | |
| یه پنچره با یک قفس یه حنجره بی همنفس سهم من از بودن تو یه خاطره ست همین و بس تو این مثلث غریب ستارها رو خط زدم دارم به آخر می رسم. از اونور شهر اومدم یه پنچرا از شادمهر | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الأحد فبراير 08, 2009 10:36 am | |
| مجنون به هزار نامرادی میگشت به گرد کوه و وادی لیلی میگفت و راه میرفت همراه سرشک و آه میرفت ناگه رمهای برآمد از راه سردار رمه شبانی آگاه گفت: «ای دل و جان من فدایت! روشن بصرم ز خاک پایت! یابم ز تو بوی آشنایی آخر تو کهای و از کجایی؟» گفتا که: «شبان لیلیام من پروردهی خوان لیلی ام من» مجنون چو نشان دوست بشنید چون اشک به خون و خاک غلتید افتاد ز پای رفته از کار چشم از نظر و زبان ز گفتار بیخود به زمین فتاد تا دیر در بیخودی ایستاد تا دیر و آخر که به هوشیاری آمد در پیش شبان به زاری آمد کامروز ز وی خبر چه داری؟ گو روشن و راست هر چه داری! گفتا که: «کنون خوش است در حی کس نیست به گرد خیمهی وی در خیمهی خود نشسته تنهاست چون ماه میان هاله یکتاست مردان قبیله رخت بستند وز عرصهی حی برون نشستند دارند هوای آنکه غافل بر قصد گروهی از قبایل سازند نگین به صبحگاهان بر غارت مال بیپناهان» از وی چو سماع این بشارت صبری که نداشت کرد غارت، لیلیگویان به حی درآمد فریاد ز جان وی برآمد بانگی بزد از درون غمناک وافتاد بسان سایه بر خاک لیلی چو شنید بانگ، بشناخت از خانه برون مقام خود ساخت | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الأحد فبراير 08, 2009 1:14 pm | |
| تو بارون که رفتی شبم زیر و رو شد یه بغض شکسته رفیق گلو شد تو بارون که رفتی دل باغچه پژمرد تمام وجودم توی آینه خط خورد هنوز وقتی بارون تو کوچه میباره دلم غصه داره دلم بی قراره نه شب عاشقانه س نه رویا قشنگه دلم بی تو خونه دلم بی تو تنگه یه شب زیر بارون که چشمم به راهه میبینم که کوچه پر نور ماهه تو ماه منی که تو بارون رسیدی امید منی تو شب ناامیدی سیاوش قمیشی( تو بارون که رفتی) | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الأحد فبراير 08, 2009 2:57 pm | |
| یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو گرچه از تو یه جواب نگرفتم این همه سال می نویسم یا نوشتم هر چه بود حال و احوال گرچه از تو یه جواب نگرفتم این همه سال می نویسم یا نوشتم هر چه بود حال و احوال نامه بر باد نامه بر آب نامه های بی جواب به نشون اسم اون که اومد رفت مثل خواب
یک بوسه از لیلا | |
|
| |
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الإثنين فبراير 09, 2009 7:41 am | |
| بدون تو دل من پر درد فضای خونه بی بویه تو هیچه صدای تو هنوز اینجا می پیچه مادر مادر
حبیب ترانه مادر آلبوم مرد تنهای شب | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الإثنين فبراير 09, 2009 11:30 am | |
| روت رو کم کن بی حیا دیگه سراغ من نیا انگش نمای شهر شدی بیا برای رو سیاه تحملت سخته چقدر اصلا خود مصیبته می خوام یه عمر نبینمت یه لحظه ش هم غنیمته رو ت رو کم کن از محسن یگانه | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الإثنين فبراير 09, 2009 12:40 pm | |
| همیشه سبر میخشکد همیشه ساده میبازد همیشه لشکر اندوه به قلب ساده میتازد ابی | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الإثنين فبراير 09, 2009 1:47 pm | |
| دو نیمکت تنها، یه شعله ی خاموش یه لحظه یک رویا، من و تو در آغوش یه یادگار از عشق، رو تن درخت پیر یه قصه کوتاه، ای وای از این تقدیر بگو منو کم داریی بگو، بگو کمی غم داری بگو بگو از کامران و هومن عزیزم | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الإثنين فبراير 09, 2009 3:40 pm | |
| وقتی رفتم کسی غصه ش نگرفت وقتی رفتم کسی بدرقه م نکرد دل من میخواست تلافی بکنه پس چش هیچ کسی عاشقم نکرد وقتی رفتم نه که بارون نگرفت هوا صاف و خیلی هم آفتابی بود اگه شب میرفتم و خورشید نبود آسمون خوب میدونم مهتابی بود دم رفتن کسی گفت سفر به خیر که واسه م غریب و ناشناخته بود اما اون وقتی رسید که قلب من همه آرزوهاشو باخته بود
مهستی(وقتی رفتم) | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الثلاثاء فبراير 10, 2009 5:24 am | |
| دلدار خبر نداره از یار دلدار سرش شلوغه انگار بی پا شدم ازغم دوری دلدار نداره وقت دیدار جونم، می دونه که نگرونم جونم، نمیشه همزبونم عاشق شدنم به پای این عشق جونم نمی خواد که بمونم جونم نمی خواد که بمونم ایکاش بیام به خواب و رویاش ایکاش هوامو کنه چشماش
دلدار از شهرام وشهروز | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الثلاثاء فبراير 10, 2009 8:26 am | |
| شب که میشه به عشق تو غزل غزل صدا میشم ترانه خون قصه تموم عاشقا میشم ابی | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الثلاثاء فبراير 10, 2009 10:11 am | |
| من نباشم کی تو رویا موهات رو ناز میکنه کی با بالای شکسته،با تو پرواز میکنه راست بگو، من که نباشم ،اخمای پیشونیت رو کی میاد دونه به دونه با حوصله باز میکنه من نباشم کی میاد ناز نگاه تو می خوره کی میاد دنبال تو، تو رو به خورشید می بره کی میگه هوا همیشه با تویه واسه ی خاطر تو کی میره پشت پنچره من اگه نباشم از کامران و هومن عـــــــــــــــــــــــــــــــــــزیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــزم | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الثلاثاء فبراير 10, 2009 2:20 pm | |
| هوس تو دلم پا نمیذاره هوس بعد تو جایی نداره هوس اومدی شده اواره هوس آره عاشقم یه تپش دو تا تپش دلم شد عاشق و دیوونه شهره( هوس) اصلا هم دوست ندارم | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الثلاثاء فبراير 10, 2009 3:45 pm | |
| هواي خانه چه دلگير مي شود گاهي از اين زمانه دلم سير مي شود گاهي عقاب تيز پر دشتاي استقنا، اسير پنچه تقدير مي شود گاهي صداي زمزمه عاشقان آزادي، فغان ناله شب گير مي شود گاهي نگاه مردم بيگانه در دل غربت، تو چسم خسته من تير مي شود گاهي مبر ز موي سپيدم گمان به عمر دراز، جوان ز حادثه اي پير مي شود گاهي
سياوش قميشي | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الثلاثاء فبراير 10, 2009 3:52 pm | |
| - Saghar نوشته است:
- هواي خانه چه دلگير مي شود گاهي
از اين زمانه دلم سير مي شود گاهي عقاب تيز پر دشتاي استقنا، اسير پنچه تقدير مي شود گاهي صداي زمزمه عاشقان آزادي، فغان ناله شب گير مي شود گاهي نگاه مردم بيگانه در دل غربت، تو چسم خسته من تير مي شود گاهي مبر ز موي سپيدم گمان به عمر دراز، جوان ز حادثه اي پير مي شود گاهي
سياوش قميشي تکراری بود اونم چند بار ولی خب برای اینکه نگی خواهر شوهر گری کردم.. یه روز برام گل میاری یه روز منو خار میکنی هیچ میدونی با این کارات منو گرفتار میکنی یه روز نمیگی یارت میشم دوباره غمخوارت میشم روز دیگه با طعنه هات حرفاتو انکار میکنی یادم میاد یه روز برات مثل پریزاد بودم تو باغ سر سبز چشات یه سرو آزاد بودم هر واژه کلام تو اوج ؟؟؟ بود واسه من هر روز اگه میدیدمت جوون بودم شاد بودم | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الأربعاء فبراير 11, 2009 7:21 am | |
| من از تو یاد گرفته ام که تنب یاس بشویم، شبیه باغچه باشم همیشه راست بگوبم، تو رو به اشک نوشتم که از تو رنگ بگیرم، که از تو سیر بنوشم من از تو یاد گرفته ام از ابی | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الأربعاء فبراير 11, 2009 8:35 am | |
| من هنوز چیزی نگفتم که تو طاقتت تموم شد باقیش رو بگم میبینی گریه هات کلی حروم شد من که آسمون نبودم اما عشق تو یه ماهه سرزنش نکن دلمو به خدا اون بیگناهه باز که ابری شد نگاهت بغضتم واسه م عزیزه اما اشکاتو نگه دار نذار اینجوری بریزه حال من خیلی عجیبه دوست دارم پیشم بشینی من نگاهت بکنم تا تو چشام عشقو ببینی
مهستی (طاقت)
این روزا خیلی دوست دارم به آخرین آلبوم مهستی گوش بدم مخصوصاآهنگ ( وقتی رفتم) | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الخميس فبراير 12, 2009 3:53 pm | |
| یه لقمه نون یه کاسه ماست یه دل خوش یه حرف راست یه مادر از تبار نور دار و ندارم فقط همیناست تو لحظه های تنهایی محرم رازمن تویی تو اوج دلشکستگی تنها پناه من تویی یه لقمه نون از شادمهر عقیلی | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الخميس فبراير 12, 2009 7:03 pm | |
| من خورد تو ذوقم دیگه شعرم نمیاد | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الجمعة فبراير 20, 2009 12:21 pm | |
| - Saghar نوشته است:
- من خورد تو ذوقم دیگه شعرم نمیاد
نه تو رو خدا ... حالا این دفعه رو ببخش ... جوونی کردن، گناه دارن شما به بزرگواری خودت ببخش و یه بیت هم که شده شعر بسرای ... خب خب خب ... میگما ... این دو تا خواهر (مرجان و محبوبه) خوب این تاپیک رو واسه خودشون گرفتن ها ... تازه، فک و فامیلاشونم دعوت میکنن الان من یَک شعری میگم کف همه تون ببره ... فکر کردین خیال کردین ؟ | |
|
| |
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الجمعة فبراير 20, 2009 12:30 pm | |
| یه پنجره با یه قفس یه حنجره بی هم نفس سهم من از بودن تو یه خاطره ست همین و بس
شادمهر عقیلی | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الثلاثاء فبراير 24, 2009 6:24 am | |
| ساده بگم ساده بگم! ساده بگم دهاتیم اهل همین دور ورام همسایه روشنائیا هم خونه تاریکیا ساده بگم ساده بگم بوی علف میده تنم هنوز همون دهاتیم با همه شهری شدنم | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الثلاثاء فبراير 24, 2009 6:36 pm | |
| میخواستمت، ولی نموندی پیشم حتی بمونی عاشقت نمیشم فایده نداره اشک و گریه زاری نه خودت رو میخوام نه یادگاری دروغ نگو تقسیر این زمونه ست هر دومون میدونیم اینا بهونه ست به جون تو نباشی اصل حاله زندگی بی تو پر عشق و حاله ... پاپکرن -- آلبوم پاپکرن -- شادمهر عقیلی در ضمن مرجان جان، آخرین ترانه ای که شما گذاشتی، از مهستی ... اون شعرش مال مریم حیدرزاده ست ... | |
|
| |
| مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) | |
|