| مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) | |
|
+18Naghme Saghar Jany magnoon diab mass0ood MILAD S H I R I N s@ba Assal HeLena الهام Ali Anika MajidDiab Yasaman Arakadrish nAvId amin 22 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الخميس ديسمبر 13, 2007 8:11 pm | |
| هر کس به تمنای کسی ، غرق نیاز است هر کس به سوی قبله خود ، رو به نماز است
هر کس به زبان دل خود زمزمه ساز است با عشق در آمیخته در راز و نیاز است
....
معین | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الخميس ديسمبر 13, 2007 8:49 pm | |
| - nAvId نوشته است:
- هر کس به تمنای کسی ، غرق نیاز است
هر کس به سوی قبله خود ، رو به نماز است
هر کس به زبان دل خود زمزمه ساز است با عشق در آمیخته در راز و نیاز است
....
معین تو گفتی شکسته دل من مگه جام بلوره دل تو به امیدی نشسته دل من مگه سنگ صبوره دل تو دل در این دوره زمونه به خدا شده بهونه هرچی شد در این میونه می گی تقصیر دله کار دل چه مشکله یه روزی غرق به خونه یا میگن دشت جنونه دل چیه خودش بدونه می گی تقصیر دله کار دل چه مشکله گوگوش | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الثلاثاء ديسمبر 18, 2007 7:47 am | |
| هر دری که رو به شب گشودم فکر تنهایی چشمان تو بودم
بیژن مرتضوی از هر ترانه ای مثل این که حال خودم رو میگه بینهایت خوشم میاد | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الثلاثاء ديسمبر 18, 2007 9:17 am | |
| مثل اسم خودم اینو می دونم می دونم که یک نفر یه روز میاد میدونم که وقتی از راه برسه هر چی که خوبه واسه منم می خواد
درا رو وا می کنم پنجره ها رو می شکنم مژده دیدنشو تو کوچه ها جار می زنم
توی این خونه در بسته توی این صندوق سر بسته همه آرزو هام دور می شه میون دیوارای سنگی میون این همه دلتنگی شوق زندگی ازم دور میشه گوگوش | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الثلاثاء يناير 01, 2008 7:11 pm | |
| همصدای خوبم بخون تا بخونم عمر من تو هستی بمون تا بمونم یه جا ابر آسمون یه جا پر از ستاره یه جا آفتابی آسمون یه جا می باره
اونور دنیا شبه اینور دنیا روزه یه جا خورشید خاموشه یه جا داره می سوزه بی تو اما شب و روز فرقی با هم نداره تو چشای منتظرم سیاهی موندگاره گوگوش | |
|
| |
HeLena Admin
تعداد پستها : 256 Registration date : 2008-01-27
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الخميس يناير 31, 2008 11:34 pm | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الجمعة فبراير 01, 2008 4:03 pm | |
| مگه میشه یه پرنده ، بمونه بی آب و دونه مگه میشه که قناری ، توی بغض آواز بخونه اگه تو بری ز پیشم ، من همون قناریمیشم که تو بغض و گریه هاشم ، میگه میخوام با تو باشم مگه میشه که ستاره ، توی آسمون نباشه یا گلی به خاطراتم ، عطر یاد تو نپاشه اگه تو بری ز پیشم ، من همون ستاره میشم که تو هفت تا آسمون هم ، نمیخوام بی تو بمونم ... سیاوش قمیشی | |
|
| |
HeLena Admin
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الجمعة فبراير 01, 2008 11:14 pm | |
| من همونم که یه روز می خواستم دریا بشم می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم
آرزو داشتم برم تا به دریا برسم شبو آتیش بزنم تا به فردا برسم....
گوگوش | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الإثنين فبراير 04, 2008 1:07 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الإثنين فبراير 04, 2008 1:25 pm | |
| مگه می شه یه پرنده بمونه بی آب و دونه مگه می شه که قناری توی بغض آواز بخونه اگه تو بری ز پیشم من همون قناری می شم که تو بغض و گریه هاشم میگه میخوام با تو باشم مگه میشه که ستاره توی آسمون نباشه یا گلی به خاطراتم عطر یاد تو نپاشه اگه تو بری ز پیشم من همون ستاره می شم که تو هفتا آسمونم نمی خوام بی تو بمونم
سیاوش قمیشی | |
|
| |
HeLena Admin
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الثلاثاء فبراير 05, 2008 8:54 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الأربعاء فبراير 06, 2008 1:59 pm | |
| باشه هلنا جان یکی طلبت مثل اسم خودم اینو می دونم می دونم که یک نفر یه روز میاد میدونم که وقتی از راه برسه هر چی که خوبه واسه منم می خواد درا رو وا می کنم پنجره ها رو می شکنم مژده دیدنشو تو کوچه ها جار می زنم توی این خونه در بسته توی این صندوق سر بسته همه آرزو هام دور می شه میون دیوارای سنگی میون این همه دلتنگی شوق زندگی ازم دور میشه گوگوش | |
|
| |
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الإثنين فبراير 11, 2008 3:56 pm | |
| نمی دونم این داش امین چرا هر چی ه داره واسه من می ذاره بابا امین جون ه های من تموم شد این تقدیم به اونی که قرار دلم من اون رو بخواد هر جاي دنيا كه باشي دل من تو رو ميخواد اونور ابرا كه باشي دل من تو رو ميخواد تو برام كعبه عشقي توبرام قبله حاجت از تو گفتن با تو موندن واسه من شده عادت دل من تو رو ميخواد اگه حتي عطر دستاي تو از يادم بره يا اگه خورشيد چشماي تو از يادم بره دل من تورو ميخواد هر جاي دنيا كه باشي دل من تو رو ميخواد اونور ابرا كه باشي دل من تو رو ميخواد تو برام كعبه عشقي توبرام قبله حاجت از تو گفتن با تو موندن واسه من شده عادت دل من تو رو ميخواد شادمهر عقیلی | |
|
| |
Assal عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1476 Age : 35 Location : تهران Registration date : 2007-12-19
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الإثنين فبراير 11, 2008 6:06 pm | |
| ديگه از من نپرس مستيه عاشق چون و چنده
چنان دلسوخته ميزنم به اسمت زير آواز
که آوازهء من راهه فرارتو ببنده
به تو گفتم!!!
نگفتم؟!!!
معین | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الثلاثاء فبراير 12, 2008 3:55 pm | |
| مـــــــــــــــــــــــــــــــــــادر بی تو تنها و غریبم اتاق خالیم بی توچه سرد مادر، مادر خوب و قشنگم بدون تو دل من پر درد فضای خونه بی بویه تو هیچه صدای تو هنوز اینجا می پیچه مادر مادر
حبیب ترانه مادر آلبوم مرد تنهای شب | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الأربعاء فبراير 13, 2008 6:38 am | |
| رفتي و آدمكا رو جا گذاشتي
قانون جنگل رو زير پا گذاشتي
اينجا قهرن سينه ها با مهربوني
تو تو جنگل نمي تونستي بموني
دلتو بردي با خود به جاي ديگه
اونجا كه خدا برات لالايي ميگه
ميدونم ميبينمت يه روز دوباره
توي دنيايي كه آدمك نداره....
سیاوش قمیشی | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) السبت فبراير 16, 2008 10:13 am | |
| اینم یه ترانه از گوگوش که خیلی دوستش دارم:
هیچکی مثل تو نبود هیچکی مثل تو منو باور نکرد هیچکی با من مثل تو روی نغب شب من سفر نکرد هیچکی مثل تو نبود ساده مثل بوی پاک اطلسی یا بلوغ یه صدا میون دغدغه دلواپسی
تو غرورت مثل کوه، مهربونیت مثل بارون مثل آب مثل یک جزیره دور،مثل یک دریا پر از وحشت خاک
هیچکی مثل تو نرفت هیچکی مثل تو نموند شعرای تنهایی مو هیچکی مثل تو نخوند همه حرفام مال تو همه شعرام مال تو دنیای من شعرمه همه شعرم مال تو | |
|
| |
HeLena Admin
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) السبت فبراير 16, 2008 12:57 pm | |
| وقتشه وقتشه رفتن وقتشه وقتشه از تو گذشتن وقتشه
مهلت تولد دوباره نیست مردن دوباره ی من وقتشه
دیگه دیره واسه گفتن این کلام آخرینه فرصت ضجه نمونده لحظه های واپسینه ..
گوگوشآقا مجید این ''ه'' برای تویه | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) السبت فبراير 16, 2008 2:13 pm | |
| وقتی به تو میرسم ، ستاره غنچه میکنه آفتاب لب بوم خزون ، بیا ببین چه میکنه ... نمیدونم چی بود بقیه ش ... من اینو توی یه تاکسی شنیده بودم اونقدر این یارو این ترانه رو روی تکرار گذاشته بود که حفظ شدم این یه ذره رو ... خب ... داشتم درس میخوندم ... نمیدونم کی میخوندش ... ولی گمون کنم لیلا فروهر بود ... ها ؟ نبود ؟ چرا همش من رو با خاک یکسان میکنین آخه ؟ ها ؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) السبت فبراير 16, 2008 2:16 pm | |
| نمیخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام دستتون روی بچه بلند میشه ؟ من تازه از تهران اومدم ... به من بی پناه و خسته از راه رسیده زور میگین ؟ اشکال نداره هلنا جان اشکال نداره حالا وقتی من دارم پست میدم ، شما هم پست میدی و ... حال میگیری دیگه ... اشکال نداره من یکی دیگه جور میکنم ... راستی سلام ... | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) السبت فبراير 16, 2008 2:28 pm | |
| هزاااار ساله که انگار صداتو نشنیدم هزاااار ساله که انگار تو رو هرگز ندیدم آخه حرفای صد سال گذشته بی تو بر من نمیدونی چه تلخه کنااااار تو نبودن ... بقیه رو هم مثل اون قبلی ... یادم رفته خب ... | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) السبت فبراير 16, 2008 5:29 pm | |
| نفس بکش نفس بکش اینجا نفس غنیمته توی سکوت مزرعه صدای تو یه نعمته نفس بکش
من و مزرعه یه عمره چشم براهه یه بهاریم زیر شلاق زمستون ضربه ها رو میشماریم
سیاوش قمیشی | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) السبت فبراير 16, 2008 5:50 pm | |
| میدونی زندگی سخته ، بار حرف زور زیاده اون کسی برده که قلبش رو به دست غم نداده
نگو طفلکی منم من ، من شهامتم زیاده هیچکسی هنوز تو دنیا ، مثل من که دل نداده
مثل پرواز پرنده ، توی قلب آسمونا من دل رو به عشق سپردم ، توی قلب کهکشونا
پر زدم من توی چشمات ، با تو من پرواز کردم من از پایان میترسیدم و آغاز کردم
سیاوش قمیشی | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) السبت فبراير 16, 2008 5:56 pm | |
| من از صداي گريه تو به غربت بارون رسيدم تو چشات باغ بارون زده ديدم...
چشم تو همرنگ يه باغه تو غربت غروب پاييز مثل من از يه درد کهنه لبريز...
با تو بوي کاهگل و خاک عطر کوچه باغ نمناک زنده ميشه...
با تو بوي خاک و بارون عطر ترمه و گلابدون زنده ميشه...
تو مثل شهر کوچيک من هنوز برام خاطره سازي هنوزم قبله معصوم نمازه...
تو مثل ياد بازي من تو کوچه هاي پير و خاکي هنوزم براي من عزيز و پاکي...
سیاوش قمیشی | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) السبت فبراير 16, 2008 6:07 pm | |
| در وصف خودم
من مرد تنهای شبم مهر خموشی بر لبم تنهاو غمگین رفته ام دل از همه گسسته ام تنهای تنها،غمگین و رسوا تنها و بی فردا منم
----------
من مرد تنهای شبم صد قصه مانده بر لبم از شهر تو من رفته ام کوله بارم را بسته ام بی فکر فردا، با خود و تنها عابر این شب ها منم بی فکر فردا، با خود و تنها عابر این شب ها منم | |
|
| |
| مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) | |
|