| مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) | |
|
+18Naghme Saghar Jany magnoon diab mass0ood MILAD S H I R I N s@ba Assal HeLena الهام Ali Anika MajidDiab Yasaman Arakadrish nAvId amin 22 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الجمعة فبراير 27, 2009 1:48 pm | |
| همه رفتن کسی دور و برم نیست چنین بی کس شدن در باورم نیست اگر این آخرای عاقبت بود به جز افسوس هوایی در سرم نیست همه رفتن کسی با ما نموندش کسی خط دل ما رو نخوندش همه رفتن ولی این دل مار رو همون که فکر نمی کردیم سوزوندش از آلبوم پر پرواز معین | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) السبت فبراير 28, 2009 9:11 am | |
| - nAvId نوشته است:
-
در ضمن مرجان جان، آخرین ترانه ای که شما گذاشتی، از مهستی ... اون شعرش مال مریم حیدرزاده ست ... ممنون میگم چقدر قشنگه..مریم حید زاده ترانه های قشنگی داره و همیشه پره از کلمات ساده برای بیان احساسات که قشنگیش رو چند برابر کرده | |
|
| |
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الجمعة مارس 13, 2009 5:47 am | |
| شرت رو کم برم شر رو کم کن نمی خوامت نمی خوامت ولم کن از صبح تا شب همه ش به فکر دادن عذابی بزرا برو ازم دیگه خسته شدم حسابی
شرت رو کم کن از شهرام و شهروز | |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الثلاثاء أبريل 28, 2009 12:39 pm | |
| یکروز روزگاری حرف بین ما نگاه بود عشق نقاشی میکردیم نقش ما خورشید و ماه بود بعد از اون واژه نوشتی جمله مون ستاره چین بود مثل دریا آبی بود معنی زندگی این بود زندگی این بود سوختم و سوختم و ساختم هر چی داشتم به پات ریختم کاش تو رو از روز اول مثل امروز می شناختم آخه عشق یعنی شکستن عاشقانه سر سپردن دل سپردن به سرابه در سکوت خویش مردن
عروسک از محمد رضا اعرابی | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الثلاثاء يوليو 20, 2010 10:25 am | |
| نه بسته امبه کس دل نه بسته کس به من دل چو تخته پاره بر موج رها رها رهاتر بسته ام به کس دل نه بسته کس به من دل چو تخته پاره بر موج رها رها رها من ز من هر آنچه او گفت چو دل به سینه نزدیک دلم هر آنچه نزدیک جدا جدا جدا من نه چشم دل به سویی نه باده در سبویی که تر کند گلویی به یاد آشنا من | |
|
| |
Mosafer رهگذر
تعداد پستها : 1 Registration date : 2010-08-15
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الأحد أغسطس 15, 2010 12:50 pm | |
| نیستی اما مونده اسمت توی غربت شبونه میون رنگین کمونه خاطرات عاشقونه...
ابی | |
|
| |
| |
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الجمعة يونيو 01, 2012 12:48 pm | |
| شرت رو کم برم شر رو کم کن نمی خوامت نمی خوامت ولم کن از صبح تا شب همه ش به فکر دادن عذابی بزرا برو ازم دیگه خسته شدم حسابی
| |
|
| |
janyMarjan میزبان
تعداد پستها : 203 Location : Votre couer Registration date : 2012-02-15
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الأحد يونيو 03, 2012 4:02 pm | |
| یه شب توی بارون که چشمم به راهه میبینم که کوچه پر نور ماهه تو ماه منی که تو بارون رسیدی امید منی تو شب نا امیدی
| |
|
| |
| عنوان: رد: مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) الإثنين يونيو 04, 2012 3:14 am | |
| یکروز روزگاری حرف بین ما نگاه بود عشق نقاشی میکردیم نقش ما خورشید و ماه بود بعد از اون واژه نوشتی جمله مون ستاره چین بود مثل دریا آبی بود معنی زندگی این بود زندگی این بود سوختم و سوختم و ساختم هر چی داشتم به پات ریختم کاش تو رو از روز اول مثل امروز می شناختم آخه عشق یعنی شکستن عاشقانه سر سپردن دل سپردن به سرابه در سکوت خویش مردن
عروسک از محمد رضا اعرابی | |
|
| |
| مشاعره با ترانه ها(iraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) | |
|