| ع ش ق! | |
|
+19Assal meysam-r ليلا magnoon diab Jany meysam moein leila amin الهام Arakadrish دلارام nAvId Yasaman maryashena Anika hobbelma7boob MajidDiab SaSaN 23 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| |
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: ع ش ق! الثلاثاء يناير 01, 2008 6:29 pm | |
| خواهش ميكنم آبجي ... تو لطف داري | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| عنوان: رد: ع ش ق! الثلاثاء يناير 01, 2008 6:29 pm | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: ع ش ق! الثلاثاء يناير 01, 2008 6:59 pm | |
| | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: ع ش ق! الثلاثاء يناير 01, 2008 7:29 pm | |
| عشق ! ای شوکت دیرین فراموش شده ! خوش قد و قامتم ! ای آ تش خاموش شده !
ای ز پا ، بر اثر تیغ فریب افتاده ! نیمه جان ، در شب بیغوله ، غریب افتاده !
آخر این خواب نه ، کابوس ، برای تو که دید ؟ این خط شوم پریشان به جبینت که کشید ؟
ای نگون بیرق خونین تو بر خاک ، ای عشق ! تو و خاک ؟ آی براورده ی افلاک ! ای عشق !
| |
|
| |
maryashena عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1153 Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: ع ش ق! الأربعاء يناير 02, 2008 5:09 am | |
| از قول اقا معلم
(يه عده هم ميخوان عشق زميني و خدايي رو يه جوري بهم وصل كنن(البته راهش رو بلد نيستن)
نمی دونم درست فهمیدم یا نه؟
یعنی شما میگید نمیشه هم عاشق خدا بود وهم عشق زمینی داشت؟
من هنوزم معتقدم هر دو را میشه با هم داشت | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: ع ش ق! الأربعاء يناير 02, 2008 5:31 am | |
| من نمی دونم چرا هر چی مریم می گه به نظرم حرف خودمم میاد یعنی منظورم اینه که من باهاش موافقم منم احساس مریم رو دارم | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: ع ش ق! الأربعاء يناير 02, 2008 5:48 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: ع ش ق! الأربعاء يناير 02, 2008 12:03 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: ع ش ق! الخميس يناير 03, 2008 4:31 am | |
| - الهام نوشته است:
- من هنوزم میگم بدون دلیل نمیشه دل بست..........از نظرم برنمی گردم
اگه عاشق شدن دلیل می خواهد دلایل پوچی مثل ظاهر ادمها .پول ادمها..... یا دلایل محکمتر مثل مهربونی .صداقت .وفاداری...وغیره وغیره حالا هر چی می خواهد باشه اگه یه روز یکی از این دلایل نبود اگه طرف دیگه صداقت نداشت.وچیزای دیگه ان موقع چی؟ چون دلیل عاشقی از بین میره پس عشق هم تموم میشه شاید هم تنفر جاش بگیره پس عشقی در کار نبوده باید ادمها را برای وجود خودشون دوست داشت اینطوری میشه به عشق واقعی رسید که هیچ زمانی از بین نره | |
|
| |
| عنوان: رد: ع ش ق! الخميس يناير 03, 2008 4:33 am | |
| - دلارام نوشته است:
- من نمی دونم چرا هر چی مریم می گه به نظرم حرف خودمم میاد
یعنی منظورم اینه که من باهاش موافقم منم احساس مریم رو دارم ممنونم دلارام جان امیدوارم در ادامه هم بتونیم همراه باشیم | |
|
| |
| عنوان: رد: ع ش ق! الخميس يناير 03, 2008 5:21 am | |
| - مریم اشنا نوشته است:
- الهام نوشته است:
- من هنوزم میگم بدون دلیل نمیشه دل بست..........از نظرم برنمی گردم
اگه عاشق شدن دلیل می خواهد
دلایل پوچی مثل
ظاهر ادمها .پول ادمها.....
یا دلایل محکمتر مثل
مهربونی .صداقت .وفاداری...وغیره وغیره
حالا هر چی می خواهد باشه
اگه یه روز یکی از این دلایل نبود
اگه طرف دیگه صداقت نداشت.وچیزای دیگه
ان موقع چی؟
چون دلیل عاشقی از بین میره پس عشق هم تموم میشه
شاید هم تنفر جاش بگیره
پس عشقی در کار نبوده
باید ادمها را برای وجود خودشون دوست داشت
اینطوری میشه به عشق واقعی رسید
که هیچ زمانی از بین نره سلام مريم خانم... اگه اجازه بدين چندتا نكته رو بگم... 1- شما آدم بسيار احساسي هستين و اين قابل تقديره چون اين احساس منشاء خدايي داره و خدا بهتون عطا كرده ولي يادتون نره اين احساس رو بايد ازش در راههاي خدايي استفاده كنين 2- حرف خوبي زدين.. (اگه یه روز یکی از این دلایل نبود اگه طرف دیگه صداقت نداشت.وچیزای دیگه) مگه نمي گين بايد طرف رو براي خودش دوست داشته ... اگه كسي واقعا خودش رو نشون بده و صادق و وفادار بشه تمام دنيا دست به دست هم بده عوض نميشه... پس شما دليل عاشقيتون خود طرف نبوده اون تصوير خيالي كه ازش ساختين بودهعوض كردن رفتار و شخصيت آدم ها كار سختيه... اينو من نمي گم... اينو روانشناسي ميگه... كسي كه براحتي بعد از يه مدت رنگ عوض ميكنه...فكر نمي كنم خود قابل قبولي داشته باشه كه ما بتونيم عاشقش بشيم... عشق مايه پايداري و جاوندانگيه مگه نمي گين منشاء عشق خداستخصوصيات خدا چيه باقيه ... فاني نيست... بي انتهاست... تغيير ناپذير و تبديل ناپذيره و هميشگي...بي عيب و نقصه پس عشقي هم كه از وجود خدا نشائت ميگيره بايد اينجوري باشه... اگه عشقي اينجوري نبود ... پس بدونين اسمش رو اشتباهن عشق گذاشتين 3- عشق هيچ وقت از بين نميره و تبديل نمي شه اينهايي كه ميگن تنفر جاش رو گرفته اون يه هوس بوده كه چون نتونستن بهش برسن و آتشش رو خاموش كن جاش زخم عميقي به اسم نفرت بوجود امده اگه عاشق كسي بودي و ازش جدا شدي به طور ظاهري... اما دو را دور دوسش داشتي...همچنان بر سر عهد و پيمانت موندي ... اگه وقتي اسمش خاطره اش ... برات تداعي شد واسه اش دعا كردي و بهترين آرزو ها رو براش كردي اون موقع است كه عاشقي نه اينكه چون خودت لياقتش رو نداشتي... به زمين و زمان بد بيراه گفتي بدون يه نقطه از هزار كتاب عشق ياد نگرفتي و نفهميدي | |
|
| |
ليلا عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1095 Registration date : 2007-12-21
| عنوان: رد: ع ش ق! الخميس يناير 03, 2008 6:44 am | |
| خیلی دلم میخواد منم بیامو تو بحثاتون شرکت کنم اما نمیدونم باید چجور شروع کنم .. از چی بگم ... نه اینکه نفهمم عشق چیه ..(( البته فهمیدنش کار من نبود! ))
بعضیا دل و جرات به خرج میدنو عاشق میشن ... بعضیام نا خواسته .... منتهاش اگه بخواد به نتیجه برسه حتمآ دومیه!
عشق از نظر من هیچ وقت نتیجه ای نداره ... اگه بخوایی تا ابدالایام عاشق بمونی باید فکر وصالو از سرت بیرون کنی... مرگ عشق به وصال دو یار از راه میرسه!
برای همین فکر میکنم عشق فقط لایق ذات خداست ... آدم خیلی کوچکتر و حقیر از اونه که بشه دیوانه وار براش بسوزی ... عشق به خدا مرگ نداره ...
یه روز که تو تنهایی خودم زمین وزمونو به هم میدوختم یکی زنگ زد و طنین اوین صداش ناخوداگاه به دلم نشست ... یه روز که توتنهایی خودم صفحه های بی روح وب رو زیر نگاهم له میکردم سلام یکی لرزه به بدنم انداخت یه روز که توتنهایی خودم برگای زرد و مرده ی پاییزی رو زیر پام لمس میکردم نگاه یکی عمق دلمو به رعشه در اورد و...
بهش گفتم این یکی دیگه واقعیه ... پدرم مجبورم کرده... دیگه این آخرین تماسه خسته شدم از این احساسای ماشینی ... پس تو کی واقعی میشی؟ .... دیگه نمیخوامت امروز نگاهت به نگاه دیگه ای گره خورده بود! و..... همشون مثل آتیش می افته به جون ادم و فکر میکنم عاشقی همینه اما عشق سیری ناپذیره ... خستگی.. دلزدگی نداره .... گله ناپذیره ..
عشق اینه که اگه یه وز دیدی یارت کنار دیگری آرامش داره خوشحال بشی و حتی فکر غمگین شدن بهت دست نده عشق اینه که اگه تمام عمر نتونی ببینیش باز هم صبر کنی عشق اینه که اگه مجبورتم کردن به دیگری باز به خدا التماس کنی و استقامت کنی
منتها من اینو مطمئنم اگه عشقی به وصال انجامید و نشد نفرت حتمآ یه حس بالاتر به وجود میاد که مختص به وصال رسیده هاست ... اونم دوست داشتنه | |
|
| |
| عنوان: رد: ع ش ق! الخميس يناير 03, 2008 7:18 am | |
| میثم جان با تمام حرفات موافقم خیلی منطقی صحبت میکنی....ممنونم | |
|
| |
| عنوان: رد: ع ش ق! الخميس يناير 03, 2008 7:55 am | |
| در ضمن بچه ها قربون همتون برم
بی خیال نظر من بشید | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: ع ش ق! الخميس يناير 03, 2008 8:39 am | |
| آبجي الهام ، دوست داري ديگه كسي نظري نده ؟؟ تعطيل ؟؟ ليلا ميخواي همون جمله ي آشناي دكتر شريعتي رو تكرار كني ؟ خدايا ، به هر كه دوست ميداري بياموز كه ... آره ؟ با نظرت درباره ي عشق ... تقربيا موافقم اگه بتوني از شادي كسي كه ممكنه شاديش به نفع تو نباشه ، خوشحال بشي ... شايد بشه گفت عاشقشي . به اين جمله فكر ميكنم ... حرفاي مريم ، خيلي صادقانه است ... اميدوارم كسي باشه كه بتونه اين حس تو رو درك كنه !! دست داش ميثم هم درد نكنه ... استدلالهاي درستي ميكني اما افسوس كه عشقي كه ماها ميشناسيم كوره !! نميتونه دليل و استدلال رو ببينه ... بگو چطوري ميشه چشمها رو شست و جور ديگر حقيقت رو ديد ؟؟ | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: ع ش ق! الخميس يناير 03, 2008 10:58 am | |
| ای ول لیلا جان ...
با اون جمله آخرت خیلی حال کردم ...
به نظرم حرفات درست بوده ... تا حد زیادی درست بوده ...
========
حالا الهام جان ...
چرا بیخیال حرفت شدی ؟
چرا جا زدی ؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: ع ش ق! الخميس يناير 03, 2008 5:05 pm | |
| اقا میثم تا حدودی با حرف های شما موافقم
مخصوصا با اواخرش
لیلا جان شدیدا با سه پاراگراف اخرت موافقم (من چنین عشقی را به عینه دیدم)
اراک جان
ممنون از محبتت | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: ع ش ق! الخميس يناير 03, 2008 5:36 pm | |
| وقتی دلت شکست وقتی اشکت جاری شد...وقتی نگات به آسمون موند و صدای فریاد دلت بلند شد که "خـدا" و جوابت اومد که "بیا.."اونوقت شک نکن که عاشق شدی. و خدا یه گوشه از عشق حقیقی رو بهت نشون داده. من اینطور عاشق شدم. | |
|
| |
ليلا عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1095 Registration date : 2007-12-21
| عنوان: رد: ع ش ق! الخميس يناير 03, 2008 7:20 pm | |
| - Arakadrish نوشته است:
- آبجي الهام ، دوست داري ديگه كسي نظري نده ؟؟
تعطيل ؟؟
ليلا ميخواي همون جمله ي آشناي دكتر شريعتي رو تكرار كني ؟
خدايا ، به هر كه دوست ميداري بياموز كه ...
آره ؟
با نظرت درباره ي عشق ... تقربيا موافقم
اگه بتوني از شادي كسي كه ممكنه شاديش به نفع تو نباشه ، خوشحال بشي ... شايد بشه گفت عاشقشي .
به اين جمله فكر ميكنم ...
حرفاي مريم ، خيلي صادقانه است ... اميدوارم كسي باشه كه بتونه اين حس تو رو درك كنه !!
دست داش ميثم هم درد نكنه ... استدلالهاي درستي ميكني اما افسوس كه عشقي كه ماها ميشناسيم كوره !!
نميتونه دليل و استدلال رو ببينه ...
بگو چطوري ميشه چشمها رو شست و جور ديگر حقيقت رو ديد ؟؟ بیشتر از این که خوام جمله ی دکتر شریعتی رو بگم یکهو به ذهنم رسید ... این کاملآ مشخصه واضحتر بگم چیزی که من لمسش کردم! | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: ع ش ق! الجمعة يناير 04, 2008 3:44 am | |
| | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: رد: ع ش ق! الجمعة يناير 04, 2008 4:36 am | |
| سلام بر همه مطالب رو دنبال می کنم ولی فرصت نمی شه مطلب تایپ کنم.عاشق شدن هم مثل سایر حقوق انسان ،یکی از حق های بشره. هر فردی در طول عمر خود ، (یعنی اگر انسان معمولی باشه و روی خودش کار نکرده باشه و فقط زمان به اون درس بده ) می تونه یعنی نرماله اگه تا 4 بار عاشق شه و شکست بخوره.البته من شخصا قبول ندارم ولی روانشناسان می گن(میثم خان حتما می دونن) ولی هر بار نسبت به قبل ممکنه درسهایی بگیره ولی چون به انسان دل بستن عاقبتی جز این نداره ،بار دیگر هم شکست می خوره.(این بیشتر برای افراد نسبتا سطحی تر اتفاق می افته و اگر کمی عقل و احساس واقعی و به قول شما خدایی رو بکار بگیریم این شکست ها و دوباره آغاز شدن ها شاید اتفاق نیفته. به عقیده ی من عاشق شدن به مفهوم واقعی اگر اتفاق بیفته ,حیلی هم می تونه سازنده باشه.و کسی که این تجربه رو نداشته باشه روح خودش رو از یک لذت معنوی محروم کرده(البته منظورم همون عشق واقعیه که میثم خان هم یک جا بهش اشاره کردن ؛که برای طرفش در همه حال دعا کنه . و عشق روحانی باشه نه جسمانی) ممکنه باور نکنید ولی وجود داره این نوع عشق که اصلا جنبه ی جسمانی نداره و طرفین برای هم دعا کردن چون خداوند بنا به حکمتی نخواسته که اونا بهم برسن. تا بعد | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: رد: ع ش ق! الجمعة يناير 04, 2008 4:50 am | |
| راستی اینو بگم .اگر چنین عشقی وجود داشت و دو جنس مخالف هم بودندو به هم نرسیدن به هر دلیلی ، و اگر با فرد دیگری ازدواج کردند(اگر تونستند این کارو انجام بدن .چون خیلی مشکله ) نباید بعد از ازدواجشون دیگه به آن عشق قدیمی به دیده ی دیگری فکر کنن(چون فکر مم کنه بیاد ولی هرگز نباید فکر کرد اگر با فلان شخص ازدواج کرده بودم و از این قبیل افکار ویرانگر زندگی ها) باید اون عشق رو حالا در این فرد(اگر عشق ها بین دو انسان و از دو جنس مختلف بوده) متمرکز کرد. اگر هم توانایی آنرا ندارن ازدواج نکنن تا اینکه به یک سن و رشدی برسن که موضوع بر اثر زمان حل بشه. | |
|
| |
Arghavan میزبان
تعداد پستها : 489 Location : تهران Registration date : 2008-01-02
| عنوان: رد: ع ش ق! الجمعة يناير 04, 2008 7:22 am | |
| عشق یک آینه است.رابطه ی واقعی آینه ایست که در آن دو عاشق چهره ی یکدیگر را می بینند و خدا را باز می شناسند. این راهی به سوی پروردگار است. | |
|
| |
| |
| |
| ع ش ق! | |
|