| نويد چه ميکنه اين روزا ؟ | |
|
+8Saghar maryashena Jany MajidDiab magnoon diab دلارام بهاره nAvId 12 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: نويد چه ميکنه اين روزا ؟ الأحد سبتمبر 13, 2009 11:23 pm | |
| واسه عاشقاش ... ============================ وطنای وطن ای مادر تاریخ ساز ای مرا بر خاک تو روی نیاز
ای کویر تو بهشت جان من عشق جاویدان من ایران من
ای زتو هستی گرفته ریشه ام نیست جز اندیشهات اندیشه ام
آرشی داری به تیر انداختن دست بهرامی به شیر انداختن
کاوه آهنگری ضحاک کش پتک دشمن افکنی ناپاک کش
رخشی و رستم بر او پا در رکاب تا نبیند دشمنت هرگز به خواب
مرزداران دلیرت جان به کف سرفرازن سپاهت صف به صف
خون به دل کردند دشت ونهر را بازگرداندند خرمشهر را
ای وطن ای مادر ایران من مادر اجداد و فرزندان من
خانه من بانه من توس من هر وجب از خاک تو ناموس من
ای دریغ از تو که ویران بینمت بیشه را خالی زشیران بینمت
خاک تو گر نیست جان من مباد زنده در این بوم و بر یک تن مباد
*** وطن یعنی همه آب و همه خاک وطن یعنی همه عشق و همه پاک
به گاه شیر خواری گاهواره به دور درد پیری عین چاره
وطن یعنی پدر، مادر، نیاکان به خون و خاک بستن عهد و پیمان
وطن یعنی هویت، اصل، ریشه سر آغاز و سر انجام و همیشه
ستیغ و صخره و دریا و هامون ارس، زایندهرود، اروند، کارون
وطن یعنی سرای ترک تا پارس وطن یعنی خلیج تا ابد فارس
وطن یعنی دو دست از جان کشیدن به تنگستان و دشتستان رسیدن
زمین شستن ز استبداد و از کین به خون گرم در گرمابهی فین
وطن یعنی اذان عشق گفتن وطن یعنی غبار از عشق رُفتن
وطن یعنی هدف، یعنی شهامت وطن یعنی شرف، یعنی شهادت
وطن یعنی گذشته، حال، فردا تمام سهم یک ملت ز دنیا
وطن یعنی چه آباد و چه ویران وطن یعنی همین جا، یعنی ایران
وطن یعنی رهایی ز آتش و خون خروش کاوه و خشم فریدون
وطن یعنی زبان حال سیمرغ حدیث جان زال و بال سیمرغ
سپاه جان به خوزستان کشیدن شهادت را به جان ارزان خریدن
نماز خون به خونین شهر خواندن مهاجم را زخرمشهر راندن
وطن یعنی چه آباد و چه ویران وطن یعنی همین جا، یعنی ایرانشاعر: علیرضا شجاعپور | خواننده: علیرضا عصار | آهنگساز و تنظیمکننده: فواد حجازی>> لینک: دانلود | |
|
| |
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: نويد چه ميکنه اين روزا ؟ الأحد سبتمبر 13, 2009 11:28 pm | |
| دوباره میسازمت وطندوباره می سازمت وطن! اگر چه با خشت جان خویش ستون به سقف تو می زنم، اگر چه با استخوان خویش دوباره می بویم از تو گُل، به میل نسل جوان تو دوباره می شویم از تو خون، به سیل اشك روان خویش دوباره ، یك روز آشنا، سیاهی از خانه میرود به شعر خود رنگ می زنم، ز آبی آسمان خویش اگر چه صد ساله مرده ام، به گور خود خواهم ایستاد كه بردَرَم قلب اهرمن، ز نعره ی آنچنان خویش كسی كه « عظم رمیم» را دوباره انشا كند به لطف چو كوه می بخشدم شكوه ، به عرصه ی امتحان خویش اگر چه پیرم ولی هنوز، مجال تعلیم اگر بُوَد، جوانی آغاز می كنم كنار نوباوگان خویش حدیث حب الوطن ز شوق بدان روش ساز می كنم كه جان شود هر كلام دل، چو برگشایم دهان خویش هنوز در سینه آتشی، بجاست كز تاب شعله اش گمان ندارم به كاهشی، ز گرمی دمان خویش دوباره می بخشی ام توان، اگر چه شعرم به خون نشست دوباره می سازمت به جان، اگر چه بیش از توان خویششاعر: سیمین بهبهانی | خواننده: بیژن بیژنی | آهنگساز و تنظیمکننده: کامبیز روشن روان>> لینک: دانلودالبته این آهنگ رو داریوش هم با تنظیمی از اریک اجرا کرده که میتونین از لینک زیر دانلودش کنین: >> لینک 2: دانلود | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: نويد چه ميکنه اين روزا ؟ الإثنين سبتمبر 14, 2009 6:06 am | |
| | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: نويد چه ميکنه اين روزا ؟ الإثنين سبتمبر 14, 2009 2:26 pm | |
| به به داداش نوید خوش اومده!! ککجایی اطلاعیه داده بودم پیدات شد مجازاتت کنن | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: نويد چه ميکنه اين روزا ؟ الثلاثاء سبتمبر 15, 2009 4:03 pm | |
| ممنون نوید جان اما لینک دنلود آهنگ ای وطن نوری مسدود شده. | |
|
| |
| عنوان: رد: نويد چه ميکنه اين روزا ؟ الثلاثاء سبتمبر 15, 2009 10:30 pm | |
| - magnoon diab نوشته است:
- به به به گل بود و به سبزه آراسته شد
نوید جان خیلی خوش اومدی پارسال دوست امسال آشنا خوبی عزیزم نماز وروزه هات قبول باشه مثل همیشه با دست پر اومدی نترس از مجازات اینا خبری نیست تو در امان هستی خودم مثل کوه پشتت هستم خیلی خوش اومدی امیدوارم دوباره ترکمون نکنی
از بابت آهنگ های قشنگت هم ممنونم سلام محبوبه جان گرفتاریه و هزار سودا ... ممنونم از لطفت ... خوبم شکر خدا شما هم که ایشالا خوبی ؟ مجازات هم خواستی بکنی، تعارف نکن ... آدم مگه چند بار میره اون دنیا ؟ من قبلا این راهش رو رفتم برای آوردن جومونگ خواهش میکنم محبوبه جان امیدوارم که از آهنگا خوشت اومده باشه | |
|
| |
| عنوان: رد: نويد چه ميکنه اين روزا ؟ الثلاثاء سبتمبر 15, 2009 10:49 pm | |
| - Jany نوشته است:
- به به داداش نوید خوش اومده!!
ککجایی اطلاعیه داده بودم پیدات شد مجازاتت کنن خوش باشی مرجان جان ما هم هستیم، یه جایی همین جاها ... لای این شب بو ها ... پای آن کاج بلند ... | |
|
| |
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: نويد چه ميکنه اين روزا ؟ الثلاثاء سبتمبر 15, 2009 11:10 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: نويد چه ميکنه اين روزا ؟ الثلاثاء سبتمبر 15, 2009 11:23 pm | |
| - Yasaman نوشته است:
- ممنون نوید جان
اما لینک دنلود آهنگ ای وطن نوری مسدود شده. اِ میدونی چی شده یاسمن ؟ این فریبرز لاچینی فکر کنم واسه خودش کپی رایت زده !!! آخه نوشته : This file is no longer available because of a claim by Fariborz Lachini کپی رایت ؟؟؟ اونم تو ایران ؟؟؟ جل الخالق !!! من باز دوباره آپلودش میکنم و میفرستم براتون دفعه دیگه چند تا از آهنگ های محمد نوری براتون میذارم در مورد ایران و وطن =================== راستی بچه ها ببخشید که اگه به جای گفتن شرح حال، آهنگ میذارم براتون این آهنگ ها حال و هوای من هستن ... اگه بهشون گوش بدین، تقریبا از احوالات منم خبردار میشین ... که البته، بازم به میل خودتونه ... فقط یه توضیحی دادم که نگین چرا اینجا آهنگ میذارم همش ... | |
|
| |
| عنوان: رد: نويد چه ميکنه اين روزا ؟ الثلاثاء سبتمبر 15, 2009 11:26 pm | |
| - Saghar نوشته است:
- nAvId نوشته است:
- Jany نوشته است:
ککجایی اطلاعیه داده بودم پیدات شد مجازاتت کنن
خوش باشی مرجان جان ما هم هستیم، یه جایی همین جاها ... لای این شب بو ها ... پای آن کاج بلند ...
از احوالات شما چه خبر ؟؟؟ راستی، متشکر بابت عکس شاهزاده ت که توی قسمت set as Desktop background گذاشتی و من فراموش کردم اونجا تشکر کنم بازم ممنونم ... | |
|
| |
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: نويد چه ميکنه اين روزا ؟ الأربعاء سبتمبر 16, 2009 6:33 am | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: نويد چه ميکنه اين روزا ؟ الخميس سبتمبر 17, 2009 8:45 am | |
| - nAvId نوشته است:
- Saghar نوشته است:
- nAvId نوشته است:
- Jany نوشته است:
ککجایی اطلاعیه داده بودم پیدات شد مجازاتت کنن
خوش باشی مرجان جان ما هم هستیم، یه جایی همین جاها ... لای این شب بو ها ... پای آن کاج بلند ...
از احوالات شما چه خبر ؟؟؟
راستی، متشکر بابت عکس شاهزاده ت که توی قسمت set as Desktop background گذاشتی و من فراموش کردم اونجا تشکر کنم
بازم ممنونم ... خواهش ميكنم نويدجان خوشحالم خوشتون اومد ممنون من خوبم شما خوبين؟ كجايي كم پيدا نويدجان؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: نويد چه ميکنه اين روزا ؟ الجمعة ديسمبر 18, 2009 11:01 pm | |
| خببببببببببب
سلام مجدد به همگی
بازم بعد یه غیبت نیمچه کبری اومدم !
خوبین همگی ؟
چه خبرا ؟؟؟؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: نويد چه ميکنه اين روزا ؟ الجمعة ديسمبر 18, 2009 11:08 pm | |
| گفته بودم با آهنگای محمد نوری میام ... =============================== ای وطنبا تو هستم ای وطن ای خورشید جاوید من ای صدای گرم آبشاران ای شب مهتاب کوهستان تو چون بهاری بهار بی پائیز زعطر خاک تو گشتهام لبریز به سینهی من کلام جاویدی به چشم من چو نور خورشیدی
آه ای وطن نام تو همیشه بر لبم با مهر تو ستاره درخشد بر شبم
به دشت تشنه شکوه بارانی سرود پاکی شعر بهارانی غروب ما را پیام خورشیدی طلوع بودن طلوع امیدی تو سرود فصل سبز ما بر لبم جاری چنان دریا تو چون بهاری بهار بی پائیز ز عطر خاک تو گشته ام لبریز به سینه من کلام جاویدی به چشم من چو نور خورشیدی
آه ای وطن نام تو همیشه بر لبم با مهر تو ستاره درخشد بر شبم>> لینک: دانلود | |
|
| |
| عنوان: رد: نويد چه ميکنه اين روزا ؟ الجمعة ديسمبر 18, 2009 11:27 pm | |
| سرزمین محبوب منای عزیزترین عزیزان ای سرودی عاشقانه سرزمین محبوب من شعر پاک لاله هایی لاله هایی جاودانه سرزمین محبوب من تو امید بودن من از بهارانت بهایم با صدای بودن تو از سکوت خود رهایم با صدای بودن تو از سکوت خود رهایم
من به شوق آسمانت پر پرواز می گشایم حتی با بال شکسته ای همیشه بودنِ من با نامِ پاکِ تو بودن روح و جانم به تو بسته چه غم از طوفان دریا تا تویی تنها کرانه تو همان صدای جاوید ماندنی ترین ترانه تو همان صدای جاوید ماندنی ترین ترانه
بی خزان بادا بهارت همه ی هستی نثارت سرزمین محبوب من تو طلوع بی غروبی شاد و تابان روزِگارت سرزمین محبوب من باران باران کن وجودم من کویری بی قرارم تشنه ی فریاد بودن تا تو باشی در کنارم تشنه ی فریاد بودن تا تو باشی در کنارم
سرزمین محبوب من ایران ای عشق جاویدان ایران خوب من ایران>> لینک: دانلود | |
|
| |
| عنوان: رد: نويد چه ميکنه اين روزا ؟ الجمعة ديسمبر 18, 2009 11:33 pm | |
| ای ایران ایراندر روح و جان من می مانی ای وطن به زیر پافِتَدان دلی ، که بهر تو نلرزد شرح این عاشقی ، ننشیند در سخن که بهر عشق والای تو ، همه جهان نیرزد
در روح و جان من می مانی ای وطن به زیر پافِتَدان دلی ، که بهر تو نلرزد شرح این عاشقی ، ننشیند در سخن که بهر عشق والای تو ، همه جهان نیرزد
ای ایران ایران دور از دامان پاکت دست دگران ، بد گهران ای عشق سوزان ، ای شیرین ترین رویای من تو بمان ، در دل و جان ای ایران ایران ، گلزار سبزت دور از تو راج خزان ، جور زمان ای مهر رخشان ، ای روشنگر دنیای من به جهان ، تو بمان
سبزی سر چمن ، سرخی خون من ، سپیدی طلوع سحر ، به پرچمت نشسته شرح این عاشقی ، ننشیند در سخن بمان که تا ابد هستیم ، به هستی تو بسته
ای ایران ایران دور از دامان پاکت دست دگران ، بد گهران ای عشق سوزان ، ای شیرین ترین رویای من تو بمان ، در دل و جان ای ایران ایران ، گلزار سبزت دور از تو راج خزان ، جور زمان ای مهر رخشان ، ای روشنگر دنیای من به جهان ، تو بمان
در روح و جان من می مانی ای وطن به زیر پافِتَدان دلی ، که بهر تو نلرزد شرح این عاشقی ، ننشیند در سخن که بهر عشق والای تو ، همه جهان نیرزد>> لینک: دانلود | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: نويد چه ميکنه اين روزا ؟ السبت ديسمبر 19, 2009 2:58 am | |
| نوید زده تو خط موسیقی این روزها | |
|
| |
| عنوان: رد: نويد چه ميکنه اين روزا ؟ السبت ديسمبر 19, 2009 7:30 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: نويد چه ميکنه اين روزا ؟ السبت ديسمبر 19, 2009 7:36 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: نويد چه ميکنه اين روزا ؟ السبت ديسمبر 19, 2009 8:05 am | |
| | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: نويد چه ميکنه اين روزا ؟ السبت ديسمبر 19, 2009 8:30 am | |
| محمد نوری عموی منه، هم فامیلیش نوریه هم اسم عموی من محمده، از من اجازه گرفتی داری آهنگاش رو گوش میدی؟ بعدشم شما الان احساس خجالت نمی کنی؟ مگه فروم اومدنت تحویل سال نوئه که سالی یه بار اتفاق می افته؟ الان باید غرق در عرق شرم باشی حالا که داری از عموم گوش میکنی، ترانه "اگر تو آمده بودی.." رو هم بگوش | |
|
| |
| عنوان: رد: نويد چه ميکنه اين روزا ؟ السبت ديسمبر 19, 2009 8:40 am | |
| | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: نويد چه ميکنه اين روزا ؟ السبت ديسمبر 19, 2009 8:43 am | |
| | |
|
| |
| نويد چه ميکنه اين روزا ؟ | |
|