هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةالرئيسية  PortalPortal  جستجوجستجو  أحدث الصورأحدث الصور  ثبت نامثبت نام  ورود  

صندلي داغ

+20
yasamiin
HeLena
magnoon diab
s@ba
h@sti
Jany
maryashena
Anika
amin
Assal
Yasaman
دلارام
Arakadrish
leila
nAvId
ليلا
meysam-r
بهاره
الهام
MajidDiab
24 مشترك
رفتن به صفحه : الصفحة السابقة  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 36  الصفحة التالية
نويسندهپيام
MajidDiab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
MajidDiab

تعداد پستها : 6314
Registration date : 2007-12-05

صندلي داغ - صفحة 6 Empty
پستعنوان: رد: صندلي داغ   صندلي داغ - صفحة 6 Icon_minitimeالإثنين يناير 14, 2008 3:16 pm

تو بازی پیروزی سپاهان که با نارنجک زدن تو صورت اون سربازه بیچاره
فکر کن می خواهی همدردی کنی باهاش چطوری این کار رو میکنی ؟
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.a-d-w.blogfa.com
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

تعداد پستها : 4639
Registration date : 2007-12-02

صندلي داغ - صفحة 6 Empty
پستعنوان: رد: صندلي داغ   صندلي داغ - صفحة 6 Icon_minitimeالإثنين يناير 14, 2008 3:39 pm

Laughing Laughing Laughing
اون وقت می گن دخترا چترن lol! lol!
ولی خواستید ازش شام بستونید به ما هم خبر بدید tongue
پایه ایم Laughing
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

صندلي داغ - صفحة 6 Empty
پستعنوان: رد: صندلي داغ   صندلي داغ - صفحة 6 Icon_minitimeالإثنين يناير 14, 2008 3:41 pm

بدون اینکه فکر کنی یا به کتابی مراجعه کنی
همین حالا واسم 2 بیت شعر بخون
Arakadrish
مشتاق
مشتاق
Arakadrish

تعداد پستها : 986
Registration date : 2007-12-04

صندلي داغ - صفحة 6 Empty
پستعنوان: رد: صندلي داغ   صندلي داغ - صفحة 6 Icon_minitimeالإثنين يناير 14, 2008 6:36 pm

از شام خبري نيست ميثم جان ... از مشت من چيزي نميچيكه !!

معرفتي ، دنيا رو بهت مي بخشم و به خودم افتخار ميكنم

بهترين و لذيذ ترين وليمه رو ميدم و به آسمون ناز ميكنم ... اما

بابت مچ گيري ، ماست هم نميدم ... اين جز اون ويژگيهاي ، نميدونم تلخ منه ... يا شيرينم !! تو بگو ؟

همه رو جواب ميدم ... همه رو ... بذار يه كم سبك شم ... تمركز كنم

پرهام رو براي پرواز آماده كنم ...

يه كم آروم بشم ... ميام ...

شعر هم ميخونم دلارام ... از همون اول بدون هيچ تاملي روي زبونم بود

مال بابا طاهره ...

سه پنج روزه كه ...

اون رو هم آخر شب ميگم ...

با شروع ساعت تنهايي ...
Arakadrish
مشتاق
مشتاق
Arakadrish

صندلي داغ - صفحة 6 Empty
پستعنوان: رد: صندلي داغ   صندلي داغ - صفحة 6 Icon_minitimeالإثنين يناير 14, 2008 8:46 pm

نويد جان ... داداشي گلم ... بينهايت سوال هست كه اگه ازم بپرسي ... غير از نگاهي خاموش جوابي براشون ندارم

اما ساده ترين سوال :

ازم بپرس چقدر دوستت دارم ... به اندازه ي چه عددي ؟؟

تا هيچ وقت با انگشتهاي كوچيك و ذهن محدودم نتونم عددش رو احصا كنم .

نميگم چيزي بالاتر از وجود با ارزشت ... براي من نيست اما ... علاقه ام به تو اونقدري هست كه در جواب ، چقدرش ، مجبور به سكوت بشم !!

Embarassed Very Happy
nAvId
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
nAvId

تعداد پستها : 2240

صندلي داغ - صفحة 6 Empty
پستعنوان: رد: صندلي داغ   صندلي داغ - صفحة 6 Icon_minitimeالإثنين يناير 14, 2008 9:10 pm

ای وای ...

Embarassed

خدا مرگم بده ...

Embarassed
http://www.werfriends.blogfa.com
Arakadrish
مشتاق
مشتاق
Arakadrish

صندلي داغ - صفحة 6 Empty
پستعنوان: رد: صندلي داغ   صندلي داغ - صفحة 6 Icon_minitimeالإثنين يناير 14, 2008 9:39 pm

ميثم جان ... جواب ميدم ... فقط به اين خاطر كه ... سكوت باعث ميشه ، يه چلو كبابي جمعي رو بسلفم Shocked

جواب ميدم ... اگه تونستم ... بازم دعوتي ميدم ... تو خنده ات رو ازم نگير !! همه رو به مهموني ستاره ها ميبرم !!

1- چرا دو ذره باردار به هم نیرو وارد می کنند با استفاده از نظریه نسبیت انیشتین و کوارک ها و ذرات مجازی؟

به نظريه هاي مردم كاري ندارم ... با فتواي قلب خودم جواب ميدم !!
درسته . هر دو ذره اي به هم نيرو وارد ميكنن . بذار توي قواعد خشك و فرمولهاي بي روح رياضي دنبال علتش نگرديم !! به قلبت نگاه كن !!
هر دو ذره اي همديگه رو جذب ميكنن ... فقط و فقط به اين علت كه يه نشونه هايي از اون عشق گمشده ... در وجود همديگه ميبينن ...
نقطه نقطه ي نوشته هاي شما ، اين نقطه ي حقير (خودم) رو به خودش جذب ميكنه !! چون نشونه هايي از محبت و مهربوني همراش هست
اميدوارم اين نقطه ي كوچولو هم اون نشونه ها رو داشته باشه !!

2-ریاضیدانان و دانشمندان معتقدا که جهان 11 بعد دارد که 3 بعد باقی مانده و باقی شکسته ؟ یازده بعد رو توضیح بده و علت شکستن آن 8 بعد رو بگو؟

اين سوالت نه فلسفيه و نه علمي !! جزء مباحث فلسفه ي علمه !! جايي كه هيچ دانشمندي و هيچ فيلسوفي نميتونه با اطمينان توي اين
سرزمين گام بذاره ... چراغي از وحي مطهر ميخواد و گامهايي از نور منور ... اين سرزمين خيلي تاريكه !! نه من و نه هيچ كس ديگه اي نميتونه
به اين سوال با قاطعيت پاسخ بده !!
اما من ميگم اون سه بعد ، خدا بود و... انسان و... فناء ( مرگ ) !!
و اون هشت تاي ديگه : عشق ، محبت ، ايثار ، صداقت ، درد ، دلتنگي ، تنهايي و جنون !! ... بشر اينها رو شناخت اما به حقيقت سه تاي اول
هرگز پي نبرد !!

3-آیا کل جهان فقط برای زمینیان است یا در کهکشان ها و کرات دیگر نیز زندگی هست ؟

اين هم مثل سوال دوم ، مربوط به فلسفه ي علمه !! اما جواب پيچيده اي نداره !!
زندگي فقط با چشماي زميني قابل رويت و درك نيس !! ... چشم دل وا كن تا جهان بيني ___ آنچه ناديدني ست آن بيني !!
زندگي در تمام اجزاي هستي جاريه ، سياره ها ... ستاره ها ... كهكشانها همه و همه زندگي رو فرياد ميكنن ... زندگي پاكي بر مبناي نبض عشق
فقط كافيه چشمها رو شست و جور ديگر دنيا رو ديد (خدا رحمت كنه سهراب رو)

4-آیا خدا میتونه سنگی خلق کنه که خودش نتونه بلند کنه؟
فرض محال محاله ... اين يك سفسطه است !! خدا بزرگترينه . اين فرض روشن و مبرهن ماست !! اين خدا بايد سنگي رو خلق كنه كه از خودش
بزرگتر باشه .داريم فرض خودمون رو نقض ميكنيم !! اين چه جور استدلاليه ؟!! ... هرگز ، حتي به بحث بلند كردن سنگ هم نميرسيم ... اين سوال
از خيلي عقب تر داره لنگ ميزنه !!

5- بودن یا نبودن شما(یعنی سلمان خان گل گلاب) چه تاثیری در جهان داره؟
ما نبوديم و تقاضامان نبود ___ لطف حق ناگفته ي ما مي شنود
دنياي قشنگش بدون ما استوار و كامل بود ... بدون ما هم بر همين مدار عاشقانه خواهد چرخيد ، باشيم يا نباشيم !! ... مهم عشق و عاطفه ي ماست
كه تغذيه كننده ي روح هستيه ... روح مهربان ما در جهان خواهد زيست ... گر چه آن روز ، ديگر از اين جسم خاكي ، هيچ اثري نيست

6- ایشا الله قسمتت بشه مکه بری؟ هرکس پیش دوست عزیزی بره واسه نشون دادن علاقه اش کادو میبره... وقتی رفتی خونه خدا چی براش میبری؟
دوست آره ... مهموني آره !! اما وقتي گدايي داره ميره در خونه ي كسي كه تمام اميدشه ... خالي ترين دستها و گريون ترين چشمها رو همراه ميبره
من از اون گداي ژوليده هم كمترم و اون ... معناي سخاوته !! تو بگو ، من چي ميتونم ببرم ، غير از نياز و عرياني ؟

7-نظریه ریسمان ها رو قبول داری؟ (نظریه ریسمان جهان های موازی توسط ریسمانهای مجازی بهم متصل شده که انرژی از این طریق بین جهانها رد و بدل میشود)آیا با قانون بقای انرژی تناقض نداره؟
به جوابش توي موارد قبلي اشاره كردم !! اسمش ريسمان نيست !! مسير هاي عاشقانه است ... تصور ريسمان و مسير با اين مفهوم زياد سازگار
نيستن !! من ، ماهيت عاشقانه رو توصيه ميكنم ... اين ، باعث تعادل و ثبات جهانه !
تناقضي هم با قانون بقاء نداره !! مبدا عشق خداست ، كه قطره اي از اون رو بر لبهاي تشنه ي هستي قرار داره ... جهان و هستي ، در كم و زياد شدنش
نقشي نداره !!
سگي از دريا يه ليس آب ورداره ... چيزي عوض ميشه ؟؟
صاحب يكي ديگه است ... تا اراده نكنه برگي نمي جمبه !! عشق ؟؟؟ هستي كاره اي نيست !!

اگه سوال ديگه اي نداري همه رو خبر كن ... ميخوام بزرگترين وليمه رو بدم ... وليمه اي عاشقانه !!
Arakadrish
مشتاق
مشتاق
Arakadrish

صندلي داغ - صفحة 6 Empty
پستعنوان: رد: صندلي داغ   صندلي داغ - صفحة 6 Icon_minitimeالإثنين يناير 14, 2008 9:54 pm

داداش مجيد ... چه سوال سختي !! بايد براش يه داستان بنويسم !!

يه داستان طولاني !

اجازه ميدي داستانش رو توي آشپزخونه بنويسم ؟ احتمالا اين كار رو ميكنم !

همين الان دو تا طرح كلي هم براش دارم !!

اما الان بذار يه جواب كوتاه و سرپايي بدم ... !

پدر بودن خيلي باشكوهه ... وصف ناشدني ... يك موجود زنده رو توي آغوشت ميگيري ... وجودي كه روح داره ... نفس ميكشه

پاره اي از تن خودت و يادگار جاويدان عشقت !!

انگشتهاي كوچيكش رو لمس ميكني ... اينقدر كوچيك كه نميتونه حتي انگشتاش رو ، دور يه انگشت تو بپيچونه !!

بيني و لبهاش رو ميبوسي و قلبت رو براش پر از آرزو ميكني ..

با هر تكون ناگهاني كه به جسم نوباوه اش ميده ... قلب تو ميلرزه ... و نگات هيچ وقت ازش فاصله نميگيره !!

بخوام لحظه لحظه ي احساس پدري رو شرح بدم ... فقط سه چاهار صفحه جاي خالي و حوصله ي عالي ميخوام ... !! بقيه اش باشه !!

اما لذت بالاتر از اين ...

وقتيه كه بتوني فرزند خردسال دشمنت رو هم به اندازه ي جگر گوشه ي خودت دوست داشته باشي ... به اين ميگن احساس پدري !!
Arakadrish
مشتاق
مشتاق
Arakadrish

صندلي داغ - صفحة 6 Empty
پستعنوان: رد: صندلي داغ   صندلي داغ - صفحة 6 Icon_minitimeالإثنين يناير 14, 2008 10:08 pm

سوال دومت مجيد جان !!

قادر به همدردي كه نيستم !! شايد فقط دوتا سيلي بزنم (با همون جذبه و جبروت لاتونه !!)

يكي به اون پدر سوخته اي كه بچه هاي امانت مردم رو اينجوري ميبره خدمت مقدس نظام وظيفه و به حساب خودش نهال اسلام رو آبياري ميكنه !!

يكي محكمتر از اولي هم به اون بي شرفي كه سرمايه ي ملت و وقت جمعيت رو ميريزه توي شكم گرسنه ي ماشين ورزش (بخصوص فوتبال !!) و

از اون ور يه مشت هيجان كاذب و خشونت و دودستگي و هزار مرض ناهنجار اجتماعي رو ميريزه توي دامن پر درد اين كشور دوست داشتني !

كشوري كه پرچمدار دوستي و همدلي اقشار و اديان در همه ي دورانهاست !!

با اين وضعيت هنوزم هست ؟؟

اين رو هم بگم كه روي دلم سنگيني نكنه !!

اگه اون بدبخت سرباز كشته ميشد و اسمش ميرفت تو ليست بلند بالاي شهدا ... و من كاره اي بودم ، ميگفتم :

صد برابر خون بهاي اين جوون رو بديد دست خونواده اش اما ... دوتا مزيت تحصيلي و اجتماعي براي بچه هاي نداشته اش نتراشيد !!

با همين سهميه فردا ميشن تئوريسين و كاره ي جامعه ... اونوقت بايد هر روز ده تا از اين مصيبت ها ببينيد !!

مقام شهدا خيلي بلنده ... كاش با اين سهميه ها تحقيرش نميكرديم ... كار خونواده و بچه هاشون رو راه مينداختيم اما ... نالايق رو به

مديريت نميرسونديم !! اين نه حرف سياسيه ... نه اهانت به مقامات كشوري !! خواهش ميكنم كسي دلگير نشه !!
Arakadrish
مشتاق
مشتاق
Arakadrish

صندلي داغ - صفحة 6 Empty
پستعنوان: رد: صندلي داغ   صندلي داغ - صفحة 6 Icon_minitimeالإثنين يناير 14, 2008 10:14 pm

بدون هيچ فكر و تاملي ... براي دلارام عزيز !!

سه پنج روزه كه بوي گل نيومد ____ صداي چهچه بلــبل نيومد

رويــد از باغـــبون گل بپرســيد ____ چرا بلبل به صيد گل نيومد

سنگين نيست ... نه پيچيده ، نه پر كنايه !!

پره از آرزو ... از روياهاي مگو !!

به ميثم گفتم همه رو خبر كنه !! تو هم بيا ... مثل همه ... خوشحال ميشم !

...
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

صندلي داغ - صفحة 6 Empty
پستعنوان: رد: صندلي داغ   صندلي داغ - صفحة 6 Icon_minitimeالثلاثاء يناير 15, 2008 2:49 am

خداییش جوابایی دادی که فقط از تو می شه شنید
واقعا احساس خوبی داشتم وقت خوندنشون
می شه به احساس تو ایمان داشت
الهام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
الهام

تعداد پستها : 2828

صندلي داغ - صفحة 6 Empty
پستعنوان: رد: صندلي داغ   صندلي داغ - صفحة 6 Icon_minitimeالثلاثاء يناير 15, 2008 12:37 pm

سلام....

خانه ی دوست کجاست؟
http://toradoostdaram.blogfa.com
amin
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
amin

تعداد پستها : 2691

صندلي داغ - صفحة 6 Empty
پستعنوان: رد: صندلي داغ   صندلي داغ - صفحة 6 Icon_minitimeالثلاثاء يناير 15, 2008 2:03 pm

نوبتی هم باشه نوبت منه Laughing Laughing Laughing
داش سلمان گل Wink
1.با 5 کلمه خودتو تعریف کن؟
2.تا حالا عاشق شدی؟
3.تا حالا کسی عاشقت شده؟
3.تا حالا تو دعوا کتک خوردی؟ کی ؟برای چی؟ Laughing Laughing
4.چی خیلی غمگینت میکنه؟
5.اگه تموم امید و زندگی یکی باشی واسش چقدر فداکاری می کنی؟
6.کینه ای هستی؟ کسی هست که ببینیش حالت بد شه؟
7. نظرت راجب من مجید دلارام نوید الهام عسل بهاره آنیکا و مبینا و یاسمن در جمله Wink
8.ارزش دوستی از نظر شما؟
9.دوستی داری که همه رازهاتو بدونه؟
10.بزرگترین آرزوت بدون شعار دادن
11.یه شعر بگو برای تشکر از مادرت
12.یه جمله از سلمان بدون فکر
13. یه نصیحت به امین
14.اینم آخریش هر چه دل تنگت می خواهد بگو
meysam-r
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
meysam-r

تعداد پستها : 1071
Registration date : 2007-12-28

صندلي داغ - صفحة 6 Empty
پستعنوان: رد: صندلي داغ   صندلي داغ - صفحة 6 Icon_minitimeالثلاثاء يناير 15, 2008 3:58 pm

MajidDiab نوشته است:
meysam-r نوشته است:
سلام عزیزم ...چندتا سوال یا همه شو جواب بده یا هیچ کدوم رو Laughing
اگه نتونی جواب بدی باید کل فروم رو چلوکبابی نایب دعوت کنی و شام بدی ... (خواستم بگم تهرون رو بلدم ها Laughing )

1- چرا دو ذره باردار به هم نیرو وارد می کنند با استفاده از نظریه نسبیت انیشتین و کوارک ها و ذرات مجازی؟
Arrow
2-ریاضیدانان و دانشمندان معتقدا که جهان 11 بعد دارد که 3 بعد باقی مانده و باقی شکسته ؟ یازده بعد رو توضیح بده و علت شکستن آن 8 بعد رو بگو؟
Arrow
Arrow
Suspect 4-آیا خدا میتونه سنگی خلق کنه که خودش نتونه بلند کنه؟
Arrow
Arrow
6- ایشا الله قسمتت بشه مکه بری؟ هرکس پیش دوست عزیزی بره واسه نشون دادن علاقه اش کادو میبره... وقتی رفتی خونه خدا چی براش میبری؟
Arrow
7-نظریه ریسمان ها رو قبول داری؟ (نظریه ریسمان جهان های موازی توسط ریسمانهای مجازی بهم متصل شده که انرژی از این طریق بین جهانها رد و بدل میشود)آیا با قانون بقای انرژی تناقض نداره؟

.......................
Laughing Laughing Laughing
بچه ها همتون از الان خودتون رو دعوت بدونین واسه شام تو چلوکبابی نایب تو خیابون ولیعصر Laughing
امین که شام نداد بگذارین داداش سلمان جورش رو بکشه Laughing مرام و معرفته دیگه

وای میثم جان
ای ول داداش
خیلی وقت بود چترمون رو بسته بودیم فرصت نمیشد پهنش کنیم
انگار خدا داره قسمت می کنه Laughing Laughing Laughing
نه داداش فکر نکنم از این بچه های فروم کسی نم پس بده... چترمون رو باید جمع کنیم بذاریم تو پستو... No
meysam-r
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
meysam-r

صندلي داغ - صفحة 6 Empty
پستعنوان: رد: صندلي داغ   صندلي داغ - صفحة 6 Icon_minitimeالثلاثاء يناير 15, 2008 4:19 pm

No No No

اين مطلب آخرين بار توسط در الثلاثاء يناير 15, 2008 4:24 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
meysam-r
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
meysam-r

صندلي داغ - صفحة 6 Empty
پستعنوان: رد: صندلي داغ   صندلي داغ - صفحة 6 Icon_minitimeالثلاثاء يناير 15, 2008 4:20 pm

Arakadrish نوشته است:
ميثم جان ... جواب ميدم ... فقط به اين خاطر كه ... سكوت باعث ميشه ، يه چلو كبابي جمعي رو بسلفم Shocked

جواب ميدم ... اگه تونستم ... بازم دعوتي ميدم ... تو خنده ات رو ازم نگير !! همه رو به مهموني ستاره ها ميبرم !!

به نظريه هاي مردم كاري ندارم ... با فتواي قلب خودم جواب ميدم !!
درسته . هر دو ذره اي به هم نيرو وارد ميكنن . بذار توي قواعد خشك و فرمولهاي بي روح رياضي دنبال علتش نگرديم !! به قلبت نگاه كن !!
هر دو ذره اي همديگه رو جذب ميكنن ... فقط و فقط به اين علت كه يه نشونه هايي از اون عشق گمشده ... در وجود همديگه ميبينن ...
نقطه نقطه ي نوشته هاي شما ، اين نقطه ي حقير (خودم) رو به خودش جذب ميكنه !! چون نشونه هايي از محبت و مهربوني همراش هست
اميدوارم اين نقطه ي كوچولو هم اون نشونه ها رو داشته باشه !!

اين سوالت نه فلسفيه و نه علمي !! جزء مباحث فلسفه ي علمه !! جايي كه هيچ دانشمندي و هيچ فيلسوفي نميتونه با اطمينان توي اين
سرزمين گام بذاره ... چراغي از وحي مطهر ميخواد و گامهايي از نور منور ... اين سرزمين خيلي تاريكه !! نه من و نه هيچ كس ديگه اي نميتونه
به اين سوال با قاطعيت پاسخ بده !!
اما من ميگم اون سه بعد ، خدا بود و... انسان و... فناء ( مرگ ) !!
و اون هشت تاي ديگه : عشق ، محبت ، ايثار ، صداقت ، درد ، دلتنگي ، تنهايي و جنون !! ... بشر اينها رو شناخت اما به حقيقت سه تاي اول
هرگز پي نبرد !!

اين هم مثل سوال دوم ، مربوط به فلسفه ي علمه !! اما جواب پيچيده اي نداره !!
زندگي فقط با چشماي زميني قابل رويت و درك نيس !! ... چشم دل وا كن تا جهان بيني ___ آنچه ناديدني ست آن بيني !!
زندگي در تمام اجزاي هستي جاريه ، سياره ها ... ستاره ها ... كهكشانها همه و همه زندگي رو فرياد ميكنن ... زندگي پاكي بر مبناي نبض عشق
فقط كافيه چشمها رو شست و جور ديگر دنيا رو ديد (خدا رحمت كنه سهراب رو)

4-آیا خدا میتونه سنگی خلق کنه که خودش نتونه بلند کنه؟
فرض محال محاله ... اين يك سفسطه است !! خدا بزرگترينه . اين فرض روشن و مبرهن ماست !! اين خدا بايد سنگي رو خلق كنه كه از خودش
بزرگتر باشه .داريم فرض خودمون رو نقض ميكنيم !! اين چه جور استدلاليه ؟!! ... هرگز ، حتي به بحث بلند كردن سنگ هم نميرسيم ... اين سوال
از خيلي عقب تر داره لنگ ميزنه !!

ما نبوديم و تقاضامان نبود ___ لطف حق ناگفته ي ما مي شنود
دنياي قشنگش بدون ما استوار و كامل بود ... بدون ما هم بر همين مدار عاشقانه خواهد چرخيد ، باشيم يا نباشيم !! ... مهم عشق و عاطفه ي ماست
كه تغذيه كننده ي روح هستيه ... روح مهربان ما در جهان خواهد زيست ... گر چه آن روز ، ديگر از اين جسم خاكي ، هيچ اثري نيست

دوست آره ... مهموني آره !! اما وقتي گدايي داره ميره در خونه ي كسي كه تمام اميدشه ... خالي ترين دستها و گريون ترين چشمها رو همراه ميبره
من از اون گداي ژوليده هم كمترم و اون ... معناي سخاوته !! تو بگو ، من چي ميتونم ببرم ، غير از نياز و عرياني ؟

به جوابش توي موارد قبلي اشاره كردم !! اسمش ريسمان نيست !! مسير هاي عاشقانه است ... تصور ريسمان و مسير با اين مفهوم زياد سازگار
نيستن !! من ، ماهيت عاشقانه رو توصيه ميكنم ... اين ، باعث تعادل و ثبات جهانه !
تناقضي هم با قانون بقاء نداره !! مبدا عشق خداست ، كه قطره اي از اون رو بر لبهاي تشنه ي هستي قرار داره ... جهان و هستي ، در كم و زياد شدنش
نقشي نداره !!
سگي از دريا يه ليس آب ورداره ... چيزي عوض ميشه ؟؟
صاحب يكي ديگه است ... تا اراده نكنه برگي نمي جمبه !! عشق ؟؟؟ هستي كاره اي نيست !!

اگه سوال ديگه اي نداري همه رو خبر كن ... ميخوام بزرگترين وليمه رو بدم ... وليمه اي عاشقانه !!
مهمونی ستاره ها
اگه میتونی ببر یه عمر نوکریتو میکنم...
اما نه مهمونیه هر ستاره ای ها...
ستاره هایی که یه ذره نورشون دنیایی رو روشن میکنه...
یه ذره توجه شون آدم رو از فرش به عرش میبره از خاک به آتش عشق می کشونه...
اصلا به مهمونیشون نبر پیش یکیشون هم ببری کفایت میکنه...
اما یه شرط داره مهمونی درخشان ترین ستاره ببر منو...
ستاره ای که غربت و تنهاییش دل آسمون رو ذره ذره میکنه و تمام موجودات رو از حیوون و گیاه و انسان به گریستن وا میداره...
اصلا بگو چرا آسمون کویر همیشه مهمونیه هاش باشکوه تر و دیدنیتره؟
دیدنی

باشکوه

کویر

کربلا

ستاره

حسین(ع)
داداش گلم ... همه سوالام واسه این بود بتونم یه بخش از ذهنتو کند و کاو کنم ...جواب علمی و عقلی دادن به این سوالا فقط کاره دیوونه هاست...
قدر خودت رو بدون ... اینو نه واسه خود شیرینی میگم نه چاپلوسی ...من کی ام که بخوام بتو امتیازی بدم... تو دنیای واقعیش هم چاپلوسی برام زجر آوره چه برسه دنیای مجازیه فروم...
همین که آیینه است دلت ...کافیه ... حقیقت رو نشون میده ... هرچند شکسته و مثلثی شکل باشه...

همین که مثل آب صاف و زلال دلت ...کافیه ...حقیقت رو نشون میده ...هرچند یه قطره باشه و کوچولو...

.........................
ببخش بلد نیستم بنویسم ... کاش بلد بودم ... تا حرفهای این دل و برات میگفتم... اما حیف که حرفهای دلم گفتنی نیست
آرام و خواب خلق جهان را سبب تويي
زان شد کنار ديده و دل تکيه گاه تو
با هر ستاره‌اي سر و کار است هر شبم
از حسرت فروغ رخ همچو ماه تو
ياران همنشين همه از هم جدا شدند
ماييم و آستانه دولت پناه تو
حافظ طمع مبر ز عنايت که عاقبت
آتش زند به خرمن غم دود آه تو
[img]صندلي داغ - صفحة 6 99d_3710[/img]
Assal
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Assal

تعداد پستها : 1476
Registration date : 2007-12-19

صندلي داغ - صفحة 6 Empty
پستعنوان: رد: صندلي داغ   صندلي داغ - صفحة 6 Icon_minitimeالثلاثاء يناير 15, 2008 8:42 pm

سلام آقا سلمان.....

شرمنده چند روز نبودم که بیام ببینم با داغی صندلی چه می کنین!!

البته تا الان شما که نسوختین هیچ دارین صندلی رم می سوزونین... Very Happy

حدس می زدم اولش قبول نکنین.... Rolling Eyes

ولی خدارو شکر راضی شدین.....

جواباتون مثل همیشه عمیق و در عین حال سادس...

و اونقدر دلنشین که من هر کدومو چند بار می خونم....

حال چند تا سوال....

تا حال فرار کردی؟؟ از چی؟؟ از کی؟؟؟

به زندگیه یک عشقه اعتقاد داری؟؟؟

اگه فیلم باغ های کندلوس دیدی نظرتو راجعبش بگو.....

نظرت یا حست نسبت به این شعر.....

ارزش وصل نداند مگر آزرده ی هجر.....

مانده آسوده بخسبد چو به منزل برسد....
Arakadrish
مشتاق
مشتاق
Arakadrish

صندلي داغ - صفحة 6 Empty
پستعنوان: رد: صندلي داغ   صندلي داغ - صفحة 6 Icon_minitimeالثلاثاء يناير 15, 2008 9:45 pm

سلام ... ببخشيد ، بازم دير كردم Embarassed

دلارام جان ... احساس من ، لايق اطمينان كردن نيس اما قلب تو ... چرا !!

زيبايي هايي رو كه حس ميكني ، توي قلب خوت تعريف و تصوير شده ان ...

اين قلب توست كه شايسته ي اطمينان كردنه ...

از لطفت بينهايت ممنون ...
------------------------------------------------------

خواهر گلم ... يه كم خسته ام ، اجازه بده ايشالا فردا همه رو جواب ميدم !! اينجوري ميتونم يه كم بيشتر هم فكر كنم

اشكالي نداره ؟ Embarassed

يه دنيا شرمنده ... بايد من رو ببخشي ...
----------------------------------------------------

واي امين جان Shocked چاهارده تا ؟؟

تو كه ركورد ميثم رو هم شكستي Laughing

ايشالا فردا ...

راستي جوابهاي دو كلمه اي هم قبوله ؟ Embarassed

ببخشيد داداش گلم ...
-------------------------------------------------

ميثم جان ... تو هميشه بهم لطف داشتي اما من اوني نيستم كه تو فكر ميكني .

كوير رو دوست دارم اما ... قدرت سفر به ستاره ها رو ندارم ... ستاره ها كه بماند ...

قدرتم نيست حتي يه قدم از كالبد نيم وجبي خودم ... بيرون بذارم !!

شايد اون كوچيكترين دونه شني باشم ... وسط سينه ي سوزان اين صحرا

تمام دلخوشيش اينه :

شب بشينه تو تنهايي ... زل بزنه به سوسوي مبهم ستاره ها ...

دوست داشتي يه شب بيا ... تنهاي تنها ... ميشينيم كنار هم ... يه گوشه از عظمت بي انتهاي اين صحرا

نگاه ميكنيم به فردا ها ... شايد ... روياي مهموني ستاره ها

نه هر ستاره اي ...

چاهارده كهكشان نور ... امپراتور زمين و آسمون ها

...

--------------------------------------------------------
سلام عسل جان . ممنون . خجالتم ميدي Embarassed

آدم بد قلق براي هر كاري يه ادا توي آستينش داره ... حتي براي نشستن روي صندلي Shocked Laughing

جوابهام رو اگه اشكالي نداره فردا بگم ؟

بايد ببخشي . الان بزور خودم رو بيدار نگهداشته ام ...

فقط من چند تا سوال دارم ، درواقع راهنمايي ميخوام !!

به زندگیه یک عشقه اعتقاد داری؟؟؟

منظورت اينه كه آيا اعتقاد دارم تمام زندگي ، تلاش براي رسيدن به يك عشقه ، يا نه ؟ درست متوجه شدم ؟

يه كم توضيح بدي خيلي ممنون ميشم scratch Embarassed

مطلب ديگه اين كه متاسفانه اون فيلم رو نديدم ... اگر هم ديده ام به اين اسم نميشناسمش !!

ايشالا فردا باز مزاحم همه ميشم

Embarassed
Assal
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Assal

صندلي داغ - صفحة 6 Empty
پستعنوان: رد: صندلي داغ   صندلي داغ - صفحة 6 Icon_minitimeالثلاثاء يناير 15, 2008 10:23 pm

باشه سلمان جان...

هر وقت دوست داشتی جواب بده.....

منظورم از اون سوال اینه که فکر می کنی همه فقط 1 بار عاشق می شن و عشق واقعی رو تجربه می کنن؟؟؟
amin
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
amin

تعداد پستها : 2691

صندلي داغ - صفحة 6 Empty
پستعنوان: رد: صندلي داغ   صندلي داغ - صفحة 6 Icon_minitimeالأربعاء يناير 16, 2008 7:08 am

نه سلمان جان
باید کامل جواب بدی Laughing Laughing Laughing
هر کدوم بخوای دودر کنی ناراحت می شم Rolling Eyes
یه بار داش سلمانو رو صندلی داغ گیر آوردم Laughing
عمرا بزارم در ری lol!
Yasaman
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Yasaman

تعداد پستها : 2411

صندلي داغ - صفحة 6 Empty
پستعنوان: رد: صندلي داغ   صندلي داغ - صفحة 6 Icon_minitimeالأربعاء يناير 16, 2008 9:07 am

Arakadrish نوشته است:
سلام الهام جان ...

دنيا ... مممم !!

قشنگه ... حتي شلوغي مرگ آور تهران ... حتي حلبي آبادهاي زوار در رفته ي مشهد !! ... زاينده رود كثيف و گل آلود اصفهان (من هفت هشت

سال پيش اينجوري ديدمش !!)

لازم نيست از شكوه و وقار طبيعت چيزي بگم !! طبيعت الهام بخش خوبي و زيبايي هاست !!

اما وقتي همه چي رو ميشه قشنگ ديد كه ... وجود خودت رو زشت ببيني !! سراسر عيب و نقصينه !!

خوشبختي يكيه و در عين حال هزاران هزار !! نميدونم كدومش رو ميخواي ازم بپرسي !! اون يكي رو كه خودت خيلي خوب ميدوني ... بذار

چند تا از اون هزاران هزار رو بگم ، كه به عقل ... نيم بندم ميرسه !! ... قبوله ؟؟

خوشبختي وقتيه كه براي هر سوالي ، حداقل ده تا جواب داشته باشي اما ... توي انتخاب ترديد نكني و مرتكب اشتباه نشي !!

وقتيه كه دستت رو براي زدن سيلي ... بالا ميبري اما ... با ضربت عشق ، غرور خودت رو ميشكني و دستت رو آروم پايين مياري و گونه ي طرفت رو

با لبخند نوازش ميكني...

وقتيه كه ... داري و ... ميتوني حسابي بخوري و كيف كني اما ... چلو مرغ رو ميدي به همسايه و خودت ... نون خالي به دندون ميكشي !!

وقتيه كه ميتوني گريه كني ...

از دروغ گفتن بترسي

كسايي باشن كه بهت محبت كنن Embarassed

همه رو عاشقانه دوست داشته باشي و ...

دست آخر ... كوله بارت براي سفر ، هميشه دم در ... آماده باشه !!

بدبختي ... بازم يكي و چند تا ... منم با اجازه چند تا از همون چند تا رو ميگم ...

نتوني به كسي كه دوسش داري حالي كني كه دوسش داري ...

نتوني دوستات رو براي خودت نگهداري !!

به روزمرگي عادت كني و بقول آق مولم فكر كني كه داري فكر ميكني !!

احساس كني دنيا باهات سر جنگ داره

توي تنهايي نتوني خودت رو پيدا كني ... (چه برسه به بقيه !!)

تواناييت رو صرف منافعت كني ... نه اعتقادت !

روزي فكر كني خودت راه رو بلدي و راهنما نميخواي !!

از تاريكي و سياهي باكي نداشته باشي و ... از همه بدتر

مجبور باشي هر شب ، نون خشك و پنير پلاسيده ي ليلا رو بخوري (بوووف ... خنده ي ناگهاني !!) Laughing Laughing

هيچ شكلكي پيدا نكردم كه بتونه احساسم رو نشون بده...
خيلي بزرگي سلمان
خيلي بزرگ داداش گلم
...
بچه ها همتون رو دوس دارم.
خيلي خوشحالم كه در كنار شمام...واقعا دوستون دارم.
http://www.yassesefid.blogfa.com
Yasaman
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Yasaman

تعداد پستها : 2411

صندلي داغ - صفحة 6 Empty
پستعنوان: رد: صندلي داغ   صندلي داغ - صفحة 6 Icon_minitimeالأربعاء يناير 16, 2008 9:12 am

متاسفانه به عسل عزيزم نرسيدم....
اين امتحانا كلافم كرده به خدااااااااااااااااااا
دلم مي خواد بي خيال همشون شم....خيلي خسته شدم
...
داداشي يه سوال...
Very Happy
يه نفر تو يه اتاق هستش كه از دو گوشه ش دو تا نخ آويزونه.بايد انتهاي نخا رو به هم گره بزنه.به هيچ وجه قادر نيست كه هر دو تا نخ رو هم زمان با دستاش بگيره.تنها وسيله اي كه مي تونه استفاده كنه يه قيچيه...بايد چي كار كنه؟
bounce
http://www.yassesefid.blogfa.com
Assal
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Assal

صندلي داغ - صفحة 6 Empty
پستعنوان: رد: صندلي داغ   صندلي داغ - صفحة 6 Icon_minitimeالأربعاء يناير 16, 2008 6:24 pm

بازم سلام آقا سلمان...

یه سوال دیگه...

نمی دونم چه جوری بپرسم....

من خیلی دوست دارم بدونم این غمی که تو حرفاتون هست از کجاست؟

غمی که نه تنها تو حرفاتونه بلکه تو عمق نگاه آواترتون هم می شه اونو دید....

از کجا اومده؟؟ از زخم یه عشق قدیمی؟؟....یا یه فراغ طولانی مدت؟؟؟ یا یه عشق یه طرفه؟؟

شایدم عشق نباشه...ولی مگه می شه آدم عاشق نباشه و یه همچین قلمی داشته باشه؟!

یا اصلا قلم هیچی...یه همچین دل زلال و صیقل خورده ای داشته باشه؟؟

من منتظر جوابتونم....
Arakadrish
مشتاق
مشتاق
Arakadrish

صندلي داغ - صفحة 6 Empty
پستعنوان: رد: صندلي داغ   صندلي داغ - صفحة 6 Icon_minitimeالخميس يناير 17, 2008 12:19 am

سلام ...

باز يه سحر ديگه ...

يه خلوت ديگه و ... يه بدقولي ديگه !!

Embarassed

الان اصلا خسته نيستم ... هيچ كاري هم ندارم ... هر چند هنوز بعد از اين ميخوام برم بخوابم Shocked

اما ...

شرمنده ام ... اووووه ... نه يكي ، نه دوتا ... از صدتا هم گذشته ام .

اين خيلي بده اما ... بايد اعتراف كنم ، دل دماغي براي نوشتن نداشتم !!

هيچ اتفاقي برام نيفتاده ... سرحال سرحالم . اما ...

باز اومدم يه شب ديگه مهلت بگيرم ... دوست دارم اين رو به حساب بي توجهي م به حرفهاتون نذارين ... آرزومه وقتي ميخوام جواب بدم

بهترين شرايط روحي رو داشته باشم ... جوابي بدم نه سرسري و از سر وا كني ... پخته و از روي اطمينان قلبي .

از ياسي گل هم ممنونم ... خجالتم ميدي آبجي گلم Embarassed Laughing

بايد من رو ببخشي !! شرمنده ام ...

موفق باشين . Very Happy ايشالا برميگردم
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

صندلي داغ - صفحة 6 Empty
پستعنوان: رد: صندلي داغ   صندلي داغ - صفحة 6 Icon_minitimeالخميس يناير 17, 2008 5:32 am

اگه ببینیم واسه جواب دادن داری طفره می ری یا مارو می پیجونی به صندلیت برق وصل می کنیم
گفته باشم
Twisted Evil Twisted Evil
Laughing Laughing Laughing Laughing
lol! lol!

صندلي داغ
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 6 از 36رفتن به صفحه : الصفحة السابقة  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 36  الصفحة التالية
 مواضيع مماثلة
-