| صندلي داغ | |
|
+20yasamiin HeLena magnoon diab s@ba h@sti Jany maryashena Anika amin Assal Yasaman دلارام Arakadrish leila nAvId ليلا meysam-r بهاره الهام MajidDiab 24 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء يناير 23, 2008 3:48 pm | |
| الهام عزیزم سلام... سلام عسل خانوم...خب چند تا سوال.... خیلی زود رنجی؟؟ متاسفانه بله...و همین بیشتر وقتا برای خودم و اطرافیانم باعث دردسر میشهاگه دست کسی ناراحت شی بروز می دی؟؟؟ فکر کنم...معلوم میشه از رفتارم کسی هست که تمام رازهاتو بدونه؟؟ فقط خواهرمالان کاملا تونستی اون2 نفری که فکر می کردی دوسشون داری و فراموش کنی؟؟ بله ..کاملا...البته یکیشون هنوز اظهار علاقه میکنه...اما....راستی چند تا خواهر برادر داری؟؟ دوتا خواهر...یه برادراسماشون چیه؟؟؟ ببخشید عسل جان اشکالی داره نگم.... یه دونه دیگه چند سالشونه؟؟ هر سه تاشون از من بزرگترن...مرسی گلم.... خواهش میکنم عزیز دلم!! | |
|
| |
Assal عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1476 Age : 35 Location : تهران Registration date : 2007-12-19
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء يناير 23, 2008 4:09 pm | |
| نه عزیزم هیچ اشکالی نداره.... فقط یه سوالمو جا انداختی.... نظرت راجع به من...دلارام...بهاره...نوید....مجید....امین...سلمان....میثم....محبوبه....مرجان... لیلا....هستی و صبا ممنون از این که جواب دادی.... | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء يناير 23, 2008 4:20 pm | |
| - الهام نوشته است:
- سلام به خواهر مهربون گلم که مثل دسته گل رو صندلی نشسته و بدون مقاومت خیلی متین و باحوصله جواب میده...
سلام میثم جان....داری خجالتم میدی......
-1 بهترین خاطره عمرت(کی کجا و با کی)
نداشتم!
-2 بدترین خاطره عمرت(کی کجا و باکی)
نداشتم!
3- در مورد کلمات زیر احساست رو بگو:
- 1دوران کودکی
حسرت بی خیالی و سرخوشی
- 2مادرت
چطور میتونه انقدر صبور باشه؟
-3 پدرت
یه احساس مبهم......و قدرشناسی
- 4خواهرت
رازدار
- 5برادرت
هزار حرف نگفته...
6 - همکلاسی
مدرسه ....و خاطره ها
7 - پسرها
نمی شناسمشون
-8 ترس
نا امنی
-9 عشق یک طرفه
امیدوارم برام اتفاق نیفته!
–10 معشوقه
بنده طلعت آن باش که آنی دارد - 11امام زاده صالح ع
کاش میرفتم....
-12 تنهایی ات
این قصه سر دراز دارد....
- 13امتحان
تمام زندگی.............
- 14قیامت
روزی که عدالت قضاوت میکنه...
-15 پل سیدخندان
نرفتم... اما اسمش نشاط آوره...
- 16محرم
خیلی دوست دارم.............ماه امام حســـــــــین
17- نذرهات
امید به خدا
-18 احساساتت
غم و شادی در نهایت
- 19دفتر خاطرات
برگ برگ روزهای گذشته
–20 شب
سکوت , مهتاب سلام خواهر خوبم... مممنون از صبر و حوصله ات یه وقت از جات تکون نخوری همون جور بشین ... تا من سوالاتم رو بیام بپرسم | |
|
| |
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء يناير 23, 2008 6:12 pm | |
| فقط یه سوالمو جا انداختی.... ببخشید عسل جون..نمی دونم چرا سوال به این بزرگی رو جا انداختم؟ نظرت راجع به من.. یه دختر مودب...اهل کتاب و مطالعه.....احساسی و گل....دلارام خانوم ...با شخصیت...پستاش خیلی باحال و جالبه...خیلی هم با معرفته...بهاره. خواهر داداش مجید.....آروم و مهربون ...استاد بازی و سرگرمی..نوید صاف و ساده و بی ریا...هر وقت به کمک احتیاج داشتید..نوید در خدمته ....مجید داداش مهربون و بامعرفت...شوخ طبع...احساساتی و فکر کنم یه خورده هم ساده....امین نمی دونم چرا انقدر دلم میخواد سر به سرش بذارم .....پسر خوبیه...درس خون...نوالیه سرسخت...سلمان برادرمه...برادر واقعیم....با همه ی عشق و محبتی که یه برادر می تونه نسبت به خواهرش داشته باشه... ....میثم معلم مهربون و با دانش فروم...هم معلم دلسوزیه هم برادر خوبیه.......محبوبه شیطون...خدا به داد مرجان برسه...قربون ده تا پسر ...این شرتره... ....مرجان عشق وائل....زیاد پست نمیده اما هر وقت هم که میاد پستای قشنگی میده... لیلا مادر یه پسر کوچولوی ناز....بعضی وقتا انقدر حرفاش معنا دارن که باید قابشون گرفت.... ....هستی و صبا دو تا خواهر گل....زیاد نمی شناسمشون اما مطمئنم مثل خودت خانومن....ممنون از این که جواب دادی.... خواهش میکنم عزیزم...وظیفه ست | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء يناير 23, 2008 8:46 pm | |
| الهام جون بازم به قول این پسرا نوکرتیم آبجی اصلا خودت عصاره معرفتی ما جلوی شوووما لنگ (long) میندازیم | |
|
| |
Assal عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1476 Age : 35 Location : تهران Registration date : 2007-12-19
| |
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: صندلي داغ الخميس يناير 24, 2008 6:24 pm | |
| ممنونم الهام جان از اظهار لطفت ... ======================= سوالات : اهل مطالعه هستی ؟ چه کتابهایی ؟ بهترینهاشون که تا حالا خوندی ... دلت میخواد زندگیت تکرار بشه ؟ دلیل زنده بودن چیه ؟ (نه فقط زنده بودن خودت ها ... کلی میگم) حالا ... آمدنت بهر چه بود ؟ آرزو زیاد داری ؟ به چند تا شون رسیدی ؟ آرزویی هست که بعد اون دیگه چیزی نخوای ؟ (یه آرزوی معقول) آخرین باری که یه نفر دلت رو شکست آخرین باری که دل کسی رو شکستی گفتی عاشق نشدی ... منتظری که بشی ؟ یا اینکه وقت خاصی براش در نظر گرفتی ؟ دلت میخواست جای برادرت بودی ؟ یا اینکه کلا یه پسر بودی ؟ ادامه در جلسه بعدی ... ممنونم الهام جان ... | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الخميس يناير 24, 2008 6:46 pm | |
| اهل مطالعه هستی ؟ بله....تقریباچه کتابهایی ؟ رمان...و کلا هر چی به نظرم جالب باشه..بهترینهاشون که تا حالا خوندی ... کیمیاگر....کتابیه که الان تو ذهنمه...دلت میخواد زندگیت تکرار بشه ؟ نه...دلیل زنده بودن چیه ؟ (نه فقط زنده بودن خودت ها ... کلی میگم) شاید رسیدن به هدفی که اصل خلقت بوده...حالا ... آمدنت بهر چه بود ؟ همون جواب قبلی...اما رسیدن بهش سخته...کار هر کسی نیست.....آرزو زیاد داری ؟ به چند تا شون رسیدی ؟ آرزویی هست که بعد اون دیگه چیزی نخوای ؟ (یه آرزوی معقول) آرزو؟....شاید خیلیاش حسرته....زیاد هست......امید دارم که برسم......فکر نکنم....آدم همیشه بعدش دوباره یه چیزی می خواد!!!آخرین باری که یه نفر دلت رو شکست همین تازگیا ....البته شاید اسمش دل شکستن نبود....اما دل آزرده شدمآخرین باری که دل کسی رو شکستی اونم همین تازگیا....در واقع دلشکستگی متقابل بود!!گفتی عاشق نشدی ... منتظری که بشی ؟ یا اینکه وقت خاصی براش در نظر گرفتی ؟ دلم میخواد عشق واقعی رو تجربه کنم....نه ...وقت خاصی نداره....هر وقت بیاد دست من نیست....دلت میخواست جای برادرت بودی ؟ یا اینکه کلا یه پسر بودی ؟ نه....هیچ وقت آرزو نکردم پسر باشم....فکر میکنم دختر بودن یه نعمت بزرگه....ممنونم الهام جان ... خواهش میکنم....منم از تو ممنونم | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الجمعة يناير 25, 2008 10:13 am | |
| برای ...دلارام....عسل....نوید... ... ... .... | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ الجمعة يناير 25, 2008 11:46 am | |
| نوبتی باشه نوبت منه 1.بزرگترین آرزوت چیه؟ 2.تا حالا یه دل سیر کتک خوردی؟ 3.تا حالا تو گوش کسی زدی؟ کی بوده و چرا؟ 4. کسی عاشقت شده؟ 5.اگه عاشق بشی چقدر واسه عشقت فداکاری می کنی؟ 6.یه شعر که همیشه زمزمه می کنی؟ 7.یه نصیحت به امین؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الجمعة يناير 25, 2008 1:34 pm | |
| .بزرگترین آرزوت چیه؟ سلامتی و خوشبختی خانواده ام2.تا حالا یه دل سیر کتک خوردی؟ نه.... هیچ کسی دلش نمیاد منو بزنه... 3.تا حالا تو گوش کسی زدی؟ کی بوده و چرا ؟ نه... خدا نکنه.....4. کسی عاشقت شده؟ بله .....5.اگه عاشق بشی چقدر واسه عشقت فداکاری می کنی؟ هر چقدر اون طرف لیاقتش رو داشته باشه6.یه شعر که همیشه زمزمه می کنی؟ به خانه ی من اگر آمدی
برای من ای مهربان چراغ بیاور
و یک دریچه که از آن
به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم....7.یه نصیحت به امین؟ کسی رو نصیحت نمیکنم.. | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ الجمعة يناير 25, 2008 1:41 pm | |
| ای الهام ناقلا سوالای منو دودر می کنی باشه طلبت حالا کیه او عاشق خوشبخت خودم دستشو بزارم تو دستت یه سوال دیگه دوست داری بعد تو کی رو صندلی داغ بشینه؟ | |
|
| |
| |
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: صندلي داغ الجمعة يناير 25, 2008 3:46 pm | |
| باز هم ممنونم الهام جان ... اهل ورزش هستی اصلا ؟ اگه آره که ورزش مورد علاقه ت ... عکس العملت در زمان قافلگیر شدن چیه ؟ فریاد میزنی ... فقط نگاه میکنی ... هیجان رو دوست داری ؟ دوست داری از خانواده جدا بشی برای یه مسافرت ؟ یا مثلا کوه نوردی ؟ تنها میری خرید ؟ یا با دوستان ؟ یا با خانواده ؟ مشکل پسندی ؟ کدوم فیلم رو بیشتر دوست داشتی ؟ ایرانی و خارجی جدا بگو .. (چند تا شد هم اشکال نداره) خنده دار ترین حادثه یا خبری که شنیدی ... یه سوال در تمام عمرم مثل خوره افتاده به جونم ... کسی هم نتونسته جوابش رو بده بهم ... امیدوارم بتونی جوابی بهش بدی ... اون سوال اینه ... "چیه ؟ ... چرا نگاه میکنی ؟ آدم ندیدی ؟" موفق باشی الهام جان ... | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الجمعة يناير 25, 2008 5:22 pm | |
| اهل ورزش هستی اصلا ؟ تقریبااگه آره که ورزش مورد علاقه ت ... شنا رو دوست دارمعکس العملت در زمان قافلگیر شدن چیه ؟ هیجان زیاد.......فریاد میزنی ... فقط نگاه میکنی ... اهل فریاد زدن نیستم....هیجان رو دوست داری ؟ بله هیجان خوب...دوست داری از خانواده جدا بشی برای یه مسافرت ؟ یا مثلا کوه نوردی ؟ ترجیح میدم با خانواده ام برم...تنها میری خرید ؟ یا با دوستان ؟ یا با خانواده ؟ نه دوست ندارم تنهایی برم...با خانواده ام یا با دوستام میرم....مشکل پسندی ؟ فکر کنم....کدوم فیلم رو بیشتر دوست داشتی ؟ ایرانی و خارجی جدا بگو .. (چند تا شد هم اشکال نداره) ایرانی:میم مثل مادر......و خارجی:یادم نمیاد ولی فیلمهای ماورایی رو خیلی دوست دارمخنده دار ترین حادثه یا خبری که شنیدی ... یادم نمیاد...........یه سوال در تمام عمرم مثل خوره افتاده به جونم ... کسی هم نتونسته جوابش رو بده بهم ... امیدوارم بتونی جوابی بهش بدی ... اون سوال اینه ... "چیه ؟ ... چرا نگاه میکنی ؟ آدم ندیدی ؟" چرا دیدم اینجوریشو ندیدم | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: صندلي داغ الجمعة يناير 25, 2008 5:48 pm | |
| مهمان این هفته آقا امین سوال اول::
امین جون لطفا ترشیدگی رو تعریف کن؟؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الجمعة يناير 25, 2008 5:51 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الجمعة يناير 25, 2008 5:58 pm | |
| این امینی که من میبینم میگرده از توی کیسه اش یه بامبولی برامون درست میکنه .. ولی خداییش موندم این امین از چی ترشیدگی خوشش اومده که انقدر مطلب جمع آوری میکنه .. شاید ترس داره که یکی از همینا نصیبش بشه؟؟ البته به اعتقاد من این چیزا بی معنیه آدم پنجاه ساله هم تازه اول جوونیشه | |
|
| |
s@ba مشتاق
تعداد پستها : 700 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت يناير 26, 2008 4:56 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت يناير 26, 2008 4:59 am | |
| بلاخره این امین اومد رو صندلی بشینه یاه نه...
کجایی امین جان..؟ | |
|
| |
| |
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت يناير 26, 2008 9:23 am | |
| | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت يناير 26, 2008 12:17 pm | |
| امین جون بیا بابا این شکلات ماله تو با طعم سرکه است البته خوب بریم سر اصل مطلب امین جان خودت رو به بینندگان عزیز معرفی کن و بگو چند سال داری اهل کجایی آهان مهمترین سوال تا به حال برای کنکور رشد چند عدد خر رو آویزون کردی نترس اینجا چهرت رو شطرنجی کردم چه نصیحتی واسه هم سن و سالات که تو این دام مخوف گرفتار شدن داری ؟ چند بار زن گرفتی ؟؟؟؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت يناير 26, 2008 2:46 pm | |
| Layd'S & Jentelman
توجه فرمایید ... توجه فرماییدیک نفر امین خان گمشده و از ترس سوزش صندلی داغ فراری شده از شما تقاضای امداد و کمک داریم .. یکی این امین رو با قربونی و نذر و صلوات و اسپند بیاره بشونه روی صندلی .. کلیه بچه های فروم هم تقاضای ساقدوشی دارن [/size] | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت يناير 26, 2008 4:10 pm | |
| | |
|
| |
| صندلي داغ | |
|