| صندلي داغ | |
|
+20yasamiin HeLena magnoon diab s@ba h@sti Jany maryashena Anika amin Assal Yasaman دلارام Arakadrish leila nAvId ليلا meysam-r بهاره الهام MajidDiab 24 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد يناير 20, 2008 7:31 pm | |
| الهام خانم مهمون این هفته است دیگه دیر شد بابا چرا نیومدی الـــــــــــــــــــــــــهام جان کجایی بابا رفتیم واسه ضبط ها | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد يناير 20, 2008 7:38 pm | |
| سلام دوستای گلم ببخشید دیر شد..... ما درخدمتیم.... فقط بهم فرصت بدید تا جواب بدم | |
|
| |
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد يناير 20, 2008 7:41 pm | |
| | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد يناير 20, 2008 7:50 pm | |
| - Jany نوشته است:
- ببخشید خیلی خیلی دیره ولی آقا سلمان تا هنوز از اتاق بیرون نرفتی
به دوتا سئوال من پاسخ بده
1-تو بیشتر عاشق خدایی یا خدا عاشق تو 2- چون گفتی تو خواب دلت لرزید بگو ببینم چقدر به خوابات ایمان داری و چقدر خواب را واقعیت میدونی ببخشید خیلی خودمونیه آقا شرمنده ي گل روي همه تون هستم ... دو كلمه جواب كوتاه براي مرجان عزيز بنويسم ... رفته ام نزنيد بابا ... جنگي ميگم !! 1) با قاطعيت ميگم : خدا !! حضرت عاشق ميگه : اگه انسان از شدت اشتياق خدا به خودش خبر داشت ... هيچ وقت سر از سجده ور نميداشت !! 2) خوابهاي منم مثل همه جور وا جوره !! خوابهاي اكشن و فيلم سينمايي و جوك و مسخره بازيها و سركاري هاش رو كه جدا كني ، اونايي كه ميمونه ... عين واقعيته . مثلا ، يكي از متنهاي احساسي كه يكي از بچه ها توي ارسالش گذاشته بود رو ... قبلا توي خواب ديده بودم ... كامل و روشن !! اين كه چيزي نيست ...!! آدم گاهي يه خوابهايي ميبينه كه واقعيت هاي مسخره ي زندگي دربرابرشون به نسيمي ميمونه كه بخواد با طوفان شاخ به شاخ كنه ممنون مرجان . ببخشيد . بيشتر از اين ديگه نميتونم حرف بزنم ... كارگردان داره اشاره ميكنه !! | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد يناير 20, 2008 8:01 pm | |
| سوال ...
یه سوال که چند تا سوال رو در بر میگیره ...
یه خورئه خودت رو توصیف کن ( حال امیخوای قدت رو بگو ، وزنت رو بگو ، علایق ، سرگرمی ها ، هر چیزی که فکر میکنی دونستنش برای ما ، اشکالی برای تو ایجاد نمیکنه ... ) | |
|
| |
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد يناير 20, 2008 8:49 pm | |
| اول از همه تشکرات ویژه یه تشکر از داداش سلمان عزیزم که منو دعوت کرد... آقا میثم از شما هم ممنونم و استقبال گرم و پر شکوه خواهرای گلم بهاره خانوم...دلارام جان و عسل عزیزم... ممنون دستتون درد نکنه خوب دیگه بریم سر اصل مطلب....پسرتون مدرکش چیه؟..خونه داره؟....ماشین داره؟... وااای ببخشید اینا همش به خاطر هیجانه.....
اين مطلب آخرين بار توسط در الأحد يناير 20, 2008 10:32 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد يناير 20, 2008 8:53 pm | |
| داداش مجید اینم جواب سوالات اطلاعات عمومی... البته نمیدونم واقعا میخواستی این جوابا رو بگیری...به هرحال... جنگ صد ساله چقدر طول کشید؟ 116 سالکلاههای پاناما در چه کشوری تولید می شوند؟ اکوادورروسها در چه ماهی انقلاب اکتبر را جشن می گیرند؟ نوامبر اسم شاه جرج ششم چه بود؟ آلبرت نام جزایر قناری در اقیانوس آرام از کدام حیوان گرفته شده است؟ توله سگ
اين مطلب آخرين بار توسط در الأحد يناير 20, 2008 10:43 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد يناير 20, 2008 8:56 pm | |
| - nAvId نوشته است:
- سوال ...
یه سوال که چند تا سوال رو در بر میگیره ...
یه خورئه خودت رو توصیف کن ( حال امیخوای قدت رو بگو ، وزنت رو بگو ، علایق ، سرگرمی ها ، هر چیزی که فکر میکنی دونستنش برای ما ، اشکالی برای تو ایجاد نمیکنه ... ) سلام نوید جان من الهام خانوم نه خواهر کوچیک همتون از نظر ظاهری یه دختری هستم لاغر اندام قد 168 سانت وزن 55 کیلو....کمی تا قسمتی خجالتی و کم حرف (به اینجا نگاه نکنید که هی حرف میزنم) رویا پرداز حرفه ای....احساساتی.....از علایقم بگم؟خوب .......کتاب خوندن ...مسافرت....اینترنت و از همه ی اینترنت این فروم و شماها.. موسیقی همه مدلش به هر زبونی بیشتر ترانه های غمگین...... دیگه بیشتر از این به ذهنم نمی رسه اگه سوال دیگه ای هست بازم بپرس | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد يناير 20, 2008 9:48 pm | |
| سلام خواهر گلم
تو چقدر بزرگ شدي ؟
احساس رو چه رنگي ميبيني ؟
طعم تنهاييت تلخه ؟ | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ الإثنين يناير 21, 2008 3:30 am | |
| مسائل سیاسی و اجتماعی تا چه حد برات مهمه؟
عجولی یا صبور؟
اگه توی یه جمعی باشی و کسی بهت توهین کنه، مثلا یه تیکه بندازه که تو قلبا ناراحت شی، چه کار می کنی؟
روزانه چقدر با تلفن حرف می زنی؟
کی می خوابی؟ | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| عنوان: رد: صندلي داغ الإثنين يناير 21, 2008 5:13 am | |
| سلام به خواهر مهربون گلم که مثل دسته گل رو صندلی نشسته و بدون مقاومت خیلی متین و باحوصله جواب میده... اول یه تشکر از حضورتون خانم الهام بعد سوالات: 1- بهترین خاطره عمرت(کی کجا و با کی) 2- بدترین خاطره عمرت(کی کجا و باکی) 3- در مورد کلمات زیر احساست رو بگو: 1- دوران کودکی 2- مادرت 3- پدرت 4- خواهرت 5- برادرت 6- همکلاسی 7- پسرها 8- ترس 9- عشق یک طرفه 10 - معشوقه 11- امام زاده صالح ع 12 - تنهایی ات 13- امتحان 14- قیامت 15- پل سیدخندان 16- محرم 17- نذرهات 18- احساساتت 19- دفتر خاطرات 20 - شب همین ها علی الحساب ... دوباره مزاحم میشم خواهری | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الإثنين يناير 21, 2008 7:50 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الإثنين يناير 21, 2008 9:53 am | |
| سلام خواهر گلم
علیک سلام داداش جان... تو چقدر بزرگ شدي ؟
هیچ وقت به این موضوع فکر نکرده بودم....ممنون که ازم پرسیدی........
حالا که فکر میکنم می بینم تازه انقدر بزرگ شدم که بفهمم نه می دونم خوب و بد چیه ,نه زشت و زیبا و نه راست و دروغ....
همه چیز بینا بین مونده ....بلا تکلیفم! احساس رو چه رنگي ميبيني ؟
یه رنگ غم انگیز.....پر رنگ.... طعم تنهاييت تلخه ؟
نه............. | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الإثنين يناير 21, 2008 10:50 am | |
| مسائل سیاسی و اجتماعی تا چه حد برات مهمه؟
نمیتونم در برابرش بی تفاوت باشم...دلم میخواد دیدم فقط محدود به زندگی شخصی خودم نباشه وقتی با سیاست این همه آدم بی گناه کشته میشن یا آواره میشن......نمیتونه مهم نباشه اجتماع هم یعنی دیگران....دیگران حتما مهم هستن
عجولی یا صبور؟
بستگی به اون مسئله و اون شرایط داره
اگه توی یه جمعی باشی و کسی بهت توهین کنه، مثلا یه تیکه بندازه که تو قلبا ناراحت شی، چه کار می کنی؟
معمولا خیلی بهم میریز م و تمام بدنم می لرزه.....انقدر به گریه می افتم که نمیتونم جواب بدم......!!!!
روزانه چقدر با تلفن حرف می زنی؟
خیلی خیلی کم کلا تلفنی حرف زدن رو دوست ندارم....
کی می خوابی؟
دیر وقت...عادت ندارم زود بخوابم از بچگی اینطور بودم | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: صندلي داغ الإثنين يناير 21, 2008 1:23 pm | |
| مرسی اراک جان از بقیه هم ممنونم و عذر میخوام که باعث اختلال تو برنامه شدم فقط منظورم حضور بی موقع خودم بود والا اقا سلمان که قدمشون همه جا سرسبز و پر گله. - Arakadrish نوشته است:
- Jany نوشته است:
- ببخشید خیلی خیلی دیره ولی آقا سلمان تا هنوز از اتاق بیرون نرفتی
به دوتا سئوال من پاسخ بده
1-تو بیشتر عاشق خدایی یا خدا عاشق تو 2- چون گفتی تو خواب دلت لرزید بگو ببینم چقدر به خوابات ایمان داری و چقدر خواب را واقعیت میدونی ببخشید خیلی خودمونیه آقا شرمنده ي گل روي همه تون هستم ... دو كلمه جواب كوتاه براي مرجان عزيز بنويسم ... رفته ام نزنيد بابا ... جنگي ميگم !!
1) با قاطعيت ميگم : خدا !! حضرت عاشق ميگه : اگه انسان از شدت اشتياق خدا به خودش خبر داشت ... هيچ وقت سر از سجده ور نميداشت !!
2) خوابهاي منم مثل همه جور وا جوره !! خوابهاي اكشن و فيلم سينمايي و جوك و مسخره بازيها و سركاري هاش رو كه جدا كني ، اونايي كه ميمونه ... عين واقعيته . مثلا ، يكي از متنهاي احساسي كه يكي از بچه ها توي ارسالش گذاشته بود رو ... قبلا توي خواب ديده بودم ... كامل و روشن !! اين كه چيزي نيست ...!! آدم گاهي يه خوابهايي ميبينه كه واقعيت هاي مسخره ي زندگي دربرابرشون به نسيمي ميمونه كه بخواد با طوفان شاخ به شاخ كنه
ممنون مرجان .
ببخشيد . بيشتر از اين ديگه نميتونم حرف بزنم ... كارگردان داره اشاره ميكنه !!
| |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: صندلي داغ الإثنين يناير 21, 2008 1:31 pm | |
| سلام الهام جون نظرت در مورد آینده چیه؟ اگه تو یه اتاق پنجره دار تنها باشی موقع فکر کردن روت به طرف پنجره می ره یا به طرف دیوار روبه روی اون. دوست داری پرده های اتاقت کشیده باشه یا نور را ترجیح میدی؟ الکی خوشی یا الکی غمگین؟ بیشتر فکر میکنی یا حرف میزنی با خدا چطور خلوت میکنی تا حالا صداش رو توی قلبت شنیدی یا دست محبتش را که توی تنهاییت بر سرت کشیده حس کردی زیاد شد؟ببخشید اینا تازه اونایی بود که فی البداهه جاری شد بازم داشتم دریغ نمی کنم. | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الإثنين يناير 21, 2008 5:51 pm | |
| سلام به خواهر مهربون گلم که مثل دسته گل رو صندلی نشسته و بدون مقاومت خیلی متین و باحوصله جواب میده... سلام میثم جان....داری خجالتم میدی...... -1 بهترین خاطره عمرت(کی کجا و با کی) نداشتم!-2 بدترین خاطره عمرت(کی کجا و باکی) نداشتم! 3- در مورد کلمات زیر احساست رو بگو: - 1دوران کودکی حسرت بی خیالی و سرخوشی- 2مادرت چطور میتونه انقدر صبور باشه؟-3 پدرت یه احساس مبهم......و قدرشناسی- 4خواهرت رازدار - 5برادرت هزار حرف نگفته...6 - همکلاسی مدرسه ....و خاطره ها7 - پسرها نمی شناسمشون-8 ترس نا امنی-9 عشق یک طرفه امیدوارم برام اتفاق نیفته!–10 معشوقه بنده طلعت آن باش که آنی دارد - 11امام زاده صالح ع کاش میرفتم....-12 تنهایی ات این قصه سر دراز دارد....- 13امتحان تمام زندگی.............- 14قیامت روزی که عدالت قضاوت میکنه...-15 پل سیدخندان نرفتم... اما اسمش نشاط آوره...- 16محرم خیلی دوست دارم.............ماه امام حســـــــــین17- نذرهات امید به خدا-18 احساساتت غم و شادی در نهایت- 19دفتر خاطرات برگ برگ روزهای گذشته–20 شب سکوت , مهتاب | |
|
| |
s@ba مشتاق
تعداد پستها : 700 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: سوال الإثنين يناير 21, 2008 6:53 pm | |
| سلام الهام جان خوشحال میشم به سوالهایم جواب بدی(گرچه خیلی بی سروته)
1.چقدر سخته گل آرزوهاتو تو باغچه ی دیگری ببینی و هزار بار تو خودتو بشکنی و اونوقت آروم بگی :گل من باغچه ی نو مبارک اگه یه روز اون گل یا اون باغچه جدید و گلتو ببینی چه عکس العملی نشون میدی؟
2.چی بیشتر دلبسته ی این دنیات می کنه؟
3.تنهایی برات سختره یا انتظار؟
4.نظرت درباره ی 7 کلید طلایی ازدواج که وجود دره چیه؟ و اگه بخوای از آن ها استفاده کنی کدوم رو به طرف مقابل(مرد) و کدو رو خودت برمی داری؟ | |
|
| |
h@sti میزبان
تعداد پستها : 426 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: سوال الإثنين يناير 21, 2008 6:56 pm | |
| عزیزم منون از وقتی که برام میذاری
1.اگر بهت بگن یک حس از احساساتت رو مثل دیدن،شنیدن........ و غیره را می گیریم اما برا تمام عمر بهت پولو قدرتی میدیم که بتونی دنیا رو دگرگون کنی این پیشنهاد رو قبول می کنی؟اگر قبول می کنی حاضری کدوم حست رو ببخشی؟ 2.کدوم سخت تره؟ کسی که دوستت داره،ولی تو دوستش نداری یا کسی که تو دوسش داری ولی اون تو رو دوست نداره؟ 3.اگر بهت بگن امروز روز آخر دنیاست،تو چی کار می کنی؟
4.کدوم اول به وجود میان مرغ یا تخم مرغ؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء يناير 22, 2008 4:45 am | |
| سلام الهام جون
سلام مرجان خانوم...
نظرت در مورد آینده چیه؟
فردا روز دیگری است...
اگه تو یه اتاق پنجره دار تنها باشی موقع فکر کردن روت به طرف پنجره می ره یا به طرف دیوار روبه روی اون.
من به دیوار نگاه میکنم..!
دوست داری پرده های اتاقت کشیده باشه یا نور را ترجیح میدی؟
پرده ها کشیده باشه...
الکی خوشی یا الکی غمگین؟
هیچ کدوم...به نظرم هر دوش روش بدیه برای زندگی.. بیشتر فکر میکنی یا حرف میزنی؟
آدم پرحرفی نیستم ....بر عکس خیلی هم کم حرفم...پس احتمالا بیشتر فکر میکنم
با خدا چطور خلوت میکنی؟
وقتی به آسمون نگاه میکنم...وقتی بارون می باره...وقتی سپیدی برف رو می بینم وقتی دلم از یه حس خوب پر میشه....گوشه گوشه ی دنیا و گوشه گوشه ی دلم....میشه با خدا خلوت کرد....
تا حالا صداش رو توی قلبت شنیدی یا دست محبتش را که توی تنهاییت بر سرت کشیده حس کردی؟
همه ی طپشای قلبم میگه اون وجودداره...دست محبتش همینه که سالم نشستم و دارم مینویسم.... اینکه هزار اتفاق ممکنه برام بیفته اما اتفاق نمی افته...فکر کنم همین دست محبتش باشه..
زیاد شد؟ببخشید اینا تازه اونایی بود که فی البداهه جاری شد بازم داشتم دریغ نمی کنم
خواهش میکنم....اگه بتونم به سوالهای قشنگت جواب بدم....خوشحال میشم | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء يناير 22, 2008 4:49 am | |
| سلام الهام جان
سلام صبا خانوم! 1.چقدر سخته گل آرزوهاتو تو باغچه ی دیگری ببینی و هزار بار تو خودتو بشکنی و اونوقت آروم بگی :گل من باغچه ی نو مبارک اگه یه روز اون گل یا اون باغچه جدید و گلتو ببینی چه عکس العملی نشون میدی؟
قلبی که شکسته ضعیفتر از اونیه که بتونه عکس العملی نشون بده....فقط صدای سکوتش میاد...
2.چی بیشتر دلبسته ی این دنیات می کنه؟
امید برای رسیدن به آرزوهام...
3.تنهایی برات سختره یا انتظار؟
انتظار سخت تره...همه چیز بستگی به چیزی داره که اختیارش دست خودت نیست...یه نفر باید بیاد که تو فقط می تونی منتظرش باشی کاری از دستت بر نمیاد...این سخته...
4.نظرت درباره ی 7 کلید طلایی ازدواج که وجود دره چیه؟ و اگه بخوای از آن ها استفاده کنی کدوم رو به طرف مقابل(مرد) و کدو رو خودت برمی داری؟
من واقعا نمی دونم اون هفت کلید چیه!!اما یه کلید طلایی هست که از همه زیباتره...کلید عشق...
اگه این کلید باشه نیاز به هیچ کلید دیگه ای نیست...همه ی درها باز میشه... | |
|
| |
ليلا عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1095 Registration date : 2007-12-21
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء يناير 22, 2008 5:34 am | |
| فکر میکنی چقدر بعداز تو پایات این هستی باشه؟ فکر میکنی عمرت قد میده ببینی؟ میزان تحصیلاتتم بگو ... سن هرچند عشق یکیه .. اما به قول برو بچ چندبار عاشق شدی ؟ چندبار فکر کردی قبلی عشق نبوده و هوس بوده؟ وبلاگ داری؟ نظرتو در مورده اعضای این فروم البته تا اونجایی که میتونی نام ببر و بگو | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء يناير 22, 2008 10:14 am | |
| عزیزم منون از وقتی که برام میذاری
سلام هستی جان..خوش اومدی..
1.اگر بهت بگن یک حس از احساساتت رو مثل دیدن،شنیدن........ و غیره را می گیریم اما برا تمام عمر بهت پولو قدرتی میدیم که بتونی دنیا رو دگرگون کنی این پیشنهاد رو قبول می کنی؟اگر قبول می کنی حاضری کدوم حست رو ببخشی؟
جوابش خیلی سخته....شاید به حرف راحت بشه جواب داد اما مهم وقتیه که باید انتخاب کنی....من نمیگم حتما اینکارو میکنم...اما آرزو میکنم اگه همچین موقعیتی برام پیش اومد انقدر بزرگی و ایثار داشته باشم تا بتونم حسم رو ببخشم ولی در عوضش دنیا در اختیارم باشه با قدرتی که بهم امکان بده...اینهمه نابرابری و ظلمی که هست رو از بین ببرم... اون موقع ترجیح میدم ...حس شنواییم از بین ببره....دلم میخواد با چشمام اون دنیای قشنگ رو ببینم....
2.کدوم سخت تره؟
کسی که دوستت داره،ولی تو دوستش نداری یا کسی که تو دوسش داری ولی اون تو رو دوست نداره؟
هر دوتاش سخته....فقط یه فرقی بینشون هست...یه حس بدی تو اولی وجود داره که تو دومی نیست...
اون حس بد باعث میشه آشفته بشی و تکلیف خودت رو ندونی....اما وقتی عشق از جانب خودت باشه ...همون عشق برات قشنگه....اشکالی نداره اگه سلامت رو پاسخ نمیدن...
(که همین دوست داشتن زیباست)
3.اگر بهت بگن امروز روز آخر دنیاست،تو چی کار می کنی؟
نمی دونم هستی جان!واقعا اون لحظه چیکار میکنیم؟...یا بهتره بگم چیکار میکنم؟....حتی تصورشم هم برام سخته...
4.کدوم اول به وجود میان مرغ یا تخم مرغ؟
فرقی نمیکنه....احتمالا اول مرغ بوده!!! | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء يناير 22, 2008 2:24 pm | |
| فکر میکنی چقدر بعداز تو پایات این هستی باشه؟ فکر میکنی عمرت قد میده ببینی؟
فکر کنم خیلی مونده تا پایان هستی....نه به احتمال خیلی زیادنه....
میزان تحصیلاتتم بگو ... سن
دیپلم کامپیوتر دارم....متولد20 شهریور 1367
هرچند عشق یکیه .. اما به قول برو بچ چندبار عاشق شدی ؟
عاشق نشدم ...اما یکی دو باری فکر کردم عاشق شدم....
چندبار فکر کردی قبلی عشق نبوده و هوس بوده؟
همون دوبار....البته هوس هم نبوده....بیشتر بچگی بوده...
وبلاگ داری؟
نه...
نظرتو در مورده اعضای این فروم البته تا اونجایی که میتونی نام ببر و بگو
بدون تعارف میگم...همه ی بچه های اینجا ....خیلی فهمیده و با شعور هستند...
وقتی میام اینجا احساس میکنم اومدم تو خونه ی خودم ...کنار خواهر و برادرام... | |
|
| |
Assal عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1476 Age : 35 Location : تهران Registration date : 2007-12-19
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء يناير 23, 2008 3:21 pm | |
| الهام عزیزم سلام... خب چند تا سوال.... خیلی زود رنجی؟؟ اگه دست کسی ناراحت شی بروز می دی؟؟؟ کسی هست که تمام رازهاتو بدونه؟؟ الان کاملا تونستی اون2 نفری که فکر می کردی دوسشون داری و فراموش کنی؟؟ نظرت راجع به من...دلارام...بهاره...نوید....مجید....امین...سلمان....میثم....محبوبه....مرجان... لیلا....هستی و صبا راستی چند تا خواهر برادر داری؟؟ اسماشون چیه؟؟؟ یه دونه دیگه چند سالشونه؟؟ مرسی گلم.... بقیه شم واسه سری بعد.... | |
|
| |
| صندلي داغ | |
|