| صندلي داغ | |
|
+20yasamiin HeLena magnoon diab s@ba h@sti Jany maryashena Anika amin Assal Yasaman دلارام Arakadrish leila nAvId ليلا meysam-r بهاره الهام MajidDiab 24 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ الجمعة فبراير 08, 2008 3:26 pm | |
| | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ الجمعة فبراير 08, 2008 6:26 pm | |
| | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: صندلي داغ الجمعة فبراير 08, 2008 8:22 pm | |
| | |
|
| |
Assal عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1476 Age : 35 Location : تهران Registration date : 2007-12-19
| عنوان: رد: صندلي داغ الجمعة فبراير 08, 2008 8:42 pm | |
| | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت فبراير 09, 2008 1:08 am | |
| بالاخره عمو حيدر يا دايي نويد ؟؟ اين رو همينجوري پرسيدم ... اصلا جواب ندي هم مهم نيست در واقع اومدم تشكر كنم بخاطر لطفي كه بهم داشتين | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت فبراير 09, 2008 3:21 am | |
| ممنون نوید عزیز راستی مهمون این هفته کیه؟؟ | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت فبراير 09, 2008 3:11 pm | |
| هنوز نوید جون ما روی صندلیه؟ با هات موافقم من و محبوبه گروه خونیمون بهم نمیخوره خب من هم باید بپرسم نمیشه بی نصیب برم جوراب چه رنگی میپوشی؟ چه رنگی دوست داری (اصلا کاری به استقلال پرسپولیس ندارم) دوست داشتی خدا تو رو زن آفریده بود؟ اگه نه مزیت مرد بودن چیه؟ اگه رمان بخونی چه نوعیش رو دوست داری پلیسی یا عاشقونه شب قبل از خواب چه دعای میکنی؟ اگه گفتن قراره یک نفر رو توی خواب بینی دلت میخواد اون یک نفر کی باشه ---------------------------- حالا بیا پنهونی این پارچه بگیر بنداز روی صندلی تا کمتر داغ بشی کسی نبینه پارتی بازی شد کاریش نمیشه کرد داداش نویدی و من هم صادر کننده امان نامه. بعید میدونم محبوبه درجه حرارت صندلی را دست کاری نکرده باشه | |
|
| |
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد فبراير 10, 2008 2:44 pm | |
| - Jany نوشته است:
- هنوز نوید جون ما روی صندلیه؟
با هات موافقم من و محبوبه گروه خونیمون بهم نمیخوره خب من هم باید بپرسم نمیشه بی نصیب برم جوراب چه رنگی میپوشی؟ چه رنگی دوست داری (اصلا کاری به استقلال پرسپولیس ندارم) دوست داشتی خدا تو رو زن آفریده بود؟ اگه نه مزیت مرد بودن چیه؟ اگه رمان بخونی چه نوعیش رو دوست داری پلیسی یا عاشقونه شب قبل از خواب چه دعای میکنی؟ اگه گفتن قراره یک نفر رو توی خواب بینی دلت میخواد اون یک نفر کی باشه ---------------------------- حالا بیا پنهونی این پارچه بگیر بنداز روی صندلی تا کمتر داغ بشی کسی نبینه پارتی بازی شد کاریش نمیشه کرد داداش نویدی و من هم صادر کننده امان نامه. بعید میدونم محبوبه درجه حرارت صندلی را دست کاری نکرده باشه جوراب چه رنگی میپوشی؟یا مشکی ، یا سفید ... بستگی به رنگ شلواری داره که میپوشم ... سعی میکنم با لباسم set باشه ... چه رنگی دوست داری (اصلا کاری به استقلال پرسپولیس ندارم)آبی - سبز دوست داشتی خدا تو رو زن آفریده بود؟ اگه نه مزیت مرد بودن چیه؟اول همش فکر میکردم ای کاش میشد ... اما الان برام فرقی نمیکنه ... مزیت مرد بودن ... هیچی ... مرد و زن برابر هستن ... یعنی باید باشن ... اگه رمان بخونی چه نوعیش رو دوست داری پلیسی یا عاشقونهمن بین عاشقانه و پلیسی ، عاشقانه رو ترجیح میدم ... ولی بیشتر رمانهای تاریخ جنگ دوم جهانی رو میخونم ... شب قبل از خواب چه دعای میکنی؟جوانها خوش بخت بشن ... این آرزوی قلبی منه ... اگه اونقدر ارزش ندارم که برای همه جوونها دعا کنم ، حد اقل برای دوستان خودم که میتونم ... دعا میکنم همه دوستام واقعا خوشبختتتتتت بشن ... این من رو از خودشون هم بیشتر خوشحال میکنه ... اگه گفتن قراره یک نفر رو توی خواب بینی دلت میخواد اون یک نفر کی باشههمین بچه های فروم رو هم توی خواب دیدم ... البته ، نه همه رو ... ولی بعضیا رو چرا ... دوستان دوره دانشگاه رو هم قبل از اینکه به دانشگاه برم توی خوابم دیده بودم ... ! دوست دارم همه دوستان رو خواب ببینم ... آها ... راستی ... فکر کنم دیشب خواب همه بچه های فروم رو دیدم ... توی یه کلاس بودیم ... امتحان داشتیم میدادیم ... ازت ممنونم مرجان عزیز ... | |
|
| |
s@ba مشتاق
تعداد پستها : 700 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد فبراير 10, 2008 7:30 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد فبراير 10, 2008 8:18 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد فبراير 10, 2008 9:12 pm | |
| نمیدونم دیگه چه کسی نیومده ...
ولی ...
محبوبه جان ...
بسم الله ...
بفرما صندلی داغ ... | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الإثنين فبراير 11, 2008 3:53 am | |
| ممنون نوید حتما استاد هم میثم خودمون بوده | |
|
| |
s@ba مشتاق
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء فبراير 13, 2008 7:47 pm | |
| سلام مرجان جان خوبی؟
چند تا سوال......
نظرت درباره ی من.............
چند تا کتاب که دوست داری نام ببر..........
از کتابای چه نویسنده ای بیشتر خوشت میاد.........
دنیا رو تو چند جمله بگو..........
بهترین هم رازت کی هست..........
تا حالا عاشق شدی..........
حست به امام زمان........
فعلا همینا تو ذهنم......
ممنون گلم......... | |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: صندلي داغ الخميس فبراير 14, 2008 5:51 pm | |
| - nAvId نوشته است:
- نمیدونم دیگه چه کسی نیومده ...
ولی ...
محبوبه جان ...
بسم الله ...
بفرما صندلی داغ ... پس من چـــــــــــــــي؟ خوب منم تو اين يخماي زمستون صندلي داغ ميخوام خوبــــــــــــــــــــــ | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الجمعة فبراير 15, 2008 8:06 am | |
| صبا جون اشتباه شده محبوبه نه من - s@ba نوشته است:
- سلام مرجان جان خوبی؟
چند تا سوال......
حست به امام زمان........
فعلا همینا تو ذهنم......
ممنون گلم......... | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت فبراير 16, 2008 7:51 am | |
| سلام صبا خانم صبا جون محبوبه نه مرجان اما اگه دوست داری مرجان باشه اشکالی نداره من سرم شلوغه اما مرجان این هفته مرخصیه اما به سوالات جواب می دم
نظرت درباره ی من:بهترین دوست عزیزترین خواهر و زیبا ترین هدیه ای خداوند بهم داد
چند تا کتاب که دوست داری نام ببر: پیمان،آرام، ترس از تاریکی ،رویاهات رو به من بگو و بیشتر از کتابهای تاریخی خوشم میاد
از کتابای چه نویسنده ای بیشتر خوشت میاد:سیدنی شلدون و دانیل استیل دنیا رو تو چند جمله بگو:زیبا،بی وفا،اما باید زندگی رو با همه بدیهاش زیبا دید
بهترین هم رازت کی هست:مرجان
تا حالا عاشق شدی:یک بار شدم اما شکست خوردم
حست به امام زمان: یاور مظلومین،حامی محرومین | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت فبراير 16, 2008 8:49 pm | |
| - yasamiin نوشته است:
- nAvId نوشته است:
- نمیدونم دیگه چه کسی نیومده ...
ولی ...
محبوبه جان ...
بسم الله ...
بفرما صندلی داغ ...
پس من چـــــــــــــــي؟ خوب منم تو اين يخماي زمستون صندلي داغ ميخوام خوبــــــــــــــــــــــ والا یاسمین جان من دیدم شما از همه دیر تر اومدی ، گفتم بچه های دیگه که خیلی توی صف موندن بیان جلوتر ... البته ، ببخشید دیگه ... | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت فبراير 16, 2008 8:57 pm | |
| محبوبه جان ... چرا اینقدر اینجا سوت و کور بوده ؟ سوال اول یه توصیف کوچیک از خودت دوم : علاقه مندی ها ... سوم : بهترین خاطره چهارم : بدترین خاطره پنجم : کجا رو برای زندگی دوست داری ؟ ششم : تا کی میخای زنده باشی ؟ هفتم : هیجان رو تا چه حدی دوست داری ؟ هشتم : به گذشته بیشتر فکر میکنی ، آینده یا حال ؟ فعلا همینا ممنونم ازت محبوبه جان ... | |
|
| |
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد فبراير 17, 2008 6:52 am | |
| توصیف کوچیک از خودت:به قول همه خندون وبی خیال دوم : علاقه مندی ها: اجرای فن کشتی کج روی نوید ،عمرو دیاب،کتاب،شنا،کشتی کج و گوش کردن به موسیقی و مهمتر از همه اذیت کردن مرجان سوم : بهترین خاطره:دنیا آمدن خواهر زاده هام . برادر زاده ام چهارم : بدترین خاطره:از دست دادن عموم و زن عمو م عرض سه سال پنجم : کجا رو برای زندگی دوست داری ؟ همون یزد خودمون ششم : تا کی میخای زنده باشی ؟عمر دست خداست هفتم : هیجان رو تا چه حدی دوست داری ؟به نظرم زندگی بدون هیجان پوچه هشتم : به گذشته بیشتر فکر میکنی ، آینده یا حال ؟اصلا به هیچ کدومشون فکر نمی کنم موفق باشی مجنون دیاب | |
|
| |
s@ba مشتاق
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد فبراير 17, 2008 8:44 am | |
| - Jany نوشته است:
- صبا جون اشتباه شده
محبوبه نه من
- s@ba نوشته است:
- سلام مرجان جان خوبی؟
چند تا سوال......
حست به امام زمان........
فعلا همینا تو ذهنم......
ممنون گلم......... حالا مرجان جون نمی تونستی یه جورایی ....... پارتی بازی کنی ماله بکشی....... بابا آبرمون رفت...... آخه دوتاییتون دوتایی........... | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء فبراير 19, 2008 8:05 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء فبراير 20, 2008 8:19 am | |
| 1- هنر رو به چی میبینی؟؟ هنر به زیبایی می بینم
2- بهترین کاری که تو عمرت کردی چی بوده؟؟ هر چه پول داشتم دادم به فرد مستحق وهمیشه موقع عبور ازخیابون دست افراد مسن رو می گیرم
3- بدترین کاری که انجام دادی چی بوده؟؟ ریختن آب جوش روسر داداش بزرگیم،شکستن دندون داداش دومیم و زدن چاقو به پای داداش کوچیکیم
4- چی هیجان زدت میکنه؟؟ من همیشه هیجان زده هستم
5- بزرگترین نگرانی زندگیت چی میتونه باشه؟؟ (امیدوارم که هیچ وقت نداشته باشی) خداروشکر اصلا هیچ نگرانی تو زندگیم ندارم
6- از چه رنگی خوشت میاد؟؟ همه رنگای طبیعت زیبا هستن به نظرم هر رنگی زیبایی خودش رو داره اما از رنگ قرمز خیلی خوشم میاد
7- بارزترین خصوصیت اخلاقیت چیه؟؟ همه بهم میگن خیلی خوش قلبم
8- به نظرت دیگران از چی تو بدشون میاد یا بالعکس خوششون میاد؟؟به نظرم خندیدنم و بی خیال بودنم باشه چون هم دعوام می کنن چرا بی خیالم و همیشه دارم می خندم گاهی هم از این دوتا خصوصیتم خوششون میاد | |
|
| |
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء فبراير 20, 2008 12:18 pm | |
| سلام محبوبه جون اگه تو خيابون يه كيف پول كه توش 3000000 پول باشه پيدا كني در صورتي كه خيلي به پولش نياز داشته باشي چيكار ميكني؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء فبراير 20, 2008 3:14 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء فبراير 20, 2008 3:42 pm | |
| | |
|
| |
| صندلي داغ | |
|