| صندلي داغ | |
|
+20yasamiin HeLena magnoon diab s@ba h@sti Jany maryashena Anika amin Assal Yasaman دلارام Arakadrish leila nAvId ليلا meysam-r بهاره الهام MajidDiab 24 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: صندلي داغ الخميس أبريل 10, 2008 3:18 pm | |
| ميثم جان از نظر يه روانشناس.... واقعا مشكي رنگه عشقه؟...... مگه ميشه يه رنگ دل مرده رنگ پر هيجاني باشه.... من كه فكر نمي كنم.... | |
|
| |
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: صندلي داغ الخميس أبريل 10, 2008 3:22 pm | |
| | |
|
| |
maryashena عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1153 Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: صندلي داغ الخميس أبريل 10, 2008 3:31 pm | |
| من زیاد در این تاپیک نبودم
با فضای سوائل ها اشنا نیستم
خوب
میثم جان نظرت درباره خیانت چیه؟
به نظرت خیانت قابل بخششه؟ | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| عنوان: رد: صندلي داغ الخميس أبريل 10, 2008 4:09 pm | |
| - h@sti نوشته است:
- سلام آقا میثم خوبین ..........
خسته نباشین ..............
صندلی که زیاد داغ نیست ........... هست ......
ممنون میشم به سوالای منم جواب بدید .............
چرا خیلی وقتا آدما می خوان از سر و کول هم با لا برن تا به یه جایی برسن حتی براشون اصلا مردن یا له شدن بعضی از ادما معنی نداره ..............
به نظرتون بهترین نعمتی که خدا بهتون داده چیه ؟
به نظرتون خدا چه رنگیه ؟
اگر زمین گرد نبود به نظرتون چه شکلی بود قشنگتر میشد ؟
نظرتون در موده دایناسورا چیه ؟
ممنون ........... سلام هستی جان فدای خواهر مهربونم بشم بالاخره یکی به فکر من بود من همیشه میگم این هستی با بقیه فرق داره ، بله خیلی داغه چشم جواب میدم 23-چرا خیلی وقتا آدما می خوان از سر و کول هم با لا برن تا به یه جایی برسن حتی براشون اصلا مردن یا له شدن بعضی از ادما معنی نداره؟خود خواهی تو وجود همه آدم ها هست ...بعضی ها انقدر خودخواهن که دیگه نه چشمشون بقیه رو میبینه نه گوششون میشنوه حرفای بقیه رو و نه چیزی میفهمن ... مصداق آیه ی از قرآن هست که(اینان کوران و و کران هستند و چیزی متوجه نمی شوند...) این خودخواهی به حدی میرسه که همه چیز رو در کنف قدرت خود میبینن و از بقیه بعنوان نردبان استفاده می کنن... دلیل خودخواهی هم حقارته چون هر وقت فرد دیگران رو در کنار خودش دیده احساس خود کم بینی داشته...هیچ وقت با پایین آوردن کسی نمیشه خودمون رو بالا ببریم... 24- به نظرتون بهترین نعمتی که خدا بهتون داده چیه؟ از قدیم گفتن اسب پیشکشی... بعدشم آدم وقتی کسی رو رو دوست داشته باشه کمترین لطفی براش با ارزشه و هیچ وقت نمیشه راجع به نعمت های خدا با حسابگری قضاوت کرد... 25-به نظرتون خدا چه رنگیه؟یه بزرگی که الان دقیقا اسمش یادم نیست فرمودن که دلیل زیادی تکبیر های نماز اینه که ما افعال و قول و صفات خدا رو با مخلوقات اون مقایسه نکنیم و یادمون نره که بزرگتر و بالاتر از اینه که ما براش حد و حدود قائل بشیم... خدا ی محدود که خدا نیست ...رنگ و شکل هرچیز دیگه ای رو براش تصور نمی کنم ... 26-اگر زمین گرد نبود به نظرتون چه شکلی بود قشنگتر میشد؟شکلش مهم نیست کاش اگه گل نرگس میومد و از ظلم پاکش میکرد قشنگ میشد ... 27-نظرتون در مورد دایناسورا چیه؟یاد موجودات قول آسا میوفتم دوست داشتم نظره دایناسورا رو در مورد آدم ها بدونم ... | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الخميس أبريل 10, 2008 4:10 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الخميس أبريل 10, 2008 4:11 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الخميس أبريل 10, 2008 4:13 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الخميس أبريل 10, 2008 4:18 pm | |
| - yasamiin نوشته است:
- ميثم جان از نظر يه روانشناس....
واقعا مشكي رنگه عشقه؟...... مگه ميشه يه رنگ دل مرده رنگ پر هيجاني باشه....
من كه فكر نمي كنم.... 29-واقعا مشكي رنگه عشقه؟...... عشق رنگ نداره /// عشق خالص و بی رنگه /// مثل آب از نظر رضا صادقی آره...نمی دونم اونم روانشناسی خونده یا نه 30-مگه ميشه يه رنگ دل مرده رنگ پر هيجاني باشه.... از نظر روانشناسا بعضی از رنگها تعریف شدن ... مثلا برای افراد افسرده توصیه میشه از رنگ های صورتی و سرخ استفاده بشه تو محیط اطرافشون...چون محرک اعصابه و ما 80 درصد احساسمون از طریقه دیدن بوجود میاد ولی قطعیت نداره | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الخميس أبريل 10, 2008 4:31 pm | |
| - maryashena نوشته است:
- من زیاد در این تاپیک نبودم
با فضای سوائل ها اشنا نیستم
خوب
میثم جان نظرت درباره خیانت چیه؟
به نظرت خیانت قابل بخششه؟ 30-میثم جان نظرت درباره خیانت چیه؟خیانت یه رفتاره بیمار گونه است که در هر موردی ممکنه پیش بیاد اما خیانت به همسر متداولترین نوع اون هست... در این بین آقایون هم به دلیل آزادی بیشتر و برخی از مردان بدلیل داشتن میل به زیاده خواهی و تنوع طلبی و هیجانات کاذب و زود گذر به این عـمل زشـت تن می دهند. آنها به زن به دیده "غنیمت جنسی" می نگرند و با وجود یک زن در زندگی، تصور می کنند فرصتهای زیادی را از دست داده اند. نظر خودم : کاره آدم های حقیره 31- به نظرت خیانت قابل بخششه؟بستگی به دو چیز داره 1- میزان ضرری که اون خیانت میزنه... که ممکنه یه ملت متضرر بشن ... خونها ریخته بشه یا اینکه یه خانواده از هم بپاشه... و به میزان عشق طرف داره میگن عشق هرکس به اندازه ی عفوش هست ... اما من مخالف اینم که کسی به خاطر عشقش عزت نفسش رو زیر پا بگذاره ... | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الخميس أبريل 10, 2008 5:23 pm | |
| ميثم جان نظرت درباره كتاباي آنتوني رابينز چيه... من خيلي از عقايد و حرفاشو ميپسندم....
با مجله موفقيت آشنايي داري؟ سميناراي احمد حلت و ديدي؟ سميناراش جالبه... حرفاي خوبي ميزنه...
البته اين حرفارو همه ميدونن فقط بايد يكي ياداوري كنه بهشون...
در واقع رابينزم همين طوريه...
اينا فقط ياداوري از اطلاعات فراموش شده خود ماست...مگه نه؟ | |
|
| |
h@sti میزبان
تعداد پستها : 426 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: صندلي داغ الخميس أبريل 10, 2008 5:34 pm | |
| ممنون ........... [/quote] سلام هستی جان فدای خواهر مهربونم بشم بالاخره یکی به فکر من بود من همیشه میگم این هستی با بقیه فرق داره ، بله خیلی داغه چشم جواب میدم 23-چرا خیلی وقتا آدما می خوان از سر و کول هم با لا برن تا به یه جایی برسن حتی براشون اصلا مردن یا له شدن بعضی از ادما معنی نداره؟خود خواهی تو وجود همه آدم ها هست ...بعضی ها انقدر خودخواهن که دیگه نه چشمشون بقیه رو میبینه نه گوششون میشنوه حرفای بقیه رو و نه چیزی میفهمن ... مصداق آیه ی از قرآن هست که(اینان کوران و و کران هستند و چیزی متوجه نمی شوند...) این خودخواهی به حدی میرسه که همه چیز رو در کنف قدرت خود میبینن و از بقیه بعنوان نردبان استفاده می کنن... دلیل خودخواهی هم حقارته چون هر وقت فرد دیگران رو در کنار خودش دیده احساس خود کم بینی داشته...هیچ وقت با پایین آوردن کسی نمیشه خودمون رو بالا ببریم... 24- به نظرتون بهترین نعمتی که خدا بهتون داده چیه؟ از قدیم گفتن اسب پیشکشی... بعدشم آدم وقتی کسی رو رو دوست داشته باشه کمترین لطفی براش با ارزشه و هیچ وقت نمیشه راجع به نعمت های خدا با حسابگری قضاوت کرد... 25-به نظرتون خدا چه رنگیه؟یه بزرگی که الان دقیقا اسمش یادم نیست فرمودن که دلیل زیادی تکبیر های نماز اینه که ما افعال و قول و صفات خدا رو با مخلوقات اون مقایسه نکنیم و یادمون نره که بزرگتر و بالاتر از اینه که ما براش حد و حدود قائل بشیم... خدا ی محدود که خدا نیست ...رنگ و شکل هرچیز دیگه ای رو براش تصور نمی کنم ... 26-اگر زمین گرد نبود به نظرتون چه شکلی بود قشنگتر میشد؟شکلش مهم نیست کاش اگه گل نرگس میومد و از ظلم پاکش میکرد قشنگ میشد ... 27-نظرتون در مورد دایناسورا چیه؟یاد موجودات قول آسا میوفتم دوست داشتم نظره دایناسورا رو در مورد آدم ها بدونم ... [/quote] ممنون آقا میثم .............. جدا که از روانشناسید از اون روانشناسای عالی من همیشه از دکتر مجد خوشم میومد فکر می کنم شما هم تقریبا شبیه ایشونید ..... دایناسورا ادما رو موجوداتی میبینن که با اونکه خیلی کوچیکن اما خیلی با ذکاوتن که تونستن موجودات غول اسایی مثل اونارو از زمین دور کنن .......... | |
|
| |
maryashena عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1153 Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: صندلي داغ الجمعة أبريل 11, 2008 10:42 am | |
| ممنون میثم جان
من فکر می کنم در روابط خانوادگی خیانت غیر قابل بخششه(مرد یا زن فرقی نمی کنه) | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الجمعة أبريل 11, 2008 2:27 pm | |
- ممنون میثم جان
من فکر می کنم در روابط خانوادگی خیانت غیر قابل بخششه(مرد یا زن فرقی نمی کنه) با اجازه ميثم جان البته تا خيانت چي باشه.... به نظر من بزرگترين خيانت گذشتن بي تفاوت از كنار همديگست... شايد ريشش برگرده به خود آدم | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ الجمعة أبريل 11, 2008 4:37 pm | |
| | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ الجمعة أبريل 11, 2008 10:15 pm | |
| سلام میثم جان خوبی داداشی من چند تا سوال می پرسم با اجازتون 1. تا حالا یه زنبور مرده کف پاتو گزیده؟(ببینم شما معنیشو می گی) 2.اگه روان شناس نبودی دوست داشتی چیکاره شی؟ 3.یکی از خواباتو تعریف کن 4.درد و دلت با کی می کنی؟ 5.بدترن و بهترن روز زندگیت؟ 6.یه شعر از حفظ بخون 7. یه نصیحت به امین | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت أبريل 12, 2008 6:19 am | |
| سلام ميثم جان چطور با اين فروم آشنا شدي؟ به نظر تو آدما تو دنياي واقعي بيشتر احساساتشونو نشون ميدن يا تو دنياي مجازي؟ تا حالا عاشق شدي؟ بين بچه هاي فروم كسي هست كه افكار و عقايدش برات جالب باشه؟ تا حالا شده به عدالت خدا شك كني؟ اين سري اول سوالاي من...بازم هست | |
|
| |
nasim میزبان
تعداد پستها : 193 Location : بهار . نزديك است Registration date : 2008-03-26
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت أبريل 12, 2008 11:40 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت أبريل 12, 2008 3:28 pm | |
| - yasamiin نوشته است:
- ميثم جان نظرت درباره كتاباي آنتوني رابينز چيه...
من خيلي از عقايد و حرفاشو ميپسندم....
با مجله موفقيت آشنايي داري؟ سميناراي احمد حلت و ديدي؟ سميناراش جالبه... حرفاي خوبي ميزنه...
البته اين حرفارو همه ميدونن فقط بايد يكي ياداوري كنه بهشون...
در واقع رابينزم همين طوريه...
اينا فقط ياداوري از اطلاعات فراموش شده خود ماست...مگه نه؟ 32- ميثم جان نظرت درباره كتاباي آنتوني رابينز چيه?میگن هر کتابی ارزش یک بار خوندن رو داره پس... 33-من خيلي از عقايد و حرفاشو ميپسندم? بله شکی نیست ... طرفدار زیادی دارن 34-با مجله موفقيت آشنايي داري؟بله یه مدت آرشیوش میکردم ... اما مثل همه ی دوست داشتنیهای زود گذر این دنیا بزرگیش برام ناچیزو بعدهم از بین رفت 35-سميناراي احمد حلت و ديدي؟تا حالا نرفتم ولی سبکش رو میدونم 36- البته اين حرفارو همه ميدونن فقط بايد يكي ياداوري كنه بهشون?بزرگترین عیب آدم ها اینه که فراموش کار هستن ... فراموش کار... 37- اينا فقط ياداوري از اطلاعات فراموش شده خود ماست...مگه نه؟این سوالت رو جواب نمی دم جسارت نشه ... ولی من سوالایی رو که کسی که میپرسه میخواد نظرش رو القاء کنه و تو ذهنش به طور قطع جواب داده دوست ندارم... بازم ازت عذر میخوام آبجی جونم...به پات نمی نویسم یکی دیگه بپرس گلم... | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت أبريل 12, 2008 3:31 pm | |
| - h@sti نوشته است:
- ممنون ...........
سلام هستی جان فدای خواهر مهربونم بشم بالاخره یکی به فکر من بود من همیشه میگم این هستی با بقیه فرق داره ، بله خیلی داغه چشم جواب میدم 23-چرا خیلی وقتا آدما می خوان از سر و کول هم با لا برن تا به یه جایی برسن حتی براشون اصلا مردن یا له شدن بعضی از ادما معنی نداره؟خود خواهی تو وجود همه آدم ها هست ...بعضی ها انقدر خودخواهن که دیگه نه چشمشون بقیه رو میبینه نه گوششون میشنوه حرفای بقیه رو و نه چیزی میفهمن ... مصداق آیه ی از قرآن هست که(اینان کوران و و کران هستند و چیزی متوجه نمی شوند...) این خودخواهی به حدی میرسه که همه چیز رو در کنف قدرت خود میبینن و از بقیه بعنوان نردبان استفاده می کنن... دلیل خودخواهی هم حقارته چون هر وقت فرد دیگران رو در کنار خودش دیده احساس خود کم بینی داشته...هیچ وقت با پایین آوردن کسی نمیشه خودمون رو بالا ببریم... 24- به نظرتون بهترین نعمتی که خدا بهتون داده چیه؟ از قدیم گفتن اسب پیشکشی... بعدشم آدم وقتی کسی رو رو دوست داشته باشه کمترین لطفی براش با ارزشه و هیچ وقت نمیشه راجع به نعمت های خدا با حسابگری قضاوت کرد... 25-به نظرتون خدا چه رنگیه؟یه بزرگی که الان دقیقا اسمش یادم نیست فرمودن که دلیل زیادی تکبیر های نماز اینه که ما افعال و قول و صفات خدا رو با مخلوقات اون مقایسه نکنیم و یادمون نره که بزرگتر و بالاتر از اینه که ما براش حد و حدود قائل بشیم... خدا ی محدود که خدا نیست ...رنگ و شکل هرچیز دیگه ای رو براش تصور نمی کنم ... 26-اگر زمین گرد نبود به نظرتون چه شکلی بود قشنگتر میشد؟شکلش مهم نیست کاش اگه گل نرگس میومد و از ظلم پاکش میکرد قشنگ میشد ... 27-نظرتون در مورد دایناسورا چیه؟یاد موجودات قول آسا میوفتم دوست داشتم نظره دایناسورا رو در مورد آدم ها بدونم ... [/quote] ممنون آقا میثم .............. جدا که از روانشناسید از اون روانشناسای عالی من همیشه از دکتر مجد خوشم میومد فکر می کنم شما هم تقریبا شبیه ایشونید ..... دایناسورا ادما رو موجوداتی میبینن که با اونکه خیلی کوچیکن اما خیلی با ذکاوتن که تونستن موجودات غول اسایی مثل اونارو از زمین دور کنن .......... [/quote] آبجی منو داری آب میکنی از خجالت نه بابا من گرد خاک هم نیستم چه برسه... دایناسورا هیچ وقت خودشون باعث از بین رفتن نسلشون نشدن اما این آدم های با ذکاوت میدونی دارن چیکار میکنن | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت أبريل 12, 2008 3:33 pm | |
- ممنون میثم جان
من فکر می کنم در روابط خانوادگی خیانت غیر قابل بخششه(مرد یا زن فرقی نمی کنه) 38-من فکر می کنم در روابط خانوادگی خیانت غیر قابل بخششه(مرد یا زن فرقی نمی کنه( در عمل اینطوری نیست میدونم دارین با احساسی که داره حکم میرونه و قابل تحسینه این حرف رو میزنین اما وقتی یه مرد خیانت میکنه تنها یک لغزش کوچیکه یه سر خوردن توی یه زمین یخ زده ای که دلیلش رو اغلب گرم نبودن محبت زن واسه ی آب کردن این یخ میدونن اما وقتی یه زن تو این ورطه می افته یه هبوط یه سقوط بی بازگشت... قبول ندارین به احکام به برخورد مردم به تاریخ حتی مراجعه کنین... دلیل داره چون همه چیز از دامن زن هست بوجود میاد حالا اگه آلوده بشه ...متاسفانه امروز ...بی خیال نمی خوام گرمیه این صندلی رو با سردیه حقیقت جاری خراب کنم... سوالهای پر جارو جنجال نپرس به قول فردوسی پور حاشیه ساز نباش | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت أبريل 12, 2008 3:35 pm | |
| - amin نوشته است:
- سلام میثم جان
خوبی داداشی من چند تا سوال می پرسم با اجازتون 1. تا حالا یه زنبور مرده کف پاتو گزیده؟(ببینم شما معنیشو می گی) 2.اگه روان شناس نبودی دوست داشتی چیکاره شی؟ 3.یکی از خواباتو تعریف کن 4.درد و دلت با کی می کنی؟ 5.بدترن و بهترن روز زندگیت؟ 6.یه شعر از حفظ بخون 7. یه نصیحت به امین سلام میثم جان خوبی داداشی من چند تا سوال می پرسم با اجازتون 39- تا حالا یه زنبور مرده کف پاتو گزیده؟(ببینم شما معنیشو می گی)این حرفو قبول ندارم واسه آدم های بد بینه ... مطمئنم که کسی با این عقیده حتما براش پیش میاد ... احتیاط خوبه اما زیادیش شیرینی زندگی رو زهر میکنه اینکه آدم همش فکر کنه همه و همه میخوان بهش ضربه بزنن ببخشیدا ضعف آدم رو نشون میده چرا اینقدر تلخ و نا امید کننده ... این جمله رو جایگزینش کن... پیامبر اکرم ص فرمودن : فرج و گشایش مومنین از جایی هست که اصلا انتظارش رو ندارن... حالا میشه من ازت بپرسم تا حالا شده خدا یه حال اساسی از جایی که ذره ای به ذهنت خطور نکرده بده؟ 40-اگه روان شناس نبودی دوست داشتی چیکاره شی؟قبلا گفتم ...کی بودن مهم نیست... چطور بودن مهمه 41- یکی از خواباتو تعریف کنخواب دیدم کنار دریا گوش ماهی جمع می کنم 42- درد و دلت با کی می کنی؟بستگی به دردش داره ... اگه کوچیک باشه به دفترم...بزرگتر باشه به مادرم ... اگه انقدر بزرگ باشه که دل دفترم ومادرم طاقتش رو نداشته باشن به کسی میگم که خودش کوه درد بود اما از درد یتیمها و زنهای بی سرپرست و آدم های مغرور و خودخواه شبگردی میکرد... آخه بزرگتر از دل اون سراغ ندارم ... 43- .بدترن و بهترن روز زندگیت؟بدترین روز رفتن مادر بزرگ و بهترین ر نمیتونم بگم چون هر وقت باعث لبخندی میشم حس میکنم اون لحظه بهترینه 44- یه شعر از حفظ بخوناوقات خوش آن بود که با دوست به سر رفت ....باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود 45- یه نصیحت به امینامین جان نصیحت می کنم این داداش میثمت رو نصیحت کنی شاید درست بشه ...من که چشمم آب نمی خوره! | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت أبريل 12, 2008 4:05 pm | |
| - الهام نوشته است:
- سلام ميثم جان
چطور با اين فروم آشنا شدي؟ به نظر تو آدما تو دنياي واقعي بيشتر احساساتشونو نشون ميدن يا تو دنياي مجازي؟ تا حالا عاشق شدي؟ بين بچه هاي فروم كسي هست كه افكار و عقايدش برات جالب باشه؟ تا حالا شده به عدالت خدا شك كني؟
اين سري اول سوالاي من...بازم هست سلام از ماست خواهر گلم 46-چطور با اين فروم آشنا شدي؟تو گوگل دنبال نرم افزار واسه ترجمه بودم اونم منو کشید تا اینجا... یه مدت فقط نگاهتون کردم ...با خنده هاتون خندیدم با گریه هاتون چشمام بارونی شد... تا اینکه یه نوشته در رابطه با ماهسون از دختری به اسم الهام دیدم ...که الان خواهری خودمه که ترجمه دینله رو گذاشتم و بعدم زد به سرم یه کلاس اینجا راه بندازم ...این بود که این شد که اینه ... 47-به نظر تو آدما تو دنياي واقعي بيشتر احساساتشونو نشون ميدن يا تو دنياي مجازي؟بستگی به آدمش داره ... و نوع احساس ... اگه احساس پاک و خالص باشه ... مجازی و غیر مجازی نداره اگه تو عصر هجر هم ببریش نقاشی یه قلب تیر خورده رو رو دیوار قار میکشه اگه تو فروم عربی رایان هم بیاریش میره تو تاپیک دوستت دارم قلب شیشه ای میذاره... 48-تا حالا عاشق شدي؟این سوال یه جوریه میدونی آخه بعضی وقتا آدم یه احساساتی داره که با گذشت زمان عوض میشه ... نمی تونم بگم نه و نه آره ... من خودم رو تو این قضیه یه کوزه میبینم که داره قلوپ قلوپ آب میرزه توش فقط سرو صداش برام هست مونده تا پر بشم از ... بين بچه هاي فروم كسي هست كه افكار و عقايدش برات جالب باشه؟ بین بچه های این فروم که هیچ تمام آدم های دنیا رو تک تک دوست دارم باهاشون دست بشم ...آخه هر فرد یه دنیاست یه دنیای جالب و گاهی عجیب... 49-تا حالا شده به عدالت خدا شك كني؟به عدالت خدا ؟؟؟ آدم به کسی شک میکنه که از خودش کمتر پایین تر و ناچیز تر باشه ... من که تو کاره خودم موندم ... بعضی وقتا نمی تونم بین دو تا بچه عدالت رو رعایت کنم چطور میتونم؟ میتونی مثال بزنی برام خواهری؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ السبت أبريل 12, 2008 4:06 pm | |
| - nasim نوشته است:
- meysam-r نوشته است:
- nasim نوشته است:
- سلام استاد
پس شما كجايين؟ منم چند تا سوال دارم كه با اجازه شما ميپرسم 1- چي شد كه روانشناس شديد( آخه منم عاشق اين رشته بودم) ؟ 2-از چه رنگي خوشتون مياد؟ 3- زمين قشنگتره يا آسمون؟ 4- دلتنگ شديد كه نتونيد هيچجوري هم برطرفش كنيد يا نه؟ 5- در زندگي نا اميد شديد؟ فعلا بسمه انشا ا... بقيش بعدا ممنونم
سلام نسیم خانم خوبین؟ کوچولوی نازتون خوبن؟
18- چي شد كه روانشناس شديد( آخه منم عاشق اين رشته بودم) ؟ خواست خدا 19-از چه رنگي خوشتون مياد؟ رنگ خدایی
20- زمين قشنگتره يا آسمون؟ هرجا که خدا باشه
21- دلتنگ شديد كه نتونيد هيچجوري هم برطرفش كنيد يا نه؟ تا خدا باهامه نه
22- در زندگي نا اميد شديد؟ بعضی وقتا ... در مورد خودم نبوده ها از دیدن بعضی از آدم ها بعضی از موقعیت ها از کل آدم ها نا امید شدم اگه اجازه بدين آقا ميثم مي خواستم از شما بپرسم اگه يك نفر يا چند نفر مهم نيست كاري كرده باشند كه تا عمر دارين به دليل سهل انگاري اونا بايد رنج بكشين چي كار مي كردين؟ 50-اگه اجازه بدين آقا ميثم مي خواستم از شما بپرسم اگه يك نفر يا چند نفر مهم نيست كاري كرده باشند كه تا عمر دارين به دليل سهل انگاري اونا بايد رنج بكشين چي كار مي كردين؟خودتون دارین میگین سهل انگاری ! خوب نسیم جان عمدی که نبوده ... آدم از چیزی ناراحت میشه که از رو فکر و قصد و غرض بوده... بعدشم قبلا واسه یکی از دوستان گفتم هیچ وقت وقایع رو تک عاملی در نظر نگیرین از طبیعت یاد گرفتم که هر اتفاق و حادثه ای به یک سلسله علل که به صورت زنجیر به هم متصل هستن به وجود میان پس اون آدم یا آدم ها یه حلقه از اون بودن از کجا معلوم که دلایل مهمتر و اساسی تری نبودن که این آدمها فقط توش دیده شدن ؟؟؟ حالا اگه دوست داشتین واضح بپرسین تا براتون قضیه رو بازش کنم... اما بحث رنج کشیدن اون دیگه دست خود آدمه ... وقتی چیزی رو انقدر جدی کنین تو ز ندگیتون که همه چیز بشه مطمئن باشین مسائل و مشکلاتش بیشتر به چشم بیاد ... زندگی رو مثل برکه ای در نظر بگیرین که دارین توش سنگ میندازین و اون سنگ ها حجمشون اهمیتی که به اون مسئله میدین هرچه بیشتر اهمیت بدین یعنی سنگ بزرگتری بردارین هم آب بیشتری روتون میپاشه و اذیت میشین هم به عمق بیشتری میره و در آوردن و حل کردن اون سخت تره... نمیدونم حرفام ملموس هست یانه...
اين مطلب آخرين بار توسط meysam-r در الأحد أبريل 13, 2008 1:24 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| |
| |
nasim میزبان
تعداد پستها : 193 Location : بهار . نزديك است Registration date : 2008-03-26
| عنوان: رد: صندلي داغ الأحد أبريل 13, 2008 9:58 am | |
| | |
|
| |
| صندلي داغ | |
|