| صندلي داغ | |
|
+20yasamiin HeLena magnoon diab s@ba h@sti Jany maryashena Anika amin Assal Yasaman دلارام Arakadrish leila nAvId ليلا meysam-r بهاره الهام MajidDiab 24 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء أبريل 08, 2008 1:49 pm | |
| اااااا بهاره جونم تو هنوز رو صندليييييييي الهي بگردم سالمي عمه؟ | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء أبريل 08, 2008 1:57 pm | |
| | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء أبريل 08, 2008 2:00 pm | |
| ميثم نشنيدي بهاره چي گفت؟؟
بدو بيا كه مي خوايم پشت دستت داغ بزنيم...بدووووووووووووووووو | |
|
| |
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء أبريل 08, 2008 2:02 pm | |
| خوب حالا نوبت دكتر ميثمه...... حالا همه سوالاي داخ داخ و آماده كنن كه هوا بد جور بهاري و خنكه | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء أبريل 08, 2008 2:25 pm | |
| ميثم جان تا حالا شده سوار خر شيطون بشي؟ سوار خر مراد چي؟ اصلا يعني چي به نظرت؟ خر خره ديگه....چه فرقي ميكنه كي سوارش بشه بنده خدارو.... البته ببخشيد كه رك گفتما ميثم جان | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء أبريل 08, 2008 2:29 pm | |
| ميثم جان تا حالا شده كه از صميم قلبت احساس خوشبختي كرده باشي؟ چي كار كرده بودي كه همچين حسي داشتي؟ | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ الثلاثاء أبريل 08, 2008 4:12 pm | |
| به به می بینم که کوزه گر از کوزه شکسته آب می خوره نمی دونم شایدم کوزه گر افتاد تو کوزه احوال آقا معلم؟ برای شروع ازت می خوام این چهار تا سوال رو جواب بدی، البته شاید واست آشنا باشن آخه خودت از همه پرسیدیشون 1-بهترين كادويي كه تا حالا گرفتي؟(از كي و چي بوده) 2- اگه بدترين آدم از نظرخودت رو ببيني يه روزي چيكار ميكني؟ 3- اگه يه بار ديگه دنيا بياي باز همين رويه رو در پيش ميگيري؟ 4- اگه اشتباهي بكني چه طور برخورد مي كني؟ | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء أبريل 09, 2008 5:31 am | |
| من به بهاره جون نرسيدم...دير رسيدم پا شده بود ميثم جان سلام... بابا چرا نمياي؟ همه منتظرن..كلي سوال منتظرته هااااا تا حالا شده احساس كني كه خدا دوستت نداره؟...اگه آره چي كار كردي؟ اگه يه بار ديگه به دنيا بياي بازم روانشناسي مي خوني؟ اگه انتخاب با خودت بود...دختر مي شدي يا پسر؟ تا الان و بر اساس تجربت، آقايون بيشتر ناراحتي روحي داشتن يا خانوما؟ كدوم بهتر و زودتر درمان شدن؟ نظرت در مورد وبلاگ نويسي چيه؟ منتظرم داداشي | |
|
| |
nasim میزبان
تعداد پستها : 193 Location : بهار . نزديك است Registration date : 2008-03-26
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء أبريل 09, 2008 10:59 am | |
| سلام استاد پس شما كجايين؟ منم چند تا سوال دارم كه با اجازه شما ميپرسم 1- چي شد كه روانشناس شديد( آخه منم عاشق اين رشته بودم) ؟ 2-از چه رنگي خوشتون مياد؟ 3- زمين قشنگتره يا آسمون؟ 4- دلتنگ شديد كه نتونيد هيچجوري هم برطرفش كنيد يا نه؟ 5- در زندگي نا اميد شديد؟ فعلا بسمه انشا ا... بقيش بعدا ممنونم | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء أبريل 09, 2008 12:13 pm | |
| فکر کنم باید یه پیام خوصی به استاد بدیم تا بیان منم فکرام رو بکنم تا ببینم چی بپرسم فعلا همین یکی سئوال باشه اگه صبح قبل از این که چشمتون رو باز کنید بین خواب و بیداری یه تصویری توی ذهنتون شکل بگیره..مثلا اینکه یه نفر خاص سرش رو گذاشت روی سینه تون یا این که سر شما رو روی شونه ش گذاشت.چه برداشتی از این تصویر میکنید؟ اگه همون روز یا روز بعدش تعبیر اون تصویر براتون واضح بشه.در مورد اولی اون نفر دچار مشکل بشه و در مورد دومی شما دچار مشکلی بشید که به محبت اون شخص احتیاج پیدا کنید..از دیدن تصاویر این چنینی در دفعات بعد چه حسی بهتون دست میده؟ وحشتناک شد...؟ببخشید | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء أبريل 09, 2008 2:48 pm | |
| - بهاره نوشته است:
- سلام
هیچکی نمیاد منو از روی صندلی بلند کنه؟؟ منم که جام خوب یادم رفته مهمون بعدی رو انتخاب کنه
میثم جان
بدو بیا که من باید بلند شم و بسپارم دست استاد
اولین سوال؟؟
چی شد که روانشناس شدی؟؟ اگه روانشناس نمیشدی چیکاره میشدی؟؟ سلام آبجیه گلم استاد چیه من کوچیکتم آخه از دلم نمیاد رو این صندلی آدم های بزرگی نشستن یکم به قد و قواره من بزرگه اگه نتونستم از پسش بر بیام منو به بزرگواری خودتون ببخشید قبلش بگم دست به گیرنده تون نزنید که اشکال از فرستنده و از کسی هست که رو صندلی نشسته بسم الله الرحمن الرحیم 1-چی شد که روانشناس شدی؟؟همیشه راجع به آدم ها زندگیشون افکارشون رفتارشون و نوع مقابله با مشکلات برام هزارتا سوال داشتم وقتی داشتم انتخاب رشته میکردم رفتم مشاوره و بعدا هم به لطف خدا تو این وادی افتادم 2-اگه روانشناس نمیشدی چیکاره میشدی؟؟خیلی فرق نمی کرد برام که چیکاره باشم چه جوری بودن مهم تره برام | |
|
| |
| |
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء أبريل 09, 2008 2:53 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء أبريل 09, 2008 3:00 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء أبريل 09, 2008 3:05 pm | |
| - yasamiin نوشته است:
- ميثم جان تا حالا شده سوار خر شيطون بشي؟
سوار خر مراد چي؟
اصلا يعني چي به نظرت؟ خر خره ديگه....چه فرقي ميكنه كي سوارش بشه بنده خدارو....
البته ببخشيد كه رك گفتما ميثم جان 3-ميثم جان تا حالا شده سوار خر شيطون بشي؟آره ، همه سوار میشن ...منم با بقیه فرقی ندارم 4-سوار خر مراد چي؟بله وقتی با بچه های گل این فروم آشنا شدم 5-اصلا يعني چي به نظرت؟چی یعنی چی؟ نظرم یعنی چی؟ خرشیطون یعنی چی؟ خر مراد یعنی چی؟ اصلا سوار شدن یعنی چه؟ اصلا یعنی چی یعنی چی؟ 6-خر خره ديگه....چه فرقي ميكنه كي سوارش بشه بنده خدارو....آره خوب خوب هردوش خره بعضی وقتا هردوش یکی هست ولی ما غافلیم ... البته ببخشيد كه رك گفتما ميثم جان خواهش می کنم ،آدم های رک گو رو دوست دارم عزیز | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء أبريل 09, 2008 3:08 pm | |
| - yasamiin نوشته است:
- ميثم جان تا حالا شده كه از صميم قلبت احساس خوشبختي كرده باشي؟
چي كار كرده بودي كه همچين حسي داشتي؟ 7-ميثم جان تا حالا شده كه از صميم قلبت احساس خوشبختي كرده باشي؟بله خیلی وقتا ...ولی اندازشون فرق میکنه ... 8-چي كار كرده بودي كه همچين حسي داشتي؟تو مسائل مختلف و موارد مختلف پیش اومده نمی تونم جواب درستی بدم ...بسته به تعرفم...حال و هوام و خواسته هام تو اون مقطع زمانی فرق میکنه تازه پایداری اون هم فرق داشته | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء أبريل 09, 2008 3:33 pm | |
| - دلارام نوشته است:
- به به
می بینم که کوزه گر از کوزه شکسته آب می خوره نمی دونم شایدم کوزه گر افتاد تو کوزه احوال آقا معلم؟ برای شروع ازت می خوام این چهار تا سوال رو جواب بدی، البته شاید واست آشنا باشن آخه خودت از همه پرسیدیشون
1-بهترين كادويي كه تا حالا گرفتي؟(از كي و چي بوده) 2- اگه بدترين آدم از نظرخودت رو ببيني يه روزي چيكار ميكني؟ 3- اگه يه بار ديگه دنيا بياي باز همين رويه رو در پيش ميگيري؟ 4- اگه اشتباهي بكني چه طور برخورد مي كني؟ نمی دونم شایدم کوزه گر افتاد تو کوزه سلام آبجی دلارام از این که اینقدر به من لطف دارین ممنون یکی به دادم برسه یکی میخواد آتیشم بزنه... یکی میخواد پشت دستم رو داغ بگذاره... یکی میخواد از من بعنوان هیزم استفاده کنه... شما هم که منو تو کوزه انداختی... بابا من جنبه ی این همه محبت رو ندارم ... -9بهترين كادويي كه تا حالا گرفتي؟(از كي و چي بوده)از استادم یه جمله تکون دهنده از اونها که تار پو د آدم بلرزه در میاد...بماند که چی بوده... - 10 اگه بدترين آدم از نظرخودت رو ببيني يه روزي چيكار ميكني؟اگه ریا نشه همیشه تو این طور مواقع تو بستر بودن مولا و برخوردش با ابن ملجم رو یادم میارم... البته قیاس خوبی نیست چون نه من یه نوک سوزن از خوبیه مولا رو دارم و نه اینکه طرفم انقدر شقی هست اما بهم صبر میده این فکر...سعی میکنم هم به خودم هم به اون فرصت بدم چون این یه احساس هست که در ما بوجود اومده و یه باره ممکنه عوض بشه... 11 -اگه يه بار ديگه دنيا بياي باز همين رويه رو در پيش ميگيري؟بله – اما یه کم سعی می کنم بیشتر زندگی کنم ... 12 -اگه اشتباهي بكني چه طور برخورد مي كني؟اشتباهم ... دلایل ارتکابش ... عوامل موثر ... راههای جلوگیری از وقوع دوباره اش و راههای جبرانش رو مینویسم و یکی یکی عمل می کنم... مخلصیم آبجی خانم | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء أبريل 09, 2008 4:13 pm | |
| - Yasaman نوشته است:
- من به بهاره جون نرسيدم...دير رسيدم پا شده بود
ميثم جان سلام... بابا چرا نمياي؟ همه منتظرن..كلي سوال منتظرته هااااا
تا حالا شده احساس كني كه خدا دوستت نداره؟...اگه آره چي كار كردي؟ اگه يه بار ديگه به دنيا بياي بازم روانشناسي مي خوني؟ اگه انتخاب با خودت بود...دختر مي شدي يا پسر؟ تا الان و بر اساس تجربت، آقايون بيشتر ناراحتي روحي داشتن يا خانوما؟ كدوم بهتر و زودتر درمان شدن؟ نظرت در مورد وبلاگ نويسي چيه؟
منتظرم داداشي
سلام یاسی جونم خوبی خواهر خوبم؟ رسیدن بخیر عزیز دلم شرمنده دیر رسیدم خدمتت آبجی 13-تا حالا شده احساس كني كه خدا دوستت نداره؟...اگه آره چي كار كردي؟یکی دوبار ... دیدین بچه ها وقتی مامانشون دوسشون نداره چیکار می کنن ... خودشون رو تو دامن مادر رها می کنن و می چسبن تا مهر مادری کر خودش رو بکنه ، منم... 14-اگه يه بار ديگه به دنيا بياي بازم روانشناسي مي خوني؟گفتم به یاسمین جون ... فرق نمی کنه چی خوندن ...استفاده از اون و چه جوری بودن مهمه 15-اگه انتخاب با خودت بود...دختر مي شدي يا پسر؟راست و حسینی دارم میگم فکر می کنم من ظرفیت و لیاقت خانم بودن رو نداشتم ...خانمها تو زندگی چیزهایی رو تحمل می کنن و احساسهایی دارن که واقعا ظرفیت بالایی میخواد... اما تو اصل قضیه هردو یکی هستن... 16-تا الان و بر اساس تجربت، آقايون بيشتر ناراحتي روحي داشتن يا خانوما؟ كدوم بهتر و زودتر درمان شدن؟قبلا هم گفتم تو بحثام ...آمار هم نشون داده به خاطر یه سری دلایل خانمها بیشتر ... اما در مورد آقایون دیرتر و بیماریهای حادتری هست 17-نظرت در مورد وبلاگ نويسي چيه؟خوبه ....مثل همه ی کارای دیگه اگه هدف داشته باشه...بعد از چند وقت ارزیابی بشه و قداست قلم و نشتن حفظ بشه میتونه یه راه باشه واسه رسیدن به... ممنون واسه مهربونیت خانم گل | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء أبريل 09, 2008 4:14 pm | |
| - nasim نوشته است:
- سلام استاد
پس شما كجايين؟ منم چند تا سوال دارم كه با اجازه شما ميپرسم 1- چي شد كه روانشناس شديد( آخه منم عاشق اين رشته بودم) ؟ 2-از چه رنگي خوشتون مياد؟ 3- زمين قشنگتره يا آسمون؟ 4- دلتنگ شديد كه نتونيد هيچجوري هم برطرفش كنيد يا نه؟ 5- در زندگي نا اميد شديد؟ فعلا بسمه انشا ا... بقيش بعدا ممنونم سلام نسیم خانم خوبین؟ کوچولوی نازتون خوبن؟ 18- چي شد كه روانشناس شديد( آخه منم عاشق اين رشته بودم) ؟خواست خدا 19-از چه رنگي خوشتون مياد؟رنگ خدایی 20- زمين قشنگتره يا آسمون؟هرجا که خدا باشه 21- دلتنگ شديد كه نتونيد هيچجوري هم برطرفش كنيد يا نه؟تا خدا باهامه نه 22- در زندگي نا اميد شديد؟بعضی وقتا ... در مورد خودم نبوده ها از دیدن بعضی از آدم ها بعضی از موقعیت ها از کل آدم ها نا امید شدم | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء أبريل 09, 2008 4:15 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء أبريل 09, 2008 4:20 pm | |
| | |
|
| |
h@sti میزبان
تعداد پستها : 426 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: صندلي داغ الأربعاء أبريل 09, 2008 6:01 pm | |
| سلام آقا میثم خوبین .......... خسته نباشین .............. صندلی که زیاد داغ نیست ........... هست ...... ممنون میشم به سوالای منم جواب بدید ............. چرا خیلی وقتا آدما می خوان از سر و کول هم با لا برن تا به یه جایی برسن حتی براشون اصلا مردن یا له شدن بعضی از ادما معنی نداره .............. به نظرتون بهترین نعمتی که خدا بهتون داده چیه ؟ به نظرتون خدا چه رنگیه ؟ اگر زمین گرد نبود به نظرتون چه شکلی بود قشنگتر میشد ؟ نظرتون در موده دایناسورا چیه ؟ ممنون ........... | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ الخميس أبريل 10, 2008 2:51 am | |
| | |
|
| |
h@sti میزبان
تعداد پستها : 426 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: صندلي داغ الخميس أبريل 10, 2008 7:53 am | |
| | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي داغ الخميس أبريل 10, 2008 1:26 pm | |
| مي بينم كه ميثم جان تعداد سوال مشخص كردن نه آقا معلم اينجا ديگه كلاست نيست ما مشخص ميكنيم تعداد سوالا چقدر باشه رو حرف منم چي؟؟؟؟...نه نمياري آفرين | |
|
| |
| صندلي داغ | |
|