| انجمن شاعران زنده! | |
|
+14G H A Z A L mona Assal maryashena Arakadrish s@ba Jany الهام yasamiin Yasaman amin بهاره MajidDiab دلارام 18 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الجمعة أبريل 16, 2010 7:23 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الجمعة أبريل 16, 2010 7:52 am | |
| مرغ دريا بادبان هاي بلندش را
در مسير باد مي افراشت !
سينه مي سائيد بر موج هوا،
آنگونه خوش، زيبا
كه گفتي آسمان را آب مي پنداشت ! فریدون مشیری | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الجمعة أبريل 16, 2010 8:07 am | |
| عهد شباب است دگر بستان را..........میرسد مژده گل بلبل خوش الحان را ای صبا گر به جوانان چمن بازرسی......خدمت ما برسان سرو و گل و ریحان را گر چنین جلوه کند مغبچه باده فروش.....خاکروب در میخانه کنم مژگان را ای که بر مه کشی از عنبر سارا چوگان...مضطرب حال مگردان من سرگردان را ترسم این قوم که بر دردکشان میخندند..در سر کار خرابات کنند ایمان را یار مردان خدا باش که در کشتی نوح.......هست خاکی که به آبی نخرد طوفان را برو از خانه گردون به در و نان مطلب........کان سیه کاسه در آخر بکشد مهمان را هر که را خوابگه آخر مشتی خاک است....گو چه حاجت که به افلاک کشی ایوان را ماه کنعانی من مسند مصر آن تو شد......وقت آن است که بدرود کنی زندان را حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی....دام تزویر مکن چون دگران قرآن را | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الجمعة أبريل 16, 2010 9:29 am | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الجمعة أبريل 16, 2010 9:31 am | |
| | |
|
| |
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! السبت أبريل 17, 2010 5:29 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الأحد أبريل 18, 2010 11:00 am | |
| در دور دست قویی پریده بی گاه از خواب شوید غبار نیل ز بال و پر سپید. لبهای جویبار لبریز موج زمزمه در بستر سپید در هم دویده سایه و روشن. لغزان میان خرمن دوده شبتاب میفروزد در آذر سپید. همپای رقص نازک نی زار مرداب میگشاید چشم تر سپید. خطی ز نور روی سیاهی است: گویی بر آبنوس درخشد زر سپید دیوار سایهها شده ویران. دست نگاه در افق دور کاخی بلند ساخته با مرمر سپید. سهراب سپهری | |
|
| |
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الأحد أبريل 18, 2010 3:14 pm | |
| بورخس کمکم تفاوت ظریف میان نگهداشتن یک دست و زنجیر کردن یک روح را یاد خواهی گرفت. اینکه عشق تکیهکردن نیست و رفاقت، اطمینان خاطر. و یاد میگیری که بوسهها قرارداد نیستند و هدیهها، عهد و پیمان معنی نمیدهند. و شکستهایت را خواهی پذیرفت سرت را بالا خواهی گرفت با چشمهای باز با ظرافتی زنانه و نه اندوهی کودکانه و یاد میگیری که همهی راههایت را همامروز بسازی که خاک فردا برای خیالها مطمئن نیست و آینده امکانی برای سقوط به میانهی نزاع در خود دارد کم کم یاد میگیری که حتی نور خورشید میسوزاند اگر زیاد آفتاب بگیری. بعد باغ خود را میکاری و روحت را زینت میدهی به جای اینکه منتظر کسی باشی تا برایت گل بیاورد. و یاد میگیری که میتوانی تحمل کنی... که محکم هستی... که خیلی میارزی. و میآموزی و میآموزی با هر خداحافظی یاد میگیری. | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الإثنين أبريل 19, 2010 2:23 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الثلاثاء أبريل 20, 2010 3:49 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الأربعاء أبريل 28, 2010 6:49 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الخميس أبريل 29, 2010 11:40 am | |
| در شبان غم تنهایی خویش عابد چشم سخنگوی توام من در این تاریکی من در این تیره شب جانفرسا زائر ظلمت گیسوی توام گیسوان تو پریشانتر از اندیشه ی من گیسوان تو شب بی پایان جنگل عطرآلود شکن گیسوی تو موج دریای خیال کاش با زورق اندیشه شبی از شط گیسوی مواج تو من بوسه زن بر سر هر موج گذر می کردم کاش بر این شط مواج سیاه همه ی عمر سفر می کردم من هنوز از اثر عطر نفسهای تو سرشار سرور گیسوان تو در اندیشه ی من گرم رقصی موزون کاشکی پنجه ی من در شب گیسوی پر پیچ تو راهی می جست چشم من چشمه ی زاینده ی اشک گونه ام بستر رود کاشکی همچو حبابی بر آب در نگاه تو رها می شدم از بود و نبود...
گزيده ای از قصيده آبی خکستری سیاه حميد مصدق | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الخميس أبريل 29, 2010 11:42 am | |
| اکنون کجايی ای خود ديگر من؟ ايا در اين سکوت شب بيداری؟ بگذار نسيم پاک تپش و مهربانی جاودانه ی قلبم را به تو برساند. کجايی ای ستاره زيبای من؟ تيرگی زندگی مرا در اغوش کشيده و اندوه بر من چيره گشته است. لبخندی در فضا بزن؛ که خواهد رسيد و مرا جانی دوباره خواهد داد! از انفاس خود عطری در فضا بپراکن که حمايتم خواهد کرد! کجايی ای محبوب من؟ اه ؛ چه بزرگ است عشق! و چه بی مقدارم من! جبران خليل جبران | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الجمعة أبريل 30, 2010 2:37 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الجمعة أبريل 30, 2010 4:59 am | |
| سیاه خب ..آره که خیابونا و بارونا و میدونا و آسمونا ارث بابامه واسه همینه که از بوق سگ تا دین روز این کله پوکو میگیرم بالا و از بی سیگاری میزنم زیر آواز و اینقدر میخونم تا این گلوی وا مونده وا بمونه.... تا که شب بشه و بچپم تو یه چار دیواری حلبی که عمو بارون رو طاقش عشق سیاه خیالی منو ضرب گرفته شام که نیس خب زحمت خوردنشم ندارم در عوض چشم من و پوتینای مچاله و پیریه که رفیق پرسه های بابام بودن بعدشم واسه اینکه قلبم نترکه چشمارو میبندم و کله رو ول میکنم رو بالشی که پر از گریه های ننمه گریه که دیگه عار نیست خواب که دیگه کار نیست تا مجبور بشی از کله سحر یا مفت بگی و یا مفت بشنفی و آخر سر اینقدر سر بسرت بذارن که سر بذاری به خیابونا هی هی دل بده تا پته دلمو واست رو کنم میدونی؟ همیشه این دلم به اون دلم میگه دکی تو این دنیای هیشکی به هیشکی این یکی دستت باید اون یکی دستتوبگیره ورنه خلاصی خلاص! اگه این نبود ...حالیت میکردم که کوهها رو چه طوری جابجا میکنن استکانها رو چه جوری می سازن سرد و گرم و تلخ و شیرینش نوش جان من یاد گرفتم چه جوری شبا از رویاهام یک خدا بسازم و... دعاش کنم که عظمتتو جلال امشب هم گذشت و کسی ما رو نکشت بعدش هم چشما مو میبندم و دلو میسپرم به صدای فلوت یدی کوره که هفتاد سال تمومه عاشق یه دخترچارده ساله بوره منم عشق سیاهمو سوت میزنم تا خوابم ببره تو ته تهای خواب یه صدای آشنایی چه خوش میخونه بشنو..... هی لیلی سیاه اینقدر برام عشوه نیا تو کوچه... تو گذر... تو سر تا سر این شهر هرجا بری همراتم سگ وسوتک میدونه کشته عشوه هاتم حسین پناهی | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الجمعة أبريل 30, 2010 4:02 pm | |
| بشکست اگر دل من به فداي چشم مستت سر خم مي سلامت شکند اگر سبويي | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الأحد مايو 02, 2010 7:19 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الإثنين مايو 03, 2010 3:44 pm | |
| | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الثلاثاء مايو 04, 2010 8:57 am | |
| بيا وقتي براي عشق هورا ميکشد احساس به روي اجتماع بغض حسرت گاز اشکاوربياندازيم بيا با خود بينديشيم اگريک روز تمام جاده هاي عشق رابستند اگريکسال چندين فصل برف بي کسي باريد اگريک روز نرگس درکنار چشمه غيبش زد اگريکشب شقايق مرد تکليف دل ما چيست ومن احساس سرخي ميکنم چنديست ومن ازچند شبنم پيشتر خوابم نزول عشق راديدم چرا بعضي براي عشق دلهاشان نمي ارزد چرا بعضي نميدانند که اين دنيابه تار موي يک عاشق نمي ارزد چرا بعضي تمام فکرشان ذکراست ودرآن ذکرهم ياد خدا خاليست وگويي ميوه اخلاصشان کال است چرا سغل شريف ورايج اين عصر رجاليست چرادراقتصاد راکداحساس اين مکاربازارانصداقت نيزدلاليست کاش ميشد لحظه اي پرواز کرد حرف هاي تازه اي را آغاز کرد کاش ميشد خالي از تشويش بود برگ سبزي تحفه درويش بود کاش تا دل ميگرفت وميشکست عشق مي آمد کنارش مي نشست کاش با هردل دلي پيوند داشت هرنگاهي يک سبد لبخند داشت کاشکي لبخندها پايان نداشت سفره ها تشويش آب ونان نداشت کاش ميشد نازرا دزديدوبرد کاش ميشد بوسه را با غنچه هايش چيدوبرد کاش ديواري ميان ما نبود بلکه ميشد آن طرفتررا سرود آي مردم من غريبستاني ام امتدادلحظه اي باراني ام شهرمن آنسوتراز پروازها ست درحريم آبي افسانه هاست شهرمن بوي تفضل ميدهد هرکه مي آيد به او گل ميدهد دشت هاي سبز وسعت هاي ناب نسترن نسرين شقايق آفتاب بازاين اطراف حالم را گرفت لحظه پروازم راگرفت ميروم آن سو تورا پيداکنم دردل آينه جايي واکنم | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الخميس مايو 13, 2010 3:11 pm | |
| | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الإثنين مايو 17, 2010 3:10 pm | |
|
دو شعر عاشقانه از اين دو شاعر نامي كه شعرهايي عاشقانه براي هم و در جواب همديگر مينوشتند
شعر زیبای حمید مصدق
تو به من خندیدی و نمی دانستی
من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم
باغبان از پی من تند دوید
سیب را دست تو دید
غضب آلود به من کرد نگاه
سیب دندان زده از دست تو افتاد به خاک
و تو رفتی و هنوز،
سالهاست که در گوش من آرام آرام
خش خش گام تو تکرار کنان می دهد آزارم
و من اندیشه کنان غرق در این پندارم
که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت
جواب زیبای فروغ فرخ زاد
من به تو خندیدم
چون که می دانستم
تو به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدی
پدرم از پی تو تند دوید
و نمی دانستی باغبان باغچه همسایه
پدر پیر من است
من به تو خندیدم
تا که با خنده تو پاسخ عشق تو را خالصانه بدهم
بغض چشمان تو لیک لرزه انداخت به دستان من و
سیب دندان زده از دست من افتاد به خاک
دل من گفت: برو
چون نمی واست به خاطر بسپارد گریه تلخ تو را ...
و من رفتم و هنوز سالهاست که در ذهن من آرام آرام
حیرت و بغض تو تکرار کنان
می دهد آزارم
و من اندیشه کنان غرق در این پندارم
که چه می شد اگر باغچه خانه ما سیب نداشت
| |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الثلاثاء مايو 18, 2010 2:52 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الخميس مايو 20, 2010 2:30 pm | |
| | |
|
| |
| انجمن شاعران زنده! | |
|