| انجمن شاعران زنده! | |
|
+14G H A Z A L mona Assal maryashena Arakadrish s@ba Jany الهام yasamiin Yasaman amin بهاره MajidDiab دلارام 18 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الإثنين أكتوبر 13, 2008 2:00 pm | |
| مشنو ای دوست که غير از تو مرا ياری هست يا شب و روز بجز فکر توام کاری هست به کمند سر زلفت نه من افتادم و بس که به هر حلقه ی موي تو گرفتاری هست گر بگويم که مرا با تو سر و کاری نيست در و ديوار گواهی بدهد کاری هست هر که عيبم کند از عشق و ملامت گويد تا نديدست ترا بر منش انکاری هست صبر بر جور رقيبت چو کنم گر نکنم همه دانند که در صحبت گل خاری هست نه من خام طمع عشق تو می ورزم و بس که چو من سوخته در خيل تو بسياری است باد خاکی ز مقام تو بياورد و ببرد اب هر طيب که در کلبه عطاری هست من چه در پای تو ريزم که پسند تو بود جان و سر را نتوان گفت که مقداری هست من از اين دلق مرقع به در ايم روزی تا همه خلق بدانند که زناری هست همه را هست همين داغ محبت که مراست که نه مستم من و در دور تو هوشياری هست عشق سعدی نه حديثست که پنهان ماند داستانيست که بر هر سر بازاری هست ............. معلومه دیگه از سعدی | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الأربعاء أكتوبر 15, 2008 9:51 am | |
| تا منزل آدمی سرای دنیاست کارش همه جرم و کار حق، لطف و عطاست خوش باش که آن سرا چنین خواهد بود سالی که نکوست، از بهارش پیداست شیخ بهایی | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الأربعاء أكتوبر 15, 2008 3:35 pm | |
| *غربت*
ماه بالاي سر آبادي است
اهل ابادي در خواب است
باغ همسايه چراغش روشن,
من چراغم خاموش.
ماه تابيده به بشقاب خيار.به لبه كوزه آب.
غوك ها مي خوانند.
مرغ حق هم گاهي.
كوه نزديك است،پشت افراها, سنجد ها.
و بيابان پيداست.
سنگ ها پيدا نيست, گلچهه ها پيدا نيست.
سايه ها يي از دور , مثل تنهايي آب , مثل آواز خدا پيداست.
نيمه شب ببايد باشد.
دب اكبر آن است ,دو وجب بالاتراز بام.
آسمان آبي نيست , روز ابي بود.
ياد من باشد فردا , بروم باغ حسن گوجه و قيسي بخرم.
ياد من باشد فردا لب سلخ , طرحي از بز ها بردارم,
طرحي از جارو ها , سايه ها شان در آب .
ياد من باشد , هر چه پروانه كه مي افتد در آب , زود از آب
درآورم
ياد من باشد فردا لب جوي, حوله ام را هم با چوبه بشويم.
ياد من باشد تنها هستم.
ماه بالاي سر تنهايي است.
( سهراب سپهري ) | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الأربعاء أكتوبر 15, 2008 3:37 pm | |
| ارزش انسان دشتها آلوده ست... در لجنزار گل لاله نخواهد روييد در هواي عفن آواز پرستو به چه كارت آيد؟ فكر نان بايد كرد و هوايي كه در آن نفسي تازه كنيم. گل گندم خوب است .گل خوبي زيباست! اي دريغا كه همه مزرعه دلها را علف هرزه كين پوشانده است. هيچكس فكر نكرد كه در آبادي ويران شده ديگر نان نيست. و همه مردم شهر بانگ برداشتند كه چرا سيمان نيست و كسي فكر نكرد كه چرا ايمان نيست... وزماني شده است كه به غير از انسان هيچ چيز ارزان نيست!
حميد مصدق. | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الأربعاء أكتوبر 15, 2008 3:41 pm | |
| تنهاييم را با تو قسمت مي کنم سهم کمي نيست گسترده تر از عالم تنهايي من عالمي غم آنقدر دارم که مي خواهم تمام فصل ها را بر سفره رنگين خود بنشانمت بنشين غمي نيست حواي من بر من مگير اين خود ستايي را که بي شک تنها تر از من در زمين و آسمانت آدمي نيست آيينه ام را بر دهان تک تک ياران گرفته ام تا روشنم شد در ميان مردگان همدمي نيست همواره چون من نه فقط يک لحظه خوب من بينديش لبريزي از گفتن ولي در هيچ سويت محرمي نيست من قصد نفي بازي گل را و باران را ندارم شايد براي من که همزاد کويرم شبنمي نيست شايد به زخم من که مي پوشم ز چشم شهر آن را در دست هاي بي نهايت مهربانش مرهمي شايد و يا شايد هزاران شايد ديگر اگرچه اينک به گوش انتظارم جز صداي مبهمي نيست | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الأربعاء أكتوبر 15, 2008 3:48 pm | |
| امشب..
و باز امشب ..
تنهاتر از همیشه و دلگیرتر از هر حضوری .. !!
من و این دقیقه های دلتنگ،
من و این سکوت پر درد،
من و این خواهش بی من،
من و این دل..
همه بهانه است ..
می دانم ..!!
..امشب باز پر بهانه ام
و منتظر بر مرگ لحظه ها ..
o0 B 0o | |
|
| |
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الخميس أكتوبر 16, 2008 5:45 pm | |
| بوی جوی مولیان آید همی یاد یار مهربان آید همی این فروم هم شده واسه من جوی مولیان | |
|
| |
G H A Z A L میزبان
تعداد پستها : 125 Age : 35 Registration date : 2008-06-30
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الجمعة أكتوبر 17, 2008 5:09 am | |
| مسافر
دلم می خواهد بر بال های باد بنشینم و آن چه را که پروردگار جهان پدید آورده، زیر پا گذارم تا مگر روزی به پایان این دریای بی کران رسم و بدان سرزمین که خداوندسرحد جهان خلقتش قرار داده است، فرود آیم.از هم اکنون، در این سفر دور و دراز، ستارگان را با درخشندگی جاودانی خود می بینم که راه هزاران ساله را در دل افلاک می پیمایند تا به سرمنزل غایی سفر خود برسند اما بدین حد اکتفا نمی کنم وهم چنان بالاتر می روم. بدان جا می روم که دیگر ستارگان افلاک را در آن راهی نیست. دلیرانه پا در قلمرو بی پایان ظلمت و فراموشی می گذارم و بی چابکی نور، شتابان از آن می گذرم. ناگهان وارد دنیایی تازه می شوم که در آسمان آن ابرها در حرکت اند و در زمینش، رودخانه ها به سوی دریاها جریان دارند. در یک جاده ی خلوت، رهگذری به من نزدیک می شود؛ می پرسد: ((ای مسافر، بایست. با چنین شتاب به کجا می روی؟)) می گویم: ((دارم به سوی آخر دنیا سفر می کنم. می خواهم بدان جا روم که خداوند آن را سرحد دنیای خلقت قرار داده است و دیگر در آن ذی حیاتی نفس نمی کشد.)) می گوید ((اوه، بایست؛ بیهوده رنج سفر بر خویش هموار مکن. مگر نمی دانی که داری به عالمی بی پایان و بی حد و کران قدم می گذاری؟)) ای فکر دور پرواز من؛ بال های عقاب آسایت را از پرواز بازدار و تو ای کشتی تندرو خیال من همین جا لنگر انداز؛ زیرا برای تو بیش از این اجازه ی سفر نیست.
نويسنده:يوهان كريستف فريدريش شيلرر | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الجمعة أكتوبر 17, 2008 10:28 am | |
| ای دیده اگر کور نیی گور ببین / وین عالم پر فتنه و پر شور ببین / شاهان و سران و سروران زیر گلند / روهای چو مه در دهن مور بین - خیام | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! السبت أكتوبر 18, 2008 5:39 pm | |
| چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد / من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک - حافظ | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! السبت أكتوبر 18, 2008 5:39 pm | |
| تو کز محنت دیگران بی غمی / نشاید که نامت نهند آدمی - سعدی | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! السبت أكتوبر 18, 2008 5:42 pm | |
| بنده همان به كه ز تقصير خويش / عذر به درگاه خدای آورد / ورنه سزاوار خداوندی اش / كس نتواند كه به جای آورد | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! السبت أكتوبر 18, 2008 5:42 pm | |
| آهنی را که موریانه بخورد / نتوان برد از و به صیقل زنگ / با سیه دل چه سود گفتن وعظ / نرود میخ آهنین در سنگ - سعدی | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! السبت أكتوبر 18, 2008 5:44 pm | |
| ما ز بالاييم و بالا ميرويم / ما ز درياييم و دريا ميرويم / ما از آنجا و از اينجا نيستيم / ما ز بي جاييم و بي جا مي رويم / خوانده اي انا اليه راجعون / تا بداني كه كجاها مي رويم؟ - مولوی “ | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الأحد أكتوبر 19, 2008 9:11 am | |
| ممنون مجید جان که ضرب المثلها و شعرهای معروف رو به طور کامل مینویسی..ممنون | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الأحد أكتوبر 19, 2008 1:48 pm | |
| - Jany نوشته است:
- ممنون مجید جان که ضرب المثلها و شعرهای معروف
رو به طور کامل مینویسی..ممنون خواهش میشود بنی آدم سرشت از خاک دارد / اگر خاکی نباشد آدمی نیست سعدی | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الأحد أكتوبر 19, 2008 1:49 pm | |
| عام نادان پریشان روزگار / به ز دانشمند ناپرهیزگار / کان به نابینایی از راه اوفتاد / وین دو چشمش بود و در چاه اوفتاد - سعدی | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الأحد أكتوبر 19, 2008 1:55 pm | |
| دوش مرغی به صبح مینالید / عقل و صبرم ببرد و طاقت و هوش / یکی از دوستان مخلص را / مگر آواز من رسید به گوش / گفت باور نداشتم که ترا / بانگ مرغی چنین کند مدهوش / گفتم این شرط آدمیت نیست / مرغ تسبیح گوی و ما خاموش - سعدی | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الأحد أكتوبر 19, 2008 4:11 pm | |
| اين جهان کوه است و فعل ما ندا / باز گردد اين نداها را صدا
مولوی | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الأحد أكتوبر 19, 2008 4:14 pm | |
| برخیز و مخور غم جهان گذران / بنشین و دمی به شادمانی گذران / در طبع جهان اگر وفایی بودی / نوبت بتو خود نیامدی از دگران - خیام | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الأحد أكتوبر 19, 2008 4:17 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الأحد أكتوبر 19, 2008 4:19 pm | |
| این خیلی باحاله کار نیکان را قیاس از خود مگیر / گرچه باشد در نوشتن شیر شیر / آن یکی شیر است اندر بادیه / وان دگر شیر است اندر بادیه / آن یکی شیر است کادم میخورد / وان دگر شیر است کادم میخورد! - مولوی | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الأحد أكتوبر 19, 2008 4:24 pm | |
| تو و طوبی و ما و قامت يار / فكر هر كس به قدر همت اوست - حافظ | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الأحد أكتوبر 19, 2008 4:26 pm | |
| مرد هنرمند هنرپيشه را / عمر دو بايست در اين روزگار / تا به يكى تجربه اندوختن / در دگرى، تجربه بردن به كار - سعدی | |
|
| |
| عنوان: رد: انجمن شاعران زنده! الأحد أكتوبر 19, 2008 4:27 pm | |
| علم چندان که بیشتر خوانی / چون عمل در تو نیست نادانی / نه محقق بود نه دانشمند / چارپایی برو کتابی چند / آن تهی مغز را چه علم و خبر / که بر او هیزم است یا دفتر | |
|
| |
| انجمن شاعران زنده! | |
|